מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פילינג עמוק לעורימית01/01/2011
האם את ממליצה על פילינג עמוק לעור (קילוף תאים מתים כך הגדירה זאת הקוסמטיקאית) יש לי מלא נקודות שצצו ביום בהיר על הפנים,וכן שחורים בתדירות גבוהה מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פילינג עמוק לעור - תגובה
רחל סיטבון02/01/2011צהריים טובים ימית וברוכה הבאה לפורום.
חשוב להבין את ההבדל בין פילינג עמוק לבין פילינג משמעותי. פילינג עמוק כשמו כן הוא חודר לעומק העור ומקלף שכבות חיוניות ובעלות חיים. פילינג משמעותי עובד על פני השטח בלבד.
לאיזו תוצאה את מעוניינת להגיע? אם כוונתך להעלים את השחורים, טיפול קוסמטי וניקוז השומן מספיק, אם בכוונתך להעלים כתמים מהעור צריך טיפול קצת יותר עמוק כמו שימוש באנרגיות חום ולייזר למיניהם בשילוב פילינגים. מן הראוי לציין שלעיתים הכתמים נעלמים, לעיתים משתפרים וכאלה שלא קורה איתם כלום.
חשוב לדעת: לא כל עור מתאים לקילוף.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שומנים באףרועי01/01/2011
היי אני בן 16 ואני כבר שנתיים-שלוש סובל מפצעי בגרות קטנים פה ושם - לא משהו שמצריך טיפול אבל אני לא יכול להגיד שאין לי לגמריי, לפעמים יוצא לי אקנה פה ואקנה שם אבל לא ברמה שבאמת מפריעה.
בכל מקרה האף אצלי היה תמיד בעייתי, היה בו הרבה 'שחורים', ובחצי שנה האחרונה הוא מלא מלא בשומנים - ברמה שאם אני עומד מתחת למקור אור ממש אפשר לראות את השומנים על האף שלי!
אני פעמיים-שלוש בשבוע ממש מסבן חזק את האף במקלחת עם ספוג קשה וממש אני רואה איך כל השומנים יוצאים לספוג אבל זה חוזר כל פעם והאף מתמלא שומנים שוב פעם..
וזה לא שומנים שאם אני לוחץ הם יוצאים - אלה שומנים שממש אפשר לראות אותם אם אני עומד מתחת למקור אור ! וזה נמצא רק באף..
רציתי לדעת האם התופעה נורמלית בגיל ההתבגרות והאם היא תעבור?
האם אתם ממליצים ללכת לטיפול אצל קוסמטיקאית ?
או איך אפשר לעצור את השומנים באף\לנקות לתמיד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שומנים באף - תגובה
רחל סיטבון02/01/2011שלום רועי וברוך הבא לפורום.
1. התופעה נורמלית לחלוטין ולא רק בגיל ההתבגרות. ניתן לראות שומנים באף בפרט ובגוף בכלל אצל רוב האוכלוסייה בכל הגילאים. החל מגיל הינקות ועד הזקנה.
2. אם הדבר כל כך מפריע, אפשר, מדי תקופה, ללכת לקוסמטיקאית ולנקות את השומנים. התופעה לא תחלוף לתמיד אבל תהיה רגיעה לתקופה מסויימת.
לידיעה כללית, השומן שהעור שלנו מייצר הינו דבר תקין והכרחי לשמירה על העור, הוא הופך לתופעה בעייתית כאשר הוא מתפתח לאקנה ולעיתים לאקנה חמור במקרים כאלה צריך לנהוג ביסודיות.
איך צורך לשפשף את האף ולא להתנהג לעור באגרסיביות. כל שאתה צריך לעשות הוא לשטוף היטב את פניך במים וסבון, מידי יום בוקר וערב ואחת לתקופה לגשת לקוסמטיקאית לנקות את השומן החריג.
המלצה: תניח לעור, ככל שתתעסק איתו כך הוא יפריש יותר.
בהצלחה
רחל סיטבון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ראוקוטן עלול לגרום לשקעים בעור?ספיר31/12/2010
אני ממש לפני תחילת הטיפול בראוקוטן (רק חסר להצטייד בכובע), אך מצאתי עדויות לכך שבעת נטילת התרופה הופיעו שקעים במקום הפצעים שהגלידו. זו אחת מתופעות הלוואי האפשריות של התרופה או שהראוקוטן לא אשם הפעם?
תודה וסופ"ש נעים לכולם,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראוקוטן עלול לגרום לשקעים בעור? - תגובה
אורית בן יהודה01/01/2011היי ספיר ברוכה הבאה לפורום.
לא הראוקוטאן אשם בשקעים שנוצרים לאחר ריפוי הפצעים , אלה הפצעים עצמם , פצע החודר עמוק לתוך העור ז"א הדלקת חודרת את שיכבת הבזל זו השכבה שבה נוצרים תאים חדשים , פגיעה של דלקת במקרה של אקנה מעבר לשכבה זו לא מאפשרת לעור לתקן את עצמו לכן נוצרים הצטלקיות/שקעים.
חשוב שתדעי שלעיתים רבות בתחילת נטילת הראוקטאן יש התפרצות מוגברת של האקנה (פרלאף) . ניתן למנוע זאת ע"י טיפול באור כחול טיפול המקל/מונע את ההתפרצות המוגברת של האקנה לפני תחילת הטיפול בראוקטאן.
לראקוטאן יש הרבה תופעות לוואי קשות אך הוא לא אשם בהופעת השקעים בעור,לא תמיד מומלץ לגשת לטיפול קיצוני שכזה ,רק במקרים מאוד קשים של אקנה שלא ניתנים לטיפול.
בהצלחה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהדני31/12/2010
היו לי כמה שיערות מאוד דקות בסנטר וכמה שקצת יוצר כהות..
אז הלכתי לעשות היום טיפול ראשון של אפיציה באיזור זה אצל קוסמטיקאית מאוד אמינה שעושה לי גם הסרת שיער..והיא אמרה שהיא תוציא לי באפילציה את השיערות הכהות.היא עושה את הכהות ומה שנשאר הן מאוד בהירות שלא מפריעות..היא אמרה שלפי דעתה אני לא יצטרך עוד טיפול אך אם יגדל אני יכולה לבוא אליה שוב..האם זה הגיוני שאחרי טיפול אחד לא צריך לעשות יותר??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה - תגובה
אורית בן יהודה01/01/2011דני ברוכ/ה הבאה לפורום.
לא הדבר לא הגיוני, לא כל השיער המטופל באותו רגע בשלב האנגן ז"א מחובר לשורש- ורק בשלב זה הסרת השיער היא מוצלחת בנוסף יש מחזורי שיער רבים על פני תקופה ארוכה .למידע נוסף חפש בגוגל מידע על מחזוריות צמיחת השיער: שלשת שלבי הצמיחה במחזור שיער אחד ומספר מחזורי הצמיחה אופייניים לאזור.
אם התחלת בטיפול אפילציה ישלקחת בחשבון את כל הגורמים האלו.
בהצלחה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיערחני30/12/2010
שלום זו הפעם הראשונה שלי בפורום זה.
יש לי שיערות על הסנטר, וברצוני להוריד אותם , שמעתי על המכשיר IPL (אי.פי.אל) שממומלץ להשתמש בו להורדת שיער, רציתי לקבל את חוות דעתך על כך.
כמו כן האם תוכלי להמליץ לי על מכון שמתמחה בנושא (גרה בצפון), אבקש את תשובתך בהקדם .תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער - תגובה
אורית בן יהודה31/12/2010הי חני,ברוכה הבאה לפורום.
שיערות באזור הסנטר ניתן להסיר ע"י IPL בתנאי שהן כהות ומספיק עבות.
שיער בהיר או פלומתי רצוי להסיר ע"י אפילציה או אוךטרהסאונד במכשיר SELECTIF PRO שיטות העובדות בצורה סלקטיבית על כל שערה בנפרד .
בטיפולי IPL בפנים יש להזהר במקרה שיש חוסר איזון הורמונאלי כל שהוא ובכלל בIPL חשוב מאוד לא לגלוש מעבר לאזור המטופל כדי לא לעורר זקיקי שיער רדומים, יש לזכור שאזור פנים הור אזור הורמונלי ובאמת חשוב לגשת למטפל/ת המבין בעניין,
פני לרחלי סיטבון המנהלת יחד איתי את הפורום,היא מאזור הצפון ותוכל להפנותך באימייל לקוסמטיקאית טובה קרובה ללאזור מגורייך טלפון ואימייל בלחיצה על תמונתה.
בהצלחה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- garnier pure.29/12/2010
שמעתי על הסדרה הזאת ורציתי לדעת האם היא מומלצת והאם משתמשים בכל המוצרים במקביל או שיש כאלה שעושים אותה פעולה ולכן אם אשתמש בהם במקביל זה רק ייבש לי את העור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר doctor or
.29/12/2010מומלץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בסבון פנים במהלך נטילת ראקוטןאליס29/12/2010
שלום רב.
יש לי סבון פנים של קארט-סבון רימונים-האם הוא מתאים לשימוש במהלך נטילת ראקוטן? אם לא, מה כן מומלץ? האם מותר להשתמש רק בסבון פנים וקרם לחות במהלך נטילת התרופה, או שישנם עוד חומרים קוסמטיים מותרים?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש בסבון פנים במהלך נטילת ראקוטן - תגובה
אורית בן יהודה31/12/2010היי אליס ברוכה הבאה לפורום.
תלוי במינון הראוקוטאן אותו את נוטלת , חשוב להשתמש בסבון ללא סבון - לא ליבש מידי את העור.
בהצלחה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה
אליס01/01/2011המינון הוא 20 מג' פעמיים ביום.
האם יש לך המלצות כלשהן לסבון?
מאחר ואינני מכירה כ"כ סבוני פנים (פרט לאלו שהשתמשתי בהם,שככל הנראה לא יתאימו במהלך הטיפול).
האם סבון ויטמין E של ג'יג'י יהיה בסדר?
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה - תגובה
אורית בן יהודה07/01/2011היי, המינון נמוך השתמשי בכל סבון שאינו מגרה את העור .
בהצלחה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת כתמי אקנה באמצעות IPLמיכל23/12/2010
שמעתי על טכנולוגיית ipl להסרת הכתמים שנותרו בעקבות חצ'קונים שפוצצתי . אני בת 16 ומאוד רציתי לעשות את הטיפול אך רציתי לפני לדעת מהם הסיכונים הכרוכים בטיפול זה ? האם לאחר הטיפול יהיו לי עוד ח'צקונים ? האם הוא מתאים לעור רגיש ? האם אפשר להיחשף אחרי הטיפול לשמש ? וכמה טיפול כזה בערך עולה ואיפה מבצעים אותו ?
אשמח אם תענו לי , תודה מראש .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגתם עליי
מיכל25/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת כתמי אקנה באמצעות IPL - תגובה
רחל סיטבון26/12/2010שלום מיכל וברוכה הבאה לפורום
מיכל, לא ברור, האם את עדיין סובלת מפצעים?
אני אצא מנקודת הנחה שלא. ושנותרו לך כתמי פוסט אקנה (כתמים שנותרו כתוצאה מנוכחות פצעים בעבר)
IPL אכן מטפל בכתמים עד לכדי הבהרתם ולעיתים העלמות, זה מאוד תלוי בגיל הכתם, עומקו ועוד...
לשאלותייך:
1. הסיכונים הכרוכים בטיפול זה הם שיתכן מצב בו הטיפול לא ישפר כלל את המצב, במהלך הטיפול ולאחריו יתכנו כוויות בדרגות שונות (צריבות, אדמומיות ואף שלפוחיות).
2. טיפול מסוג זה לא מעורר אקנה (פצעים).
3. הוא מתאים לרוב סוגי העור וביניהם גם הרגיש.
4. אי אפשר להיחשף לשמש בימי הטיפול. החשוב הוא לא להיות עם עור שזוף משום שזה מפחית את יעילות הטיפול וכי זה עלול לגרום לכוויות.עם חשיפה לשמש יש למרוח מקדם הגנה.
5. טיפול כזה מבצעים בכל המכונים הגדולים ואצל קוסמטיקאיות. המחיר ניתן פר אזור ל- 8 עד 10 טיפולים, בערך, והוא משתנה ממכשיר אחד לאחר ומקוסמטיקאית אחת לאחרת.
תיגשי לשלושה מקומות שונים שיראו, יבדקו ויעריכו את מצבך.
בהצלחה
רחל סיטבון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לימודי קוסמטיקהטלי23/12/2010
שלום,
רציתי לדעת היכן ניתן לילמוד קוסמטיקה רפואית ופרא רפואית,
ובכלל היכן ניתן למצוא רשימת בתי ספר לקוסמטיקה אשר מתמחים בתחומים הנ"ל
אשמח לקבל מידע, תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימודי קוסמטיקה - תגובה
רחל סיטבון23/12/2010שלום טלי וברוכה הבאה לפורום.
יש מס' מקומות טובים.
החשוב הוא לוודא שלמוסד אותו את בוחרת יש אישור משרד העבודה כך שתקבלי את כל התעודות התקינות והמאושרות. רוב המוסדות המכשירים קוסמטיקאיות מקצועיות מפעילים קורסים לקוסמטיקה מתקדמת כגון פרא רפואי.
להלן הרשימה:
איב סנטר רעננה
ג'יג'י אקדמי ת"א
ויצו כמעט בכל אזור מגורים
נאוה קולאז' בחיפה.
ועוד...
תעלי את השמות באינטרנט ותמצאי את מספרי הטלפון ודרכי ההרשמה. בנוסף באינטרנט נמצאים רוב המוסדות בארץ ללימודי קוסמטיקה.
ברוכה הבאה לתחום ובהצלחה
רחל סיטבון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקנתריםיהודית19/12/2010
אני סובלת ממפצעים שיוצאים מדי פעם בפנים הרופא המליץ לי על אקנתרים.
האם המשחה ממולצת? וכיצד עליי להשתמש בה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנתרים - תגובה
רחל סיטבון23/12/2010שלום יהודית ובורכה הבאה לפורום
אקנתרים הינו מהתרחיפים הותיקים והמוכרים. הוא אכן מועיל וטוב.
חשוב לדעת שכל הטיפולים הניתנים לטיפול באקנה מיבשים את העור עד כדי קילוף. חשוב מאוד במהלך תקופת השימוש למרוח מדי בוקר לפני יציאה מהבית מקדם הגנה למניעת נזקי שמש.
מומלץ להיכנס לקוסמטיקאית לבדיקת מצב העור וחומרתו ובהתאם לטפל.
בהצלחה
רחל סיטבון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפלציהבר19/12/2010
אורית שלום, רציתי לבדוק איתך אני סובלת שנים משערות שגודלות מתחת לעור במפשעה ובכול האזור זה מציק ויותר ממציק זה גורם לי לבושה, על חיי מין איני יכולה לשתף כי אין לי!!!
כי תמיד יש לי נפיחות גדולה כמו חצקון מוגלתי (אני מצטערת אני יודעת שזה מגעיל)
אני אציין שהאזור מצולק וזה פשוט גורם לי לדכאון
האזור האיטנטימי ממש רגיש אצלי , הפתרון שלי הוא אפלציה אך אני מפחדת שיכאב לי
אנפרא עשיתי וזה עשה לי כתמים שחורים קשים וזה עדיין לא ירד.
כול חודש אני סובלת מהתופעה המחרידה הזאת ועד שהפצע מגליד נוצר עוד אחד
הייתי אצל רופא עור אין פתרון.
תעזרי לי בבקשה תעשי שאהיה שפויה שוב ואתחיל לצאת עם גברים
אני בת 30 ... ואני שחומה מאוד... עור של אתיופית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאורית
בר19/12/2010אשמח שתתני לי המלצה למישהי באזור נתניה שעושה אפלציה
תודה
בר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאורית - תגובה
רחל סיטבון23/12/2010שלום בר וברוכה הבאה לפורום
אבקש ממך לציין האם ניסית טיפולים שונים פרט להסרת שיער ב - IPL כפי שציינת.
מה השיטה שבה את מסירה שיער כיום, כלומר, האם את מגלחת או מסירה עם שעווה?
האם התופעה קבועה או שרק בתקופת צמיחת השיער?
אינני יודעת מה חומרת המצב.
אני ממליצה על שני אמצעי טיפול לבעלי עור כהה:
1. פוליסן הוא אחד התרחיפים היותר מועילים שיש לטיפול בתופעת השערה ההפוכה. אילו מים שמניחים אותם על העור מס' ימים לפני הסרת השיער במהלך תקופת הסרת השיער ומעט לאחריה.בד"כ משפר את המצב ובשימוש קבוע לעיתים אף פותר את הבעיה. ניתן לרכוש אצל כל קוסמטיקאית.
2. אפילציה יכולה להועיל משום שכבר לא יהיה שיער שיגרום לדלקת. זהו אכן טיפול לא נעים אך יש אמצעי אילחוש שמניחים על העור זמן מה לפני ההסרה וזה מקל על הכאב.
אינני יכולה להמליץ בפורום על אף קוסמטיקאית /אפילטורית, ואינני מכירה קוסמטיקאית מאזור נתניה. אך אם תפני למוסדות ללימודי קוסמטיקה באתרי האינטרנט שם תמצאי רשימות של קוסמטיקאיות ואף תוכלי לקבל המלצה מהמוסד עצמו.
בברכה
רחל סיטבון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפלציה -תגובה
אורית בן יהודה25/12/2010היי בר:)
אני מכירה את התופעה והיא בהחלט גורמת לאי נוחות , עור שחום כשלך דורש מעקב רפואי במיוחד לאחר הכויות והפגמנטציה שנגרמו לך,עצתי לך לגשת לרופא עור אחר,תמיד חשוב לפנות לרופא אחר ולשמוע חוות דעת נוספת. ברפואת עור ניתן לטפל בדלקות באזור המדובר בעזרת ספירט סליציל ומשחות אנטיביטיות- ימנע את צמיחת השערות מתחת לעור ויטפל בדלקות. בפיגמנטציה ניתן לטפל ע"י פורמולת גליקמן המכילה רטין A הידרוקינון, הידרוקוטיזון וחומצה קוג'ית יש חשיבות רבה לאחוזים הנכונים במקרה שלך ריכוז גבוה יותר של הידרוקרטיזון עשוי למנוע גירוי יתר ,חשוב שתהיי במעקב אצל הרופא המטפל ורצוי להתחיל את הטיפול בהקדם, ככל שכתם נשאר זמו רב יותר על העור קשה יותר להיפתר ממנו.
לגבי אפילציה ,אפשר אך לא מומלץ, עור כמו שלך יפתח כתמים גם מאפילציה.
בקוסמטיקה הרפואית יש חומרים נהדרים להבהרת כתמים,
אך במקרה שתיארת חשוב שתטופלי ע"י הפורמלה שהמלצתי ותהיי במעקב.
במקביל את יכולה לעבור הסרת שיער באולטרא סאונד התהליך לא כואב ואינו מותיר כתמים על העור
את יכולה להכנס לאתר הכתובת בלחיצה על התמונהולקרוא יותר על חומרי הבהרה , הסרת שיער בככל כולל אפילציה ואולטראסאנד.
המון בהצלחה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאורית - סיפור בהמשכים
בר02/05/2011אורית ורחל היקרות,הפורום מלמד ומעשיר תודה לכן ,חלק מההמלצות ישמתי,רחל את התכשיר המימי לשערות חודרניות קנית מקוסמטקאית הוא לא ממש עזר. נראה לי שהעור פשוט לא מגיב אלא צריך להוציא את השיער אחת ולתמיד
אבל בנות עשיתי ניתוח כירוגי רק באזור אחד כרגע להוצאת השיער החודרני(תבינו כמה קשה מצבי)לא הייתי מוכנה לקחת סיכון על איזורים נוספים!!!
בקיצור אני שמה לב בתשובות שלהן כמה אתן אמיתיות האם תוכלו לעזור לי ?
אני רוצה לעשות אפילציה בכול האזור למטה,הכול לא רק מפשעות , אני לא יכולהעם השיערות האלה כבר !!! מישהי מתנדבת לקבל אותי לטיפול?
ביררתי לגבי המכשיר החדיש SELECTIF PRO ונאמר לי שהוא לא ממש אפקטיבי לגבי כי אני כהה מידי (עור של אתיופית)
בכול אופן אשמח להגיע להתיעצות אצלהן בפ"ת , אם אתן עובדות בימי שישי זה מעולה לי אני אגיע מנתניה
תצילו אותי בבקשה
יום טוב
בר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאורית - סיפור בהמשכים - תגובה
אורית בן יהודה04/05/2011בר שלום אני ורחל שמחות שאת מוצאת את הפורום מלמד ומעשיר.
מכשיר הselectif אינו חודרני ואינו מותיר פיגמנטציה, אפילציה לעומת זאת עלולה לגרום לפיגמנטציה אצל כהת עור כמוך (עור של אטיופית). אני מקבלת בפתח תקווה ועושה אפילציה כבר 23 שנה,
אשמח להפגש אתך ליעוץ , צרי קשר ב 03-9332857
לאחר שאראה אותך נדע כיצד להתקדם.
יום טוב אורית בן יהודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ברבדוס בהריוןיעל18/12/2010
שלום,
רציתי לשאול האם מותר השימוש בקרם ברבדוס של אנה לוטן במהלך הריון.
תודה,
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מותר בהחלט להשתמש בברבדוס בהריון
אורית בן יהודה19/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סידור גבות ב-IPL לגברעידן18/12/2010
לקוסמטיקאית שלום!
אני בן 25. בשנים האחרונות, הגעתי לקוסמטיקאית כל כמה שבועות כדי לסדר מעט את הגבות. הקוסמטיקאית מסירה עם שעווה את השערות שמעל הגבות וביניהן.
לאחרונה הוצע לי להסיר את השערות בטיפולי IPL. ברצוני לשאול -
1) הבנתי שצריך להגיע לטיפול הראשון כשהשערות כבר צמחו. האם לאחר הטיפול הראשון השערות כבר הוסרו?
2) האם לאחר כל טיפול העור מגיב באדמומיות או בצורה אחרת?
3) שמתי לב שקיימות שערות דקות באזור שמתחת לעיניים, הנמצא בהמשך לגבות (כלומר, שערות שאינן חלק מהזיפים הרגילים. ראו תמונה מצורפת). מדובר באיזור מעט רגיש, וברצוני לשאול האם ניתן להסיר שערות אלה ב-IPL?
תודה רבה! :-) עידן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סידור גבות ב-IPL לגבר - תגובה
אורית בן יהודה19/12/2010היי ברוך הבא לפורום.
1)השערות שהוסרו בטיפול ראשון הן רק שערות שהיו בשלב אנגן - שלב צמיחת השערה
כשהשערה מחוברת לשורש(לכל שערה שלושה שלבים הסרת השיער יעילה רק בשלב האנגן) , יש לזכור שיש מחזורי צמיחה רבים , ז"א שעליך להתמיד בטיפול כדי לקבל את התוצאות הרצויות.
2.) כל מטופל מגיב בצורה אחרת במקרה ויש אדמומיות והיא חולפת הכל הסדר.
3) שערות דקות באזור המתואר לא מגיבות לIPL, יש לטפל בהן או ע"י אפילציה או ע"י אולטרהסאונד שתי השיטות עובדות הצורה סלקטיבית על כל שערה, אולטרהסאונד לא כרוך בכאב ובסכנה לפיגמנטציה.
בהצלחה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תדר גבוהלי17/12/2010
שלום,
רציתי לדעת מה תפקידו של תדר גבוה לטיפול פנים
ואם הקוסמטיקאית מלבד טיפול פנים יכולה לעבור לי על הפצעים עם התדר.
מה בדיוק אמור התדר לעשות, אם הקוסמטיקאית שלי עוברת לי על הפנים רק עם תדר בלי טיפול מלא
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תדר גבוה - תגובה
רחל סיטבון19/12/2010שלום לי וברוכה הבאה לפורום.
לתדר הגבוה מספר תפקידים:
1. מחטא מצויין לאחר ניקוי עמוק כחלק מטיפול וגם כטיפול בפני עצמו - כחלק מהיגיינת העור המאוד חשובה לתהליך ריפוי האקנה (פצעים)
2. מכווץ וצורב את הנקבוביות לאחר פתיחתן מיד אחרי ניקוי עמוק.
3.מכיל חמצן מועשר.(חיידקי האקנה אינם שורדים בסביבה בה יש חמצן).
כל אלה מצויינים ולהם תרומה נכבדת לטיפול באקנה (פצעים) ורצוי בתדירות של מס' פעמים בשבוע למשך מס' דקות.
בברכה
רחל סיטבון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה לקוסמטיקאית רפואיתשיר17/12/2010
אורית שלום,
אני מאוד אשמח לקבל ממך המלצה לקוסמטיקאית רפואית באזור באר שבע, אם את מכירה כמובן.. או הפניה לאתר אמין המרכז דרכי התקשרות לקוסמטיקאיות רפואיות.
אני סובלת מכתמים בפנים כתוצאה מחיטוט יתר ופצעים, וזה מאוד מציק לי. אני מתעניינת באבחון לטיפול המתאים והבנתי שישנם טיפולים הכוללים שימוש ברטין A שיכול מאוד להתאים לסוג הטיפול אותו אני מחפשת.
אודה לתגובתך,
חן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה לקוסמטיקאית רפואית - תגובה
רחל סיטבון19/12/2010חן שלום וברוכה הבאה לפורום.
לפורום זה נהלים באשר לנתינת המלצות דרך האתר ולכן לא אוכל להמליץ. למתן המלצות תצטרכי להתקשר אלי לנייד שמספרו 05266775522 וכך אוכל לעזור.
בברכה
רחל סיטבון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)