מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איזה שטויות ! קוסמטיקה פארה רפואיתעינת23/08/2011
נראה לכם שיש דבר כזה קוסמטיקה פארה רפואית ??? איזו עבודה בעיניים !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה שטויות ! קוסמטיקה פארה רפואית - תגובה
מיכל גולן23/08/2011אני לא יודעת למה הגעת להחלטה הזו ולמה בחרת להביע זאת.
אין "חרטה" בקוסמטיקה "פרא-רפואית".
הקוסמטיקאיות לומדות ומשתלמות לעבוד עם חומרים מאוד פעילים (מה שלא ניתן לרכוש בפארמים) חומרים בריכוזים שונים שלעיתים תואמים את הרפואה (כגון, רטינול).
הקוסמטיקה היום מפותחת ומתפתחת החומרים מאוד פעילים בשיטת הננוטכנולוגיה. מה שאומר חדירות מאוד טובה ופעילה לעור שלנו.
בהצלחה. אשמח לעזור לך להבין ולדעת ממה התאכזבת :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשרד הבריאות הוא שקובע מה הם מיקצוע
עינת07/09/2011פרהרפואי והוא לא הכיר בקוסמטיקאיות כמיקצוע כזה !
ראי תגובה של ד"ר אלטס אלכס רופא עור שמגיב על קוסמטיקאיות !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהרעות14/08/2011
באיזה חומרי טיפוח אתם ממליצים להשתמש?
מה טווח המחירים המקובל?
האם מוצרי פארמה אסתטיקה ממולצים או שהכתבות נגדן אכן נכונות???
בתודה רעותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
מיכל גולן15/08/2011שלום רעות...
קשה לענות על השאלה שלך. כל קוסמטיקאית משתמשת במוצרים אחרים.
לכל סוג עור יש את הפתרון שלו ואת מה שהלקוחה בעצם רוצה להשיג.
שאלה לגבי טווח המחירים זו גם שאלה בעייתית, כיוון שהמחיר מתייחס למה?
קרם לחות, סרום, קרם עיניים ויש עוד המון מוצרים ...
אשמח לענות ולהשיב כאשר תיהי יותר ספציפית לגבי מוצר ו/או חברה :)
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובות..ושאלה נוספת
רעות15/08/2011מהו מחיר מקובל לסרום טוב?
המליצו לי על מוצרים של חברת פארמה אסתטיקה,וראיתי כתבות שנכתבו נגדן,האם המוצרים הללו מומלצים או לא?
בתודה
רעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובות..ושאלה נוספת - תגובה
מיכל גולן15/08/2011היי רעות...
אני לא מכירה את החברה ואת מוצריה ...
שוב, לגבי סרום השאלה איזה סרום? מה גודלו? מה החומרים הפעילים שבו? ולמה הוא נועד?
לרוב יש מחירון מומלץ לכל חברה ומוצר
מקווה שעזרתי ...
אשמח לענות ולעזור שוב :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער באולטראסאונדאיתן14/08/2011
האם ניתן להסיר שיער אזניים לגבר באולטראסאונד?
כמה טיפולים צריך? האם יש סכנות?
באיזה מכונים מבצעים טיפול כזה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער באולטראסאונד - תגובה
אורית בן יהודה14/08/2011הי ערן ברוך הבא לפורום.
כן, טיפול באולטראסאונד במכשיר selectif pro יעיל לאזור האזניים , לגבי מספר טיפולים בהסרת שיער באולטרא סאונד ובכלל אין להבטיח מראש הדבר אינבדואלי ותלוי בגורמים שונים.
טיפול באולטרה סאונד אינו מסוכן , כמובן כמו בכל טיפול יש לטפל אצל קוסמטיקאית מנוסה.
חיפוש בגוגל יפנה אותך למכונים המטפלים .
בהצלחה, אורית בן יהודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכשיר דרמהרולר לשימוש בייתיהילה12/08/2011
מהו בדיוק מכשיר הדרמהרולר הבייתי והאם הוא יעיל? אני בת 31 עם עור דק ועדין ונטייה לאדמומיות. האם מתאים לי? היכן ניתן לרכוש?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכשיר דרמהרולר לשימוש בייתי - תגובה
אורית בן יהודה14/08/2011הי הילה ברוכה הבאה לפורום:)
הטיפול בדרמה רולר מיועד ליצור חורים זעירים בעור הדבר גורם לעור לתקן את עצמו ולבנות קולגן חדש, המכשירים הבייתיים מאוד עדינים וכמעט אינם עושים עבודה , דרמה רולר ניתן להשיג עם אורכים שונים של "מחטים" ככל שאורך ה"מחטים" ארוך יותר כך התוצאה טובה יותר.
את עם עור הנוטה לאדמומיות , טיפול זה אינו מתאים לך .הנטיה לאדמומיות נובעת מריבוי כלי דם על פני העור שימוש בדרמה רולר עלול להזיק לך לפצוע את העור עד כדי דימום ולהחמיר את האדמומיות.
כמובן שזה אינו מחליף אבחון מקצועי , חיפוש בגוגל יעזור לך למצוא מכונים המטפלים בשיטה.
בהצלחה, אורית בן יהודה קוסמטיקאית רפואית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורדת שחורים מהאףרועי11/08/2011
יש לי המון המון המון נקודות שחורות באף... והוא גם אדום ושמנוני כזה..
אני מעדיף להמנע מטיפול אצל קוסמטיקאית מסיבות אישיות..
האם המדבקות להורדת השחורים מהאף עלולה לעזור? או איזה משהו אחר שעלול לעזור להוציא את השחורים ללא טיפול אצל קוסמטיקאית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורדת שחורים מהאף - תגובה
מיכל גולן11/08/2011שלום רועי ...
חבל שאתה נמנע מטיפול את הקוסמטיקאית.. :)
לגבי המדבקות-יש שאומרים שזה סתם ויש שאומרים שעוזר.
אם "השחורים" ממש בחוץ המדבקות אכן יעשו את העבודה.
לפעמים העור מיובש למרות שניראה שומני ומאוד קשה להוציא את "השחורים"
(גם קוסמטיקאית צריכה לעבוד מעט יותר).
:) אשמח לעזור ולענות תמיד
סופ"ש מהנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפילציה בפאותמורן11/08/2011
שלום
עשיתי אפילציה אצל אפילטורית ותיקה בפעם הראשונה באזור הפאות, חצי שעה אחרי שיצאתי ממנה כל עור הפנים שלי נהיה אדום ויצא לי נוזל צהוב כזה וטיפות של דם והעור היה קשה, לאחר כמה ימים הנוזל הצהוב הזה הפך למין גלד, ולאחר כשבוע העור שבו עשו לי אפילציה נהייה עדין קשה ואדום - אם כי האדמימות השתפרה ועדיין נשאר קצת גלד למרות שהוצאתי חלק ממנו
שטפתי את הפנים במים וסבון ..
מה זה הדבר הזה? האם זה תקין שזה מה שיקרה בפנים לאחר אפילציה ?
האם אני יכולה להמשיך לעשות אפילציה ? האם עלי לחשוש?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפילציה בפאות - תגובה
אורית בן יהודה11/08/2011היי מורן ברוכה הבאה לפורום:)
חצי שעה לאחר אפילציה העור לא אמור להפריש נוזל צהוב ולא אמור להיות דימום!
העור לא אמור להיות קשה ואדום לאחר כשבוע , ככל הנראה נגרם לך זיהום קל.
בעור רגיש כן יכולות להופיע נקודות אדומות עדינות שהפכות לגלדים ובטיפול נכון מריחת משחה מרגיעה ואנטיספטית הכל אמור לעבור לאחר ימים מספר.
התהליך בהחלט לא תקין אך אל תחששי ייתר על המידה ממליצה לך למרוך קרם "בפנטן פלוס"-( רכשי בבית מרקחת) על האיזור מספר פעמים ביום וביציאה החוצה להקפיד למרוח מעל קרם הגנה משמש כדי להמנע מפיגמטציה.
בבקשה המנעי מלתלוש עור יבש הוא ינשר מעצמו.
כדי ללהרגיעך זכרי שלעור יש יכולת ריפוי מדהימה רק סבלנות.
החלמה מהירה:)
בברכה אורית בן יהודה קוסמטיקאית רפואית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. האם אני יכולה להמשיך באפילציה
מורן11/08/2011האם זה אומר שהאפילטורית היא לא טובה?
מתי אוכל לחזור לעשות אפילציה?
כמה זמן יקח עד שהעור יחזור לעצמו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. האם אני יכולה להמשיך באפילציה - תגובה
אורית בן יהודה12/08/2011היי:)מורן
את יכולה לחזור לטיפולי אפילציה רק שהעור יחלים לחלוטין ,כמה זמן איני יכולה לדעת טפלי בעור כפי שהמלצתי לך והמתיני בסבלנות.
חשוב שתשוחחי עם האפילטורית שטיפלה בך שתהייה מודעת לכל מה שקרה.
ההחלטה היכן לטפל שלך בלבד.
בהצלחה , אורית בן יהודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קורס קוסמטיקה פרא רפואיתמיכל11/08/2011
שלום מיכל/רחל/אורית
היכן אתן ממליצות ללמוד קוסמטיקה פרא רפואית? (את לימודי הקוסמטיקה הבסיסיים סיימתי כבר..)
אני שומעת על מרים קיסר / חוה זינגבוים / ד"ר קליין... מי מומלץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קורס קוסמטיקה פרא רפואית - תגובה
מיכל גולן11/08/2011היי מיכל,
אני אישית למדתי אצל כולם .
ממליצה בחום על ד"ר קליין ומרים קיסר.
בהצלחה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מראה פנים לא אחידדומיניק09/08/2011
שלום רב
יש לי מלא סימנים מפצעי בגרות,אני רוצה לטפל בהם,הייתי אצל 3 קוסמטיקאיות,והן עשו לי פילינג,אבל המראה עדיין לא אחיד.ואני רוצה לטפל בבית עם איזה חומר או תכשיר שאתן ממליצות לי,אני כעיקרון מחפש חומר לקילוף והסרה של שכבות העור העליונות וחידוש יצור הקולוגן,והחלקת העור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מראה פנים לא אחיד - תגובה
מיכל גולן09/08/2011שלום דומיניק....
היום בקוסמטיקה הפרא-רפואית קיימים מוצרים על בסיס חומצות, אשר גורמים לחידוש ושיפור העור.
נכון הוא לעשות פילינג. צריך פילינג מתקלף ומחדש שנעשה בחורף.
לאחר מכן (כמו שאמרת) מומלץ להשתמש בחומרים משקמים. חומרים פעילים בלילה.
כמו החומצה גליקולית, לקטית סרומים עם מעט רטינול ועוד...
בשביל לדעת מה הכי מתאים לך תצטרכי לגשת לקוסמטיקאית ולקבל חוו"ד לגבי מצב העור שלך ולתאים לך את המוצרים הנכונים.
אשמח להמשיך לעזור ולענות :)
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכלי תודה רבה
דומיניק09/08/2011אני מודה לך מאוד!!! ,ותודה על התגובה המהירה! :)
שיהיה לך המשך שבוע טוב ומקסים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכלי תודה רבה - תגובה
מיכל גולן10/08/2011בכייף מתוקה
שמחה לענות ולעזור ..
אני כאן לגל שאלה - יום מקסים:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קמטי צוארטובה05/08/2011
שלום,
מה הטיפול האידיאלי לקמטי צואר שהופיעו בפתאומיות??
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קמטי צואר - תגובה
אורית בן יהודה05/08/2011היי טובה ברוכה הבאה לפורום.
הטיפול האידיאלי הוא ניתוח קוסמטי.
פני לפורום ניתוחים פלסטיים בפורטל זה.
בהצלחה, אורית בן יהודה קוסמטיקאית רפואית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פילינג גוףיפית05/08/2011
שלום,
אני בת 34. העור שלי רגיל.
קניתי פילינג לגוף - הוא מגיע בצנצנת ומכיל מלח מים המלח ושמן זרעי ענבים.
שאלתי היא, באיזו תדירות כדאי לי להשתמש בפילינג? האם פעם בשבוע זה מספיק או שכדאי פעמיים בשבוע?
בתודה,
יפית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פילינג גוף - תגובה
אורית בן יהודה05/08/2011היי יפית ברוכה הבאה לפורום.
איני מכירה את במוצר השתמשי לפי הצורך ואורך חייך מלבד פילינג המוצר מכיל שמן זרעי ענבים המונעים יובש.
בהצלחה, אורית בן יהודה קוסמטיקאית רפואית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלמ עור הפנים מפצעשירן04/08/2011
היי,
קוראים לי שירן ואני בת 22...
העור פנים שלי חלק, נקי מפצעים ומאוד נוח.
לפעמים יוצאים לי פיצעונים על הפנים, אבל אף אחד מהם לא ממש רציני עם מוגלה וכאלה.
יש לי כמה נקודות לבנות בפנים- הכוונה היא כמו לשחורים אבל הראש שלהם לבן. אני לא יודעת איך קוראים להם, אבל הם די עמוק בתוך העור וברמת העקרון בכלל לא רואים אותם- חוץ ממני, שאני פרפקציוניסטית לעור פנים שלי.
לפני יומיים ניסיתי להוציא את אחת מהנקודות ע"י לחיצה, כשראיתי שלא יוצא, במקום לוותר, המשכתי ללחוץ וללחוץ ועשיתי לעצמי פצע. ישר הלכתי לקוסמטיקאית שלי, היא הוציאה לי את הראש הלבן (שכמו שציינתי קודם, הוא לא היה מוגלתי) ומאז אני מחכה שזה יעבור...
מייקאפ לא יכול להסתיר את זה ואני די מתוסכלת (כן יש לי הפרעה לגבי הפנים שלי, כשיש לי פצע על הפנים אני מרגישה שאני נראת זוועה)
כמה זמן לוקח לעור הפנים להתחדש?
אציין כי הפצע לא עמוק מדיי, בסך הכל פגעתי בשכבה הראשונה של העור, ו"קרעתי" אותה. הבעיה היא שזה על שטח יחסית גדול (בערך בקוטר של מחק של עיפרון) ועכשיו יש לי את השכבה הקשה הזאת ולא נראה שזה עומד לעבור בקרוב..
אני מאמינה שאחרי שהשכבה הזו תתקלף תגדל עוד שכבה שתצטרך להתקלף וכן הלאה..
סליחה על החפירה, אבל אודה מאוד אם תוכלו לתת לי תשובה של תוך כמה זמן בערך זה אמור לעבור (זה קרה לפני יומיים ורק היום הקצוות של השכבה היבשה מראות סימני התקלפות)
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלמ עור הפנים מפצע - תגובה
אורית בן יהודה05/08/2011היי שירן ברוכה הבאה לפורום.
הנקודות הלבנות אותן את מתארת הן ככל הנראה מיליומים - שומן המכוסה עור, לא ניתן להוציאן בלחיצה רק קוסמטיקאית מנוסה תוכל לטפל לנקז לך אותן בלי להשאיר סימן.
לחץ הייתר שהפעלת על העור גרם לקילוף העור וכתוצאה מכך לקרוסטה- שכבה כהה יותר של העור כחלק מהתחדשות העור -אל דאגה לעור יש יכולת התחדשות מדהימה .אם ברצונך לגרום לשכבה היבשה לנשור מהר יותר יחד עם פעילות אנטי חיידקית גשי לבית מרקחת וקני משחה בשם "בפנטן פלוס"
מרחי מספר פעמים ביום על האזור - מזרז מאוד את הריפוי ואת התחדשות העור .
הפגיעה בעור ככל הנראה רק בשכבנ הראשונה של האפדירמיס כך שהריפי יהייה מהיר סבלנות הכל יסתדר:)
בהצלחה , אורית בן יהודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שירן05/08/2011קודם כל המון המון תודה!
אני גם מאוד מעריכה את המהירות שבה החזרת לי תשובה!!
לגבי הפצע שלי- ישר רצתי בבוקר לקנות את המשחה שאמרת (כן כן אני היסטרית) ואכן עכשיו יצאתי מהמקלחת והשכבה הראשונה התקלפה.
לא ירד דם, ועכשיו יש לי אותו אותו סימן רק בצבע אדום בהיר.
האם בגלל שלא ירד דם זה אומר שלא יגדל לי שכבה קשה כזאת שוב שתצטרך להתקלף, או שזה יגדל בכל זאת?
והאם להמשיך לשים את המשחה שאמרת לי גם עכשיו, כשעדיין השכבה הקשה לא גדלה עדיין?
מקווה שהייתי מספיק מובנת.
ושוב- המון תודה לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
אורית בן יהודה07/08/2011היי שירן,
יכול להיות שיהיה קילוף מישני קל יותר או שלא אין לדעת, עצתי לך להמשיך ולמרוח את המשחה מספר פעמים ביום בימים הקרובים, זכרי למרוח קרם הגנה משמש בכל יציאה בשעות היום .
קצת סבלנות העור מתקן את עצמו נהדר בטיפול נכון.
בהצלחה, אורית בן יהודה קוסמטיקאית רפואית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מייק אפ ומנטרל גווןהילה03/08/2011
שלום לכן,
אשמח לדעת איזה מייק ומנטרל גוון מומלצים לבעיות של אדמומיות, עור שמן ורוזציאה. אני לא יודעת אם מייק אפ נוזלי, קרם, מוס או מוצק. קוסמטיקאית אמרה לי לקנות של דרמה קולור אבל גם לא אמרה אם זה נוזלי, קרם או מוצק. לגבי מנטרל גוון ברור לי שירוק אך של איזו חברה מומלץ. עד היום כל המייק אפים שהשתמשתי בהם עשו לי המדינה מתייבשת ובעיקר באיזור האף
אשמח לקבל תשובה
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מייק אפ ומנטרל גוון - תגובה
מיכל גולן03/08/2011היי הילה,
עור שמן מצריך ויסות (תלוי ברמת השומניות).
מייק אפ לא מטפל בעור שמן.
מייק אפ שמומלץ לעור שמן הוא הנוזלי.
לנטרל אדמומיות זה מנטרל (קונסילר) ירוק .
אשמח לעזור בכל שאלה נוספת...
בהצלחה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור שמןהילה03/08/2011
שלום רב,
אני בעלת עור שמן בעיקר באיזור ה-T כולל אדמומיות באיזור ה- T (נימים קרובים לעור) ופצעונים. הציעו לי להשתמש במוצרים של ג'רנטיק שהם יקרים בטירוף. האם יש מוצרים נוספים שאפשר לקנות שהם יותר זולים, מה בדיוק אני צריכה לקנות, איך לטפל בעור ואיפה אפשר להשיגם מבלי צורך להגיע לקוסמטיקאית?
אשמח לקבל תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור שמן - תגובה
מיכל גולן03/08/2011שלום הילה,
יש המון מוצרים בשוק שיכולים לעזור ל בויסות העור השמן והאדמומיות.
ע"מ לרכוש תצטרכי להגיע לקוסמטיקאית. המוצרים הפרא רפואיים ניתנים לרכישה רק אצל קוסמטיקאית.
יש כמעט לכל חברה שעובדת עם מוצרים פרא רפואיים מוצרים שיוכלו לעזור כמעט לכל בעיה בעור.
אם חשוב לך לדעת חברה מסויימת תפני אליי בפרטי. :)
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אזלייטרונה03/08/2011
שלום לכולן.
הומלץ לי על שימוש באזלייט של ביופור על-מנת לווסת ולאזן את הפרשות הסבום. (ללא אקנה). שאלתי היא אילו תופעות לוואי יש לחומר הנ"ל והאם בזמן השימוש בו יש צורך במריחת קרם הגנה. (עור פניי מבריק באופן טבעי וקרמי הגנה גורמים להם להבריק עוד יותר).
מודה מראש, רונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אזלייט - תגובה
מיכל גולן03/08/2011היי רונה...
אינני מכירה את המוצר הספציפי הזה. ממה מורכב.
עד כמה שידוע לי ביופור החומרים שלהם פעילים לכן מה שאומר חובה להשתמש במקדם הגנה.
(אני ממליצה בכל מצב להשתמש במקדם הגנה)
ע"מ לדעת אם מוצר זה טוב לך צריך לבדוק את החומרים הפעילים שלו.
ומה העור לך באמת צריך.
אם יש כאן אחת מהקוסמטיקאיות עובדת עם ביופור מוזמנת להוסיף ולענות :)
בהצלחה ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאזלייט - תגובה
אורית בן יהודה03/08/2011היי רונה,ברוכה הבאה לפורום.
אני מכירה ומשתמשת עם אזלייט של חברת ביופור , בדרך כלל מתאימים אזלייט לאיזון עור שמן ואקנה הורמונאלי ברמות שונות, בונוס נוסף בשימוש בתכשיר הוא הבהרת עור הפנים ומראה הומוגני יותר.
לשאלתך, כן חובה למרוח קרם הגנה משמש ויותר מפעם ביום. התכשיר פעיל ויש להשתמש בו בהדרגה כדי שהעור יתרגל כך סביר להניח לא יהיו תופעות לוואי כמו קילוף ייתר.
ממליצה לך להתחיל בניקוי הפנים בסבון של ביופור ואת האזלייט למרוח בשבוע הראשון לסירוגין לילה כן לילה לא בכמות מאוד קטנה ,באם אין יובש ייתר לעבור לשימוש כל לילה בכמות קטנה.
אני תמיד ממליצה ללקוחותי בשימוש בחומרים קרטוליטים - (מקלפים , מחדשים)
לרכוש קרם בשם "בפנטן פלוס" מבית מרקחת - הקרם אנטיספטי. ובמקרה של גירוי קל להפסיק שימוש בקרם פעיל למרוח "בפנטן פלוס" המרגיע את העור ועוזר להשלת התאים המתים.
תמיד ממליצה בחומרים פעילים ל"הקשיב" לעור ובמקרה הצורך להרגיע אותו מעד שהעור מתרגל , כך נמנעים מתופעות לואי ומושגת התוצאה הרצוייה.
בשימוש נכון בהדרגה התכשיר מעולה
המון בהצלחה
אורית בן יהודה קוסמטיקאית רפואית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויטה מרפןישי03/08/2011
שלום, האם על פצעים דלקתיים ללא ראש מוגלתי בחוץ, בפנים ובעורף ניתן למרוח ויטה מרפן או שעדיף אפלומיצין?
האם ויטה מרפן יעיל לאקנה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתם אותי?
ישי12/08/2011היי יעל ברוכה הבאה לפורום.
ויטה מרפם אינו מיועד לטיפול באקנה , יכול לעזור רק במקרה ויש ייבוש מוחלט של פצע ועור
יבש וכהה שלא נושר , במקרה זה מריחת ויטה מרפן תזרז את הנשלת העור .
אפלומצין היא תרופת מרשם המכילה אנטיביוטיקה רחבת טווח ופרדניזולון -
קורטיקוסטרואיד בעל השפעה אנטי-דלקתית.
היא אינה מיועדת לטיפול באקנה , גשי לרופא או לקוסמטיקאית מונוסה שיתאימו לך טיפול
בהצלחה , אורית בן יהודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהויטה מרפן - תגובה
רחל סיטבון21/08/2011צהריים טובים אסף
ויטה מרפן הינו תכשיר מצויין המשמש לטיפול וחיטוי פצעים חתכים שריטות כוויות קלות ועקיצות. לא הייתי מציעה לך להשתמש בתכשיר זה כנגד פצעים דלקתיים משום שהוא אינו מכיל חומר פעיל נגד דלקת.
במצב כזה. זה כנראה לא יועיל.
ממליצה לגשת לקוסמטיקאית או רופא עור באזור מגוריך שיבחנו ויאבחנו את מצב העור ויתאימו טיפול.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)