פורום קוסמטיקה פרא רפואית - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיער פנים
    הני
    29/05/2011

שלום, אני בת 28 ורציתי לברר לגבי צמיחת שיער שחור בכל אזור הסנטר מהי הדרך היעילה להיפטר ממנו? האם צריך לעשות בירור הורמונלי לפני - מה צריך לבקש מהרופאה (האם אפשר לבקש מרופאת נשים) איזה בדיקות לבקש?
    דרך אגב, בגיל 20 בערך השמנתי ואז התחיל לצמוח לי השיער בסנטר והוא היה דק אבל בגלל שהתחלתי להוריד ולמרוט השיער נהיה עבה- האם יש לכך משמעות לגבי הצלחת הטיפול?
    אשמח לקבל מידע בעניין כי השיער מאוד מעצבן...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיער פנים

הוספת תגובה

• שיער פנים - תגובה

אורית בן יהודה
    30/05/2011

היי הני ברוכה הבאה לפורום.
    השמנה וצמיחת שיער פנים מעלה חשד לחוסר איזון הורמונאלי, יש לבקש מהגניקולוג/ית
    בדיקת דם ואולטרסאונד לבירור/ שלילת תסמונת השחלה הפוליציסטית.
    שיער שחור באזור הסנטר במידה והוא לא פלומתי מגיב טוב לטיפול הסרת שיער בIPL בהצלחה, אורית בן יהודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בירור נוסף

הני
    31/05/2011

תודה רבה על התשובה.
    מבדיקה שערכתי לא נראה שיש לי שחלה פולוציסטית יש לי ילדים ונכנסתי להריון בקלות וגם המחזור שלי סדיר , האם יש משהו רפואי אחר שגורם לצמיחת שיער בפנים? אם כן מה כדאי לבדוק.
    כתבת לי שהסרת שיער שחור כדאי לעשות בipl .
    השאלה שלי האם יש איזה מכשיר מועדף לטפל בשיער , באזור מגורי אני מכירה 2 קוסמטיקאיות והן מטפלות בtrios או בaria shr
    איזה מהם עדיף למקרה שלי?
    מה עוד צריך לבדוק לפני התחלת טיפול ? מה המחיר של הסרת שיער כזו?
    אשמח לטיפים בעניין
    המון תודה!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בירור נוסף - תגובה

אורית בן יהודה
    04/06/2011

בכיף הני,

אציין גורמים נוספים להם יש לתת את הדעת.
    חשוב להדגיש שלעיתים יש חוסר איזון הורמונאלי שבמדדים רפואיים נחשב לנורמה, לדוגמה מדידדת הורמון הטוסטסטרון - הורמון גברי המצוי ברמה מסויימת גם אצל נשים , בתוצאות בדיקות דם ההורמון נמצא בתחום הנורמה ( ********) - זו דוגמה שתתקבל בבדיקת דם
    ומבחינת הרופא היא תקינה!.
    אך יש לזכור שהורמונים משפיעים בצורה שונה על כל אחת ויתכן מצב שגם תוצאות תקינות יגרמו שיעות יתר אצל אשה הרגישה יותר להורמון.
    סיבות נספות: מתח נפשי גורם להפרשת הורמונים מיותרת הכליה שדומים במבנה שלהם להורמונים טטרוגנים (זכריים) ועלולים לגרום לשיעור ייתר, נתקלתי הרבה פעמים בלקוחות
    שעברו תקופה קשה בחייהן וגופן יצר זקיקי שיער חדשים.
    בנוסף יש סברה שעדיין לא מבוססת מחקרית אך מקובלת מאוד שהמזון המתועש שאנו אוכלים המלא בהורמונים משפיע על תהליכים בגופנו כולל שיעור יתר ואקנה.
    וכמובן אין להתעלם מגורמים גנטיים.
    לגבי המלצה על מכשור אני רואה את התוצאות הכי טובות לעומת מכשור נוסף בו אני מטפלתבטכנולגיית ipl ונהדר לטיפולים באזורים אחרים בגוף. לכן אני יכולה להמליץ בחום על שימוש בטכנולוגיית elos - במכשיר e-style המכשיר עובד בשילוב גלי רדיו בסינרגיה(בו זמנית) עם טכנולגיית IPL, לאזור הפנים בשיער קשה.
    aria shr - לייזר נחשב לטוב אם כי נתקלתי גם במקרים של צמיחה מוגברת בעקבות טיפול בלייזר בפנים לכן חשוב מעבר למכשור טוב שתגשי למקום מומלץ ובעל נסיון רב בתחום.
    בהצלחה, אורית בן יהודה

ש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה

הני
    05/06/2011

ורציתי לשאול עוד משהו
    אני רוצה לבדוק את מה שכתבת לי לגבי השיער
    איזה בדיקה אני צריכה לבקש מהרופאה

ושוב תודה רבה על התשובה המפורטת!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שתי שאלות, אורית שלום
    שירה
    28/05/2011

שלום,
    1. שמעתי שהדרך היעילה ביותר לייבוש פצע אקנה עם ראש מוגלת זה חומצה גיליקולית.
    מה הפעולה שזה עושה ומה דרך השימוש והאם זה מייבש באופן מיידי או רק פעולה לטווח ארוך?

2. הציעה לי הקוסמטיקאית לעשות פילינג עם קרח? מה פעולתו? לאיזה סוגי עור וכו'?

תודה רבה. יום טוב.

לקביעת תור
    סגירה
    שתי שאלות, אורית שלום

הוספת תגובה

• חומצה גליקולית- קרח יבש

אורית בן יהודה
    30/05/2011

היי שירה ברוכה הבאה לפורום.
    טיפול יומומי בקרם המכיל חומצה גליקולית יעיל מאוד לאקנה , אני מאוד ממליצה על הקרם גליקוליק של MGP , יתרונו בכך שבנוxץ לחומצה הגליקולית הוא מכיל רטינול בריכוז נמוך, ועוד.
    הקרם בעל רמת חומציות 3 ומשמעות הדבר שהוא יותר חדיר ,פעיל ומיועד לבעיות של עור שמן ואקנה . הקרם עושה עבודה קרטוליטית ז"א הוא ממיס את השכבות המתות וגורם לפיליג עדין והדרגתי שהוא אחד הדרכים הידועות לטיפול בפצעי אקנה.
    אני חייבת לציין שאין דרך אחת טובה לכולם ולעיתים יש לתקוף את פצעי האקנה גם בחומרים קרטולטים כדוגמת החומצה הגליקולית, במידה והאקנה הורמונאלי רצוי לשלב חומצה אזלאית ולעיתים יש לשלב קרם אנטיספטי טיפולי מעל החומר הפעיל כ 20 דקות לאחר המריחה, ההמתנה דרושה כדי לא לפגום ברמת החומציות של העור.
    לגבי טיפול בקרח אני מניחה שאת מדברת על CO2 -קרח יבש, מעט מאוד מאוד קוסמטיקאיות עובדות בשיטה זו, אם הגעת לקוסמטיקאית שעובדת בשיטה את ככל הנראה ביידים מקצועיות.
    אני מסיימת כמעט כל טיפול בקרח יבש , הטיפול עושה מיקרו פילינג ואחרי העור חלק ומדהים, בעור היפרמי הקרח מכווץ כלי דם ומרגיע אדמומיות, הטיפול מעולה לעור שמן ומהווה חיטוי מצויין לאחר הטיפול או במהלכו.
    אני אישית בעבודה עם CO2 מתעכבת מעט ובזהירות על אזורים הנגועים באקנה באזור נוצר לשניה פרוסטינג - הקרשת חלבון פרוש הדבר שנוצר פילינג מקומי על אזור הפצע בלבד דבר המביא לריפוי מדהים, מי שלא רגישה ,לקרח מוסף סולפור שגם הוא בעל ערך טיפולי לאקנה,.
    פילינג מלא עם קרח יבש הוא פעולה לרופאים בלבד הגורמת לפילנג עמוק מאוד הכרוך באדמומיות נפיחות וזמן החלמה ארוך.
    שוחחי עם הקוסמטיקאית שלך ונסי להבין מה התהליך, אשמח לעזור בהמשך.
    בהצלחה, אורית בן יהודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צמיחה הפוכה והסרת שפם
    דגנית
    24/05/2011

שלום.... אני נואשת וזקוקה לעזרתכם!! בכל מקום שאני מסירה שיער בגוף יש לי אח"כ צמיחה הפוכה......
    האם יש דרך לטפל בזה?-- אני משתמשת בספוג במקלחת..ללא תוצאות נואת לעין..

בנוסף רציתי לשאול.. מעולם לא עשיתי שפם וגבות... האם ישנה אפשרות שגם שם תיהיה לי צמיחה הפוכה??

תודה רבה..

לקביעת תור
    סגירה
    צמיחה הפוכה והסרת שפם

הוספת תגובה

• צמיחה הפוכה והסרת שפם - תגובה

אורית בן יהודה
    25/05/2011

היי דגנית ברוכה הבאה לפורום.
    על עורך מצטברים תאים מתים שלא מאפשרים לשערות לצמוח בצורה בריאה
    הדרך לטפל בתופעה היא ע"י מריחת פוליסן או ספירט סליציל 3% . הדבר יאפר לעורך להתחדש ולשערות לצמוח בצורה נורמאלית.
    בהצלחה, אורית בן יהודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    אור
    24/05/2011

אני עושה הסרת שיער בעצמות הלחיים אצל קוסמטיקאית ופעם אחת שעשיתי אצלה היא עשתה לי בטעות עם המכשיר בצד של הגבה איפה שהאורך של הגבה מסתיים ונשאר לי עכשיו קוצים זה לא גודל וזה כבר חצי שנה ככה וזה מאוד מפריע לי אני יכול לבקש מקוסמטיקאית שתוציא לי את הקוצים אבל אני קצת חושש כי אני מפחד שזה יגדל שוב ויהיה שוב קוצים אשמח אם תייעצי לי בתודה.

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

אורית בן יהודה
    26/05/2011

היי אור , אם הבנתי נכון חלק מאורך הגבה הוסר והדבר פוגם בצורת הגבה, לדעתי יש להמתין לקוות לצמיחה מחודשת ולא למרוט את השיער.
    בהצלחה, אורית בן יהודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הגבה

אור
    28/05/2011

בין הגבה לשיער של הראש היא עשתה לי בטעות עם המכשיר ובמקום קטן שמה יש לי קוצים וזה כבר חצי שנה ככה אני יודע שבמקום הזה לא מורידים שערות אז אני לא יודע מה לעשות וזה מאוד מציק לי תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הגבה - תגובה

אורית בן יהודה
    30/05/2011

היי סליחה לא הבנתי נכונה, ישנם מכשירים בהם ניתן להסיר שיער מאזור זה - E-STYLE של חברת סינרון הינו בעל ראש קטן ועובד בשילוב IPL וגלי רדיו, במידה והשיער כהה וכפי שאת מתארת קוצני, ניתן להסיר בהצלחה שיער זה, תלישה של השיער רק תעורר צמיחה נוספת.
    המון בהצלחה, אורית בן יהודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיצד להסיר עור מתקלף בפנים?
    ערן
    22/05/2011

אורית/רחל שלום רב!

אני בן 22, ומשתמש במס' תכשירים לפנים לצורך טיפול באקנה. בין השאר, אני משתמש במשחת Tretinoin (שמותיו המסחריים: Retin-A, Retavit וכו'), וכן מורח מפעם לפעם Folisan, עקב ריבוי שערות אשר 'כלואות' בתוך העור וגורמות דלקת ופצעים.

אחת ההשפעות של תכשירים אלו הינה ייבוש וקילוף עור הפנים. רואים ממש בבירור שהעור מקולף (ראי בבקשה צילום מצורף).

לפי הבנתי, קילוף העור הוא אחד האפקטים של התכשירים בהם אני משתמש, והוא כנראה נצרך לצורך השגת המטרה - ואין לי בעיה עם זה, כי אני מבין שזה חלק טבעי מתהליך הטיפול (הרי קילוף השכבות העליונות של העור הכרחי לצורך 'פריצת' השערות הכלואות מתוכו).

אבל, כיצד ניתן להסיר את העור המתקלף מן הפנים? אני מתכוון להסרה-ממש של פיסות העור שהתקלפו (למעשה, עור 'מת') ולא ל'סתם' הסוואה ע"י קרם לחות. כלומר, שימוש בקרם לחות אולי יגרום לשיפור בהיבט האסטתי, אבל הוא לא יסיר את אותן פיסות עור שהתקלפו.

אשמח מאד לקבל את עזרתכם המקצועית.

תודה רבה ושבוע טוב! :-)
    ערן

הוספת תגובה

• כיצד להסיר עור מתקלף בפנים? - תגובה

אורית בן יהודה
    26/05/2011

היי ערן ברוך הבא לפורום.
    אכן השלת התאים המתים דרושה כדי להימנע מדלקת זקיק השערה וריפוי אקנה, יחד עם זאת שימוש בתכשירים לאקנה יחד עם רטין A עלול לגרום ליובש מטריד, קרם לחות אכן לא יעזור , ממליצה לך לרכוש בבית מרקחת משחה בשם בפנטן פלוס, ומידי כמה ימים או לחילופין כאשר יש קילוף רציני לחדול ליום יומיים מהחומרים הפעילים ולמרוח בפנטן מספר פעמים ביום על האזורים התקלפים- העור המת , המשחה תגרום לניתוק התאים המתים, תרגיש זאת בעיקר לאחר מקלחת ,ניגוב עדין של הפנים במגבת יעשה את העבודה.
    חשוב להקפיד על מריחת קרם הגנה במשך היום.
    בהצלחה, אורית בן יהודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער מהפנים
    ליאת
    17/05/2011

שלום
    אני בת 37 ומסירה בשעוורה שיער מהסנטר הבעיה שלמחרת יוצאים לי פצעים מה אפשר לעשות?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער מהפנים

הוספת תגובה

• הסרת שיער מהפנים - תגובה

רחל סיטבון
    17/05/2011

שלום ליאת וברוכה הבאה לפורם

הפיתרון היעיל ביותר הינו הסרת שיער לטוות ארוך. ברגע שלא יצמח שיער לא יהיו פצעים.

בהצלחה
    רחל סיטבון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפילציה

אלקיים יפעת
    12/06/2011

שלום רב
    הדרך הכי טובה להסרת שיער מהפנים היא שיטת האפילציה
    בשיטה זו מטפלים בכל שערה בנפרד
    הצלחה מובטחת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרם לחות והגנה לפנים
    שי
    16/05/2011

שלום, יש לי קרם לחות המשלב הגנה, ומכיל retiniyl palmite ו epidermal growth factor. לגבי המרכיב הראשון האם הוא לא בעייתי בחשיפה לשמש? ולגבי המרכיב השני האם הוא בטוח לשימוש (מאחר ולפי הבנתי הוא ממריץ את חלוקת התאים בגוף דבר העשוי להיות בעייתי), ושאלה נוספת לפי הבנתי חומרים אלו אמורים לעזור לקמטים אך האם נחוץ וכדאי להשתמש בהם בגיל 20, כאשר סוג העור רגיש מאוד? והאם הם עשוים להזיק בשימוש בגיל צעיר? תודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה
    קרם לחות והגנה לפנים

הוספת תגובה

• קרם לחות והגנה לפנים - תגובה

רחל סיטבון
    17/05/2011

שלום לך וברוכה הבאה לפורום

אכן מרכיבים ממשפחת הרטינולים בעיתיים מאוד בחשיפה לשמש ומקדם הגנה הינו חיוני וחשוב בתקופת השימוש בהם. כמו כן חשוב להימרח בממוצע כל שעתיים בהנחה ואת נחשפת לשמש. קצת לא ברור איך קרם לחות המכיל רטינול משלב גם קרם הגנה...

מדוע בחורה בגיל 20 משתמשת ברטינול ומחדשי עור?

רחל סיטבון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה..

אני
    18/05/2011

תודה רבה עדיין לא התחלתי להשתמש בקרם זה, לפי מה שהבנתי מהקוסמטיקאית שלי ככל שמתחילים להשתמש בחומרים אלו יותר מוקדם ניתן למנוע או להפחית קמטים וכן לשפר אקנה בעור, כמו כן היא אמרה לי שמכיוון שהקרם מכיל מסנני קרינה אז זה בסדר שיש בו נגזרת של ויטמין A ( מופיע בסוף רשימת המרכיבים ולכן מינונו נמוך) למרות ששוב נראה לי שילוב מוזר בין שמש לויטמין A , שידוע שיוצר רגישות בשמש. ובכל זאת אני תוהה האם לא יכול להיגרם נזק לעור עם שימוש מוקדם מדי של מרכיבים פעילים אלה? האם הם בכלל בטוחים לשימוש בעור הפנים( במיוחד הegf שגורם להתחלקות של תאים)? האם העור יכול ליצור תלות בחומרים אלו, כך שמפסיקים להשתמש בהם העור יראה פחות טוב? האם יש לך המלצה לקרם לחות והגנה טוב אחר שיכול להתאים לגיל שלי ולעור רגיש ונוטה לפצעונים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לתשובה...

שי
    20/05/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה.. - תגובה

אורית בן יהודה
    26/05/2011

חשוב לראות אותך כדי לתת לך המלצה אמינה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אכטימול כטיפול לאקנה
    טום
    15/05/2011

שלום,
    צמח לי פצעון מוגלתי על האף שמאוד מפריע לי אסתטית. האם ניתן להשתמש במשחת איכטימול לזרז את הוצאת המוגלה?
    תודה רבה,
    טום.

לקביעת תור
    סגירה
    אכטימול כטיפול לאקנה

הוספת תגובה

• אכטימול כטיפול לאקנה - תגובה

אורית בן יהודה
    26/05/2011

הי תום ברוך הבא לפורום.
    איכטימול יעיל רק לפצעים פנימיים כואבים ללא ראש, החומר הפעיל איכטיול גורם לניקוז הדלקת החוצה ואז יש להשתמש במייבש פצעים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כתמי פיגמנטציה
    לימור
    15/05/2011

שלום
    ברצוני בבקשה לקבל מידע , אני בעלת עור בהיר ויש לי כתם על המצח ושתי כתמים מתחת לעיניים על העצם של הלחי , קיבלתי בעבר טיפולים של משחות ע"י רופא עור וזה הבהיר קצת את המקום אך לא ממש העלים , לאחרונה התחלתי טיפול של 4MP על הכתמים עשיתי כבר 3 טיפולים ומתחילים לראות שיפור אך הכתם עדיין לא נעלם , האם את ממליצה על שיטת הטיפול ב- 4MP ?? והאם ידוע לך מניסיון אחרי כמה טיפולים הכתם נעלם ?? או שזה בכלל לא נעלם??
    השאלה השניה האם מלזמה זו מחלה שלא ניתנת לטיפול או שכל כתמי הפיגמנטציה נקראים מלזמה???

אודה לתשובה לימור

לקביעת תור
    סגירה
    כתמי פיגמנטציה

הוספת תגובה

• כתמי פיגמנטציה - תגובה

אורית בן יהודה
    26/05/2011

הי לימור ברוכה הבאה לפורום.
    טיפול בפגמנטציה בעור בהיר ע"י IPL בהחלט עוזר אין דרך לדעת כמה טיפולים ידרשו הדבר אינדבדואלי...
    לא כל כתמי העור נקראים מלזמה, מלזמה נגרמת בשל פעילות הורמונלית : הריונות, נטילת גלולות וקשה הרבה יותר לטיפול .לכן חשוב מלבד הטיפול ב IPL לשלב חומרי הבהרה פעילים ולהגן על העורמפני קרינת השמש מספר פעמים ביום
    אני לא יכולה להמליץ ספציפית על שיטת 4MP , יש הרבה מכשירי IPL בשוק שעושים בדיוק אותה העבודה. חשוב יותר הנסיון והידע המקצועי של המטפל/ת.
    בהצלחה, אורית בן יהודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מלזמה

לימור
    08/06/2011

האם המכשיר רלוונטי גם לגבי עור שחום,שזוף?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הריון
    דורית
    12/05/2011

כשקניתי את הקרם לפני מספר חודשים הקוסמטיקאית שלי אמרה לי שאין כל בעיה להשתמש בקרם גם אם יהיה הריון. עכשיו אני בהריון ואני קוראת שיש בקרם רטינול A שאסור לשימוש בהריון אז להפסיק להשתמש? אני בשבוע 13

לקביעת תור
    סגירה
    הריון

הוספת תגובה

• הריון - תגובה

אורית בן יהודה
    12/05/2011

הי ברוכה הבאה לפורום ,
    החומר האסור לשימוש בהריון הוא רטין A במרשם רופא, את מתכוונת לקרם לקטיק הוא מכיל רטינול (לא רטינול A) כפי שכתבת , את מבלבלת בינו לבין רטין A
    בברכה, אורית בן יהודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אקנה הורמונאלי
    אלה
    09/05/2011

שלום רב,
    אני בת 36 ואני סובלת מעור "חולה", צמא, מעורב ובעיתי. כל הקו התחתון של פניי מלא באקנה וצלקות אחרי אקנה. המליצו לי על המוצרים של חווה זינגבוים, אך אני לא יודעת אילו מוצרים לבחור. אפשר המלצה?

תודה

אלה

לקביעת תור
    סגירה
    אקנה הורמונאלי

הוספת תגובה

• אקנה הורמונאלי - תגובה

אורית בן יהודה
    12/05/2011

הי אלה ברוכה הבאה לפורום.
    יש מוצרים רבים המתאימים לאקנה הורמונאלי בינהם חומצה אזלאית , בשילוב קרם אקנה של ביופור, חומצה גליקולית בשילוב רטינול XX של MGP, תכשירים של פיטר תומס ,
    תכשירים של חווה זינגבויים ועוד. עורך צמא ולכן יש לאזנו גם בחומרים מלחלחים ומרגיעים.
    כיום ניתן להתמודד עם בעיות עור כשלך בהצלחה רבה אך לשם כך דרוש אבחון והתאמת תכשירים המתאימים לך אישית.
    .
    בהצלחה, אורית בן יהודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח לאוזן
    דליה
    07/05/2011

יש לי שני חורים בכל אוזן לעגלים אפשר לסגור אחד מהם ?? יש לי הרבה דלקת מהעגלים

הניתוח לסגור החור קשה?? למי לפנות?

לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח לאוזן

הוספת תגובה

• לפלסטיקאי

אורית בן יהודה
    12/05/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אדום
    אני
    05/05/2011

שלום, עשיתי שעווה ברזילאית אצל קוסמטיקאית, וכל המקום ממש אדום וזה לא עובר לי. עד שגדל לי השיער שוב, העור שלי שם היה אדום. רציתי לדעת איך אפשר למנוע זאת?
    אשמח לקבל תשובה

לקביעת תור
    סגירה
    אדום

הוספת תגובה

• אדום - תגובה

אורית בן יהודה
    12/05/2011

הפתרון הוא הסרת שיער בIPL

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואם אני לא רוצה?

אני
    15/05/2011

אין שום דבר להעביר את האדום הזה?!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואם אני לא רוצה? - תגובה

רחל סיטבון
    16/05/2011

שלום רב, כפי שנאמר קודם ע״י אורית הפיתרון המושלם הוא הסרת שיער משום שהשיער הינו הגורם העיקרי לבעיות רבות ושונות על פני העור ובתוכו. בהצלחה  

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי יש לי מספר שאלות.
    מור
    01/05/2011

1. האם את מכירה את מכשיר ה4MP ? האם את יודעת מה תוצאותיו?
    2. האם מותר להוריד שערות מהיד עד לסופה? או רק חצי יד? (עורי בצבע מוקה, שיערות שחורות דקות)
    3. אני רוצה להתחיל לעשות שעווה באזור הסנטר אך אני מפחדת מאיך שהשערות יצמחו לי בחזרה..
    איך הן אמורות לגדול לאחר ההסרת שיער בשעווה והאם בכלל מומלץ להוריד בשעווה?

תודה רבה
    ויום טוב
    :)

לקביעת תור
    סגירה
    היי יש לי מספר שאלות.

הוספת תגובה

• היי יש לי מספר שאלות. - תגובה

רחל סיטבון
    02/05/2011

לילה טוב מור וברוכה הבאה לפורום

המכשיר נחשב לטוב והוכיח את עצמו. ניתן להוריד שיערות כמעט בכל מקום בגוף ואין כל בעיווןה כל עוד למטופל אין איזשהיא מגבלה המופיעה בהתוויות הנגד של המכשיר בו את מטופלת.
    גוון העור עלולו להוות בעיה הן מבחינת יעילות הטיפול שהרי האנרגיה בה משתמשים עלולה להתבזבז במצב של גוון עור כהה ובמקום לכוון לשיער רובה תלך לעור מה שעלול ליצר במקרים קיצוניים גם כוויות.כל זאת אני אומרת בהנחה ואפיינת נכון את עורך. כל מטפל שאליו תלכי ידע לאפיין את עור ואת התאמתו לטיפול מהסוג הזה.
    אם מעולם לא עשית שעווה באזור הפנים לא אמליץ לך על כך ועוד מבלי לראותך. באופן כללי, שעווה משנה את מקוריות השיער ומה שהיה ישנה את צורתו צבעו וכיוון הצמיחה. כלומר אם הנך בעלת שיער פלומתי באזור הסנטר שעווה עשויה להפוך אותה לקשה יותר.
    לילה טוב
    רחל סיטבון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פוליסן-האם מומלץ? יש תופעות לוואי?
    viki
    01/05/2011

שלום!
    האם מומלץ להשתמש בפוליסן למי שיש המון שערות חודרוניות
    אחרי שעווה במפשעות כאשר מדובר בלהוריד את כל השערות באזור זה.

האם זה יכול לגרום לנזק?
    תודה

הוספת תגובה

• פוליסן-האם מומלץ? יש תופעות לוואי? - תגובה

רחל סיטבון
    02/05/2011

לילה טוב ויקי וברוכה הבאה לפורום.
    תכשיר הפוליסן נולד בדיוק למצב אותו את מתארת.
    פוליסן הינו תכשיר נהדר ונותן פתרון נפלא לצמיחה הפוכה של השערות. המטרה שלו היא לשחרר את הפקק החוסם את זקיקי השערה ומקשה עליה לצאת החוצה מה שגורם לשערה להיות כלואה והלאה לייצר פצעונים. באמצעות המסת החלבון המצוי בעור (במצב של תא מת) מסייעים לשערה לצאת ביתר קלות. התכשיר לא נמצא מזיק ונהפוך הוא הוא נמצא יעיל מאוד.

פתרון נוסף עליו אני ממליצה - הסרת שיער לטווח ארוך מצויין משום שכאשר אין שיער אין מה שיפצע את העור. כדאי לנסות

רחל סיטבון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אל תעשו בחיים הסרת שיער במקרה כזה

שירה
    16/05/2011

שלום,
    לי יש פוליקולויטיס בכל הגוף. בפנים זה במיוחד בעיה כיוון שזה נראה וגם הגילוח מחמיר את זה. רופא עור המליץ לי לעשות הסרת שיער. הלכת לקוסמטיקאית ועשיתי טיפולים בIPL ופשוט כל טיפול הוציא לי טונות של פצעים ענקים. לאחר כל הסרה היה לי איזה חודש מלא מלא פצעים גדולים ומודלקים. כל פעם היא אמרה שזה לגיטימי. שלימתי לה אלפי שקלים על חומרים וכל מיני חומצות פיקטביות וכל פעם שאחרי טיפול הייתה נתקעת שערה אחת או שתיים ביקשתי שתוציא היא אמרה שזה בתשלום...
    אז שנמאס לי והפסקתי...
    כמובן שאחרי ששפכתי שם ים כסף לא היה אכפת לה ומאז נעלמו עקבותיה של הקוסמטיקאית.
    היא גם מכרה לי את הפוליסן הזה ב150 ש"ח... ולא ראיתי שינוי גדול משמעותי.
    לפני איזה כמה זמן ראיתי באחד הפורמים שתי עצות אחת למרוח כל יום על הפנים עם צמר גפן ספיריט סליציל ולשפשף את מקום הגילוח עם מברשת שינים בכל מקלחת כמה דק'.
    וכך ב20 ש"ח לחודש + מברשת שניים יש מדי פעם עוד פצעים אבל המצב הרבה הרבה יותר טוב.
    לכל מי שזה רלוונטי קחו לתשומת ליבכם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אל תעשו בחיים הסרת שיער במקרה כזה - תגובה

רחל סיטבון
    17/05/2011

ערב טוב יהודה וברוך הבא לפורום

שלב כמעט בלתי נמנע בתהליך הסרת השיער הוא יציאת הפצעונים מזקיקי השיער. הסיבה: החלשת השיער. לשיערה אין יכולת לצאת דרך פתח הזקיק והיא מסתבכת ומייצרת דלקת. ברגע שהתהליך מסתיים ולא נותרות שערות אז כבר לא יהיה מה שיפצע את העור. פוליסן הינו תכישר מצויין ונמצא יעיל מאוד בפיתרון פוליקוליטיס. המקרה שלך הוא אינדיבידואלי ואין להכליל על כלל המטופלים.

צר לי שנכווית מקוסמטיקאית וממליצה בחום לנסות אחרות ויש רבות וטובות.

בהצלחה

רחל סיטבון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פצעים לאחר גילוח.

נוני
    15/06/2013

בוקר טוב:
    יש לי בעיה לאחרונה מאז שאני מגלחת את הרגליים בירך החלק הפנימי של הרגל הקרוב למפשעה יש פצעים אדומים וניהיה לי שיער שחור עבה וחודרני, מה שלא היה בעבר אני מותרדת מאוד בקושי יכולה ללכת עם מכנסיים קצריים , תופעה מאוד מוזרה בחיים לא היה לי את זה מה עושים?
    תודה[/a].

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה