מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סדר השמת הקרםל.30/08/2010
שלום
אם אני שמה מייק אפ, מתי שמים את הקרם הגנה לפני או אחרי ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרם הגנה אח"כ מייק אפ
אורית בן יהודה01/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ipl טיפולי הבהרהלולי29/08/2010
שלום אורית
אני עוברת טיפולי פילינג במכון ומיד לאחריו טיפול בIPL לשם הבהרה. פוטו ריגובינישן. רציתי לשאול האם זה מסוכן לעיניים או לעור הנוטה לנקודות חן? יש לי נקודת חן בפנים ואני מניחה שהיא עוברת גם עליה . האם זה מעורר אותן? האם טיפול זה מומלץ בעינייך?
לולי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ipl טיפולי הבהרה
אורית בן יהודה01/09/2010היי לולי ברוכה הבאה לפורום:)
האור המופק ממכשירי IPL אכן מסוכן לעניים ללא הרכבת משקפי מגן המסננים את קרני האור המסוכנות, בטיפולי הבהרה ניתן להרכיב משקף קטן אטום לגמרי..
נקודות חן יש לכסות בעיפרון לבו או מידבקות קטנות , בצורה אחרת הדבר מסוכן ולא מקצועי!
דרשי מהקוסמטיקאית המטפלת תנאים הדרושים לבטיחותך הרפואית.
בברכה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרם פניםל.26/08/2010
שלום רב
אני שמה מדי יום קרם הגנה לפנים, אך הוא מייד מתחיל לנזול על הפנים. כך שאני לא יודעת אם הוא יעיל.
מה ניתן לעשות כדי שלא ינזול?
האם לשים פודרה? ואם כן, האם אחרי הקרם או לפני?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרם פנים
אורית בן יהודה26/08/2010היי ברוכה הבאה לפורום:)
תנסי קרם הגנה קליל ללא שומן המתאים גם לאקנה , היא נספג טוב מגן ואינו נוזל ,בנוסף אפשר להוסף פודרה.
בברכה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חימצון בין טיפוליםנפאל26/08/2010
שלום.
האם ניתן לחמצן את השיער בין טיפול לטיפול של סלקטיפ פרו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהחלט כן
אורית בן יהודה26/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיניב23/08/2010
האם לשינה בממד סגור יש השפעה כלשהי על תהליך ההזדקנות של האור..?
שמעתי שנפלט מהבטון בממד גז ראדון האם זה משפיע על מראה עור הפנים ועיפות עור הפנים? ובכלל על הבריאות הכללית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
אורית בן יהודה24/08/2010היי ברוך הבא לפורום.
לחום עצמו בתנאי שלא מדובר בחשיפה לקרני השמש אין השפעה ישירה על הזדקנות העור אך חום כבד יכול לגרום לסטרס דבר שבהחלט יכול להשפיע לרעה.
גז רדון משפיעה לרעה על הבריאות ויכול לגרום למחלות קשות עד כמה שידוע לי נמצא במרתפים
ולא במבנים מבטון, בכל אופן במידה ואתה דואג יש חברות שיכולות לבדוק עבורך נוכחות של גז רדון.
בכלמקרה רצוי לישון במקום מאוורר בלי קשר לגז הרדון.
בברכה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפלציה וחוריםאני22/08/2010
הי אורית עשיתי לפני כ 3 שבועות טיפול אפלציה באיזור הלחיים הפנים ויש לי חורים כאלה קטנים בעור זה אמור להיות ככה? זה יתרפא בכלל או שצריך לעשות משו כדי לטפל בזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפילציה וחורים
אורית בן יהודה24/08/2010היי ברוכה הבאה לפורום.
כל אחת מגיבה בצורה שונה לתהליך האפילציה תלוי ברגישות עורה ובעבודת האפילטורית.
במידה ומדובר בסימנים אדומים קטנטנים ואני מציינת זו כי לעיתים מבלבלים וקוראים לזה חורים יש להשתמשבקרם הגנה לשמש במידה ואת כהת עור או נוטה לפיגמנטציה (כתמים חומים)גם בחומרים שמדכאים פיגמנטצייה.
במידה ויש אכן חורים קטנים ניתן למרוח משחה בשם קלוקט - לרכוש בבית המרקחת ולמרוח פעמיים ביום, זו משחה העוזרת לטיפול בהצטלקויות קלות ורק כאלו שהן טריות.
גם לגילך יש חשיבות רבה במקרה של חורים עור צעיר משתקם לעיתים מעצמו- דרוש לזה זמן.
בהצלחה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלם - שאלה בנוגע לפוסט אקנה.גל18/08/2010
אני בן 29 ויש לי צלקות קטנות וחטטים מטיפול שגוי באקנה,מה מומלץ טכנולוגיית rf,פיקסל לייזר - אני קצת מבולבל.
אני מעוניין בטיפול יעיל ועם זמן החלמה מינימלי.
לאיזה גורם עליי לפנות?
ובנוסף האם ניתן למצוא את הטיפולים הללו באילת והיכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוט נוסף...
גל18/08/2010יש לי גוון עור בהיר,מעט פיגמנטציה חומה,מעט מכתשים גדולים ובאזור בין האף ללחיים הרבה שקעים קטנים כמו נקבוביות של שחורים אחריי שמוציאים אותם.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפוסט אקנה טיפול /טכנולוגיות
אורית בן יהודה19/08/2010היי גל ברוך הבא לפורום.
אתה מתאר מגוון של בעיות כתמים מכתשים (הצטלקויות) ונקבוביות פעורות.
לפני שנדון בטכנולוגיות אני מאוד ממליצה לך לטפל בנוסף גם בבחומצה גליקולית 10% קרם קולייט להבהרת הנגעים החומים וסרום רטינולXX של מריים קייסר עם הקפדה יתרה על הגנת העור מפני השמש במיוחד במקום מגוריך.
בשילוב עם תכשירים אלו שישפרו בשימוש נכון משמעותית את מצב הפוסט אקנה והפיגמנטציה ויקנו לעורך מראה חלק יותר ניתן לעבור טיפול פוטו רג'ובינשיין אצל רופא או קוסמטיקאית רפואית באזורך
במכשיר E-STYLE של חברת סינרון שמנסיוני נותן תוצאות טובות בשיפור מרקם העור פיגמנטציה ונקבוביות פעורות. כתוב לי לאימייל המצורף מעלה אפנה אותך למרכז שידע להפנותך לקוסמטיקאית רפואית/רופא באזורך .
לגבי המכתשים (הצטלקויות) ניתן לנסות לעבור טיפול בפיקסל לייזר של חברת נובה לייזר היוצר חורים זעירים בעומק העור ומעודד בניית רקמות חדשות, לטענת החברה הטיפול נותן שיפור ניכר בהצטלקיות , אישית לא ראיתי תוצאות של טיפול כזה ודעתי האישית היא שהצטלקות לא ניתן לפתור לגמרי אולי שיפור קל בדעה זו תומכים גם פלסטיקאים
המתמודדים יום יום עם בעיות מעין אלו, לכן לגבי פיקסל לייזר , חשוב שתברר ותבקש לראות מטופלים שעברו את הטיפול בהצלחה.
בהצלחה, אורית בן יהודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה - אימייל נשלח
גל19/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שליהיעל18/08/2010
שלום , שמעתי שמומלץ מאוד שהיולדת תשמור על השליה שלה בבית במקרר ותמרוח כל יום על הפנים דם השליה , שזה מעלים את כל הכתמים שעל הפנים ומנקה אותו , האם זה נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ???????????.
יעל20/08/2010למה לא עונים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשליה
אורית בן יהודה20/08/2010הי ברוכה הבאה לפורום.
ידוע שבפלצנטה יש חומרים רבים הטובים לעור , לפני הרבה שנים קרמים המכילים פלצטנה(שליה) היו להיט, היום הרבה פחות.
אין ספק שיש תועלת בחומרים המצויים בשליה אך הם לא חדירים לעור כמו חומרים מתקדמים
שבנויים מולקולרית לחדירה מקסימאלית לעור.
אין שום עובדה מדעית שפלצנטה מעלימה כתמים (העניין יותר מורכב)! סביר יותר שהעור מתבהר מעט לאחר הלידה עקב התייצבות ההורמונים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שעווה מיתקלפת לפנים!מעיין15/08/2010
בוקר טוב !
יש לי שיער פלומתי על באיזור הפאות על הפנים
ובאזור הלחי
כבר שנתים אני עושה שעווה מיתקלפת באזור זה!
השאלה שלי היא האם השעווה תיגרום ליותר שיער באזור פה ?
או שהשעווה תיגרום לדילול באזור זה?
ויש לציין שאפילציה לא תתאים לי מכיוון שעור שלי נוטה לפיגמנטציה!
תודה ומחכה לתשובה מעיין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שעווה ושיעור באזור הפנים
אורית בן יהודה19/08/2010היי מעיין וברוכה הבאה לפורום.
אין לדעת באזור הפנים שהוא אזור הורמונלי איך תשפיע מריטת השיער בשעווה הכל תלוי בגיל בגנטיקה ועוד.
במקרה של עור הנוטה לפיגמנטציה ניתן לעבור טיפול הסרת שיער באולטרא סאונד במכשיר SELECTIF הטיפול יעיל מאוד למתמידים ואינו מותיר פיגמנטציה.
בברכה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמי אקנהנטע15/08/2010
שלום,
אני מעוניינת לקבל מידע לגבי הסרת כתמי אקנה חריפים בקרן אור/לייזר/פולינג עמוק.
מה השיטות המומלצות? האם זה מרפא לצמיתות גם פצעי אקנה?
האם זה מרפא גם את חורים שנוצרו בעור עקב האקנה?
אשמח לקבל תשובה, תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמי אקנה
אורית בן יהודה16/08/2010היי:)ברוכה הבאה לפורום.
אשמח לקבל פירוט האם הכתמים חומים או אדומים או שנהם?
האם מדובר בנקבוביות פעורות או הצטלקות של העור?
כמו כן מה צבע עורך? האם יש בעיות הורמונליות?
השיבי ואחזיר לך תשובה מפורטת.
בברכה, אורית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרטים נוספים
נטע27/08/2010תודה על התשובה.
אז קודם כל הכתמים שיש לי הם צלקות אדומות שנוצרו כתוצאה מהפצעים.
לפני כמה שנים לקחתי רואקוטן בשתי תקופות שונות, אך ללא הצלחה.
יש לי חוסר איזון הורמונלי הנובע משחלות פוליציסטיות.
כרגע אני מטופלת בגלולות- גם כדי להסדיר את המחזור וגם כדי לטפל באקנה.
הגלולות לא שיפרו את המצב בצורה משמעותית..
צבע עורי הוא בהיר מאד.
אשמח לקבל תשובה. תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפוסט אקנה
אורית בן יהודה01/09/2010היי:)
את מתארת כתמים אדומים שנותרו כתוצאה מריפוי הפצעים , במקרה זה ניתן להשתמש בחומרים קרטוליטים (מקלפים/ממסים) כגון חומצה גליקולית 10% רצוי בPH - רמת חומציות 3 ולשלב סרום רטינול , חומרים אלו ישפרו משמעותית את מצב האקנה ויעודדו קילוף לשיפור הסימנים, רצוי במידת הצורך לשלב טיפול פנים המתאים למצבךובהמשךניתן לעבור סידרת טיפולי פילינג לחידוש העור.
כל אלו המלצות כלליות כמובן שעלייך לפנות לקוסמטיקאית רפואית שתאבחן את מצבך.
בהצלחה, אורית בן יהודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיוליה14/08/2010
שלום,
רציתי לדעת אם קיים קרם לחות/קרם הגנה לפנים שהוא נטול שומן אבל עדיין נותן מראה מבריק טיפה לפנים.. ?
(בעצם קרם בסיס לפני שאני מורחת את המייק-אפ)
כרגע אני משתמשת בקרם הגנה מהשמש של ד"ר פישר - הוא לא משאיר את הפנים מט ומקנה מראה בריא.. אבל הקוסמטיקאית שלי אומרת שמה שנותן מראה שומני, זה כי הוא שומני וגורם לפצעים...
מה אני יכולה לעשות ? האם קיים קרם שנותן מראה מבריק אבל הוא נטול שומן ??
לא רוצה מראה מט בפנים. :(
תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרם הגנה שמנוני
אורית בן יהודה16/08/2010היי:)ברוכה הבאה לפורום.
אכן במקרה של עור שמנוני נוטה לפצעים יש להשתמש בקרם הנותן מראה מט , קרמים בורקים בדרך כלל מכילים שומן וגורמים לפצעים אצל הנוטות לכך.
הפתרון לכך הוא לרכוש "שיין" ולפזר אותו על גבי המייק- אף .לתשובה מפורטת יותר בנושא איפור המתאים לעור שמן והמלצות כנסי לפורום איפור וטיפוח בפורטל זה.
בהצלחה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה..
יוליה16/08/2010תודה על התגובה ! :)
איך הגיוני שאני משתמשת בקרם הזה כחודש ומשהו ולא הופיעו לי פצעים כלשהם.. אבל כשאני הולכת לקוסמטיקאית לטיפול היא לא מפסיקה להגיד שהעור במצב גרוע ושיש מלא שחורים..
זה לא סותר ?
אם אין פצעים - היכן הבעיה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אורית בן יהודה16/08/2010היי:) לא ראיתי אותך ,מה שכתבתי נכון כללית לעור שמן הנוטה לפצעים במקרה ואת מרגישה נוח עם הקרם הנוכחי ולא נגרמים לך פצעים המשיכי להשתמש בו להנהתך.
בברכה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה לשים כדי להרגיע כוויה בפניםקרן14/08/2010
אז בהמשך לתוגבתי לרוז דה מר העשה לי כוויות
שאלתי היא , מה אני יכולה לשים עשכיו שהפנים שלי ירגעו
האם יש חומר שמנטרל את המשך החומר שהקוסמטיקאית היתה אמורה לשים ?
בקיצור מה לשים עשכיו ?...נסיתי יוגרוט , אלוורה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה לשים לאחר פילינג רוז דה מר
אורית בן יהודה16/08/2010היי:)העקצוצים הם תחושה נורמאלית לאחר פילינג רוז דה מר והם האינדיקצייה לכך שהעור אכן יתקלף מאוחר יותר, חבר שלא קיבלת הסבר מקצועי.....
גשי לקוסמטיקאית המטפלת שתראה את מצבך, בפילינג יוצרים כוויה מבוקרת כדי שהפנים
יתקלפו ויתחדשו אם כי עכשיו זו לא בדיוק העונה המתאימה , בכל אופן סביר מאוד שהתהליך תקין ומאחר והכל חדש לך את מפוחדת ובצדק במקרה ולא קיבלת הסבר והנחיות מקוסמטיקאית המטפלת, לעיתים אין למרוח חומרים מרגיעים .
ויש להמתין עד התייבשות העור והתבקעותו ,אחרת הפילינג נשאר במצב תקוע .
שוב הקוסמטיקאית שביצעה את הפילינג היא הכתובת היא אמורה לראות אותך לאבחן את המצב להרגיע אותך ולהנחות אותך להמשך טיפול.
בברכה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיערא.א.14/08/2010
שלום!
אני רוצה להתחיל בהסרת שיער בפס הבטן (שיער די עבה), איזו שיטה עדיפה באזור זה? האם האזור הוא הורמונלי? ומה מרווח הפסקה בין טיפול לטיפול? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פספסתן שאלה שלי
א.א.20/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער
אורית בן יהודה22/08/2010היי ברוכה הבאה לפורום
לשיער די עבה בתנאי שהוא בעל פיגמנט חום כהה או שחור מומלץ להסיר שיער בipl המרווח בין הטיפולים הוא כחודש וחצי וככל שהטיפולים מתקדמים ניתן להרחיק את מועד הטיפול בהתאם למצב.
בברכה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפורן "שרוטה" לאחר פדיקורשרונה13/08/2010
הייתי בפדיקור במכון מסודר אך לצערי לא אצל הפדיקוריסטית הקבועה שלי ושמתי לב רק לאחר הטיפול שמי שעשתה לי את זה - גירדה משמעותית במהלך הטיפול את אחת הציפורניים (הגדולה) וכרגע זה נראה בדיוק כמו שזה נשמע (ציפורן אחת מחציתה משויפת/מגורדת עמוק יחסית, לא עש הבשר אבל מספיק בשביל לא להיראות אסתטי), מה שגורם ללכלוך להצטבר שם והמקום מעט מצהיב (בדקתי אצל רופאת עור, אין נזק רפואי).
אני כרגע מנועה מלשים לק (חודש תשיעי, בקושי מגיעה להתכופף לחצי הרגל :)) ובכל מקרה- גם לא מתה על לק- אשמח לפתרונות יותר מעמיקים מאשר "קוסמטיים" , כלומר- לא משהו שיסתיר את זה אלא משהו שיאפשר לציפורן להחלים מהר יותר ועדיין יהיה חיצוני (כלומר לא משהו לבליעה שאסור בהריון). אם זה תכשיר שצריך למרוח כמו לק- אין בעיה, נגייס את הבעל :)
האם יש איזשהו תכשיר או משחה שיכולים לסייע?
הרבה תודה,
שרונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנסה להקפיץ- שאלתי דולגה. המון תודה
שרונה13/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת הודעה לפורום אחר
אורית בן יהודה14/08/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_פדיקור' id=link]פדיקור[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפילציה שיער לבןאביב13/08/2010
שלום,
אני עושה דילול שיער מהחזה בעזרת לייזר.
יש לי כמה שערות לבנות על החזה שקרן ליזר לא מטפלת בהן,
מה הדרך הכי טובה להוריד אותן כך שיגדלו באיטיות ואפילו להעלים אותן.
האם אפשר להוריד אותן בעזרת אפילציה והאם אחרי מספר פעמים השערות הלבנות לא יגדלו.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפילציה לשיער לבן
מגי צ'רונה13/08/2010שלום אביב וברוך הבא לפורום
בהחלט ניתן להסיר שיער לבן ע"י אפילציה בעזרת מכשיר הנקרא סלקטיב-פרו העובד בטכנולוגיית
אולטרסאונד ללא כאבים ומיועד לכל גווני העור והשיער (כולל לבן) . ניתן להגיע לתוצאות טובות עד כ-80% בדילול ו/או בהעלמת השיערה הלבנה. מספר הטיפולים תלויים בכמות השיער הלבן מאחר ומדובר באזור החזה - אזור גדול יחסית. מנסיוני מתקבלות תוצאות טובות .
בהצלחה - מגי צרונה - קוסמטיקאית פרא רפואית - עכו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרציתי לשאול אותך
אמיר01/09/2010איך זה באמת העניין הזה של הדילול שיער ?
זה נראה טבעי באמת או שזה נראה כמו זברה מפוספסת ?
ואם כבר אתה ממליץ אשמח גם אם תמליץ על המקום בו אתה מבצע את הטיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)