פורום קוסמטיקה פרא רפואית - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם אפשר להחזיר מוצרים שהזיקו?
    אלה
    06/04/2011

שלום אורית, רכשתי ערכת הבהרה ונגרם לי צריבה, אני מצטערת שהתחלתי הטיפול ללא המלצה של רופא עור, בכל מקרה האם יש אפשרות להחזרת המוצרים? אולי לקחת מוצרים אחרים במקום, די איבדתי אמון בקוסמטיקאית ש טיפלה בי. האם הכוויה שנוצרה תעבור? בהמלצת הקוסמטיקאית בקליניקה שלך שמתי בינתיים ויטה נרפן להרגעה ומקווה שלא נגרם לי נזק בלתי הפיך? מה אני עושה? אשמח אם תתקשרי אלי בבקשה(הטלפון נמחק כבקשתך)בתודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• האם אפשר להחזיר מוצרים שהזיקו? - תגובה

אורית בן יהודה
    06/04/2011

היי אלה, ברוכה הבאה לפורום.
    ראשית חשוב לא להילחץ לתת לעור להירגע ולהניח קרם הגנה משמש ביציאה מהבית.
    ככל הנראה לא קיבלת הדרכה נכונה מהקוסמטיקאית לגבי שימוש נכון והתרגלות לתכשירים פעילים ונראה שעורך רגיש במיוחד ודורש הסתגלות איטית לתכשירים המכילים חומצות כמו בערכת ההבהרה של חווה .
    לפי תיאורך נוצר לך פילינג מהתכשירים - זו הכוויה שאת מתארת, חשוב לזכור שלעור יש יכולת ריפוי וחידוש מדהימה .
    יש להפסיק להשתמש בתכשירים לשטוף את הפנים בסבון נטראלי- לא חומצי , להגעת העור מומלץ למרוח"ויטה מרפן" או "בפנטן+"
    בימים הקרובים העור יתייבש ויתחיל קילוף מתחת לקילוף(ואני מניחה קילוף קליל) יבנה עור חדש ובריא אין לגעת בגלדים הנוצרים הם ינשרו מעצמם, שוב אני מדגישה את חשיבות הנחת קרם ההגנה ביציאה החוצה.
    אני מבינה שאת סובלת גם כך מפיגמנטציה לכן רכשת ערכת הבהרה , הסכנה היחידה לאחר התקלפות העור היא התגברות הפיגמנטציה.
    אני מציעה לך לשוחח עם הקוסמטיקאית שמכרה של את ערכת ההבהרה של חווה זינגבויים
    ולברר מה מדיניות החזרת /החלפת החומרים אצלה.
    אפשרות נוספת: לאחר שהעור ירגע והוא ירגע! בעור רגיש כשלך ניתן להשתמש בחומרים פעילים בשיטת ה"חצי" כלומר חצי כמות מקרם ההבהרה+חצי כמות מקרם לחות רגיל, ערבוב שני החומרים יחדיו ומריחה על העור ובנוסף לעשות זאת לסירוגן לילה כן לילה לא.
    שיטת ה"חצי" מורידה את ריכוז החומרים הפעילים לחצי וכפועל יוצא לא יווצר גירוי בעור רגיש. מריחת התכשירים בשיטת ה"חצי" יחד עם התרגלות לתכשיר לילה כן לילה לא ,תרגיל את עורך לשימוש בחומרים פעילים ועם קצת סבלנות תוכלי גם עם אותה ערכה שרכשת להגיע לתוצאות בהדרתיות וסבלנות
    אותו דבר היה קורה, סביר להניח עם הרבה יותר גירוי גם אם היית מקבלת חומרים פעילים מרופא עור ללא הסבר והתייחסות אישית, חומרים רפואיים מטיבעם מגרים יותר את העור.
    לסיכום כן הכוויה/ גירוי הייתר תעבור ועם טיפול מקצועי לאחר מכן תוכלי להגיע להבהרה .
    מקווה מאוד שעזרתי , הכי חשוב : בלי היסטריה, זה אמנם נראה מפחיד עכשיו אבל לא יגרם לך נזק בלתי הפיך.

אני לא נוהגת להתקשר לטלפונים שמשאירים לי בפורום
    אם ההסבר שכתבתי לך לא מספיק ברור ומרגיע את מוזמנת להתקשר אלי מחר בשעה סבירה אשמח לעזור.

לילה טוב אורית בן יהודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיער אף
    גלי
    04/04/2011

שאלה מביכה קצת- אני אישה נאה מאוד בסביבות גיל 40. מפריע לי השיעור הקטן שנמצא בצידי מחיצת האף-כמובן בחלק שקרוב יותר לשפה העליונה (ניתן לראות בפרופיל מקרוב , בעיקר בשמש/אור יום) האם יש שיטות להסרת השיער לצמיתות באיזור זה?
    סליחה אם השאלה נשמעת מוזרה אבל זו השריטה שלי כנראה...
    בתודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה
    שיער אף

הוספת תגובה

• שיער אף - תגובה

אורית בן יהודה
    04/04/2011

היי גלי ברוכה הבאה לפורום.
    אינך צריכה להיות מובכת , נושא זה מציק לגברים ונשים כאחד וניתן לטיפול ע"י מכשיר הselectif pro - הסרת שיער באלטרא סאונד בהצלחה רבה.
    ניתן להסיר עד כ- 80 % מהשיער ע"י טיפול באולטרה סאונד.
    בהצלחה, אורית בן יהודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיער אף - תגובה

ריטה מור זבולון
    05/04/2011

לגלי שלום
    אני דווקא לא הייתי ממליצה לך להסיר באזור האף את השיער לצמיתות. זה שיער שיש לו תפקידים חשובים- כמו לסנן את האויר שאת נושמת מחיידקים,אבק וכו' ולחמם את האויר שאת מחדירה לראות. בנוסף בפנים האף קיימת רקמה רירית שלא הייתי ממליצה לך לגרות אותה.
    אני ממליצה לך להסיר את השיער חלקית באזור רק מה שבולט החוצה בעזרת חוט או שעווה או מספריים, על מנת שיראה אסטטי.(וזה לא רק שריטה שלך אני מכירה המון נשים וגברים שהעניין הזה מתריד אותם)
    מקווה שעזרתי לך
    בהצלחה
    יום מקסים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיער אף - תגובה והסתייגות

אורית בן יהודה
    05/04/2011

היי גלי,אני חייבת לציין שאכן לשיער האף יש תפקידים חשובים, אך מדובר בשיער שבקצות האף קרוב לשפה העליונה- הסרת שיער חלקית ומזערית עדיין נשאר מספיק שיער פלומתי בתוך הריריות של האף וראייה לכך הם אנשים להם שיער פלומתי עדין ולא בולט ,יש לציין שאין לטפל באולטראסאונד בעומק האף באזור הריריות העדינות . לכן מיותר לציין שהסרת השיער בקצוות האף כפי שתיארת לא יגרום לשום פגיעה בתפקוד סינון האויר , בנוסף אין שום הבדל באם את מורטת בשעווה נהפוכו הדבר יגרום לשיעור ייתר ועירור זקיקים נוספים ויגביר את עגמת הנפש.
    לפי ההגיון של התגובה הנוספת שקיבלת, הרי גם בזמן מריטת השיער לא תהיי מוגנת...
    יש כאן סתירה...
    לא ממנהגי לסתור דברי מנהלת בפורום ולא עשיתי כל בכל שנותי בניהול הפורום, אך במקרה זה הדבר מתבקש.

בהצלחה, אורית בן יהודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זהירות והיגיון בריא

שיר
    05/04/2011

היי גלי אני כמוך מאוד שעירה וסובלת לצערי מאותה בעיה ולצערי לפני כשנתיים הקשבתי להצעת ה'קוסמטיקאית שלי בזמנו ומרטתי את השער מס' פעמים בשעווה. בקצוות האף,וכיום אני מצטערת מעומק לבי כי השער גדל בצורה לא מבוקרת. אני מאוד מבינה לליבך.אני נוהגת לקרוא בפרום זה רבות ואני מאוד נהנת מהמקצעיות וידע .לאחר שקראתי רבות על הסלקטיב פרו ושמעתי המלצות אני שוקלת לטפל בשער זה באולטרסנוד מאחר ואני טיפוס מאוד זהיר ראיתי ראיתי ודיברתי עם מ'ס לקוחות שקיבלו טיפול כזה והם מרוצות ולכן אני שוקלת ברצינות להתחיל בטיפול .וטוב שיש בפורום הזה מנהלות עם הגיון בריא.שיהיה לנו בהצלחה ושבעזרת ה' נפטר מהשער הזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיער אף - תגובה והסתייגות - תגובה

ריטה מור זבולון
    05/04/2011

אורית שלום
    לא היה בכוונתי לפגוע בעצה שלך אני פשוט לא מכירה את המכשיר שאת המלצת עליו.אני מתנצלת.
    דבר שני התכוונתי להסיר את השיער ממש בקצה האף, ולא בפנים ולכן גם הסברתי את חשיבותו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תגובתכן!

גלי
    07/04/2011

אני מודעת לחשיבות של שיעור באף, ואכן כוונתי הייתה אך ורק לאיזור החיצוני ביותר שקצת בולט בפרופיל. אני לא יכולה לדמיין למרוט שם בשעווה מהסיבות שצויינו, ויותר מכך-
    מהכ-א-ב...
    אבדוק את המכשיר שהומלץ. מודה לכן שוב על שהחכמתם אותי בנושא.
    בברכה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהצלחה

אורית בן יהודה
    08/04/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רט נאויט
    ליסה
    04/04/2011

הישתמשתי במשחה רט אויט להעלמת פצעים כשבוע, היא לא עבדה בשבילי והפסקתי. כעבור כמה זמן אוכל להיחשף לשמש בצורה נורמלית של ללכת לים, טיולים ארוכים וכו?

לקביעת תור
    סגירה
    רט נאויט

הוספת תגובה

• רט נאויט

ריטה מור זבולון
    04/04/2011

עדי שלום וברוכה הבאה לפורום
    אם את סובלת בדרך כלל מפצעים בפנים אני ממליצה לך להשתמש כל זמן במקדם הגנה. זה מאוד חשוב, כשיש פצע- יש דלק מסביב, המקום נהיה אדום, אז כדי שלא ישארו לך סימנים כדאי לא לדלג על השלב הזה. מקדם הגנה מגן על העור מפני הדקנות ומפני כתמים.
    ודבר שני כדאי לך גם לאזן את התזונה כדי שלא יצאו לך פצעים- למשל לשתות הרבה מים כדי לפנות את הפסולת דרך איברי הפרשה אחרים, לאכול הרבה פרות וירקות דגנים מלאים, פחות מוצרי חלב.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• duac gel
    ליסה
    04/04/2011

האם צריך למרוח מקדם הגנה כאשר משתמשים בדואק ג'ל למניעת פצעים? כי בהוראות לא רשום שום דבר לגבי עיניין זה.

לקביעת תור
    סגירה
    duac gel

הוספת תגובה

• duac gel - תגובה

אורית בן יהודה
    04/04/2011

הי עדי ברוכה הבאה לפורום.
    רצוי להשמש בכל מקרה במקדם הגנה הדבר ימנע פיגמנטציה כתוצאה מריפי/יבוש הפצעים
    וככלל מומלץ לשמירה על עור בריא למשך שנים רבות.
    בהצלחה,
    ארוית בן יהודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פילינג וצלקות
    שלי
    01/04/2011

שלום,

האם ביצוע פילינג על בסיס חומצות אלפא הידרוקסיות בריכוז גבוה (70%), שמבוצע ע"י קוסמטיקאית על בסיס חודשי יכול לטשטש צלקות אקנה שקועות בנות 3 שנים ?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    פילינג וצלקות

הוספת תגובה

• פילינג וצלקות - תגובה

אורית בן יהודה
    02/04/2011

היי שלי ברוכה הבאה לפורום.
    ראשית חשוב שתדעי שקוסמטיקאית אינה מורשית לבצע פילינג חומצות פירות -אלפא הידרוקסי פילינג בריכוז 70 % ! במידה ואת מעוניינת לעבור פילנג עמוק/בינוני בריכוזים אלו עשי זאת רק אצל רופא , שנית לשיפור וטשטוש צלקות עדיף לבצע פילינג עמוק רפואי הגורם לקילוף ניכר, התהליך מורשה אך ורק לרופאים , ככל שהקילןף יהיה עמוק יותר כך כך תשיגי תוצאה טובה יותר , חשוב לדעת שצלקות אינן נעלמות אלה רק מיטשטשות והעור נראה הומגני יותר.
    לדברייך הצלקות שקועות דבר המעיד על פגיעה בעומק העור בשכבות שאינן מתחדשות ע"י פילינג.
    אני ממליצה לך בחום לפנות לרופא/ת עור מומחים בהליך זה לקבל את כל האינפורמציה לגבי פילינג עמוק/בינוני , מידת הצלחה וכו' , יותר יקר אבל חשוב שתעברי זאת במקום אמין ומוסמך לביצוע התהליך. לשמירה על התוצאות ושיפור פני העור לאחר פילינג רפואי את בהחלט יכולה להעזר במקצועיות של קוסמטיקאית רפואית ע"י קילופים קלים ושימוש בתכשירים מתאימים.
    אני בטוחה שהדבר מסב לך עוגמת נפש וחשוב שלא תגרם לך עוגמת נפש נוספת.
    המון בהצלחה, אורית בן יהודה קוסמטיקאית רפואית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החמרת שיער
    אני
    29/03/2011

שלום ..

יש משהו שאני לא מבינה אשמח אם תסבירו לי .
    נאמר לי פה שבעזרת אולטראסאונד אני אוכל להוריד שיער בבטיחות מבלי שיגרם לי נזק (החמרת שיער).
    ומקוסמטיקאית הבנתי שרק עם מחט שחודרת אל השורש זה בטיחותי.
    איך זה שבאולטראסאונד לא יכול להיווצר מצב של החמרת שיער , זה סוג של לייזר לא?....
    תודה מראש...

לקביעת תור
    סגירה
    החמרת שיער

הוספת תגובה

• החמרת שיער - תגובה

רחל סיטבון
    01/04/2011

שלום לך וברוכה הבאה לפורום.
    ליזר ואולטראסאונד הן שתי שיטות שונות לחלוטין, שתי אנרגיות שונות לחלוטין. בלייזר אכן יכולה להיות החמרה משום שהוא עובד על שטח מסויים ותוקף את כל מה שעובר בטווח. לעומת זאת אולטראסאונד כפי שהוא היום עובד בשיטה מאוד סלקטיבית שמשפיעה נקודתית על השיערה אותה היא אוחזת, כך שכל מה שמסביב לא מושפע.

מקווה שעזרתי

רחל סיטבון
    0526775522

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לייזר

מורן
    05/04/2011

החמרת שיער-רלוונטית לאיזורים הורמונליים-כמו פנים .
    יש עדויות ש IPL יכול לעורר צמיחה באיזורים מרוחקים מהאיזור עליו מפעילים המכשיר.
    בלייזר נדמה לי שהתופעה פחות תיתיכן,מפני שאורך הגל יחיד והטיפול ממוקד.
    אבל -זה לא אומר שלייזר יהיה יעיל לפנים. יש להתיעץ עם מומחה אמין.יש גם פורום של רופאה מומחית בתחום באינטרנט.
    ניסיוני: לייזר לפנים יעילות מסויימת אך נשארו שערות בודדות.
    IPL-לא גרם נזק. מכיון שאצלי שערות בודדות- מתאים יותר אפילציה.
    לגבי אפילציה-בעבר ניסיתי 3 קוסמטיקאיות שהאפילציה אצלן היתה ללא תוצאה.או שהשאירו פצעים.
    לבסוף מצאתי אפילטורית עם מכשיר שעושה איזושהי עבודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לייזר - תגובה

רחל סיטבון
    05/04/2011

שלום לך שוב
    התגובה שלי היתה רלוונטי לשיטת האולטראסאונד בלבד.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פגמנטציה- מלזמה מעל השפה ומתחת לעינ
    רונית
    29/03/2011

היי
    אני מאוד נואשת... בת 36 והפגמנטציה בפנים מתכהה עם הזמן, התחילה מלפני 9 שנים מההריון הראשון והחמירה לפני 5 שנים בהריון השני.
    אני רוצה לציין שאני מורחת כל בוקר קרם הגנה שך AVEN +50 ומעל מייק אפ, המייק אפ כמובן לא מסתיר אוליי קצת מטשטש.

הייתי רוצה לקבל הצעה מרופא ולא מקוסמטיקאית, שמעתי על שיטת IPL ואני קצת חוששת להיכנס לזה.
    חשבתי על פילינג עמוק, ניתוח פלסטי ומה לא...
    ניסיתי אין ספור קרמים קוסמטיים וגם קרמים שרכחו לי אותם בבית המרקחת עם מרשם מרופא עור.
    צירפתי תמונות, ברצוני לציין שהמציאות קשה יותר, בתמונות לא כל כך רואים את הכתם.

מקווה שמישהו מכם יוכל לעזור לי אני מאוד נואשת ....
    תודה

הוספת תגובה

• עוד תמונה מזעזעת

רונית
    29/03/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמונה אחרונה

רונית
    29/03/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פגמנטציה- מלזמה

ריטה מור זבולון
    30/03/2011

רונית שלום לך
    אני יודעת שהטיפול בפגמנטציה הוא אכן מיאש, אבל צרך סבלנות הכתם לא נוצר ביום אחד. לכתם לוקח שנים להיוצר.
    עצם זה שאת ראית את הכתם בהריון מעיד על חוסר של ויטמינים מקבוצת B , ויטמין E ... וכמובן הורמונים שתמיד משפיעים על מצב העור.
    מה שאני ממליצה לך זה להצטייד בהרבה סבלנות, כי אין פתרונות פלא, להגיע לקוסמטיקאית רפואית שמטפלת בשיטה הדו עומקית של חוה זינגבוים - טיפול יחודי ממוקד המפחית את הייצור המוגבר של מלנין (פיגמנט שצובע את העור). כמובן הטיפול נעשה גם במכון וגם משלים בבית.
    בנוסף הייתי נותנת לך תוספי תזונה כדי להשלים לך את החסרים מבפנים
    כך בהדרגה, בסבלנות ובהתמדה בטיפולים יש פלאים והאור חוזר לעור.
    מאחלת לך המון בהצלחה בתהליך ושמח לעמוד לרשותך
    ריטה מור זבולון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נערה צעירה
    רוני
    29/03/2011

שלום רב,
    אני אם לנערה בת 12.5 עור פנים חלק ויפה ללא בעיות.
    ממתי כדאי לנקות פנים בתכשירי ניקוי ולהשתמש בקרם לחות? אם כן איזה תכשירים מומלצים לעור צעיר?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    נערה צעירה

הוספת תגובה

• נערה צעירה - תגובה

רחל סיטבון
    29/03/2011

שלום רב לך רוני וברוכה הבאה לפורום.
    ראשית כל הכבוד על המודעות ועל הדאגה לבתך.
    כפי שאת מציינת לבתך עור יפה ורגיל ללא פגמים. לכן, אין צורך בשימוש בשום תכשיר. בתך נמצאת בגיל שמיצר ללא הפסקה וכל עוד היצור לא יוצא משליטה ומייצר פגמים אין צורך להפריע. כל שעליה לעשות הוא לדאוג לשטוף פנים ולהסיר לכלוך מדי בוקר וערב.
    נאחל שימשיך כך.

רחל סיטבון
    0526775522

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פצעי שומן תת עוריים
    סיגל
    29/03/2011

שלום סוג עורי הוא מעורב נוטה ליבש אבל עם פצעי שומן תת עוריים, וסימנים אדומים חלשים שנשארו מהפצעים, האם הפילינג ביו פיטו של כריסיטנה לשימוש ביתי יכול לעזור?, כמה פעמים בחודש מומלץ לעשות אותו?, האם שמעתן על פילינג של גולד קוסמטיק שאומרים שהוא טוב לפצעים ולסימנים.

לקביעת תור
    סגירה
    פצעי שומן תת עוריים

הוספת תגובה

• פצעי שומן תת עוריים

ריטה מור זבולון
    30/03/2011

סיגל שלום לך
    אני ממליצה לך לגשת לקוסמטיקאית טובה באיזורך על מנת שתאבחן לך את העור ותיתן לך את הטיפול הטוב עבורך גם במכון וגם טיפול משלים הביתה.
    אבחנה של עור מאוד חשובה להצלחת הטיפול לכן מאוד קשה לי להמליץ לך דרך המחשב בלי שאני רואה ומרגישה את עורך.
    מה שטוב לחברה לא בהכרח יהיה טוב לך, ועלמנת לא לגרום נזקים מיותרים אני ממליצה על טיפול אישי.
    בהצלחה בהמשך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יוניק הום תלונה ובקשה לערנות צרכנית
    דפנה
    29/03/2011

אני רוצה לבקש מכם בנות להיות ערות לאן אתן הולכות
    לעשות טיפולים
    קבלתי במכון יוניק הום בתל אביב טיפול מאד מאד לא מקצועי
    ויחס מאד לא סובלני
    עדיף תמיד אצל מי שיש לו רישיון של קוסמטיקאית מוסמכת
    גם אם זה רק פדיקור...

הוספת תגובה

• תרגיל עוקץ יוניק הום

מעין
    22/06/2011

שילמתי על קופון לטיפול בלייזר
    הבעלים פשוט לקח כסף מאנשים וברח!!
    מי שנפגע גם הוא, נא ליצור עמי קשר
    מעין
    [email protected]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלחתי לך מייל...

אליס
    20/07/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסיפור אצלי זהה

דקלה
    19/10/2011

גם אני רכשתי והם נעלמו לי

אפשר להתלונן על זה
    זה לא חוקי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני נפגעתי

אושרת
    09/08/2011

שלחתי אלייך מייל - אודה לקבלת תגובה.
    אשמח אם נוכל להתאגד ולעשות משהו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ערב טוב
    ליאורה
    27/03/2011

היי אני קוסמטיקאית,רציתי לדעת איפה רוכשים את המכשיר selectif pro .

תודה והמשך ערב נעים.

לקביעת תור
    סגירה
    ערב טוב

הוספת תגובה

• ערב טוב - תגובה

אורית בן יהודה
    28/03/2011

היי ליאורה ברוכה הבאה לפורום.
    את מכשיר הselectif pro את יכולה לרכוש במרכז לטכנולוגיה אסתטית בת"א
    את יכולה למצוא את האתר בגוגל.
    בהצלחה
    אורית בן יהודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

ליאורה
    03/04/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היכן כדאי ללמוד קוסמטיקה
    עינת משה
    27/03/2011

היי בנות. הנני רוצה ללמוד קוסמטיקה וקוסמטיקה פרארפואית. אין לי נסיון כלל. הייתי באיב סנטר ובמכללה לקוסמטיקה ברמת גן. מה אתן מציעות היכן כדאי ללמוד?

לקביעת תור
    סגירה
    היכן כדאי ללמוד קוסמטיקה

הוספת תגובה

• היכן כדאי ללמוד קוסמטיקה

ריטה מור זבולון
    28/03/2011

עינת שלום לך
    אני מכירה טוב את המכללה לקוסמטיקה ברמת גן ואני יודעת שהם עושים הכשרה מעולה לקוסמטיקאיות שרוצות להמשיך לקוסמטיקה פרא רפואית. בכל מקרה תבדקי גם את את התכנים שמעניינים אותך, עלויות וכו'.
    בהצלחה בהמשך הדרך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איב סנטר בחיפה פשט רגל

רוחמה קוסמטיק
    04/06/2011

אז הייתי נזהרת להרשם לרשת הזו,
    אני ממליצה על מקום מיוחד שלומדים בו קוסמטיקה רפואית,
    חווה זינגבויים, או מריה קיסר, אפילו המכללה לקוסמטיקה רפואית,
    תזהרי ממקומות לא יציבים חמודה.:-) ושיהיה לך בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה לפנים
    אנונימי
    24/03/2011

שלום
    קוסמטיקאית המליצה לי לעשות הבהרה לפנים של חברת On Macabim.
    אני בת 20, בהירה מאוד ויש לי נטייה לפיגמנטציה, כדבריה של הקוסמטיקאית.

האם אינני צעירה להתחיל טיפול הבהרה לפנים?

תודה

לקביעת תור
    סגירה
    הבהרה לפנים

הוספת תגובה

• הבהרה לפנים - תגובה

רחל סיטבון
    24/03/2011

שלום לך וברוכה הבאה לפורום.

ראשית אם אם אכן הינך בעלת נטייה לפיגמנטציה בדקי את הדברים עם רופא עור. יכול להיות שאת סובלת מבעיות אחרות להן יש השפעה על העור וניתן לפתור אותן לפני שמתחילים עם טיפולי הבהרה.
    לשאלתך, הגיל לא תמיד משחק תפקיד ויש עוד המון גורמים מסביב המשפיעים על העור כמו הורמונים.
    המלצה: גשי לרופא עור ונשים ותשאלי את אותן שאלות ששאלת אותי ברוב המקרים יערכו בדיקות הורמונאליות ויאבחנו מצב.

בהצלחה

רחל סיטבון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רטין A
    הילה
    24/03/2011

קראתי שיש רופאים שסבורים כי שימוש ממשוך ברטין A גורם לדלדול העור. למאמר הגיבו נשים שהעידו כי לאחר שימוש במשך שנים העור שלהן נהיה דק ורגיש וזה לא השתפר גם לאחר שהפסיקו. אני בת 30 ולאחרונה הרופא עור רשם לי רטין A. האם יש לי ממה לחשוש?

לקביעת תור
    סגירה
    רטין A

הוספת תגובה

• רטין A - תגובה

רחל סיטבון
    24/03/2011

שלום הילה וברוכה הבה לפורום
    ראשית חשוב לדעת כי מחקרים נעשים מדי יום ובתדירות גבוהה מאוד וכל מחקר הוא בעל קבוצות נחקרות מסויימות לכן כשאת קוראת מאמרים תתייחסי אליהם כאל מחקרים מגדריים ולא כאל משהו רחב היקף.
    לכל תרופה יש זמן שימוש עליו לא צריך לעבור מכל מיני סיבות. אם קבלת רטין A מהרופא אז תשתמשי בו לתקופה בו נתבקשת להשתמש ואל תחרגי.
    לשאלתך, אל תחששי להשתמש. חשוב לדעת כי בזמן שימוש ברטין A יש להימנע מחשיפה לשמש ולהימרח במקדמי הגנה מס' פעמים ביום.

בהצלחה
    רחל סיטבון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתחיל כהות מתחת לעיניים, מה עושים?
    אסתר
    23/03/2011

אני סך הכל בת 27 ובשנה האחרונה האזור מתחת לעיניים ניראה לי מתחיל להזדקן, האזור נהיה שם קצת כהה יותר ואפילו התחיל שם איזה פס עדין של 'כתם' חום...

מה עלי לעשות, למי לפנות כדי באמת למנוע הידרדרות של המצב , לשמר הקיים, ואולי אפילו ליעל את המצב אם יש כזו אפשרות?...

ממש אודה לכם על תשובתכם, השוק מוצף בקוסמטיקאיות, אך מה לאיזה תחום ולאיזה מומחית באמת כדאי ללכת?

הוספת תגובה

• מתחיל כהות מתחת לעיניים, מה עושים? - תגובה

רחל סיטבון
    24/03/2011

שלום אסתר וברוכה הבאה לפורום.
    ראשית יפה שאת מתייחסת לפנייך ברצינות. נזקים אכן יכולים להיראות כבר בגיל כזה. כל שעלייך לעשות הוא לגשת לקוסמטיקאית מקצועית מוסמכת אשר בידיה אישורי לימודים ולהתייעץ איתה על כך.
    כיום יש פתרונות נפלאים החל מתכשירים למריחה וכלה במכשור מקצועי העובדים על אזורים בעייתיים כדוגמת מצבך.טיפולים מסוג זה יכולים לשמר לעכב ואף לשפר מצב.

בהצלחה
    רחל סיטבון 0526775522

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה