פורום קוסמטיקה פרא רפואית - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כדור להפחתת שיעור?
    מיואשת
    17/07/2011

שלום רב,

אני בת 26 וסובלת משעירות יתר בכל חלקי הגוף
    אני כבר 5 שנים מטופלת הלייזר אך התוצאות לא מניחות את הדעת
    עשיתי בדיקות הורמונליות ונאמר לי שהמצב תקין (הבעיה כנראה גנטית מהאבא)

האם קיים כדור שיכול להפחית את השעירות?

(האם יש קשר בין סקס לשעירות יתר?)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כדור להפחתת שיעור?

הוספת תגובה

• כדור להפחתת שיעור? - תגובה

רחל סיטבון
    18/07/2011

שלום רב וברוכה הבאה לפורום.

שעירות יתר יתר יכולה לנוע ממס' סיבות כאשר האחת מהן היא בהחלט גנטית וסיבה אחרת היא ההורמונאלית.
    בנוגע לאי יעילות הטיפול - גם כאן יש מס' גורמים: גוון השיער (חשוב שיהיה כהה), חוזק השיער (ככל שהשערה חזקה יותר כך הטיפול הופך יעיל יותר), סיבות הורמונאליות בהחלט יכולות להפריע משמעותית ליעילות טיפול.
    ההצעה שלי אלייך היא, עקבי אחר המחזור החודשי שלך ותספרי את הימים מהיום הראשון בו את מקבלת מחזור עד ליום הראשון הבא וכך במשך חודשיים שלושה, מעקב זה נותן אומדן כללי של המערכת ההורמונלית בגוף.

את יכולה ליצור איתי קשר טלפוני ואשמח לעזור.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מדבקות לאף
    בת 20
    10/07/2011

עשיתי טעות..הישתמשתי במדבקות לאף להסרת נקודות שחורות...החזקתי את המדבקה 10 דק ואז הורדתי אותה..ההורדה לא הייתה כואהת אבל הייתה הרגשה שהמדבקה הייתה דבוקה ממש טוב...האם יש סיכוי שזה תלש לי את השערות על האף והבאות שיצמחו יהיו כהות יותר? אני ממש לחוצה

לקביעת תור
    סגירה
    מדבקות לאף

הוספת תגובה

• מדבקות להסרת שחורים

ליזה
    11/07/2011

היי ליסה
    אין לך ממה לדאוג בקשר לכך שהשיער יהיה כהה יותר
    מניסיון שלי, אני משתמשת עם המדבקות להסרת שחורים מהאף
    ומרוצה מהם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מדבקות לאף - תגובה

אורית בן יהודה
    17/07/2011

היי ברוכה הבאה לפורום,
    מדבקות אלו אינן מסירות נקודות שחורות עמוקות אלה חלב מועט שהצטבר בזקיק השערה הן לא מסירות שיער המדבקה היתה דבוקה טוב כדי לקשור את סוג החלב שהיא אמורה להסיר..
    בברכה, אורית בן יהודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שעווה
    ליזה
    10/07/2011

שלום
    אפשר לקבל המלצה על שעווה מקצועית טובה ועל ניירות שעווה שלא גורמים לתלישה של העור.
    תודה ,ליזה

לקביעת תור
    סגירה
    שעווה

הוספת תגובה

• שעווה - תגובה

אורית בן יהודה
    17/07/2011

שעוות שרף הן מעולות אך יש ללמוד לעבוד איתן הכל תלוי ביד המטפלת.
    בהצלחה, אורית בן יהודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם חימצון שיער בעזרת גולן גורם לשי
    עדי
    10/07/2011

לשיער בהיר בגוף להיות כהה?
    נדמה היה לי שכאשר השתמשתי בגולן להבהרת שיער מעל השפתיים , שאחרי שהצבע ירד השיער שהיה בהיר והקרם נגע בו גם, נהפך להיות כהה -יכול להיות?

הוספת תגובה

• האם חימצון שיער בעזרת גולן גורם לשי - תגובה

אורית בן יהודה
    17/07/2011

היי, סביר יותר להניח שהתרגלת לשיער הבהיר והוא נראה לך כהה יותר שחזר לצבעו הטבעי.
    בברכה, אורית בן יהודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפןל בפיגמנטציה בעת הנקה
    ןרד
    10/07/2011

האם ניתן לטפל וכיצד אם כן בפיגמנטציה (כתמים חומים בעצמות הלחיים ) אחרי לידה בתקופה בה אני מניקה ?

הוספת תגובה

• טיפןל בפיגמנטציה בעת הנקה - תגובה

אורית בן יהודה
    17/07/2011

היי ורד ברוכה הבאה לפורום.
    בזמן הנקה ניתן לטפל בפיגמנטציה , בהריון עצמו יש לההזהר מחומרים כרטין A .
    פיגמנטציה מגיבה טוב יותר לטיפול ככל שהיא חדשה , אני מניחה שאת סובלת מפיגמנטציה או מהחמרתה עקב ההריון, גשי לקוסמטיקאית מקצועיצ שתתאים לך טיפול למצבך.
    בהצלחה, אורית בן יהודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפליציה
    עדי
    06/07/2011

אני בת 22 וצמחו לי 3 שערות בודדות בסנטר ואני רוצה להסיר אותם ע"י אפליציה
    ויש לי כמה שאלות:
    1.האם אחר טפול באפילציה מותר להיחשף לשמש וללכת לבריכה/ לים? כמה זמן אחרי הטיפול מותר?
    2.כיצד אוכל לוודא שאכן הקוסמטיקאית משתמשת במחט אישית? ומה הסכנה באם המחט לא אישית? האם בני משפחה מדרגה ראשונה יכולים להשתמש באותה מחט?
    3.האם נדרש לעשות דבר כלשהו באיזור השיער לפני הטיפול?
    4. האם נשארים כתמי עור במקום לאחר הטיפול?
    5. האם מותר לגזור במספרים חלק מהשערה על מנת לקצר אותה (שפחות יראו אותה) לפני הטיפול והאם יש לזה השפעה על איכות הטיפול (כמו שהשערה תגדל בחזרה וכו')
    6. האם טיפול באפילציה מסיר לצמיתות והאם גורם לצמיחת שערות חדשות באיזור?

לקביעת תור
    סגירה
    אפליציה

הוספת תגובה

• אפליציה - תגובה

אורית בן יהודה
    17/07/2011

היי עדי ברוכה הבאה לפורום.
    לאחר אפילציה יש להזהר מחשיפה לשמש במיוחד בעור כהה במידה ואין גלדים ואדמומיות ניתן להניח קרם הגנה לעיתים קרובות מאוד בשהייה בים או בבריכה. גזירה של השערה מותרת וכשאצ מגיעה לקוסמטיקאית את יכולה לראות כאשר היא פותחת מחט אישית עבורך, במחט לא אישית יש סכנות רבות - הידבקות בוירוסים וזיהומים , הקפידי לקבל מחט אישית אותה קחי איתך ותביאי לטיפול הבא.
    ולא לא לא! ביני משפחה אינם יכולים להתשמש באותה מחט!!
    פיגמנטציה היא אחת הסכנות באפילנ תלוי בגוון העור במקצעיות המטפלת ובחשיפה לשמש,
    טפלי אצל קוסמטיקאית היודעת גם להתמודד עם בעיות פיגמנטציה כך שבמידה ואת נוטה לכך תוכלי לקבל טיפול שימנע זאת.
    בהצלחה אורית בן יהודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אקנה או רוזציאה
    נופר
    06/07/2011

אני בת 23. סבלתי מפצעים. האמת שיש עדיין אבל הרבה פחות. העור יותר אדמומי מאשר עם פצעים. הייתה לי ציסטה בשחלה והאיזון ההורמונלי שלי לא היה תקין. הייתה לי תקופה לפני שנה אני חושבת שהעור היה ממש בעייתי הוא היה ממש רגיש. איכשהו עם הזמן הרגישות קצת עברה. ממש הייתי נוגעת בפנים וישר הייתי רואה כמו שריטה או פס אדום איפה שהייתי נוגעת. הלכתי לרופא עור והוא נתן לי רוזקס. אני משתמשת במשחה כבר שבוע ובאמת נראה שהעור מיטיב. גם שאני יוצאת ביום אני שמה קרם הגנה של דר פישר במיוחד לפנים. אחרי שאני שמה את הקרם גם נראה שיש הטבה בפנים.
    שבוע זה מוקדם לראות תוצאות? אני פשוט עדיין מפחדת שזה לא יעבור.. אני צריכה להמעיט בחלב? ואם אני שותה קפה שחור אחד ביום.? זה מגביר לי מה שיש בפנים?

לקביעת תור
    סגירה
    אקנה או רוזציאה

הוספת תגובה

• אקנה או רוזציאה - תגובה

אורית בן יהודה
    17/07/2011

היי נופר ברוכה הבאה לפורום,
    אקנה הנובע משחלות פןליסטיות מגיב יפה לטיפול הורמונאלי , מאזן את הרמות הגבוהות של ההורמונים האנדרוגנים הגורמים לאקנה, שווה להתייעץ עם רופא בקשר לטיפול הורמונלי .אקנה ורוזצאה בהחלט יכוליים להופיע יחד.
    לפי תיאורך את סובלת ככל נראה גם מעור רגיש למגע וככל הנראה מרוזצאה ,רוזקס אכן מיועד גם לטיפול ברוזצאה, שבוע אינו אינדיקציה מסיפיקה ליעילות הטיפול עלייך להמתין , מקווה בשבילך לשיפור.
    את עושה בחכמה שאת מקפידה על מריחת קרם הגנה, בקשר לרגישות לחלב יש כיום עדוית שאצל אנשים מסויימים הדבר עלול להחריף אקנה, הסרת מוצרי חלב למשך תקופה
    עם הטבה תאשר זאת , לבדיקה אמינה יותר את יכולה לחזור לתקופה לצרוך מוצרי חלב ולאות איך הדבר משפיע.
    אני מבינה אותך אך זכרי שחרדה - מתח וחששות הן גורם המחריף בעיות עור כולל אקנה.
    בהצלחה, אורית בן יהודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    שרון
    01/07/2011

האם את מכירה את את המוצר שנקרא "סבון חצקונים"?
    אם כן האם הוא מומלץ לשימוש ועם איזה קרם לחות כדאי להשתמש בזמן הטיפול עם הסבון הזה?

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

רחל סיטבון
    06/07/2011

שלום לך שרון וברוכה הבאה לפורום.
    אינני מכירה את המונח הזה ספציפית, אך בשוק קיימים המון סוגים של סבונים המייבשים את העור ומטרתם טיפול בעור שמן עד בעייתי הכוללי אקנה(חצ'קונים). כל זמן שאת משתמשת בתכשירים המייבשים את העור חשוב במקביל ללחח את העור עם לחות המתאימה לעור שמן ועוד יותר חשוב למרוח קרם הגנה מפני השמש.

מקווה שעזרתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה לגבי טיפול באקנה ע"י אור
    שרון
    30/06/2011

תודה על התשובה שנתת לי.
    אני מניחה שלפי מצבי אני צריכה לעשות טיפול ב ipl.
    איפה עושים טיפול כזה וכמה הוא עולה?
    אני גרה באזור חולון וכל הקוסמטיקאיות הנחשבות גרות מאוד רחוק ממני.

הוספת תגובה

• המשך שאלה לגבי טיפול באקנה ע"י אור - תגובה

אורית בן יהודה
    30/06/2011

היי, חפשי קוסמטיקאית שעובדת עם מכשיר להסרת שיער מסוג אופטימה 518 , למכשיר יש
    אפליקציה לאקנה - אור כחול , אורך גל כ 400-440 ננומטר.
    אני בטוחה שיש באזורך.
    בהצלחה, אורית בן יהודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי, מענין כמה טיפולים מומלצים?

מעין
    30/06/2011

תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי, מענין כמה טיפולים מומלצים? - תגובה

אורית בן יהודה
    04/07/2011

היי מעיין ברוכה הבאה לפורום.
    מספר הטיפולים בIPL עם תוכנה לאקנה מאוד אינבידואלי ,כאשר משלבים גם טיפולי פנים לניקוז נקודות שחורות וחמרים טיפוליים לשימוש בביית מספר הטיפולים יפחת.
    בברכה, אורית בן יהודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה

ק.
    03/07/2011

אורית שלום רב,
    זקוקה להמלצתך..
    1. אני נמצאת בטיפולי הפריה, האם ניתן לעשות טיפולי הסרת שיער בתקופה הזאת?
    2. בזמן האחרון יוצאים לי הרבה חצ'קונים אדומים וכואבים והעור שלי מרגיש לי חסר לחות לחלוטין... מה את ממליצה לי?
    3. אני גרה בת"א מחפשת קוסמטיקאית מקצועית .. אני מניחה שאחד הדברים שהעור שלי נמצא במצב כפי שהוא היום זה בגלל הטיפול הלא נכון שלי וגם חוסר בליווי מקצועי (קוסמטיקאית שתעזור לי )

בתודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה - תגובה

אורית בן יהודה
    04/07/2011

הי ק ברוכה הבאה לפורום,
    1. ניתן ,אך הם לא אפקטיביים לזמן ארוך מאחר וגופך כרגע מוצף הורמונים אין שום ערובה לכך שהטיפולים יהיו יעילים . אני ממליצה לבצע הסרת שיכר כלשהיא רק במידה והשיעור מהווה בעייה אסתטית של ממש כהלקוחה מודעת לכך שהתוצאות הן לא לאורך זמן. , ברוב המקרים טיפולי הפריה גורמים יצירת זקיקי שיער חדשים ושיעור ייתר.
    2. ככל הנראה מדובר באקנה הורמנולי ובמקביל עור חסר לחות - יש להתאים לך טיפול מתאים לאקנה הורמונלי ויחד אם זאת לדאוג לילוח העור , לשם כך את זקוקה לאבחון מקצועי, לאחר אבחון כל המלצה תהייה אמינה יותר עבורך.
    3.הגורם הראשון למצב עורך הוא ככל הנראה טיפולי ההפריה ,אין ספק שטיפול נכון המתאים למצבך
    הן בקליניקה והן שימוש עקבי בתכשירים בבית, לשם כך ממולץ לגשת ליעוץ.
    בהצלחה,אורית בן יהודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה רבה

ק.
    05/07/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איפור קבוע גבות
    הילי
    30/06/2011

שלום,
    עשיתי אתמול איפור קבוע בגבות (השלמה של אזורים מדוללים),
    התוצאה נראית מאוד טבעית ואני מאוד מרוצה.
    הקוסמטיקאית אמרה לי למרוח ויטה מרפן על האזור.
    שאלותיי:
    כל כמה זמן למרוח את המשחה? (היא אמרה לי בימים הראשונים כל כמה שעות)
    מתי אני אוכל לשטוף פנים במים חמים?

תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    איפור קבוע גבות

הוספת תגובה

• איפור קבוע גבות - תגובה

אורית בן יהודה
    30/06/2011

היי ברוכה הבאה לפורום.
    רצוי למרוח את המשחה כ3 פעמים ביום בכמות נדיבה כשמתאפשר, ברגע שהגלד יתנתק למהעור יש להמשיך ולמרוח ובמקביל בסוף מקלחת לאחר שהעור מתרכך מהאדים, ינשרו מעצמם הגלדים .מומלץ למרוח ויטה מרפן עד שהעור מבריא לחלוטין.
    בהצלחה, אורית בן יהודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    שרון
    29/06/2011

יש לי אקנה ואני מתלבטת במה לבחור בטיפול פותוטרפי,טיפול פוטודינמי או ipl?

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• טיפול באקנה ע"י אור

אורית בן יהודה
    29/06/2011

הי לילי ברוכה הבאה לפורום.
    הכל תלוי בחומרת האקנה וסוג הטיפול בו את מעוניינת, טיפול פוטודינמי לדגמה הוא טיפול מאוד אגרסיבי השימוש הוא באותו מכשור בו עושים את הטיפול הפותוטרפי ההבדל הגדול בינהם הו שטיפול פטודימי נעשה ע"י רופא מומחה בתחום ,בבית חולים (לא במרפאת הרופא) .
    לפני הטיפול מורחים את העור במשחה הגורמת לרגישות גבוהה מאוד לאור ולאחר זמן חושפים את העור לאור, התגובה במקרה זה היא חריפה ולעיתים מלווה בנפיחות רבה וזמן החלמה ,היתרון הוא תוצאה דרמתית הרבה יותר.
    בטיפול פוטותרפי השימוש הוא באותו מכשור כאשר האור מוקרן על כל שטח הפנים פעמיים בשבוע . מאוד מומלץ להשלים את הטיפול בשימוש בקרם חומצה גליקולית, גם כאן התוצאה היא מצויינת, הטיפול נעשה בקליניקה של הרופא או הקוסמטיקאית בסדרה של כ10 טיפולים תלוי במקרה.
    הטיפול בipl נעשה במכשור בו בתוכנה יש אפליקציה לטיפול באקנה - זו אינדיקציה שהמכשיר אכן פולט את אורך הגל המתאים לטיפול באקנה ומתאים יותר לאקנה בינוני. לאקנה קשה מאוד המלווה בפצעים ואבססים מומלץ יותר הטיפול הפוטוטרפי מהטיפול בIPL מאחר והאור מוקרן על כל שטח הפנים כ25 דקות ובעוצמה גבוהה.
    מקווה שההבדלים כעת יותר ברורים לך ויעזרו בהתלבטות.
    בהצלחה, אורית בן יהודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה בקשר לepilfree
    מאיה
    28/06/2011

שלום האם אתן מכירות את השיטה החדשה יחסית להורדת שיער epilfree

והאם אתן יודעות במקרא אם בין טיפול לטיפול השערות שצומחות באזור בולטות או שזה הופך להיות כמו פלומה

אשמח אם תוכלו לעזור או להפנות אותי למישהו שמבין בנושא

בתודה מאיה

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בקשר לepilfree

הוספת תגובה

• שאלה בקשר לepilfree - תגובה

אורית בן יהודה
    29/06/2011

היי מאיה ברוכה הבאה לפורום.
    אני לא מכירה את התכשיר , שיטות קוסמטיות שונות ל"הסרת שיער לצמיתות" ע"י מריחת תכשירים לא הוכיחו את עצמן בנתיים, כפי שכתבת השיטה חדשה יחסית, הדרך הטובה ביותר לדעת על יעילות טיפול היא לשוחח עם מטופל שעבר טיפול כזה בהצלחה.
    חשוב שתדעי שישנו תכשיר אחד רפואי במרשם רופא בשם "וניקה" וגם הוא רק מאט את צמיחת השיער וניתן ע"י רופאי עור .
    בברכה, אורית בן יהודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סבון פילינג גליקולי של סקין
    SM
    27/06/2011

היי יש לי בבית סבון פילינג גליקולי 5% של סקין.. שאלתי היא למה הוא מועיל והאם אפשר להשתמש בו באופן יומיומי?
    הוא כמו קצף כזה בצבע כחול...

הוספת תגובה

• סבון פילינג גליקולי של סקין - תגובה

אורית בן יהודה
    29/06/2011

היי מעיין ברוכה באה לפורום.
    אני לא מכירה את המוצר אך מוצר נשתף המכיל 5% חומצה גליקולית ינקה טוב יותר את עור הפנים ומתאים להרבה סוגי עור .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לתבוע קוסמטיקאית
    ישי
    27/06/2011

לאחר גילוח פעמים רבות יוצאים לי פצעים. הלכתי לקוסמטיקאית שהמליצה על הסרת שיער בIPL. עשיתי כמה טיפולים ויצאו לי טונות של פצעים.
    קראתי עכשיו מאמר:

מתי כדאי להימנע מהסרת שיער בשעווה?
    בכל מקרה של עור רגיש הנוטה לאדמומיות, קילופים וכו'.
    בכל מקרה של עודף שיער זמני כגון: הריון, טיפול הורמונלי, לקיחת תרופות הגורמות לשיעור ועוד. סביר להניח שהשיער ינשור מטבעו. אם יוסר השיער בשעווה גם השיער הפלומתי יוסר ואחר כך יהפוך לשיער כהה ועבה יותר. פתרון מתאים בתקופות אלה הוא חימצון.
    במקרים של נטייה להתפתחות "פוליקוליטיס" = דלקת זיהומית של פתח זקיק השערה. עם גדילת השיער מופיעים על העור פצעים מוגלתיים ועמוקים. אופייני בעיקר באזור המפשעות, ואצל גברים באזור הפנים והצוואר. במקרים אלה מומלץ להסיר שיער בעזרת אפילציה.
    אצל הסובלים מ"קופרוז" = התרחבות של נימי הדם. יש הגורסים שחום השעווה ומשיכתה בחוזקה מהעור מחריף תופעה זו.
    בכל מקרה של מחלות עור, פצעים, חתכים וכוויות.

דלקת זקיק השערה - פוליקוליטיס
    הגדרה -
    דלקת זיהומית של פתח זקיק השערה.

תיאור -
    מתפתח אודם סביב הזקיק, מאוחר יותר מתפתחת בצקת (העלאה לא תקינה של כמות הנוזלים) ומופיעה פפולה שמתמגלת (כלומר הופכת לפוסטולה ).

גורמים -
    זוהי למעשה דלקת תת - חריפה או כרונית של זקיק השערה, זוהי תופעה נפוצה מאוד ופוגשים
    אותה גם בהרבה מקרים של מחלות עור דלקתיות ומקצועיות. הפוליקוליטיס אינה תמיד
    זיהומית מיסודה, גירויים מכניים או כימיים מביאים לעיתים קרובות לדלקת של זקיק השערה
    המזדהם באופן משני. מגע ממושך עם שמנים מינרלים או חומרי זפת ואחרים גורם לדלקת
    הזקיק, במקרים אלו ניתן לראות בה מחלה מקצועית - אקנה שמנפט ( OIL ACNE ), באופן
    קליני נראות פפולות ופוסטולות מעל מוצא השיער במיוחד בפנים ובאזורים השעירים של הגפיים.

הטיפול -
    המקרים הקלים עוברים באופן עצמאי, ובמקרים הקשים ניתן לטפל בתמיסות או מריחות
    אנטיספטיות. לעיתים נובעת המחלה מהזדהמות בעקבות גילוח לא נקי, לכן יש להקפיד על חיטוי המכשירים וכלי הגילוח לפני המגע עם העור, ולהשתמש בתכשירים לעור רגיש. כמובן יש לשמור על תנאים היגייניים בסיסיים , שכן המחלה יכולה לנבוע עקב מגע עם שמנים וחומרי זפת למיניהם, לפיכך
    יש להקפיד לנקות את האזורים הנגועים ולחטא אותם לאחר הגילוח (במי גילוח ללא אלכוהול
    במקרה והאלכוהול יוצר רגישויות), ניתן להרגיע את האזור באמצעות ג'ל אלוורה.

סימן שהיא הייתה צריכה לדעת מראש שאסור לעשות את זה.
    האם ניתן לתבוע אותה הן על הכסף הרב שלקחה והן על עוגמת הנפש?

לקביעת תור
    סגירה
    לתבוע קוסמטיקאית

הוספת תגובה

• לתבוע קוסמטיקאית - תגובה

אורית בן יהודה
    29/06/2011

הי יוסי ברוך הבא לפורום.
    המאמר מדבר על מריטת שיער בשעווה ועל המלצות לטיפול בפוליקוליטיס.
    רופאי עור רבים ממליצים למטופלים הסובלים מפוליקוליטיס להסיר שיער בליזר או בIPL, הטיפולים הללו מאוד מוצלחים ופותרים את הבעיה בהצלחה.

בברכה, אורית בו יהודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עור פנים לאחר ראקוטן
    אליס
    24/06/2011

שלום רב,
    סיימתי לפני 3 שבועות להשתמש בראקוטן (5 חודש).שאלתי - באיזה סבון פנים עליי להשתמש כעת? טרם הראקוטן,עור הפנים שלי היה שמן וכעת הוא לא שמן כפי שהיה (לא מרגיש שמן כלל).
    האם ניתן להמשיך להשתמש בסבון שהשתמשתי בו עד כה-דר' פישר לעור רגיש..?

תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    עור פנים לאחר ראקוטן

הוספת תגובה

• עור פנים לאחר ראקוטן - תגובה

רחל סיטבון
    26/06/2011

שלום לך אליס וברוכה הבאה לפורום.
    סבון לעור רגיש מתאים בהחלט לעור לאחר שימוש ברואקוטן.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה