מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סלקטיף פרושיר23/03/2011
שלום אורית רציתי לדעת אם את מכירה את המכשיר והאם באמת הוא טוב כמו אפילציה גם לשיער בהיר לבן תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סלקטיף פרו - תגובה
רחל סיטבון24/03/2011שלום שיר וברוכה הבאה לפורום
אני אכן מכירה את המכשיר והוא גאווה ישראלית והוכיח את עצמו כמוצלח וכמניב תוצאות יפות. היתרון שלו מול האפילציה ומול שיטות אחרות נוספות להסרת שיער, הוא ביכולת שלו לטפל ללא כאב, לא מותיר צלקות משיג תוצאות בכל סוגי וגווני השיער.
מקווה שעזרתי
בהצלחה
רחל סיטבון 0526775522* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדבקות במחלות בהסרת שיערשירה20/03/2011
שלום,
חברה שלי לאחר שעשתה הסרת שיער אצל איזה קוסמטיקאית טוענת שנדבקה ביבלות, היות והמקלות למריחה ואף המכשיר עצמו לא מחוטא בין הלקוחות.
רציתי לעשות הסרת שיער וזה ממש מפחיד אותי.
מה עושים?
האם זה הגיוני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדבקות במחלות בהסרת שיער - תגובה
אורית בן יהודה23/03/2011הי שירה ברוכה הבאה לפורום.
מקלות המריחה צריכות להיות חד פעמיות כמו כן סכיני הגילוח ! ראש המכשיר צריך לעבור חיטוי בין מטופל למשנהו ,.
אינך צריכה לפחד כאשר את עוברת טיפולים בקליניקה השומרת על סנדרטים גבוהים.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיגמנטציה וטיפול ב פוטו ריגובנישןסיוון17/03/2011
שלום רב
רציתי להתיעץ ,
יש לי מספר שנים פיגמנטציה , שהולכת ומתרבה, מצח, שפם, לחיים וכדומה..
הייתי בייעוץ לגבי טיפול בפוטו ריגובניישן,
רציתי להתיעץ עימכם לגבי ההשלכות של טיפול זה.
מה יכולות להיות הסכנות בטיפול ע"י קרן אור?
תודה על תשובתיכם
טליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיגמנטציה פוטו ריגובנישן - תגובה
אורית בן יהודה23/03/2011הי טליה ברוכה הבאה לפורום.
טיפול בפיגמנטציה ע"י פוטו רג'ובינשיין אפשרי תלוי בסוג העור וסוג הפיגמנטציה , פחות מומלץ לפיגמנטציה שמקורה הורמונלי - "מלזמה" .
מתאים במיוחד לעור בהיר במקרה זה קרן האור מתמקדת בכתם וגורמת לפילינג וקילוף באזור הפיגמנטציה ולא פוגעת כלל בעור הבהיר.
תמיד מומלץ לעבור סדרה של טיפולים ולשלב בשלב מסויים חומרי הבהרה לשמירה על התוצאות לאורך זמן.
לחידוש העור /פוטורוג'בינשיין העור נעשה שימוש במגוון מכשירים העובדים באנרגיית IPL .
לטיפול רג'ובינשיין בטוח יותר מומלץ לעבור את הטיפול בטכנולוגיית ELOS במכשיר הE-STYLE.המילה elos היא ראשי תיבות של: Electro Optical Synergy - שיטה חכמה ביותר המשלבת אנרגיית אור ,ipl בסינרג'ייה (בו זמנית) עם תדרי רדיו RF , אנרגיית האור והאנרגיה החשמלית פועלות בו זמנית בשכבות העליונות והעמוקות של העור, האור גורם לעור לייצור מוגבר של קולגן ואלסטין ,פוגע במלנין, מזרז את חילוף החומרים הפיגמנט המיותר וכלי הדם הבולטים נספגים ומופרשים דרך המערכת החיסונית , כל זאת ללא פגיעה בשכבות העור החיצוניות.
בעור כהה/צהוב הנוטה לפיגמנטציה ומסוכן יותר הן בטיפולים עמוקים כפוטורג'ובינשיין ופילינג חשוב להתאים טיפול המדכא את המלנוציטים ע"י מריחה בביית כשלושה שבועות לפני תחילת הטיפול , תהליך זה הופך את הטיפול בטוח ואפקטיבי יותר.
טיפולי פוטור'גובינשיין הם טיפולים נהדרים הנותנים תוצאות נהדרות כאשר הם נעשים ע"י קוסמטיקאית רפואית /רופא מקצועיים ומנוסים.
כמו בכל טיפול שהוא לא טיפול פנים סנדרטי ישנם סיכונים לצד ההצלחות לכן כשאת בוחרת לעבור טיפול מעין זה רצוי לשמוע המלצה ואף לבקש לראות ולשוחח עם מטופלים שעברו טיפול מעין זה באותה קליניקה, כמו כן יש לשים לב האם את עוברת תשאול לגבי תרופות פוטוסנסטיביות בעיות בריאות וכד' לפני תחילת התהליך.
יש להקפיד על מריחת הגנה גבוהה משמש בזמן התהליך ואחריו.
בהצלחה,
אורית בן יהודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רטין Aשני17/03/2011
האם רטין A מותר לשימוש לנשים מניקות???האם חומרי הבהרה לפנים מתאים לנשים מניקות????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רטין A - תגובה
אורית בן יהודה19/03/2011היי שני ברוכה הבאה לפורום.
רטין A היא תרופה לכל דבר ודורש מרשם רופא החומר טטרוגני (חומר העלול לגרום מומים בעובר ׂ) ולכן אסור למריחה בזמן ההריון .
לגבי שימוש בזמן הנקה יש להיוועץ ברופא .
הקוסמטיקה הרפואים כיום מתקדמת מאוד וישנם מבחר תכשירים פעילים (שהם לא תרופה) הנותנים תוצאות נהדרות , כתבתי רבות בפורום על חומרי הבהרה מומלץ לשם קריאה נוספת לערוך "חיפוש בפורומים" .
בכל אופן לשם הצלחת טיפול הבהרה עלייך לגשת לקוסמטיקאית רפואית לשם איבחון והתאמת הטיפול עבורך.
בהצלחה ופורים שמח, אורית בן יהודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פנים וחזהאני16/03/2011
שלום...
אני רוצה להוריד שיער באיזור הפנים ומאוד חוששת מהחמרה , קראתי המון ושמעתי מלא סיפורים של בחורות שעברו הסרת שיער בפנים וזה את את ההפך.
שמעתי על השיטה אולטרסאונד להסרת שיער הפנים.
האם היא יעלה ובטוחה לאיזורים: פנים וחזה ( בפנים יש לי קצת שיער עבה וכל השאר כהה אבל דק ובחזה יש לי שיער דק וכהה) .
יכול להיווצר מצב שיהיה לי שיער בחזה כמו של גבר מהטיפולים ?
מהם אחוזי ההצלחה בפנים ?.
הייתי אצל אפילטורים מקצועית ( 20 שנה) , היא לא המליצה לי לעשות אפילציה כי אילו אזורים גדולים ויהיו לי פצעים ( העור לא מגיב טוב אחרי רבע שעה)..
צבע העור שלי הוא אמצע , לא בהיר מדי אבל ממש לא כהה..
ממש נואשת ..
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פנים וחזה - הסרת שיער
אורית בן יהודה16/03/2011הי ברוכה הבאה לפורום.
אזור הפנים הוא אזור הורמונלי ואכן נתקלים במקרים רבים בהם הטיפול לא היה נכון ונגרמה החמרה במצב השיעור, הדבר קורה כאשר יש שיער פלומתי מידי שלא מגיב טוב להסרת שיער באנרגיה אופטית -ליזר/IPL גלי אור באורך מסויים עלולים בהחלט לעורר זקיקי שיער רדומים ביחוד אצל בנות עם חוסר איזון הורמונאלי.
אולטרה סאונד הוא פתרון טוב לשיער דק וכהה הן בפנים והן באזור החזה , העבודה בSELECTIF PRO אינה מעוררת זקיקי שיער רדומים אינה כואבת ואינה משאירה פצעונים .
אחוזי ההצלחה הם כ 80% מהשיער הקיים והמתמידות מגיעות לתוצאות יפות.
ישנם אזורים בפנים בהם אפשר לעבוד על השיער העבה והכהה בשיטת ELOS - שילוב IPL וגלי רדיו הנותנת תוצאות מוגברות.
גם אפילציה אפשרית אצל קוסמטיקאית מיומנת.
כל הנאמר כמובן לאחר אבחון ותישאול רפואי/הורמונאלי.חשוב לגשת למכון המנוסה בכל השיטות ומבין את אופן צמיחת השיער שיתאים עבורך את הטיפול המתאים -ניתן לשלב גם מס שיטות במקרים מסויימים.
הפתרונות קיימים אז אל יאוש ובהצלחה,
אורית בן יהודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפילציה וטיפולי פוריותטלי15/03/2011
שלום,
רציתי לדעת האם אפשר לעשות איפלציה בפנים במהלך טיפולי פוריות (ivf)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפילציה וטיפולי פוריות - תגובה
אורית בן יהודה16/03/2011הי טלי ברוכה הבאה לפורום.
בטיפולי פוריות ההורמונים המעורבים עלולים לעורר זקיקי שיער נוספים, אין נזק באפילציה ראך יש לקחת בחשבון שאת עוברת טיפולים ומנגד נוטלת הורמונים לכן...
אם הדבר סובל דיחוי רצוי לדחות.
במקרים בהם השיעור מאוד מאוד מפריע ואינך רוצה להסיר שיער בשיטות העלולות לעורר זקיקים רדומים אז אין ברירה עוברים טיפולי אפילציה , כאשר נעשה תיאום צפיות עם המטופלת וידוע לה כי יתכן ותזדקק להרבה יותר טיפולים או לעיתים תכופות יותר.
המון בהצלחה בכל,
אורית בן יהודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה שנשלחה לאימייל ולא נענתההילה13/03/2011
שלום לאורית ולצוות הנכבד,
בעקבות אי מענה על שאלה ששלחתי לאורית אני מפרסמת שאלה זו כאן בתקווה שאזכה למענה מהיר (מלכתחילה שלחתי לאימייל ולא לפורום כי הנושא היה דחוף ועודנו דחוף):
אחרי טיפול האפילציה הבנתי שצריך למרוח ביאפין או ויטה מרפן 3 פעמים ביום, ולעשות זאת במשך שלושה ימים לאחר האפילציה.
חשוב לי לדעת האם צריך לשטוף את הפנים במים וסבון / לשטוף את הפנים במים / לחטא את האזור עם הממליס לפני מריחת ביאפין?
או שאפשר למרוח את המשחה "סתם כך" על הפנים ללא הכנות מוקדמות?
איך אני אמורה למרוח את המשחה? שכבה דקה ולהספיג בפנים? שכבה עבה ואחר כך לנגב? או לתת לזה להיספג לבד?
תודה רבה!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה שנשלחה לאימייל ולא נענתה - תגובה
אורית בן יהודה14/03/2011היי זיווה ברוכה הבאה לפורום.
גולשים רבים שולחים לי שאלות לאימייל האישי ולא מעלים אותם לפורום במקרה זה אני מפנה אותם חזרה לפורום, אני שמחה שהעלית את השאלה לפורום זו מטרתו ואשמח לענות לך.
מייד לאחר טיפול אפילציה מומלץ למרוח ביאפין עוד בקליניקה ,ביאפין היא משחה לטיפול בכויות ופחות מומלצת להמשך טיפול בבית.
המשך הטיפול בבית : שטיפת הפנים בסבון עדין ומריחת "ויטה מרפן" או "בפנטן +" .
אין צורך לחטא עם הממליס המשחות עצמן אנספטיות (מחטאות).
שכבה עבה מומלצת רק בבית וזאת רק במקרה ונוצרים גלדים, יש לתת למשחה להספג, המשחה גורמת לרגנרציה (חידוש) של העור עוזרת בהנשלת התאים המתים ומאזנת את מצב העור.
ביציאה מהבית יש למרוח שכבה דקה ולהספיגה לעור ומעל מאוד חשוב למרוח מקדם הגנה משמש כדי להמנע מפיגמנטציה במיוחד בעור כהה או צהוב.
יש למרוח את המשחה עד שהעור נרגע ,מאחר והדבר אישי אין להגדיר מס' ימים אלה למרוח עד לרגיעה.
מחוץ לבית מומלץ להעזר במגבון לח לפני מריחת המשחה .
חשוב: במקרה ונוצרו גלדים קטנים אין לקלף אותם הם יפלו לבד לאחר מקלחת או שטיפת הפנים .
בהצלחה, אורית בן יהודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שעווה בזמן רוקטאןliel13/03/2011
אתמול עשיתי שעווה בגבות אצל הקוסמטיקאית, לא ידעתי על כך שאסור לעשות שעווה בזמן לקיחת הרוקטאן .
מה שקרה שחתיכת עור שלי התקלפה ויש לי אדום חזק שם.. זה נראה כמו דם יבש :( *צילמתי תמונה * ואני מפחדת שזה יישאר לי לצלקת :(
יש מצב שזה ייקרה ? מה אני יכולה לעשות כדי למנוע את זה ?
או שזה כבר זו צלקת ? : (
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גבות בחוט
ריטה מור זבולון13/03/2011בעט לקיחת כל נגזרות ויטמין A ובינהם רוקוטאן העור אכן רגיש מאוד ולכן אסור לעשות שעווה בכל חלקי הגוף ובפנים בפרט. מאוד חשוב להגן על הפנים וגוף עם קרם הגנה טוב. בתמונה לא רואים את עומק הפציעה, ככל שפצע עמוק יותר כך הסיכוי לצלקת גדל. אני ממליצה לך לשים קרם שנקרא "רדיאפן" שמזרז חלוקת תאים וטוב לכויות. כמובן מאוחר יותר לא לקלף את הגלד אלא לתת לו ליפול לבד. להקפיד על קרם הגנה. ובפעם הבאה לעצב גבות בחוט בעדינות.
החלמה מהירה ובהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה.. ועוד שאלה קטנה
liel14/03/2011אם אני ישים את זה 3 ימים אחריי זה עדיין יעזור לדעתך ? פשוט זה בפנים וזה מאוד בולט.. היום זה נהיה יותר בצבע חום ומרגישים פסים כאלה זה נקרא שיפור או שזה מחמיר ?
תודה על השם של המשחה אני בטוח ייקח אותה :]
רופא עור יעזור לזה ? הזמנתי תור למחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה.. ועוד שאלה קטנה - תגובה
אורית בן יהודה16/03/2011היי ,
התופעה שאת מתארת נקראת בשפה מקצועית "קרוסטה" העור מרפא את עצמו ויוצר גלד האמור ליפול ומתחתיו יבנה עור חדש.
וכן זה תהליך ההחלמה אחריו יבוא השיפור.
כמו שריטה כתבה לך מאוד חשוב לא לגרד/ לתלוש לאור העובדה שאת נוטלת רואקוטאן ובכלל.
לעידוד יש לזכור שלעור יש יכולת חידוש וריפוי מדהימה.
בהצלחה,
אורית בן יהודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרום לפניםשרי13/03/2011
שלום !
אני בת 35, מעוניינת לדעת מה חשיבותו של הסרום בטיפוח הפנים.
האם זה עוד מוצר שנועד להגדיל את הוצאות הכספיות, או שיש לו חשיבות בטיפוח הפנים?
תודה
שרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרום לפנים - תגובה
אורית בן יהודה13/03/2011הי שרי ברוכה הבאה לפורום.
שאלה נכונה, יש מוצרים רבים בשוק וחשוב לבחור סרום המכיל חומרים שפעילותם נבדקה לדוגמא: מטריקסיל 3000 שהוא פפטיד ביוממטי ,הפפטידים המיועדים לחידוש העור מעודדים יצור קולגן, חומצה היילרונית ופרוטאוגליקנים ששומרת על תכולת המים בעור. פפטידים מעכבים יצירת קמטים ומשפרים מראה של קמטוטים קיימים, מטרסיל 3000 שהתגלה בשנת 1992 נחקר מאז ע"י גורמים שונים, שאחד מהם הוא יצרנית התרופות והקוסמטיקה Procter & Gamble. והפכה אותו לחומר קוסמטי למיצוק העור ולהצערת העור.
כמו כן יש את הרטינול שתורם רבות למיצוק העור, לא ארחיב ,בגילך חשיבות רבה לשמירה על מיצוק העור לכן אמליץ לחפש בסרום טוב ויטמין C ונוגדי חמצון נוספים, מטרסיל 3000, רטינול, והכל בייעוץ והתאמה אישית ע"י קוסמטיקאית רפואית.
בהצלחה, אורית בן יהודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרום+קרם לחות+קרם הגנהורדה12/03/2011
באיזה סדר עלי למרוח את הקרמים בבקר (לפני יציאה החוצה)
2. האם אפשר למרח סרום בלבד - בערב - כשאני בבית ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרום,קרם לחות,קרם הגנה
ריטה מור זבולון12/03/2011את מורחת נכון קודם סרום אח"כ לחות ואח"כ הגנה.
וכן את יכולה למרוח אותו גם בערב עם את מרגישה צורך. רק לא עם חומרים פעילים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התאמת קרם לחותבת 2011/03/2011
שלום , אני בת 20 ...הישתמשתי במס קרמי לחות עד כה ולא מזמן גיליתי שקרמים שמכילים חומצה סיליצילית הם יותר מתאימים לעור צעיר או בעייתי. אולי תוכלי להמליץ לי על קרם לחות עם מקדם הגנה וחומצה סיליצילית לעור שמן? פשוט יש כ"כ הרבה חברות ואני לא יודעת מאיפה להתחיל לחפש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחפש אצל קוסמטיקאית
ריטה מור זבולון12/03/2011את ילדה צעירה וכדאי שלא תעשי נזק לעורך. אני ממליצה לך להתיעץ עם קוסמטיקאית שמבינה בחומצות על מנת שהיא תמליץ לך על קרם עם חומצות שמתאים לך ספציפית לאחר איבחון של עורך, וקרם הגנה לקנות בנפרד.בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שקיות מתחת לעינייםורד09/03/2011
היי,
אני מנסה להתמודד כבר כמה שנים עם שקיות מתחת לעיניים, ניסיתי כמעט כל דבר אפשרי. הדבר היחיד שנותר לי הוא ניתוח עפעפיים. אני די חוששת ממהלך כזה, מישהי מכן עשתה ניתוח כזה? אני חוששת שאזור העיניים יראה מתוח מדי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוחי עפעפיים
ורד09/03/2011לא הייתי ממליצה לך על ניתוח עפעפיים, לפעמים יש ירידה בתחושה העורית באזור.
בכלל, אני חושבת שעדיף להימנע מניתוחים שמטרתם אינה פתרון של בעיה רפואית כזו או אחרת.
אני לא ממש בקיאה בנושא שקיות מתחת לעיניים. אולי כדאי שתתייעצי עם רופא עיניים. בטח יש משחות שמטפלות בנושא
לא יודעת אם עזרתי לך כל כך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפילציהקרן08/03/2011
אני מעוניינת לעשות אפילציה ברגליים אחרי שלייזר לא עזר כמה זמן זה לוקח לסיים טיפולים באפילציה ברגליים שלמות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפילציה - תגובה
רחל סיטבון13/03/2011שלום מורן וברוכה הבאה לפורום.
צריך למקד את השאלה משום שלא ברורה כמות השערות הנותרת.
באופן כללי, אפילציה אורכת המון זמן משום שהיא תוקפת זקיק זקיק ולא שטחים. לכן העבודה איטית יותר. יחד עם זאת כמו בכל ההסרת שיער צריך יותר מפעם אחת כדי לגרום להרס לכן את צריכה לקחת בחשבון זמן רב יותר וכמות גדולה יותר של טיפולים.
לידיעתך קיימת שיטה נוספת המסירה שיער לטווח ארוך והיא שיטת האולטראסאונד. שיטה זו כמו האפילציה עובדת על כל שיערה באופן פרטני. המבדיל בינה לבין האפילציה:
א- לא כואבת
ב- לא משאירה סימנים, צלקות
ג- היא נעשית על פני השטח ולא בתוך הזקיק
ד- תוקפת את כל סוגי וגווני השיער.
מומלץ מאוד
בהצלחה
רחל סיטבון
0526775522* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולטרסאונד
קרן13/03/2011היי רחל תודה על התגובה,
ברגל עליונה יש שיער לאחר הלייזר השיער גם התרבה,אבל השיער דק
ברגל תחתונה יש פחות שיער מרגל עליונה והשיער קצת יותר עבה וכהה.
ניתן להסיר בשיטת האולטרסאונד ברגליים שלמות? גוון השיער שחור ואני בהירה זה יכול להתאים? וכמה טיפולים צריך כדי להגיע לתוצאות ואם ניתן להשתזף בין הטיפולים או שלא מומלץ?
תודה
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה האם כדי לרכושענת2407/03/2011
מצאתי מכשיר דרמה רולר או משהו כזה, אני כרגע בארה"ב אז אני חושבת לירכוש אותו הבעיה שאני לא מספיק מבינה אנגלית ואין לי את מי לישאול.
מעולם לא היו לי הרבה פיצעי בגרות, וגם עכשיו יש לי רק קצת ליפני הווסת החודשית אבל לתדהמתי יש לי המון חורים כניראה מפצעים שפיצצתי בעבר.
האם המכשיר הזה יעלים את זה?
ואם כן איזה סוג?
1.0? וכמו כן אולי אפשר לקבל עצה על קרם שעלי ליקנות עם המכשיר?
אני לא יכולה לישאול קוסמטיקאית או רופאת עור כי אני בחול ואין לי מושג מה הם דוחפות לי פה כשאני שואלת קוסמטיקאית מקומית... בבקשה עיזרו לי
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים לי???
ענת2409/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש גם בארץ
ריטה מור זבולון10/03/2011אני ממליצה לך לכשתחזרי לארץ שתעשי את זה באופן מסודר אצל קוסמטיקאית שמתמחה בעניין. לא עושים רק עם רולר בבבית ,חייב לעשות בשיתוף עם טיפולים אצל קוסמטיקאית והדרכה מדוייקת וכמובן עם תכשירים המותאמים לך בלבד. אם את בחול ובמיוחד שאת לא מבינה את השפה אני לא ממליצה לך, בכל מקרה אם את מתעקשת אז רק תוודאי שזה נמכר באריזה סטרילית בוואקום זה חשוב, בהצלחה ותחזרי בשלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפילציהרחל06/03/2011
שלום,
התחלתי ביום שישי פעם ראשונה טיפול אפילציה באיזור פאות הלחיים.
יש לי כמה שאלות:
1. היום, יומיים אחרי, יש לי נקודות קטנות עם גלדים קטנים עליהם. האם זה בסדר? (כי ממה שקראתי בפורום הזה לא צריכים להיות פצעונים אלא אדמומיות, אכן?)
2. ביום של הטיפול הבנתי שאסור שמים או כל דבר אחר יבוא במגע עם עור הפנים. האם יום למחרת כבר מותר להתמש בתכשירים הקוסמטים הרגילים שלי? (סבון, מי פנים, קרם לחות וקרם הגנה).
3. מה אפשר לעשות על מנת למזער כמה שאפשר את הופעת הפצעונים? קיבלתי מהאפילטורית קרם בצבע בז' שממה שהבנתי ממנה יש בו בין היתר שמן עץ התה וזעטר..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפילציה - תגובה
אורית בן יהודה13/03/2011הי רחל ברוכה הבאה לפורום.
גלדים קטנים לאחר אפילציה הוא מצב שכיח, הטיפול הטוב ביותר לאחר הסרת שיער במחט חשמלית/אפילציה המאפשר לעור להתחדש ואם אכן מופיעים גלדים גורם להנשלה מהירה של תאי העור המתים (הגלדים) הוא מריחה של אחת משתי משחות שהמלצתי עלהם פעמים רבות על גבי הפורום וניתנות לרכישה בכל בית מרקחת" ויטה מרפן" או "בפנטן+", כדי למזער נזקים מרחי אחת משתי המשחות כ 3 פעמים ביום
הן עדיפות על קרמים קוסמטים וזולות מאוד לרכישה.
ביום לאחר טיפול האפילציה מומלץ למרוח שכבה דקה של אחת המשחות המומלצות ומעל את יכולה למרוח בבטחה תכשירים קוסמטים והחשוב ביותר קרם הגנה.
אני מסייגת בזאת תכשיריפ פעילים מאות על בסיס חומצות, תכשירים אלו אין להניח על האזור המטופל עד שהעור נרגע לחלוטין.
בהצלחה, אורית בן יהודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)