פורום קוסמטיקה פרא רפואית - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיגמנטציה הורמונלית
    מיכל
    02/08/2011

שלום
    אני בת 30 שנתיים וחצי אחרי לידה שניה ויש לי שני כתמים בלחיים הפנימיות שדי מפריעים לי..נגרם מההריון בלבד. לא נמצאת כלל בשמש! וגם במעט שכן-מורחת הרבה קרם הגנה!
    הבנתי שעלי לקלף עם קרם חומצות ובנוסף למרוח לאחר ספיגת הקרם- מדכא מלנין קרם הבהרה נקודתית על הכתמים.
    מה יקרה אם אמרח את קרם החומצות רק על הכתמים?? לא רוצה למרוח כל יום על כל הפנים כי העור שלי בסדר חוץ מזה ולא זקוק לקילוף רב. העור נורמלי נוטה ליבש ודק.
    הבנתי שהטיפול עלול להיות ממושך ולכן ממש לא מתחשק לי למרוח קרם חומצות כל ערב למשך תקופה ארוכה.
    מה עלי לעשות?? לוותר על הטיפול ולהשאר עם הכתמים או שניתן לטפל ללא הקילוף עם החומצות בכל הפנים..?
    וגם-האם יש טיפול במכשור שבאמת נותן תוצאות? מהו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיגמנטציה הורמונלית

הוספת תגובה

• פיגמנטציה הורמונלית - תגובה

מיכל גולן
    02/08/2011

היי טלי...

קרם חומצות לא עושה ממש קילוף כמו שהמילה אומרת "קילוף" .
    קרם חומצות "פותח" את העור ועושה חדירה טובה יותר של הקרם שאנחנו ננחיח מעליו (במקרה שלך קרם מדכא מלנין).
    הקילוף לא ניראה לעין. משהו מחדש ומשפר את העור.
    אין בעיה למרוח על כל הפנים.
    יש טיפול גם במיכשור רק שצריך לראות ולאבחן את הפיגמנטציה.
    מאוד תלוי כמה זמן את גם אחרי ההריון..
    לכן אמליץ לך ללכת לייעוץ יותר מעמיק ונכון לך.

אל תחששי מקרם חומצות על כל הפנים :)
    בהצלחה ואשמח לענות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קמטים
    מיכל
    29/07/2011

שלום
    אני בת 52 עור נורמלי עד יבש. יש לי קמטים באיזור העיניים ונפילה של העפעף.
    בנוסף קמטים עמוקים באיזור המצח ובין הגבות.
    בשאר הפנים-עיניים ומטה לא מקומטת כלל והעור נראה טוב .
    על איזה טיפול אתן ממליצות? והאם יש חומרים שאפשר למרוח ויתנו הטבה למצב? רטינול, חומצות אלפא בתא וכו'.

לקביעת תור
    סגירה
    קמטים

הוספת תגובה

• שילוב רפואה אסטתית וקוסמטיקה רפואית

אורית בן יהודה
    30/07/2011

היי גליה ברוכה הבאה לפורום.
    הטיפול בעור פנייך כדי להשיג את התוצאות הכי טובות צריך להתחלק לשניים:
    1. טיפולים רפואיים אסטתיים ושאף אחד לא יספר לך אחרת ובכך אני מתכוונת להזרקת בוטוקס ו/או חומרי מילוי באזור המצח ובוטוקוס באזורה העיניים. שום תכשיר לא יעלים את הקמטים העמוקים באזור כי ההשפעה צריכה להיות על השרירים קמטים עמוקים נוצרים עקב מימיקה שימוש בשרירי הפנים לאורך השנים. לתכשירים הפעילים יש תפקיד חשוב אפרט בהמשך.
    בנפילת העפעף רק ניתוח פלסטי להסרת העור העודף יעזור.
    בשאר הפנים כולל האזור ים בהם המלצתי לך לפנות לרפואה אסטתית רצוי לטפל בחומרים פעילים:
    שימוש ברטינול :הרטינול עוזר ליצור תאי עור בריאים, בצורתם ובתיפקודם עוזר לתחלופה תקינה של תאים והדבר מעודד בניית עור חדש ובריא יותר, עוזר למראה עור חלק יותר עם שיפור בקמטוטים קלים הבהרת כתמי עור ומראה עור הומוגני יותר, יש חשיבות רבה לאיכות הרטינול ולהדרכה נכונה .
    יש להבדיל בין שימוש בחומצות אלפא- לשם דוגמה חומצה גליקולית חומצה לקטית וחומצות ביתא- חומצה סליצילת המשמשת לרוב בטיפולי אקנה ועור שמן ובתכשירי ניקוי המתאימים לכל סוגי העור.
    בעור יבש כשלך מומלץ להשתמש בלילה בקרם חומצה לקטית (ממשפחת חומצות האלפא) העושה פעולה קרטוליטית (פילינג, קילוף וחידוש) ויחד עם זאת מעלה את רמת הלחות בעור
    לשם תוצאות טובות יש להתייעץ עם קוסמטיקאית רפואית ולא להסתפק בתכשירי מדף המכילים ריכוזים נמוכים מאוד.
    לאחר התרגלות העור לשימוש בקרם לפחות כשבוע לאחר אבחון וקבלת הדרכה נכונה ניתן להוסיף סרום רטינול כפעמיים שלוש בשבוע ישירות על עור הפנים ואחריו למרוח קרם חומצה לקטית.
    אני דוגלת בטיפולי פילינג לשעות הלילה ,תכשיר טוב פועל גם כנוגד חימצון וממיס את הדבק הבין תאי דבר המאפשר חדירה טובה יותר של חומרי לחות ונוגדי חמצון בשעות היום.
    יש חשיבות גדולה למריחת מסנני קרינה בנוסף במשך היום כולו בחשיפה לשמש.
    לסיכום גליה, ניתן כיום להשיג שיפור משמעותי מאוד בעור הפנים , הצעד הראשון הוא לפנות לאבחון מקצועי כי אין כמראה עיניים .
    בהצלחה, אשמח לענות בעם יש עוד שאלות:)
    בברכה ,אורית בן יהודה , קוסמטיקאית רפואית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרת כתמים באזור השפם לאחר לידה
    אורלי
    29/07/2011

שלום,
    מאז הלידה (לפני 8 חודשים) החמירו לי באופן משמעותי הכתמים באזור השפם. קיבלתי מרופא העור משחה בשם "אזומד" ובה 2% הידרוקנין. נעזרתי במשחה במשך כחודשיים אך לא חלה שום הטבה. האם עליי לגשת לרופא העור בשנית על מנת שייתן לי משחה חזקה יותר או שעליי לפנות לטיפול קוסמטי רפואי.
    בנוסף, בימים הקרובים אני מתחילה טיפול לייזר באזור השפם (רק באזור זה בפנים). האם הלייזר עלול להחמיר את הכתמים?

הוספת תגובה

• הבהרת כתמים באזור השפם לאחר לידה - תגובה

מיכל גולן
    29/07/2011

היי אורלי...
    ראשית אני לא ממש ממליצה על הסרת שיער לצמיתות בשפם כאשר יש לך כבר פיגמנטציה. חשיפה לשמש מאוד לא טובה.

התחלת שיפור בפיגמנטציה אפשר לראות מ- 3 חודשים. לוקח זמן לדכא את המלנין. כמו שלקח לו זמן להתפרץ.
    צריך סבלנות :)
    ולא לשכוח קרם הגנה כל הזמן במיוחד שמשתמשים בהידרוקינון.

בהצלחה. אשמח לענות ולהסביר ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אף בעייתי
    יונתן
    28/07/2011

אני בן 16,
    יש לי אף ממש שומני, כל הזמן הור נראה רטוב כזה ושמנוני.
    בנוסף יש בו הרבה נקודות שחורות קטנות שלפעמים הופכות להיות בולטות ועושים שכבה חיצונית של מה שנראה כמו קשקשים כאלה..
    וגם הוא אדום כל הזמן

האם טיפול אצל קוסמטיקאית יכול לעזור לפתור את הבעיה?
    האם הבעיה שתיארתי היא נורמלית בגיל ההתבגרות?

לקביעת תור
    סגירה
    אף בעייתי

הוספת תגובה

• סבוראה שמנה- תגובה

אורית בן יהודה
    28/07/2011

היי ינותן ברוך הבא לפורום.
    כן זו תופעה שמתחילה בדרך כלל בגיל ההתבגרות,מחקרים הדגימו פעילות יתר של בלוטות החלב כתגובה להורמוני מין גבריים,עובדה היכולה להסביר את שכיחות היתר של המצב אצל גברים.
    אתה מתאר תופעה שנקראת סבוראה שמנה (הקשקשים), טיפול אצל קוסמטיקאית רפואית
    יכול בהחלט לעזור בניקוז השומנים ואיזון הסבוראה .
    חשוב לדעת שסבוראה (הקשקשת) מושפעת גם ממצבי מתח, חילופי עונות ועוד.
    בהצלחה אורית
    בן יהודה קוסמטיקאית רפואית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למיכל גולן
    יערה
    26/07/2011

את קוסמטיקאית מדהימה! ויותר מזה!
    ב-ה-צ-ל-ח-ה !!!!!!!!!!

לקביעת תור
    סגירה
    למיכל גולן

הוספת תגובה

• למיכל גולן - תגובה

מיכל גולן
    27/07/2011

יערה מתוקה איזו הפתעה !!!

תודה רבה :))))

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזעה בפנים ושימוש בקרמים בקיץ
    ענת
    26/07/2011

מיכלי, ברוכה הבאה לפורום!! :)
    שאלה לי -
    אני בת 33, והגיע הזמן להשתמש בכל מיני תכשירים שאמורים לשמור על עור הפנים. הבעיה שלי שבקיץ חם לי, ואני מזיעה גם אם אני שמה רק מקדם הגנה שלא לדבר על קרם לחות - שיש יוצר אפקט חממה ויוצא החוצה בזיעה... זה נורא לא נעים ולכן אני לא משתמשת בכלל בקרם לחות בקיץ.
    ללילה יש לי את החומצה הלקטית (מיכל, תקני אותי אם אני טועה..) שעד לפני כשבועיים עוד הסתברתי איתה, אבל עכשיו ממש לא נעים לי לשים אפילו אותה.
    מה עושים?
    רוב הבוקר אני מעבירה בנסיעות במכונית, בכל רחבי הארץ (בעיקר בדרום) וחצי היום השני בדר"כ אני בבית עם מזגן. בלילה אנחנו ישנים בלי מזגן ומאוד לא נעים לי לישון עם קרם.
    האם יש לכם רעיונות איך בכל זאת אני יכולה לשמור על עור הפנים ולהזין אותו בדברים הנכונים?

הוספת תגובה

• הזעה בפנים ושימוש בקרמים בקיץ - תגובה

מיכל גולן
    26/07/2011

היי ענת,
    ברוכה הבאה :)

נכון הגיע הזמן. הרבה אנשים בחום יולי אוגוסט סובלים מהזעה גדולה במיוחד בשנים האחרונות שהלחות בלתי נסבלת.
    הייתי ממליצה לך או להוריד לחות בחודשים האלה ולשים רק הגנה - כאשר מותאמת לפנים. או לשים לחות ושאת בנסיעות לשים קרם הגנה.

חומצה לקטית מאוד טובה ואם היא לא נעימה לך בימים אלו החמים תנסי כן להשתמש פעמיים עד שלוש בשבוע.
    החודשים הקשים הם רק יולי אוגוסט נעבור אותם ;) במיוחד שאנחנו רוב היום במזגן.

בהצלחה ענת, אשמח לעזור
    מקווה שהייתי ברורה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה אני אנסה!

ענת
    27/07/2011

אפשר לשים את החומצה הלקטית בשעות הצהריים (כשאני בבית במזגן) ולאו דווקא בלילה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה אני אנסה! - תגובה

מיכל גולן
    27/07/2011

היי אנסה.
    (סליחה הופיע לי ענת)
    את יכולה להשתמש בחומתה לקטית כשאת בבית במזגן.
    יש לשים לב: לא להיות חשופה לשמש (לפעמים גם מהחלון מגיעה שמש)
    ויש לקחת בחשבון שבערב תשתפי את הפנים אז החומצה תרד.
    המטרה בלילה זה שהחומצה "תעבוד" ותשאר כמה שיותר ...

בהצלחה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיאוסיאל
    or
    25/07/2011

שלום המליצו לי להזריק למילוי טיאוסיאל
    האם מישהו מכיר את החומר?
    איך אדע אם החומר עמיד וטוב...?
    האם הוא גם למילוי שפתיים או רק לקמטי הבעה?
    אשמח לתשובה

לקביעת תור
    סגירה
    טיאוסיאל

הוספת תגובה

• טיאוסיאל - תגובה

אורית בן יהודה
    26/07/2011

היי ברוכה הבאה לפורום.
    מדובר בחומצה היאלורונית אליה משתייכים חומרים כגון רסטילן,פרלן-סרגידרם,גובדרם וטיאוסיאל, חומצה הילהארונית מגיעה בפרמולות שונות המתאימות לאזורים שונים ולסוגי עור שונים , תפקידו של הרופא/ה לאבחן את סוג עורך ולבחור עבורך את חומר המילוי הכי נכון עבורך.
    זכותך כמטופלת לשאול את הרופא/ה המטפל/ת כל שאלה ולקבל הסבר מלא וברור לפני שאת בוחרת לעבור טיפול כל שהוא.
    ממליצה לך בנוסף להתייעץ עם ד"ר רון יניב וד"ר ויינברג בפורטל זה , רופאים מנוסים מכירים לעומק טיבם של חומרים ועמידותם בעור.
    בהצלחה, אורית בן יהודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פוסט אקנה
    הילה
    25/07/2011

שלום. לפני כשנה סיימתי טיפול של שנה בראוקוטן במינון נמוך עקב אקנה קלה.

האקנה נעלמה לחלוטין ולאחרונה פתאום התחילו לצוץ לי פצעונים קטנים פה ושם.

אני ממש לא רוצה לעשות שוב את הטיפול בראוקוטן ורציתי לשאול אם טיפול עם רטינול + חומצה גליקולית 10% ph3 יכולה לעזור לי למניעת פצעים וכן לסימני הפוסט אקנה.

האם אחרי שנה מסיום הראוקוטן אפשר כבר להשתמש בחומצות שכאלה?

והאם חשוב לקנות את הקרמים הללו אצל קוסמטיקאית פרא רפואית או שכל קוסמטיקאית תוכל לעזור לי?

אודה לתשובתכם,
    הילה

לקביעת תור
    סגירה
    פוסט אקנה

הוספת תגובה

• פוסט אקנה - תגובה

מיכל גולן
    25/07/2011

היי הילה,

כן אחרי שנה ניתן לחזור ולהשתמש במוצרים וגם בשעווה.
    צריך לבחון שוב את העור ולראות עד כמה הוא רגיש.

לאחר איבחון ניתן יהיה להשתמש בחומצות (בהדרגה) ע"מ לחדש את העור.
    חומצה גליקולי עוזרת אך שוב אני חוזרת יש לאבחן את העור שוב.

אל תשכחי קרם הגנה לאחר שימוש בחומצות ;)
    אם יש לך עוד שאלה א שלא הייתי ברורה בכייף .

בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פתח תקווה
    שולמית
    24/07/2011

שלום רב!
    בעבר עשיתי איפור קבוע בגבות יצא ממש אבל ממש לא מוצלח עברו מאז כבר 5 שנים,עברו השנים אבל האיפור לא ירד,האם ישנה אפשרות להוריד
    אשמח לקבל תשובה.

לקביעת תור
    סגירה
    פתח תקווה

הוספת תגובה

• פתח תקווה - תגובה

מיכל גולן
    25/07/2011

איפור קבוע ניתן מעט לתקן. קשה למחוק איפור קבוע (יכולה להשאיר צלקת) ואם זה יושב זמן רב והפיגמנט כבר קיים המון זמן זה ממש יהיה משהו כמעט בלתי ניתן.

גם כאן צריך לראות מה עושים? מה הדהייה? מה את רוצה ומה את מצפה?

לאחר כל זה יהיה ניתן להמליץ ולראות איך ממה שקיים אצלך אפשר להגיע להכי נכון וטוב :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קורס לקוסמטיקב פרא רפאוית
    לימור
    24/07/2011

אני מחפשת מקום טוב ללמוד קוסמטיקה פרא רפואית. יש המלצות?

הוספת תגובה

• קורס לקוסמטיקב פרא רפאוית - תגובה

מיכל גולן
    24/07/2011

יש מספר מקומות טובים.
    ד"ר קליין, מרים קיסר
    אם תצטרכי עזרה בטלפון אשמח לתת לך ולענות על עוד שאלות.

בהצלחה. מיכל גולן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה דחופה
    שירלי
    23/07/2011

שלום אני לא יודעת עם זה המקום הנכון ליעוץ אבל אני אודה על התיחסות.
    בתי בת השבע החליטה על דעת עצמה לגזור פוני ובזמן הגזירה היא בטעות גזרה לעצמה את שיער הגבות. אחרי השוק והכעס והבכי שלה רציתי לדעת עם זה מצב לתמיד או שהשיער יגדל בחזרה.
    אני יכולה להבין שבטח זה לא יחזור להיות כמו השיער הקודם שאיתו היא נולדה, צבע השיער שלה הוא בלונדיני לכן גם זה ניראה כמו כמעט קרחת כי היא גזרה את השיער הארוך שמחסה את השורש.
    רציתי לדעת כמה זמן יעבור עד שיגדל השיער ועם הצבע יכול להשתנות.
    אני שולחת תמונה כדי שאפשר יהיה להבין.
    אני מודה מראש על התשובות לשאלות הרבות.

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה

הוספת תגובה

• שאלה דחופה - תגובה

מיכל גולן
    24/07/2011

שלום לך אמא מודאגת... :)
    אל חשש מניסיוני אם זו לא צלקת - השער צומח.
    כמה זמן? שאלה טובה אין זמן מאמינה שתוך 3 שבועות עד חודש תראי כבר צמחיה חדשה.
    תעלי חיוך הכל בסדר כולנו עשינו טעויות שהיינו ילדים.

אשמח לענות על כל שאלה . מקווה שעזרתי ...
    מיכל גולן-קוסמטיקאית רפואית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברייט של ביופור.
    יסמין
    23/07/2011

לאחרונה התעניינתי המוצר הזה "ברייט" של חברת ביופור, ואני מעוניינת לרכוש אותו. לפני הרכישה אשמח להתייעץ כאן לגבי היעילות של המוצר.

לאחר כמה זמן מזהים שיפור?
    האם התוצאות טובות והוא שווה את המחיר? (320 ש"ח)
    תוך כמה זמן תוכלת המיכל של "ברייט" נגמרת?
    כמה זמן אצטרך להשתמש בו עד לתוצאה הסופית?

שתהיה שבת שלום ותודה רבה,
    יסמין.

לקביעת תור
    סגירה
    ברייט של ביופור.

הוספת תגובה

• ברייט של ביופור. - תגובה

אורית בן יהודה
    24/07/2011

היי יסמין ברוכה הבאה לפורום.
    לחברת ביופור יש מוצרים פעילים ויעילים, כשפועלים לפי הוראת הקוסמטיקאית הרפואית
    ונשמרים מחשיפה לשמש , ניתן לראות תוצאות תוך זמן קצר יחסית בהתאם לבעיה, יחד עם זאת חשוב לדעת שכשמדובר בכתמי עור או בעיות עור אחרות או אפילו כדי לשמור על עור פנים בריא יפה ובעל מראה אחיד וצעיר יש לתחזקו ע"י שימור בחומרים פעילים ולהגן על העור משמש.
    בהצלחה, אורית בן יהודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנזופנון
    מיכל
    20/07/2011

שלום
    קראתי שהחומר בנזופנון שנמצא בקרמים להגנה מהשמש יכול לגרום להרס של הקולגן בעור ולהזדקנות מואצת. האם זה נכון? זה נמצא בקרם הגנה שיש לי. של חברה מוכרת וידועה...
    והאם אתן יכולות להמליץ על קרם הגנה מעל 30 spf עם תקן אוסטרלי ועם טיטניום דיאוקסיד מקופסל??
    תודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה
    בנזופנון

הוספת תגובה

• בנזופנון - תגובה

אורית בן יהודה
    21/07/2011

היי מאוד מוומלץ קרם הגנה של הולילנד Sunrella spf 36 בתקן אוסטרלי- ניתן להשיג כדמי מייקאפ
    הנותן מראה הומוגני אך לא נראה כמיקייאפ ונותן מראה טבעי, אותו קרם מ מצוי גם ללא צבע
    מאוד מומלץ
    בברכה, אורית בן יהודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ועוד שאלה

מיכל
    21/07/2011

תודה על התשובה. אבל כמו ששאלתי, אני מחפשת מידע לגבי הבנזופנון בקרמים להגנה מהשמש...האם הוא יכול להזיק? קראתי שגורם לנזק לקולגן והזדקנות מואצת. זה נכון?
    הוא מצוי גם בסנברלה של הולילנד. ובנוסף-בררתי עם חברת הולילנד וכל הקרמים של סנברלה מכילים טיטניום דיאוקסיד לא מקופסל, ככה שאני לא רוצה להשתמש..
    אשמח לתשובה לגבי הבנזופנון..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חורים בפנים חייב עזרה דחוףף..
    אלמוני
    18/07/2011

יש לי צלקות אדומות בפנים. אני לא יודע אם זה חורים כי הם כמעט לא עמוקים..
    מה אני יכול לעשות כדי להעלים אותם????

הוספת תגובה

• חורים בפנים חייב עזרה דחוףף.. - תגובה

מיכל גולן
    21/07/2011

היי,
    "להעלים" חורים זה קצת קשה ומסובך.
    צריך לראות ולאבחן את העור יותר מקצת להגיד יש לי "חורים"
    יש פילינגים משמעותיים + טיפול בבית שניתן להקל על העור ולגרום להאצה בחידושו.

לא בטוח שיהיה ניתן להעלים ממש.
    מצריך התייעצות קצת יותר מסודרת. :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חורים בפנים חייב עזרה דחוףף.. - תגובה - תגובה

אורית בן יהודה
    21/07/2011

היי ברוך הבא לפורום,
    מוסיפה לתגובה שקיבלת יש צורך באיבחון מעמיק , לא ניתן להעלים אך טיפול נכון יכול להביא למראה אחיד יותר.
    גש לאבחון מקצועי.
    בהצלחה, אורית בן יהודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיער
    בת 20
    17/07/2011

לא מזמן שמתי לב לשיערות דקיקות מאוד בפיגמנט כהה על הסנטר..לא רואים אותם בצורה בולטת רק באור מסויים.. האם יש שיטה להסיר אותם? או בגלל שזה לא כהה ועבה שום דבר לא יעבוד? האם מכשיר RIO או NO NO HAIR יכולים לעזור?

לקביעת תור
    סגירה
    שיער

הוספת תגובה

• שיער - תגובה

רחל סיטבון
    18/07/2011

שלום לך ליסה וברוכה הבאה לפורום
    ראשית את מציינת שהשיער כהה - אז כבר יש סיכוי אחד להצלחת הטיפול.
    חשוב שתדעי שפלומה עדינה במגע ישיר עם טיפולים מהסוג הזה עלולה לשנות צורתה ולהפוך לפחות אסתטית. אם זה לא כזה נראה לעין ולא ממש מפריע לך תניחי לזה , לעתים זה עדיף.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

בת 20
    22/07/2011

יש לי בעיה הורמונלית..יש לי שחלות פוליציסטיות.. האם במצב הזה אין סיכויי הצלחה לשום טיפול?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

מיכל גולן
    22/07/2011

היי ליסה...
    לא אין אפשרות ... צודקת שחלות פוליצסטיות זו בעיה. :(

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה - תגובה

אורית בן יהודה
    24/07/2011

בהמשך לתגובה הקודמת כדי לטפל בשיעור ייתר בהצלחה כאשר סובלים שחלה פוליסטית , ניתן ורצוי לקבל טיפול הורמונאלי שיאזן את הרמות הגבוהות של הההורמונים הטטרוגנים(גבריים).
    נהוג בגיל צעיר לטפל הורמונלית כדי לאזן שיעור ייתר ואקנה, מפסיקים את הטיפול רק כאשר מעוניינים בהריון, חשוב לדעת שמעבר לבעיות העור שגורמות השחלות הפוליסטיות
    ישנה סכנה לפתח בגיל מבוגר יותר סרטן רירית הרחם , טייפול הורמונלי יגן עלייך גם בריאותית וגם יאפשר לך לעבור הסרת שיער מוצלחת :)

חשוב שתתיעצי עם גיניקולוג טוב,
    בברכה, אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה