מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היי שלוםSM24/06/2011
קיבלתי מהקוסמטיקאית סדרה של הולילנד "אלפא- בטא פלוס רטינול"
הבעיה שאני בא\תי בגלל פצעים מאד הורמונאליים גדולים וכואבים
אומנם משאירים לי המון המון כתמים שעוברים רק אחרי חודש-חודשיים
את הסדרה קניתי מי הבהרה פילינג מסכה וקרם מחדש.. וכמובן קרם יום סנברלה 36 SPF
אני כבר שבוע משתמשת בזה ולא רואה שום שינוי הפצעים לא נרגעו בכלל הם ממשיכים לצאת
וקראתי שזה בכלל לחידוש העור (קמטים) והבהרה... אכלתי אותה?! זה ממש יקר!!! בחיים לא קניתי במחיר כזה ואני מצפה לתוצאות אני יודעת ששבוע זה לא קנה מידה היא אמרה לי שלקוחה שלה אחרי שבוע ממש ראו אצלה שיפור... אני תמימה?? מה עלי לעשות
אגב אני בלילה לפעמים שמה על הפצעים החסומים אכטימול מה שהמלצת לי הפצע לא יוצא הוא ממש "קלוע" מתחת לעור זה משגע אותי
לעולם לא היו לי פצעים בעבר
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי שלום - תגובה
רחל סיטבון26/06/2011שלום לך מעיין וברוכה הבאה לפורום.
לא ציינת את גילך. ו..מאין לך לדעת שאת סובלת מפצעים הורמונליים?
מה מיקום הפצעים?
ראשית לא אכלת אותה. החומרים שקנית טובים ומטפלים בבעית האקנה.
שנית עור אקנתי ברמה שאת מתארת צריך זמן החלמה של מינימום חודש וזה במקרה הטוב. את צריכה להיות סבלנית ולטפל בהתמדה כפי שהנחו אותך.
אל תתיאשי תתמידי.
אשמח לענות על כל שאלותייך באם יהיו.
בהצלחה רחל סיטבון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי בהמשך לשאלתי
SM26/06/2011אני בת 23 עם 3 ילדים שיהיו בריאים כתבתי כאן בעבר..
הפצעים מגיעים לי באזור הסנטר והלחיים קצת בצאוור..
לעולם לא היו לי פצעים מאז שהתחתנתי לא קיבלתי מחזור 6 שנים כי רק הנקתי והייתי בהריון ומאז שהפסקתי את הגלגל הזה קיבלתי מחזור והפנים שלי לא מפסיקות לייצר פצעים כואבים שלא יוצא מהם שום דבר וגם אחרי שהם "התייבשו" לאחר חודשיים אני מרגישה שעמוק יש שם עוד משהו בתוך הפצע\כתם הזה...
עכשיו התחלתי לקחת גלולות אסטל 35.. פעם ראשונה בחיי שאני נוגעת בגלולות.. הרופאה שלי אמרה שזה אמור להיות יעיל במצב שלי...
אשמח לתגובתך תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה אחת
SM26/06/2011באמת אסור להשתמש בתכישירים הנ"ל בהריון או הנקה?
היא אמרה לי שאסור אבל היה לי מוזר שלא היה רשום כלום על התווית אני מאמינה שאם באמת היה אסור להשתמש באלפא הידרוקסי וברטינול היה מוטבע ע"ג האריזה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתגובה
SM29/06/2011בבקדשנ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתגובה - תגובה
רחל סיטבון06/07/2011שלום לך שוב מעיין וסליחה על העיכוב
לשאלתך האחרונה. לצערינו התוויות הנגד לא תמיד מופיעות על גבי האריזות. חברות המכבדות את עצמן עושות כך. ואני עדיין דבקה בטענתי חומצות מכל סוג שהן אסורות לשימוש לנשים בהריון.
לפי התיאור שלך אכן קיים חוסר איזון הורמונלי. זה ניתן לטיפול. בשוק יש חברות מצויינות שעובדות על המעררת ההורמונאלית בשילוב עם טיפולי פנים. דוגמה לחברה כזאת: ג'רנטיק. חפשי באזור מגורייך קוסמטיקאית מורשית של החברה והתחילי טיפולים. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתגובה - תגובה
אורית בן יהודה24/07/2011היי, במצבך שלוב הטיפול ההורמונלי עם החומרים שקיבלת יביא להטבה, ייתכן שבתחילת נתילת הגלולולת תהייה התפרצות - הדבר נורמאלי, עזרה של קוסמטיקאית רפואית בשלב זה וטיפול נכון בביית מונעת פעמים רבות את הפלראף- התפרצות הפצעים , קצת סבלנות
והאקנה יתאזן
בהצלחה, אורית בן יהודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תודה רבה, ועוד שאלה -ש.18/06/2011
האם קרם חומצה גליקולית מצריך מרשם רופא כמו רטין A ?
מהם השמות המסחריים לחומצה גליקולית וחומצה הילהרונית ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה רבה, ועוד שאלה - - תגובה
אורית בן יהודה21/06/2011היי, לא אין צורך במרשם רופא,קרם חומצה גליקולית מיוצרת ע"יי מעבדות רבות מכדי להזכיר את כולן,
גשי לקוסמטיקאית רפואית באזור מגורייך לאבחון והתאמת התכשיר הנכון לעורך.
בהצלחה, אורית בן יהודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהנורית17/06/2011
טיפול פותוטרפיה לאקנה שהיא אולי הורמונלית יכולה לעזור מבלי הצורך לקחת תרופות ואנטיביוטיקות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
אורית בן יהודה18/06/2011היי ברוכה הבאה לפורום.
כן טיפול פוטוטרפי יכול לעזור, חשוב להתאים בנוסף תכשירים לאקנה הורמואלי,
תשובה מקצועית יותר תוכלי לקבל לאחר אבחון אצל קוסמטיקאית רפואית.
בברכה, אורית בן יהודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומצה גליקולית שעשתה נזק לפניםשונטל אזולאי15/06/2011
הבת שלי בת 19 קיבלה מהקוסמטיקאית חומרים לטיפול באקנה (שהיהמאד חלש)היאנתנה לה שני חומרים ללילה אחד מהם זה חומצה גליקולית של חברת MGP 10% לגבי החומר השני היא לא מפרטת. הבת שלי לאחר שבועיים של לילה מזה ולילה מז ה מתעוררת עם כוויה בפנים ןבצוואר .כאילו שפכוו עליה מים רותכים. בנוסף גירודים אין סופיים. שמנו ביאפין .אני רוצה לשאול האם ללכת לרופא עור? היות ולא שולחים אותה מהצבא. או מה לעשות לחכות ולהרגע. יש לציין שלא שמנו מקדם הגנה . לא ידענו. הכוויה בפנים נראית מאד מפחידה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומצה גליקולית שעשתה נזק לפנים - תגובה
אורית בן יהודה16/06/2011היי ברוכה הבאה לפורום,
ביתך קיבלה תכשירים מעולים אך לא קיבלה הדרכה לשימוש נכון, אין למרוח על הצוואר השימוש חייב להעשות בהדרגה וברגע שיש גירוי הכי קטן להפסיק ולמרוח בפנטן פלוס ורק לאחר שהעור רגוע להמשיך בטיפול- בצורה זו אין גירויים והתוצאות נהדרות- כמובן יש למרוח קרם הגנה בחשיפה לשמש.
אך את הנעשה אין להשיב חשוב לא להיבהל יש לזכור שלעור יש יכולת התחדשות מדהימה, מומלץ למרוח משחה בשם בפנטן פלוס שתרגיע את העור, סביר להניח שבימים הקרובים יחל תהליך של קילוף כמו לאחר ביצוע פילינג המראה לא תמיד יפה.. יש להמשיך ולמרוח את המשחה עד שהעור מתחדש לאחר שהעור יתקלף חשוב מאוד למרוח קרם הגנה כדי להימנע מפיגמנטציה-כתמים. במידה ויש בעיה נוספת לאחר תהליך הקילוף אשמח לייעץ בהמשך.
שיעבור מהר ובקלות,
אורית בן יהודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רטין Aש.14/06/2011
האם יש שלב מסויים שבו רטין A מפסיק לעבוד ? האם מומלץ להפסיק שימוש אחת לכמה חודשים ? האם מומלץ דווקא להשתמש בו רצוף ? האם מומלץ להעלות מינון לאחר מספר חודשים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וגם - איפה ניתן להשיג החומצה
ש.14/06/2011החומצה ההיאלורונית למריחה על הפנים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לקבל תשובה !
ש.17/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרטין A - תגובה
אורית בן יהודה18/06/2011היי בורכה הבאה לפורום.
כן העור יכול להתרגל לשימוש ברטין A , ניתן להעלות מינון או לחילופין לשלב לילה קרם חומצה גליקולית לילה רטין A , רטינול ועוד.
חומצה הילהרונית ניתן להשיג אצל כל קוסמטיקאית טובה.
בברכה, אורית בן יהודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי צמיחת שיער בסנטריעל14/06/2011
שלום
יש לי צמיחת שיער בסנטר
הקוסמטיקאית שאצלה אני מרטתי שפם גבות תמיד הוציאה לי אותם בפינצטה, לא מדובר במרבדים שלמים, אך יחד עם זאת יש!
כרגע עברתי קוסמטיקאית שממליצה לעשות שם שעווה.
האמנם?
אני מפחדת מאוד כי הקוסמטיקאית הקודמת אמרה לי ששעווה תגרום לצמיחת שיער כהה, עבה ובכמויות
מה לעשות?
אודה לך מראש על עצמתך
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לי צמיחת שיער בסנטר - תגובה
אורית בן יהודה14/06/2011היי יעל ברוכה הבאה לפורום.
עצתי לך ממש ממש לא להמשיך במריטה לא בשעווה ולא בפינצטה, הדבר רק יעורר עוד זקיקי שיער,האלטרנטיבה היא הסרת שיער באפילציה/IPL/אולטרהסאונד ההחלטה על השיטה לאחר איבחון סוג השיער ותשאול הורמונלי.
המשך מריטה תביא אותך במשך הזמן לשיעור ייתר משמעותי וחבל.
בהצלחה, אורית בן יהודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרם נגד קמטיםשירלי13/06/2011
קניתי קרם נגד קמטים מסביב לעיניים במקום מוכר ונחשב.
קניתי את הכי זול. יש לציין שהוא מותג ידוע.
אני בכוונה לא אומרת כאן את שם המותג כי בטח אתם נמנעים מפרסום של כל מיני מותגים.
אני מתלבטת האם בגלל שהוא זול הוא יכול לגרום לי לנזקים.
מה דעתך?
ובכלל מה ההבדלים בין המותגים השונים שמייצרים קרמים נגד קמטים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדיין ממתינה לתגובה. תודה!
שירלי14/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין ממתינה לתגובה. תודה! - תגובה
אורית בן יהודה16/06/2011היי , אין לי ממש תשובה... ישנם קרמים זולים וטובים וקרמים יקרים מידי בלי סיבה מספיק טובה.
בברכה, אורית בן יהודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול פניםלילי09/06/2011
האם טיפול פנים בזמן מחזור הוא כדאי או שיכולה להיווצר רגישות מיוחדת?
אני מרגישה שאני צריכה את זה דחוף...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול פנים - תגובה
רחל סיטבון13/06/2011שלום לך לילי וברוכה הבאה לפורום
אין כל בעיה עם טיפולי פנים בזמן מחזור. לכי תטפלי ותהני.
יום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תכשירים בהריוןלימור07/06/2011
אני בסוף ההריון ,במהלך כל התקופה מרחתי אחת לשבוע מסכת בוץ של אהבה על עור הפנים שנעשה שומני, קרם עיניים של אהבה וקרם לחות לפני איפור בבוקר .האם זה בסדר ?
האם זה נכון שצריך להימנע משימוש בתכשירי קוסמטיקה בתקופה זו ?
ומה ניתן לעשות עם פיגמנטציה על הלחיים התקופה זו אם אסור למרוח תכשירי הבהרה(חוץ ממקדמי הגנה ..!)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תכשירים בהריון - תגובה
רחל סיטבון08/06/2011ערב טוב לימור חג שמח וברוכה הבאה לפורום
ראשית בשעה טובה ובהצלחה בלידה הקרבה ובאה .
על כל תכשיר בו הנך משתמשת אמורה להיות התווית נגד בכל הנוגע לנשים בהריון. אם לא מופיע כנראה שהשימוש בהם הוא תקין על אחת כמה וכמה ועוד שהתכשירים נעמו לך. אין צורך להימנע מתכשירים קוסמטיים יש חברות רבות המציעות ליין לשנים בהריון.
בעיניין הפיגמנטציה המתיני ללידה ואף כמעט שנה לאחר מכן ואם הכתמים לא עוברים או משתפרים תפני לקוסמטיקאים מקצועית המתמחה בהסרת פיגמנטים וטפלי בזה. עד אז היאזרי בסבלנות
לידה קלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בחומצה היאלורונית כמי פניםנעמי06/06/2011
שלום רב,
לפני כ6 שנים הייתי מטופלת אצל קוסמטיקאית מוסמכת שהמליצה לי על שימוש בחומצה היאלורונית כמי פנים, בשילוב עם לחות מוגברת כמובן, מה שבאמת תרם רבות לעור הפנים שלי. השאלה שלי היא האם השימוש בחומצה הנ"ל מותרת לתקופה ארוכה או בכלל כבסיס קבוע, עד איזה אחוז פעיל של החומצה ההיאלורונית מותר להשתמש למטרה זו והאם בכלל זה מומלץ לעור פנים רגיש (עם תוספת מעצבנת של סבוראה). תודה רבה וחג שבועות שמח (-:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש בחומצה היאלורונית כמי פנים - תגובה
רחל סיטבון08/06/2011חג שמח גם לך וברוכה הבאה לפורום
חומצה היאלורונית מטרתה בשימוש הקוסמטי כתכשיר הוא לשפר את מצב הלחות בעור. אין מגבלת זמן לשימוש בה. את אמורה להרגיש את השינוי בעור לטובה או לרעה ובהתאם להפסיק או להשיך את השימוש בה. בעיניין הסבוריאה חשובה לדעת מאיזה סוג את סובלת (יבש או שמן) ולשם כך יש חברות מצויינות שמטפלות במצבי עור קליניים כדוגמת סבוריאה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיעור יתרשני05/06/2011
בנותיי סובלות משיעור יתר בגב ביידיים וברגליים. ביתי הגדולה בת שנתיים וחצי והשיעור בגוף ממש ממש בולט. השיעור הוא תורשתי ולא הורמונלי והרופא אמר שהטיפול הוא קוסמטי בלבד. שאלתי היא באיזה גיל ניתן לטפל ואיך. ברצוני למנוע ממנה הצקות מיותאות מילדים בעתיד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעור יתר - תגובה
רחל סיטבון08/06/2011חג שמח עינת וברוכה הבאה לפורום
אין מגבלת גיל בכל הנוגע להסרת שיער בכל שיטה שהיא. אבל חשוב לדעת שהטיפולים לא נעימים ובוודאי לא לילדה בגיל כל כך צעיר.
בהצלחה רחל מסיטבון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום-הורמוניםSM03/06/2011
שלום, מזה 6 שנים לא קיבלתי מחזור.. הריון-הנקה הריון-הנקה ושוב הריון הנקה וכשהקטנה נהייתה בת שנה החלטתי להפסיק בנתיים את הסבב וקיבלתי סופסוף מחזור אחרי 6 שנים ששכחתי ממנו... הבעיה שמאז יוצאים לי פצעים מעצבניםםםם ברמות שכבר היה עדיף לי להמשיך בסבב ה"הריון הנקה"... הם סתם גדולים ללא ראש לבן ולא יוצא מהם כלום שום תכשיר לא עזר לי גם לא רט אוויט ואנטיביוטיקה מינוציקלין... אם אני יקח גלולות יש סיכוי שישפיעו עליי לטובה? כי אני מונעת עם נרות טבעיים בגלל שלא רציתי תופעות לוואי...
אולי זה בעיה הורמונאלית?? לבקשת מרופאת נשים בדיקת דם? ואם כן? הם יש טיפול שהוא לא ראקוטן???
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום-הורמונים -אקנה
אורית בן יהודה04/06/2011היי ברוכה הבאה לפורום.
ההריון ובהנקה ההורמונים הנשיים במקרה שלך הגנו עלייך מפני התפרצות אקנה.
במחינת טיפולים קוסמטיים ניתן להתגבר על הבעייה ע"י שימוש בתשירים המכילים חומצה אזלאית , גליקולית ורטינול בתוספת קרם אקנה טוב . שילוב טיפול באור כחול- פוטותרפיה יכול להשלים את התמונה ולתת ריפוי יפה- את זקוקה לאבחון.
בנוסף משחת איכטימול (רפואית) יכולה לעזור באקנה עם פצעים פנימיים בנוסף לטיפול שהומלץ.
את האיכטימול מניחים בכמות קטנה במרכז הפצע. החומר הפעיל איכטיול וגורם לדלקת להתנקז החוצה(ראש לבן- אותו ניתן ליבש ביתר קלות)
גלולות עשיות להשפיע על האקנה לטובה אך יש להתיעץ עם גניקולוג טוב תחילה- לא לכל אחת מתאים גלולות.
על ראקוטאן אני לא ממליצה לפני שממצים את כל האפשריות.
המון בהצלחה, אורית בן יהודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי תודה!! מהיכן משיגים אכטימול?
SM05/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה נוספת12303/06/2011
הקוסמטיקאית עברה לי עם האינפרא האדומה באיזור שיש לי שיער בהיר ופלומטי אני מפחדת שלא תתעורר לי שם צמיחה ויהיה לי שיער שחור ???האם זה יכול לקרות מצב כזה? ואם כן תוך כמה זמן אני יראה שינוי בצמיחה ..אני ממש לחוצה מהעניין הזה אשמח לתגובה מהירה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים
12308/06/2011למה לא עונים פההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
רחל סיטבון08/06/2011שלום לך שוב. וחג שמח
מצבים כמו אילו עלולים לקרות אך לא תמיד ואין זמנים מוגדרים.
ערב נעים ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה..12302/06/2011
רציתי לשאול לגבי הסרת שיער באינפרא אם צריך לכסות את שיער הראש בזמן שמסירים שיער בגוף? זה יכול לפגוע בשיער הראש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה.. - תגובה
אורית בן יהודה04/06/2011ממש אין צורך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי!! תדר גבוההSM30/05/2011
שלום קיבלתי מדודתי את מכשיר תדר גבוהה האם הוא מיועד להחדיר רק את אבקת הפרופוליס או שיש לו עוד שימושים?< למי כדאי? מתי ובאיזה אופן???
אחרי שש שנים של הריון-הנקה-->הריון-הנקה ושוב הריון הנקה עצרתי את המעגל הפסקתי להניק מעצמי וקיבלתי מחזור אחריח שש שנים (!!) שלא קיבלתי ויצאו לי מלאאאא פצעים.. אני משתגעת לגמריי הם גדולים וממש הורמונאליים..
אני עובדת בתחום היופי בבית שעוות גבות תסרוקות תספורות פדיקור מניקור.. אין לי דיפלומה ואני רוצה לדעת האם המכשיר יעזור לי ואיך להשתמש בו תודה..
וסתם ככה מה מומלץ לי כדי להעלים אותם כי אני ממש ממש עובדת עצות... תודה רבה!!!!
נ.ב משתמשת בסבון תה ירוק של ד"ר כדיר האם מומלץ??? המצב שלי רק מחמיר מיום ליום אף פעם הפנים שלי לא היו ככה...
לקחתי כבר מינוציקלין (אנדיביוטיקה חודש לפנים ) בשילוב רט-אוויט וגם לא עזר ולפי דעתי החמיר כי הפנים נהיו הרבה יותר רגישות לכל מגע ופצע שנשאר לי חודשיים על הפנים עד שמבריא
גם הפסקתי להסיר שיער מהפניםם וזה כנראה לא היה קשור כי במילא הפצעים לא נרגעים
סליחה על החפירה ואגב אני לא משתמשת בכדורים למניעה ואני בת 23 תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תגוובהה
SM30/05/2011ה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)