מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עור פנים יבש במיוחד .אנונימית28/04/2011
שלום, אני בת 16 סובלת מאקנה קלה מאוד וניסיתי כל מיני משכות וסבונים יום יומיים של פילינג עדין כדי להקל על האקנה , מה שקרה זה שהפצעונים בקושי יוצאים אבל העור שלי נהיה מאוד יבש ובחלק מהמקומות בפנים הוא מתקלף טיפה וזה נורא לא אסתטי , אני כל הזמן מסתירה את העיגולים האדומים של הפצעונים בקונסילר ומעל שמה שכבה דקיקה של מייקאפ (התכשירים איכותיים כמובן ומותאמים לסוג העור שלי) פעם זה היה נראה טוב אבל עכשיו כשאני שמה אפילו רק קונסילר על המקומות שברצוני להסתיר כל היובש מתבלט ורואים את ההתקפלויות המגעילות ואני לא יכולה לא לשים קונסילר/מייקאפ כי אז רואים את כל הנקודות האדומות .
השאלה היא מה עושים כדי להפתר מההתקלפויות והיובש הנוראי ? אני שמה קרם לחות איכותי של VICHI וזה לא עוזר , וגם קראתי באינטרנט שלחמם חלב במיקרו ולמרוח בתנועות סיבוביות עוזר במיקרים כאלה אז עשיתי פעם אחת קצת שיפר את המצב ויום מחורת שוב אני מתקלפת וכבר שורפות לי הלחיים מרוב היובש.
בבקשה תיעצו לי על משהו אני מסתכלת על עצמי במראה ובוכה , מצב הפנים שלי מוריד לי את כל הביטחון ואני נגעלת מאיך שהפנים שלי נראות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור פנים יבש במיוחד . - תגובה
רחל סיטבון02/05/2011שלום שרון וברוכה הבאה לפורום.
את מתארת מצב בו ייבשת מידי את עורך.
אכן ייבוש העור הינו שלב תקין בתהליך ריפוי עור אקנתי. אך אסור לנו לשכוח ללחח אותו במקביל במידה הרצויה.. המלצתי להפסיק מייד עם התכשירים המייבשים ולתת לעור להשתמש במערכות הליחוח והמיום שלו כמובן בנוסף ללחות בה הינך משתמשת (בהנחה והיא טובה נוחה ומתאימה לך).
תני לעור לחדש ולרפא את עצמו ואז תוכלי לחזור ולהשתמש בתכשירים כמובן במידת הצורך. המטה היא להגיע לקילוף לעצור לתת לעור להתחדש ולהתרפא בעזרת לחויות וחוזר חלילה. הכתמים בהנחה והם רק בגוון כהה יותר מהעור ולא ייצרו צלקת שלא בגובה העור יתבהרו עם הזמן. עד אז אם זה ממש מפריע תמשיכי להשתמש בקונסילר ומייק שנותנים פתרון זמני מושלם.
בהצלחה מקווה שהועלתי
רחל סיטבון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה .
שרון04/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבפנטן פלוס
אורית בן יהודה05/05/2011היי שרון, אני רוצה להוסיף עצה נוספת שמאוד עוזרת ללקוחותי המשתמשים בחומרים קרטוליטים
(ממיסים מקלפים) .חומרים פעילים נותנים מענה נהדר לאקנה ופוסט אקנה- חומרים הגורמים לפילינג עדין בעור ריפוי הפצעים וטיפול בפוסט אקנה-סימנם, אך יחד עם זאת כמו במקרה שלך גורמים לקילופים עדינים ותחושת יובש והנחת מיקאפ/קונסילר מעל רק מדגישה את העור המתקלף.
במקרה כזה הפתרון הוא לקנות בבית המרקחת משחה הנקראת: "בפנטן פלוס", להפסיק זמנית את הטיפול בחומרים הפעילים ולמרוח בפנטן פלוס מספר פעמים ביום - ומעל מקדם הגנה ביציאה החוצה. ממש כפי שרחל כתבה עד להבראה של העור .
מריחת המשחה תגרום לריכוך העור ניתוק והנשלת התאים המתים , את תראי זאת לאחר כיומיים טיפול, בעת המקלחת בשטיפת הפנים יפלו כל התאים המתים ומתחתיו יתגלה עור בריא.
יש לחזור לחומרים פעילים בהדרגה ובכל מקרה של קילוף קל לעצור ולחזור על הטיפול המומלץ.
ניתן להשתמש גם בלחות כפי שרחל כתבה אך שימוש במשחה הרפואית(היא ללא מרשם)
מנתק את התאים במהירות והיא מומלצת לאחר כל טיפול בו העור צריך להתחדש כמו לאחר איפור קבוע , פילינגים , הנשלת גלדים העלולים להיווצר מטיפול במחט חשמלית ועוד.
בהצלחה, אורית בן יהודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיערירון28/04/2011
שלום ,
הייתי בייעוץ אצל קוסמטיקאית בנוגע להסרת שיער מהישבן,השיער שם ברובו הוא פלומתי ודי בהיר אם כי לא בהיר מדי,ומכיון שכך היא טענה שלא בטוח שהסרת שיער בלייזר/IPL תעזור..
רציתי לדעת מה אני יכול לעשות והאם יש דרכים אחרות שניתן לפתור את הבעיה..?
מדובר בכל איזור הישבן ככה שזה איזור די גדול אז אני לא יודע אם אפליציה תועיל..או מה לגבי אולטראסאונד..?
אשמח לשמוע מה את ממליצה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער - תגובה
אורית בן יהודה28/04/2011הי ירון ברוך הבא לפורום.
לשיער פלומתי או בהיר הטיפול היעיל יהיה ע"י אפילציה או אולטרה סאונד.
באזור גדול יש להעזר בהרבה סבלנות והתמדה.
בהצלחה, אורית בן יהודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרם עינייםדנה27/04/2011
באיזה גיל מומלץ להשתמש בקרם עיניים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרם עיניים - תגובה
אורית בן יהודה28/04/2011היי דנה ברוכה הבאה לפורום.
בהתאם לסוג העור לאחר אבחון .
בברכה, אורית בן יהודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרם עיניים
דנה29/04/2011הנני בת 23 בעלת עור שמן בעייתי, נוטה לפצעונים ולהברקה.
האם כדאי להתחיל להשתמש בקרם עיניים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער דק וצפוץ ולייזרבני27/04/2011
שלום רב. אני גבר בן 25.
יש לי מלא שיער דק וצפוץ באיזור הכתפיים והחלק העליון של כל זרוע, כמו כן באיזור הבטן והחזה. השיער הוא יותר מן פלומה.
לפני שנה וחצי הלכתי לפגישת ייעוץ במכון שהוא מטעם קופת חולים כלשהי. שם אמרה לי המאבחנת לא לגעת בשיער עם לייזר, כי לייזר יגרום לצמיחה מוגברת של השיער, ולא ישמיד אותו. היא אמרה לי לחזור לאחר שנתיים.
האם יכול להיות שלאחר שנתיים אוכל לטפל בשיער בעזרת לייזר? מקרה כזה אפשרי? אחרי הכל, השיער הפלומתי הזה הוא לא משהו שלא רואים אצל הרבה נשים.
נ"ב
האם גילוח חוזר יגרום לו לגדול עבה יותר במשך הזמן? כי בפעמים האחדות שכן נגעתי בו, הוא גדל בדיוק אותו הדבר.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער דק וצפוץ ולייזר - תגובה
אורית בן יהודה28/04/2011היי בני ברוך הבא לפורום.
קיבלת יעוץ מקצועי .טיפול בשיער דק ופלומתי אינו יעיל ואפילו עלול להחמיר את הצמיחה מאחר ומדובר באזור הורמונאלי .
אין לדעת איזו צמיחה תהייה בעוד שנתיים.
טיפול יעיל בשיער כזה הוא ע"י מחט חשמלית- אפילציה אוSELECTIF PRO- אולטרה סאונד- ללא כאב.
שתי השיטות עובדות סלקטיבית על השערה ואינן מעוררות צמיחה מוגברת,
בהצלחה, אורית בן יהודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול פנים בהריוןאילי22/04/2011
שלום שבוע 9מעוניינת לעשות טיפול פנים בעיקר להוציא שחורים האם זה אפשרי בהריון??
האם הסימנים יעברו מהר??
והיכן אפשר אם כן אשמח להמלצות בתל אביב תודה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול פנים בהריון - תגובה
אורית בן יהודה24/04/2011היי עדי ברוכה הבאה לפורום.
ניתן בהחלט לעבור טיפול פנים בהריון יש להמנע משימוש במיכשור
בהצלחה וחג שמח,
אורית בן יהודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי תודה
אילי24/04/2011איזה מיכשור הדבר היחיד שהיא עושה לי בסוף הטיפול חיטוי כזה עם זרם בפנים שכחתי אי קוראים לזה זכוכית עגולה האם זה בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- A Nox + retinolשמרית21/04/2011
שלום לכן
קיבלתי מקוסמטיקאית את הקרם שהזכרתי בכותרת (A Nox plus retinol) לעור בעייתי, בעקבות פצעונים רבים. לאחר מספר ימי שימוש עור הפנים החל להתקלף במקומות מסוימים, האם זה נחשב גירוי ויש להפסיק את השימוש בו או שמא זה מעיד על תהליך טיפולי וכך אמור להיות?
בנוסף היא נתנה לי קרם לחות לעור עדין הנוטה לאדמומיות (של Fresh look) אך מנגד גם פילינג גרגירי (של אותה חברה) שעליו כתוב בפירוש שאין להשתמש על עור אדמומי ורגיש. אין סתירה ביניהם??
תודה
שמרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר A Nox + retinol - תגובה
רחל סיטבון22/04/2011שלום לך שמרית חג שמח וברוכה הבאה לפורום
תהליך הקילוף הינו מצויין ויעיל לעור. כך העור מתחדש ותאים חדשים ובריאים צצים ועולים כלפי מעלה. בעור אקנתי (בעייתי עם פצעים) קילוף הינו שלב חיוני. אך ברגע שאת מתחילה להתקלף את צריכה להפסיק עם הטיפול ולהתחיל ללחח את העור להאצת קצב הריפוי. עור מקולף שממשיכים לקלפו עלול להיכוות יתר על המידה.
בעיניין הפילינג הגרגירי, הפסיקי את השימוש בו. לעור בעייתי לא מתאים פילינג גרגירי משום שהוא עשוי להחמיר מצב. לעור מהסוג אותו את מתארת מומלץ פילינג על בסיס חומצות.
מקווה שעזרתי ושוב חג שמח
רחל סיטבון 0526775522* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיעור יתרחן20/04/2011
שלום
אצלנו במשפחה הבנות סובלות משיעור יתר כמעט בכל הגוף בצורה בולטת. בנותיי, הגדולה בת השנתיים וחצי גם היא יש לה שיעור יתר בולט מאוד בגב, בידיים וברגליים. שאלתי היא מה ניתן לעשות בגיל זה על מנת למזער את התופעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - מפחדת .....רותם.17/04/2011
שלום ...
מכה אחת או שניים ( אפילציה ) מספיקים להשמיד שיער פנים לא עבה מדי או לפחות לגרום לה להיות ממש דקה ובהירה שלא יהיה צורך לגעת בה עוד .????
התחלתי לעשות IPL IPULS באיזור החזה , השיער באיזור הזה דק אבל כהה , צבע עור שלי לא אמצע ( יותר בהיר מאשר כהה) ....
אני ממש מפחדת שיהיה לי החמרת שיער בגלל שהשיער לא עבה .
מה הסיכוי שזה יקרה ?..... חזה זהו איזור הורמונלי ?.. ידוע למישהו על החמרת שיער חזה ?..?
אשמח לתשובה
תודה מראש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מפחדת ..... - תגובה
אורית בן יהודה24/04/2011היי רותם ברוכה באה לפורום.
1. אין לדעת מראש כמה טיפולי אפילציה יש לעשות הדבר תלוי בגורמים רבים הורמונאלים ועוד.
2. טיפול בIPL ניתן לעבור בהצלחה גם באזור החזה בתנאי שהמכון המטפל איבחן כי אכן זהו שיער שיגיב ל IPL.
חג שמח, אורית בן יהודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ראוקטן מטפל גם בפצעים האלה?שמוליק15/04/2011
יש לי פצעים בפנים לבנים שחורים ואדומים קטנים כאלה ורואים אותם בעיקר בשמש
ואני לא יודע מה לעשות רציתי לדעת אני נוטל ראוקטן כבר חודש וחצי ורציתי לדעת
האם ראוקטן מטפל בפצעים האלה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם ראוקטן מטפל גם בפצעים האלה? - תגובה
אורית בן יהודה24/04/2011היי ברוך הבא לפורום.
קשה לאמר בלי לראות,בכל אופן עלייך להמתין בסבלנות , חודש וחצי זה זמן קצר.
חג שמח,
אורית בן יהודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סבוריאה..יונתן14/04/2011
אני בן 16 ועד לפני כחצי שנה היה לי עור חלק ויפה,
בחצי שנה האחרונה התפרץ לי בפנים אקנה וסבוריאה.
כרגע המצב שלי הוא כזה:
האף שלי שמנוני ואדום, יש ממנו הפרשות (בגלל הסבוריאה) שמתחדשות כל הזמן, ובנוסף יש בו מלא מלא קומדונים שחורים.
פצעי אקנה אין לי הרבה - אבל במצח נשאר לי המון נקודות אדומות כתוצאה מהפצעים שהיו (הבנתי שנקודות וכתמים אלו עוברים עם הזמן) והמצח שלי שמנוני.
האם טיפול קוסמטיקאי (ובעיקר ניקוי שומנים\שחורים\הפרשות מהאף) יעזרו?
כי האף שלי מזעזע.. מלא נקודות שחורות, הוא נראה שומני, ויש בו הפרשות לבנות של הסבוריאה (קשקשים)..
האם טיפול קומסטיקאי יעזור?
פשוט הסבוריאה זה מחלת עור, אז אני מפחד שניסיון לנקות את זה אצל קומסטיקאית יחמיר את המחלה או ייעשה נזק אחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבוריאה.. - תגובה
אורית בן יהודה24/04/2011הי יונתן ברוך הבא לפורום.
סבוראה היא תופעה הנגרמת בשל חוסר תפקוד נכון של בלוטות הסבום המפרישות חלב ללא תהליכי דלקת בעור. החלב מיוצר בתוך בלוטות החלב הממוקמות בתוך הדרמיס (השכבה הפנימית של העור). מתוך צינורית זו מופרש החלב (השומן) בתהליך מעורבים הורמונים לכן התופעה התפרצה בגילך גיל בו השינויים ההורמונליים רבים . התופעה נפוצה במקומות בהם יש ריכוז גדול של בלוטות חלב, המקרה שלך אזור האף.
קוסמטיקאית מקצועית תדע כיצד לטפל בתופעה וכן תדריך אותך לטיפול נכול בבית.
חג שמח, אורית בן יהודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלוטת שומן על עור הפניםצ'גל10/04/2011
היי - יש י שאלה!
יש לי בסמוך לאף מן בלוטת שומן כזאת (לא ממש בולטת) בצבע עור.
שאלתי רופא עור האם יש דרך להוריד אותה - והוא המליץ לי לפנות לקוסמטיקאית.
האם באמת יש דרך להסיר בלוטת שומן כזאת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלוטת שומן על עור הפנים - תגובה
אורית בן יהודה11/04/2011היי ברוכה הבאה לפורום.
נשמע שמדובר במליום- שומן הסגור ע"י עור קרני, פני לקוסמטיקאית רפואית מנוסה
הדבר מאוד קל לטיפול.
בהצלחה, אורית בן יהודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשיפה לשמשליסה09/04/2011
ניסיתי להישתמש ברט אויט שבוע ולא התאים, שאלתי רופאת עור אמרה שאחרי שבוע אשפר למרוח קרם הגנה בתדירות של פעם פעמיים ביוםנ ולא כל שעתיים כמו בשימוש ברט אויט, האם זה נכון ובאיזה מקדם הגנה להישתמש ? כי שימוש יתר במקדם הגנה מחמיר לי את הפצעונים.
איך ביכלל לטפל בעור בתקופת הקיץ.?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר במשך
ליסה09/04/2011האם יתאים קרם לעוא אדמומי ומגורה ( כי אני תמיד נוטה לאדמומיות) עם מקדם הגנה של SPF 20?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמשך - תגובה
אורית בן יהודה11/04/2011היי ליסה ברוכה הבאה לפורום.
ראשית לא ברור לי מתן רטויט לאור הנוטה לאדמומיות , רטויט הוא רטין A ומריחת רטין A גורמת להגברת האדמומיות.
במקרה כשלך יתאים יותר מתן קרם חומצה גליקולית או קרם המכיל חומצה אזלאית והאפשריות עוד רבות.
ניתן להתאים לעורך טיפול שלא יגביר את האדמומיות ויאזן את עורך השמן גם בימי הקייץ. .התאמה והמלצה מקצועית תוכלי לקבל רק לאחר אבחון מדוייק.
