מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צלקות אקנה וחומצהיהונתן09/11/2010
יש לי מס' צלקות חיצוניות כתוצאה מאקנה, האם יעיל למרוח עליהם חומצה גליקולית של MGP?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקות אקנה וחומצה - תגובה
אורית בן יהודה15/11/2010היי יוהונתן:) ברוך הבא לפורום.
לא ראיתי אותך איני יודעת האם אתה מתכוון לפוסט אקנה - מצב של כתמים חומים ואדומים או ממש להטצלקות עמוקה , נוטים לבלבל בין השניים.כמו כן הטיפול שונה ותוצאות הטיפול המקוות שונות, בשני המקרים חומצה גליקולית של של MGP יעילה אם כי יש להוסיף תכשירים נוספים לפי מצב העור ובזאת אוכל לעזור רק לאחר אבחון מקצועי.
בהצלחה, אורית בן יהודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטי אוקסידנטירחל08/11/2010
האם אנטי אוקסידנטי משמעו בין היתר מונע קמטים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנטי אוקסידנטי - תגובה
רחל סיטבון09/11/2010.
שלום רחל וברוכה הבאה לפורום
אנטי אוקסידנט (נוגד חימצון) מפחית נזקים הנגרמים כתוצאה מרדיקלים חופשיים וביניהם גם קמטים וסימני זקנה נוספים. המפורסם שבהם הינו ויטמין C.
יום נפלא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקשר בין אנטי אוקסידנטים לעור ובכלל
אורית בן יהודה10/11/2010היי רחל,
כפי שכתבה רחלי אנטי אוקסידנטים מפחיתים סימני הזדקנות.
חשוב להבין מהם רדיקלים חופשיים כדי להבין כיצד נוגדי חימצון מסייעים במניעת קמטים ותורמים לבריאותינו הכללית,
רדיקל חופשי הוא למעשה אטום ,סביב כל אטום בגופינו יש אלקטרונים המקיפים אותו,
בתהליך ההתחמצנות המתרחש עם כל נשימה שלנו ומוגבר במצבי מתח , עישון, חשיפה לשמש ועוד אותו אטום מאבד אלקטרון ומתחבר לעוד אטום חסר אלקטרון כך נוצרת לה שרשראות הניקראות "ראדיקלים חופשיים" הגורמות להזדקנות הגוף ככלל ובפנים כפרט.
כאן נכנסים נוגדי החימצון לתמונה, לנוגדי חימצון וימין C E קיו אינזים 10 ועוד יש אפשרות להתחבר לאותו חלק באטום חסר האלקטרון ולמנוע את שרשרת החימצון .
לסיכום יותר נוגדי חימצון פחות רדיקלים חופשיים לכן חשיבות רבה לתזונה נכונה
ובקוסמטיקה הרפואית מריחת נוגדי חימצון חדירים לעור לעיקוב תהליכי הזדקנות.
בברכה,
אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקתמוטרדת מאד07/11/2010
הי,
לפני מספר חודשים צמח לי פרונקל בפנים. בינתיים, העור התקלף מעצמו אחרי מקלחת, וכמות ענקית של מוגלה התנקזה החוצה, כמעט בלי שהפעלתי לחץ על האזור.
אבל נוצרה בעיה חדשה והרבה יותר גרועה - במקום הנפיחות נשארה צלקת שקועה, כהה ומכוערת, בקוטר של 2-3 מ''מ.
האם יש סיכוי שהיא תקטן? האם אפשר לטשטש אותה באופן כלשהו? האם מריחת תכשיר על בסיס חומצה עשויה להועיל? אולי טיפול לייזר?
אנא, אני סובלת מזה מאד!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקת - תגובה
רחל סיטבון08/11/2010שלום לך וברוכה הבאה לפורום.
אשתדל לענות ולעזור לך, אף על פי שאיני רואה את הנגע, ויחד עם זאת אמליץ לפנות לרופא/ה עור או קוסמטיקאי/ת ולקבל חוות דעתם.
ישנם מס' סוגים של צלקות, חלקן נעלמות עם הזמן וחלקן נשארות. ככל שהנגע עמוק יותר כך גם הצלקת ונטייתה להישאר איתנה.לפי תיאורך הפרונקל היה עמוק מאוד וכנראה פלש לשכבה השנייה בעור ולכן השקע שאת רואה. לשאלתך האם אפשר לטפל?! רצוי לנסות, אך לא תמיד התוצאות מוצלחות. יש מס' קריטריונים שצריך לקחת בחשבון כשנכנסים לתהליך שכזה כמו: סוג העור, מצבו, עוצמת הנגע והטראומה שהוא השאיר ועוד. חומצות (תלוי בריכוזים ותלוי מי עושה אותן ), מאוד מועילות להבהרת הנגע ולהשטחתו ולייזר אכן מטפל בנגעי פיגמנטציה (גוון כהה או בהיר יותר משאר העור).
שוב אמליץ לפנות למומחה ואאחל לך בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספיריט סלציל או פוליסןיהונתן06/11/2010
שלום, אני גבר ויש לי לאחר גילוח דלקת לעיתים בזקיק השעירה ואף מדי פעם שיערות צומחות מתחת לעור. הומלץ כאן בפורום להשתמש בפוליסן. שאלתי האם ספירט סליציל הוא בעל פעולה זהה במניעת צמיחה הפוכה. היות ומרכיב החומר הפעיל זהה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספיריט סלציל או פוליסן - תגובה
רחל סיטבון08/11/2010צהריים טובים וברוך הבא לפורום.
ספירט סליציל היא חומצה הידועה כחומצה אורנגנית ממשפחת הבטא הידרוקסיות היא מטפלת בכל מיני נגעים כמו אקנה ועוד, פוליסן הינו תכשיר המכיל תערובת של חומרים ביניהם חומצות ועוד. הוא נמצא כיעיל מאוד בטיפול בדלקת זקיק השערה הנובעת מגילוח או משעוות או כל סוג של הסרת שיער. צמיחת השיער לאחר הסרתו לעיתים משנה את כיוון הצמיחה ובכך גורמת לדלקות בזקיק. פוליסן גורם לקילוף קל של השכבה העליונה ובכך מסייע לשיערה לצמוח בכיוון הנכון ולצאת בחופשיות. החומר הינו אנטיספטי ואף מחדש את העור. מניסיוני החומר עוזר מאוד ללא מעט מטופלים. כדאי לנסות. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם ספיריט איננו מסייע?
יהונתן08/11/2010לדלקת בזקיק השעירה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם ספיריט איננו מסייע? - תגובה
רחל סיטבון08/11/2010שלום לך שוב.
כפי שאמרתי קודם קיים הבדל בין שני התכשירים ולמיטב ניסיוני התכשיר שנמצא הכי יעיל לבעיה ספציפית זו הינו הפוליסן ולא הסליצילית.
אם עדיין לא ניסית אני ממליצה בחום לנסות.
ניתן לרכוש אצל כל קוסמטיקאית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימנים כחולים בפניםציפי06/11/2010
אני בת 56 ,סובלת מעודף שיעור בסנטר,התחלתי טיפול אפילציה בסנטר. לאחר הטיפול מופיעים סימנים כחולים על הסנטר עדות לשטפי דם כתוצאה מהטיפול כנראה?!
האם זו תופעה נורמלית לטיפול? או שאני צריכה להפסיק את הטיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימנים כחולים בפנים - תגובה
אורית בן יהודה06/11/2010היי, ברוכה הבאה לפורום
בעור היפרמי (נוטה לאדמומיות וריבוי כלי דם) תופעה זו עלולה לקרות, רצוי כמה שפחות
תלוי במיומנות המטפלת . בכל מקרה זוהי תופעה חולפת ואיל לך מה לדאוג.
לא ממקומי לאמר לך להפסיק את הטיפול איני יודעת האם המקרה חד פעמי או שב ונשנה
בכל טיפול בצורה נרחבת.
שבוע טוב, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לייזרמילי06/11/2010
שלום לכם המומחים :) הגוון של השיערה שלי על היריכיים די בהיר , שנים לא עשיתי גילוח , זה דיי פלומטי , התייעצתי עם קוסמטיקאית להסרת שיער בלייזר ואמרה שאין לי מה לעשות עם השיערה שלי כי היא בהירה מידי (למרות שאני לא חושבת כך : אני מציינת שהייתי שזופה ושהשיערה נראיתה הרבה יותר בהירה מהרגיל) אבל לא רצתה לשמוע ואמרה שזה הסוג שיעהר שלי. אז שאלתי אותה אם אגלח תקופה מסויימת הרי הם יהיו כהים יותר ועבים , היא אמרה שאין טעם כי גם אם נוריד אותם עם הלייזר אז הם יחזרו להיות בדיוק כמו שהם היום כי זה הפיגמט, אני אישית לא מבינה את הגיון תוכלו להסביר לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתן אותי
מילי08/11/2010אשמח לתשובה , תודה
:(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקנהשירה01/11/2010
שלום לכולם,
האמת היא שאני חדשה בפורום ולא ממש קיבלתי תשובה לשאלה מלפני כשבוע..
אולי מישהו\י כאן יודע\ת מהוא הטיפול האפקטיבי ביותר לטיפול באקנה בפנים ובשכמות מנסיון אישי?
בתודה,
שירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה - תגובה
אורית בן יהודה02/11/2010היי שירה ברוכה הבאה לפורום.
באקנה ניתן לטפל בדרכים רבות החל מפוטותרפיה(אור כחול) במקרים קשים וכן בתכשירים
פעילים וכמובן ניקוז הנקודות השחורות ופילנגים בטיפול בקליניקה.
למידע מורחב יותר את יכולה להקיש ב"חיפוש בפורום זה" צירופי מילים הקשורים לטיפול באקנה כך תוכלי לקרוא בהרחבה תשובות רבות ומפורטות שכתבתי בנושא.
בברכה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה.hanit31/10/2010
אני בת 18 וחצי,ומאז ומתמיד יש לי שיער על החזה.
ההשיערות הם לא גסות אך באור רואים אותן והשיער לא כהה אך גם לא בהיר וזה מפריע לי נורא
רציתי לשאול אם אפשר לחמצן באיזור זה,או שזה מסוכן?
ואם כן מה התהליך וכל כמה זמן צריך לחמצן?
תודה מראש,חנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה. - תגובה
אורית בן יהודה02/11/2010היי ברוכה הבאה לפורום.
כן, ניתן לחמצן את השיער באזור ומומלץ להשתמש בתכשיר הניתן לקניה בפרמים בשם ג'ולן הנותן תוצאות מאוד טבעיות.
בברכה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה.עוד שאלונת
hanit04/11/2010אחרי כמה זמן החימצון יורד?.
והאם החימצון גורם לשיער להתרבות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וניקהרותם29/10/2010
שלום,
עשיתי בעבר סידרה ממושכת של טיפולי אפילציה בפנים שבסופה הייתי די מרוצה, אבל כעבור
מספר חודשים חלק מהשיער גדל שוב, הלכתי לסבב ב' ושוב זה לא נשאר חלק לגמרי
עשיתי שוב פעם והתוצאות נשארו אותו דבר.
כיום, יש לי פחות שיער ממה שהתחלתי איתו, אבל די נמאס לי מהאפילציה, מה גם שכל פעם שאני הולכת לטיפול אני מתפללת שלא יישארו לי צלקות בגללו או פיגמנטציה, כי העור
שלי נוטה לפיגמנטציה.
אני עכשיו מטפלת בפצעים בפנים, שחלקם נשארו לי מהאפילציה ויש ב"ה שיפור משמעותי, ככה שאני החלטתי שלאפילציה אני לא מתקרבת יותר.
קראתי על וניקה ורציתי לשאול האם יש למשחה תופעות לוואי? היא יכולה לגרום לפיגמנטציה? אחרי שאני מפסיקה את הטיפול בוניקה האם כל השיערות שאי פעם הורדתי באפילציה יחזרו, או שתחזור רק כמות השיערות שיש לי עכשיו?
תודה רבה
רותם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער מהפנים
אורית בן יהודה30/10/2010הי רותם, ברוכה הבאה לפורום.
שיעור בפנים מעיד לרוב על הפרעה הורמונלית , מאוד מומלץ לערוך בירור אצל אננדרוקרינולוג (מומחה לכל המערת ההורמנית) ובאם יש צורך אף לקבל טיפול
במקרה ויש חוסר איזון טיפטל נכון יגרום לכך שהסרת שיער בכל שיטה תהייה יעילה מהירה יותר.
וניקה היא תרופה המאיטה את צמיחת השיער לאחר אפילציה, אוךטרה סאונד ומריטת שיער . איני יודעת מה תופעות הלוואי שלה רצוי להתייעץ עם רופא עור.
כפי שכתבתי וניקה לא מפסיקה את צמיחת השיער (הלוואי והיה תכשיר כזה) רק מאיטה את צמיחתו, שיערות שטופלו ע"י אפילציה במקרה ואין הפרעה הורמונלית לא יחזרו (אם עברת תהליך מספיק ארוך).
במקרה ואינך מעוניינת לעבור יותר טיפולי אפילציה והשיער הנותר הוא עדין יותר אני ממליצה לך בחום לפנות לקליניקה המטפלת בשיטת האולטרה סאונד במכשיר SELECTIF PRO , בקשי ראשית המלצות לא כולם יודעים לעבוד איתו נכון!
השיטה אינה כואבת ואינה מותירה סימנים.
מקווה שעזרתי.
בברכה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם את עובדת עם מכשחר כזה?
רותם30/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן ומאוד מרוצה
רותם30/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לייזרעדי24/10/2010
שלום רב
קודם כל תודה על המענה המקצועי והמפורט בפורום זה.
אחותי עברה 10 טיפולים במכשיר האלכסמדריט באיזור רגליים.לאחר הטיפול האחרון התעוררו זקיקים רדומים והשיער צומח ממש זיפים עבים ושחורים.
היית ממליצה לה להמשיך בטיפול בלייזר על מנת לשפר את המצב או שמומלץ לעבור לקרן אור(אינפרא)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין כי
עדי24/10/2010עד כה הטיפולים הקודמים היו יעילים והשיער היה רך ופלומתי לאחר הטיפול האחרון השיער התעבה והתרבה.אשמח לתשובה והסבר אם קרן אור או לייזר יועילו במקרה זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפילציהעדי23/10/2010
שלום
אני לאחר טיפולי לייזר כושלים ברגליים השיער אף התרבה לאחר הטיפול האחרון והפך למסיבי עבה וקשה להסרה .האם ניתן לטפל באפילציה באיזור הרגליים.ובערך כמה זמן יקח עד שיהיו תוצאות של הפתחת השיער?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפילציה - תגובה
אורית בן יהודה27/10/2010היי ,עדי ברוכה הבאה לפורום.
נתקלתיבמקרים רבים כאלו לאחר לייזר או IPL באזור הפנים שהוא אזור הורמונלי , במקרה כזה אני ממליצה רק על אפילציה או טיפול ע"י אולטרה סאונד שלא מעוררים זקיקים רדומים.בנוסף נתקלתי בשני מקרים דומים לאחר לייזר באזור הידיים עם סיפור דומה לשלך, במקרים אלו הטיפול בIPL ׁפטר את הבעייה,חשוב לציין שאני לא עובדת עם לייזרים רק עם IPL וELOS , לא נתקלתי בתופעה כזו במיכשור בו אני עובדת.
בכל מקרה אני ממליצה לך לעבור בדיקות הורמונליות לוודא שאין איזשהו חוסר איזון שעורר זקיקים רדומים, כי במקרה כזה תהיה לך בעיה עם כל מכשור, במקרה והכל תקין
אין צורך לעבור טיפול ע"י אפילציה זה תהליך ארוך כואב ומייגע ,עשיתי הרבה רגליים שלמות שנים לפני שיצא מכשור מתקדם יותר, במקרה והכל תקין טיפול ע"י מכשיר IPL (אינפרא) מתקדם ויעיל יפתור לך את הבעיה.
בהצלחה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאורית
עדי27/10/2010היי תודה רבה על תגובתך.
איני סובלת מבעיה הורמונלית בכל אופן רגליים זה לא איזור הורמונלי.באיזורים הורמונלים כמו פנים ידיים וכו' אין לי שיער..
אני מקווה שטיפול באינפרה אכן יפתור את זה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני בהצלחה
אורית בן יהודה30/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרם לחות של פייס איט-מה עושים איתו?חני23/10/2010
היי כולם
אני לא יודעת אם מותר לי לשאול פה אבל אני ינסה בכל מקרה
קניתי קרם לחות של פייס איט-יש לי קצת חצ'קונים אז המליצו עליו
ועכשיו אני לא יודעת מתי למרוח? בבוקר בלילה? אחרי ששוטפים את הפנים? עם הסבון בלי סבון???
אין לי מושג:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאט ובעדינות, סתם..
שרית26/10/2010זאת הייתה בדיחונת.
בקיצור את שוטפת את הפנים טוב טוב סופגת את המים בעדינות ומורחת מעט על הפנים ומספיגה בתנועות רכות כדי לא לאבד מהחומר שמרחת.
זו התורה על רגל אחת.
שיהיה בהצלחה.
ממתי יש לפייס איט קרם לחות תגידי? אני מכירה אותם מהג'ל לייבוש פצעים? משהו חדש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוצרים של MGPקומטיקאית מהד21/10/2010
אני מייצגת קוסמטיקאית מהדרום. יך ניתן להגיע ליבואן של מוצרי MGP.? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוצרים של MGP - תגובה
אורית בן יהודה21/10/2010היי, ניתן להשיג את מוצרי MPGבמספר מרכזי שיוק בארץ באזור המרכז את יכולה לרכוש אותן במרכז לקוסמטיקאיות בבוגרשוב ת"א, אני לא מכירה מרכזים באזור הדרום, נסי לברר דרך המרכז לקוסמטיקאיות בת"א,
בברכה , אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפילציהויקי17/10/2010
שלום אורית,
אני בת 29.
אני עוברת טיפול באפילציה באזור הסנטר אצל הקוסמטיקאית כבר מזה 8 חודשים כל שבועיים, אני כבר עברתי 13-14 טיפולים ועד עכשיו אני לא רואה שום תוצאה, כל הזמן אותו הדבר השערות לא ניהיו דקים אפילו .......למרות הנסיונה 23 שנים.....
עד עכשיו היא עשתה לי טיפול באפילציה עוצמה 3 עם 2 פולסים..... ועכשיו ביקשתי לעשות עוצמה 5 עם 2 פולסים......
שאלה: מה את יכולה להמליץ לגבי זה????
שאלה: האם כבר מזמן היתי צריכה לראות את התוצאות???
שאלה: אחרי כמה טיפולים בדרך כלל יש תוצאות???
שאלה: אולי כדי להחליף את הקוסמטיקאית? כי לי זה כבר נראה לא הגיוני כל כך הרבה טיפולים בלי תוצאה!?!
תודה תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפילציה - תגובה
אורית בן יהודה20/10/2010היי ויקי ברוכה הבאה לפורום.
גם בחורה הסובלת מחוסר איזון הורמונלי (איני יודעת מה מצבך),אמורה לרואות שיפור במצב השיעור לאחר שמונה חודשי טיפול, את כותבת שהשערה אפילו לא נהייתה דקה יותר...?
רמת הפולס לא אומרת לי דבר, כל מכשיר בנוי שונה.
חשוב שתדעי :לאחר אפילציה שנעשית בצורה מקצועית השערה אמורה להישלף ולא להיתלש, אין למרוט שיער בין הטיפולים רק לקצר את השערה במספריים עדינות עד הטיפול הבא ויש לטפל בכל השערות הקיימות בכל טיפול לא לחסוך בזמן וכן לאחר 8 חודשים בהחלט אמורה לרואות שינוי!
תהליך אפילציה נכון מקטין את הספקת הדם לזקיק השערה וע"י כך השיער בהדרגה
נהייה דק יותר ומדולל יותר, חשוב לציין שתהליך ההתקדמות תלוי במצבה ההורמונלי של האשה, מנופאזה, לאחר הוצאת רחם ושחלות, וכן הפרעות הורמונליות שונות בגיל הפוריות מאריכים את התהליך אך שיפור צריך להיראות.
לשיקול דעתך
בהצלחה בהמשך, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה הפתרון
ספיר24/10/2010גם אני עשיתי אפילציה עד ששוכנעתי לעשות לצמיתות, בתחלה ממש ממש לא רציתי לשמוע על זה אבל אחרי כמה פעמים שראיתי תוצאות מדהימות אפילו התחלתי לעשות בכל הגוף
אם תרצי פרטים תכתבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - אפילציה
ויקי06/11/2010תודה אורית,
כן, השערה לא נהתה עדינה ...
אני בת 30 , המצב האורמונלי הוא תקין לפי בדיקת הרופא.
השכלות תקינות ברוך השם :)
יש לי עוד שאלה: כאשר אחרי הטיפול באפילציה נשארים חורים צלקות, האם זה בסדר או שזה אומר שהמטפלת עושה לא טוב??????
תודה אורית :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - אפילציה - תגובה
אורית בן יהודה08/11/2010הי ויקי,
במצב הורמונלי תקין כאשר אין שום שינוי במצב השיעור והשיער אף לא נהיה דק יותר
בהחלט אמליץ לך להחליף אפילטורית.
מצב של גלד (סימן חום) המתקלף ואינו מותיר חורים הוא נורמאלי, חשוב להקפיד על מריחת מסנן קרינה כל יום ולעיתים קרובות .
בהצלחה בהמשך,
אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהנועם15/10/2010
שלום .
רציתי לשאול בנוגע לשחורים האלו שיוצאי בד'כ באף ומתחת לשפה האם את יכולה להגיד לי ממה הם נובעים ? ואם זה מאוכל מסוים את יכולה להגיד לי איזה מאכלים ספציפיים ? ורציתי לשאול גם האם יש איזו שיטה ביתית להוריד אותם ?
אשמח לתשובה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
אורית בן יהודה15/10/2010היי,
נקודות שחורות אופיניות לעור שמן ונובעות מסיבות רבות, מצב הורמונלי,מתח,תורשה
ועוד, ההשפעה של מאכלים לדוגמא: שוקלד, חריף, מוצרי חלב, פיצוחים ועוד שונה מאדם למשנהו, עצתי לך לבדוק מהם המאכלים המשפיעים עליך לרעה ע"י המנעות
לממאכל מסויים לתקופה ובחינת מצב העור וכך ניתן לבדק בשיטת השלילה כל מאכל
העלול להשפיעה לרעה.
אין שיטה בייתית לניקוז הקומדונים(נקודות שחורות) מומלץ לבחור קוסמטיקאית טובה
ולגשת לניקוי פנים והתאמת תכשירים ויש כיום בתחום הקוסמטיקה הרפואית המתקדמת
מבחר גדול , התאמה נכונה לעור הפנים תפחית את הפרשת השומן ותשפר את פני העור.
שבת שלום, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)