לגבי קרם הגנה, אני תמיד ממליצה על מקדם הגנה בעל 30 SPF, לד"ר כדיר יש תרסיס הגנה שלא גורם לשומניות יתר יחד עם משחות קרטולטיות(מקלפות /ממיסות) וזה כולל רטין A, והתכשירים עליהם כתבתי.
את קרם ההגנה יש למרוח בשכבה נדיבה מספר פעמים , בתקופה זו של השנה שהיום מתארך ומזג האויר מתחמם יש לכך חשיבות עליונה.
בהצלחה,
אורית בן יהודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
ליסה11/04/2011אבל אם אני מתאפרת בבוקר ומורחת לפני קרם בעל נקדם הגנה 50 SPF איך אני יחדש אותו? על המייקאפ? או שבגלל שהמקדם גבוה אז אפשר רק פעם אחת ביום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
אורית בן יהודה12/04/2011הי ליסה,
אמנם מריחת מייקאפ מהווה עוד שכבת הגנה אך בימי הקייץ בהחלט לא מספיק למרוח פעם אחת ביום מקדם הגנה גם אם הוא בעל 50 SPF, גם הנטיה להזעה בימים חמים מסירה את ההגנה, את צריכה למצוא דרך לחדש את מריחת ההגנה והמייקאפ אלא אם את סגורה במשרד מהבוקר ועד רדת החשיכה.
ניתן להחזיק בתיק מטליות להסרת איפור ולחדש.
בהצלחה, אורית בן יהודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקנה וצלקות אחריהחנה09/04/2011
שלום רב,
אני בת 35 ויש לי הרבה פצעוני אקנה בקו תחתון של הלסת והפנים. אבקש לדעת האם יש דרך, גם ביתית, להפחית כמות הפצעונים וצלקות שנשארו אחרי פצעונים.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה וצלקות אחריה - תגובה
אורית בן יהודה12/04/2011היי חנה ברוכה הבאה לפורום.
ישנם תכשירים פעילים לשימוש יומיומי העושים נפלאות לאקנה ומעדנים הצטלקויות, יחד אם זאת את צריכה לזכור שיש חשיבות לטיפול אצל הקוסמטיקאית משום שכל פצעון מתחיל בנקודה שחורה
לכן אני ממליצה לך למצוע קוסמטיקאית רפואית טובה לעבור ניקוז קומודונים(שחורים) ולעבור אבחון מקצועי להתאמת תכשירים לטיפול ביתי.
בהצלחה, אורית בן יהודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמלצה חמה על לקטופיל מוס לפנים
איילהל03/05/2011הי,
אני מחוצקנת עם סטאז' של20 שנים לפחות וגם ילדי המתבגרים גילינו מוס ניקוי טיפולי לפנים לקטופיל ומאז העור שלנו קורן מבריאות ומיופי.
ממליצה בחום גם להסרת איפור בלילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תכשיר לניקוי פנים מאוד רגישותדנה09/04/2011
שלום אורית
בת 45 עם עור שמן/מעורב מאוד רגיש.השתמשתי בתכשיר
לניקוי הפנים של חברת ניטרוגינה והוא ייבש לי נוראות את הפנים וניזקקתי לשימוש במשחת אלוקום.היום המצב יותר טוב אבל עדיין קיים יובש.
האם את יכולה להמליץ לי על תכשיר לניקוי הפנים והאיפור/פילינג עדין ומסכה/סרום?
נ.ב. מפחדת מקוסמטיקאיות שיכולות להזיק.
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תכשיר לניקוי פנים מאוד רגישות - תגובה
אורית בן יהודה11/04/2011היי דנה ברוכה הבאה לפורום.
אני לא יכולה להמליץ על תכשיר מעל גבי הפורום כשמדובר בעור רגיש כשלך, נזקקת
לטיפול במשחת אלוקום המכילה קורטוסטרואודים דבר המראה על תגובה חריפה.לשם התאמת תכשירם לעורך יש לראותך לאבחן את עורך .
במצב כשלך לעיתים יש צורך בניסוי ותהיה עד בניית תוכנית הטיפול הכי מתאימה לעורך הרגיש.
בברכה, אורית בן יהודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא לפרסם הטלפון שליאלה06/04/2011
בהמשך להודעה הקודמת שלי המוצרים הם של חוה זינגבוים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הטלפון נמחק מההודעה
אורית בן יהודה06/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)