פורום קוסמטיקה פרא רפואית - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיגמנטציה
    מיכל
    14/02/2011

שלום אורית

יש לי תינוקת בת שנה אותה הנקתי עד לפני שלושה חודשים. לצערי "בורכתי" בבעיית הפיגמנטציה שכצפוי החמירה בהריון. עד כה לא טיפלתי בעניין בשל השינויים ההורמונאליים הנובעים מההנקה. לאחרונה ביקרתי אצל קוסמטיקאית שהמליצה לי למרוח חוצמה גליקולית 10% וסרום ויטמין C לסירוגין לפני השינה. קוסמטיקאית אחרת הציעה לי (מודה שכבר קניתי חומרים) להשתמש לסירוגין ברטין A (כי אני חייבת מיום לדבריה) ובקרם גליקמן שמונה אחוז לסירוגין. היא אומרת שבנוסף לפיגמנטציה העור שלי נורא יבש. האם הטיפול הזה נכון לטעמך? ( עד כמה שאת יכולה לומר בלי להסתכל על העור שלי)האם אפשר לוותר על קרם כלשהו? כמה זמן להמשיך בטיפול?

תודה מראש \מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיגמנטציה

הוספת תגובה

• פיגמנטציה - תגובה

רחל סיטבון
    16/02/2011

שלום מיכל וברוכה הבאה לפורום

משפחת הרטינים הינה הקבוצה בעלת השפעה הגבוהה ביותר על כתמי פיגמנטציה.
    חשוב לדעת בזמן השימוש ברטינים חובה להשתמש במקדמי הגנה. סרום ויטמין C תמיד נפלא (גם הוא מבהיר אך ההשפעה היא מינורית) בשימוש יומיומי יותר בגלל נוגדי החימצון הקיימים בהם.
    לידיעה, ישנם טיפולים רבים וטובים להבהרת כתמים ואחד מהם הוא מכשירי IPL ולייזרים. התוצאות מדהימות.
    ממליצה להיכנס לקוסמטיקאים או מכון המחזיק את אחד ממהמכשירים לעיל ולבדוק את האפשרויות.

בהצלחה רחל סיטבון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחפשת המלצה על אפילטורית בקריות
    שרון
    09/02/2011

שלום,
    הייתי מעוניינת לקבל המלצה על קוסמטיקאית שמבצעת אפילציה באזור הקריות.
    בנוסף אשמח לשמוע המלצות אם מישהי עברה הסרת שיער באזור הפנים.
    תודה,
    שרון

הוספת תגובה

• מחפשת המלצה על אפילטורית בקריות - תגובה

רחל סיטבון
    10/02/2011

שלום שרון ובורוכה הבאה לפורום.
    מדיניות האתר אינה מאפשרת פרסום שמות קוסמטיקאיות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער בקריות

ד"ר יובל דומנ
    13/02/2011

CARE - הרשת הותיקה בישראל להסרת שיער בלייזר פתחה לאחרונה סניף בקריון, קרית ביאליק
    CARE מפעילה מכשירי לייזר מתקדמים במבטיחים תוצאות יעיליות.
    כדאי לבדוק.

תודה,
    ריקי מינצר, מנכ"ל CARE

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הייי...
    123
    09/02/2011

ישנה שאלה שמאוד מטרידה אותי ומאוד חשובה לי אני חוששבת שהמטפלת שלי לא מחליפה את הג'ל שהיא משתמשת בו לפני הסרת שיער באינפרא ורציתי לדעת אם יש צורך להחליף אותו בין כל טיפול או בין כל מטופל או בכללל...????מקווה לתשובה בהקדם ההאפשרי תודה....

לקביעת תור
    סגירה
    הייי...

הוספת תגובה

• הייי... - תגובה

רחל סיטבון
    10/02/2011

שלום לך וברוכה הבאה לפורום

את הג'ל צריך ואף חייב להחליף מטיפול לטיפול. ועל אחת כמה וכמה מלקוחה אחת לאחרת. פשוט לבקש מהמטפלת להחליף את הג'ל ותוודאי שזה אכן כך.

בהצלחה

רחל סיטבון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך..

123
    10/02/2011

קודם כל תודה על התשובה..עזרת לי המון ..הבעייה שהיא אישה נפלאה ואני לא רוצה שהיא תעלב ממני..אני מעדיפה פשוט לרכוש ג'ל משלי את יכולה לומר לי בבקשה היכן אני קונה את זה? ומה המחיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לאורית
    מיכל
    09/02/2011

היי אורית,

רציתי בבקשה לשאול אותך: יש לי בפנים ובפאות ציער פלומתי בצבע בלונדיני.
    האם הסרת שיער במכשיר ה selectif pro עדיפה על אפילציה?
    והאם המכשיר לא יכול כמו IPL לגרום להתפרצות יותר רצינית של צמיחה במקרים מסויימים?
    ושאלה אחרונה, ראיתי שכתבת בפורום ששימוש ממושך ברטין A יכול לגרום לקופרוז.
    האם ידוע לך בכמה אחוזים זה קורה?
    אני משתמשת ברטין A כבר שנה מבחינת אנטי אג'ינג. העור התרגל ואין גירוי.

תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לאורית

הוספת תגובה

• שאלה לאורית - תגובה

אורית בן יהודה
    12/02/2011

הי מיכל ברוכה הבאה לפורום.
    1.טיפול בSELECTIF PRO יעיל מאוד לשיער בהיר ופלומתי ואינו גורם לצמיחת שיער מוגברת כמו כן טיפול ע"י אפילציה .שתי השיטות עובדות סלקטיבית על שורש השערה.
    היתרון בטיפול ע"י גלי קול הוא העדר כאב וסימנים בעור.
    בחירת סוג הטיפול היא ביידך שתי השיטות טובות.
    2. נשים רבות שהשתמשו ברטין A תקופות ממושכות שנה ויותר פיתחו עור היפרמי - עור בעל מראה אדמומי וריבוי כלי דם - קופרוז. כמובן שהדבר תלוי ברגישות אישית ובריכוז החומר.
    תמיד אפשר לבחור בטיפול ברטינול או רטיניל-פלמיטאט, שנחשבים ל"אגרסיביים" פחות, ובעלי פוטנציאל נמוך יותר לתופעות לוואי.
    ניתן בהחלט לשלב בין תכשיר כמו רטין וחומרים פעילים ופחות אגרסיבים ולהנות משיפור
    פני העור עם פחות תופעות לוואי.
    בהצלחה, אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פצעים בפנים
    אילנה
    06/02/2011

אני בת ,26 לפני כ 3 שבועות עשיתי שעווה בפנים בפעם ה 1, ואחרי כשבוע הופיעו לי פצעים בכל הפנים, תוך יומיים התמלאו הפנים בפצעים אדומים ומגרדים,והפצעים התפשטו לאיזור הצאוור. האם זה מהשעווה?ומה עושים?תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    פצעים בפנים

הוספת תגובה

• פצעים בפנים - תגובה

אורית בן יהודה
    07/02/2011

היי ברוכה הבאה לפורום.
    התופעה שאת מתארת נקראת פוליקוליטיס-דלקת זקיק השערה.
    הטיפול במקרה שלך צריך להיות ע"י ספריט סליציל 2% מייד לאחר מריטת השיער .
    אפשרות נוספת היא אלרגייה לשעווה מאחר ואת מתארת, גרד במקרה זה הטיפול שונה
    אפשרות נוספת היא פוליקוליטיס ואלרגייה יחדיו.
    לכן איני יכולה לאבחן את הבעיה וחומרתה על גבי הפורום.
    מומלץ לפנות לקוסמטיקאית טובה או לרופא עור לאבחון וקבלת הטיפול המתאים.
    בהצלחה, אורית בן יהודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סימנים אדומים סגולים מתחת לעיניים
    רחל
    06/02/2011

שלום
    אני בת 20, בדיקות דם תקינות, אוכלת בריא ומתעמלת כל יום.
    בחודשים האחרונים הופיעו לי סימנים אדומים/סגולים מתחת לעיניים, לרוב הם בצבע סגלגל.
    אשמח לקבל טיפול, הצעה, הפנייה, עזרה כלשהי שלא כוללת איפור, על מנת להפתר מהסימנים הללו.
    אני נואשת להעלימם.

תודה

הוספת תגובה

• עדיין מחכה לתשובה.

r
    14/02/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סימנים אדומים סגולים מתחת לעיניים - תגובה

רחל סיטבון
    16/02/2011

שלום רחל וברוכה הבאה לפורום.

ראשית תמשיכי בדרכך הבריאה.
    האם כוונתך לכהויות מתחת לעיניים או כתמים כתמים.

אם כוונתך היא לכהויות יש מס' סיבות להיווצרותם ואחת מהן היא גנטיקה. כלומר אם אחד מהורייך או שניהם סובל מכהויות הסיכויים לילדים עם אותה תופעה הם גדולים. עוד גורמים כמו חוסר שינה, כתמים שונים יכולים להעיד על מצבים במערכות פנימיות ועוד...

את קצת צעירה מידי לסימנים מתחת לעיניים בעיקר וטענתך היא שהם יצאו לאחרונה ולא חלפו. מציעה לעבור בדיקת רופא. תפני לרופא המשפחה והוא יעשה את השאר.

בהצלחה

רחל סיטבון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

אנונימית
    20/02/2011

ערכתי בדיקת דם מקיפה, והכל תקין. אני מקפידה על אורח חיים בריא מכל בחינה.
    אני יודעת שזה נגרם לי עקב אלרגיה, אך הגורם לארלגיה כבר לא בקרבי, אך הסימנים לפעמים חוזרים. מדובר במן צבע אדום/סגלגל.
    אני מנסה לבודד ולהוריד כל מיני מוצרים שגורמים לי לכך, אך לא מצליחה לדעת בברור מה גורם. יש ימים שזה חזק יותר, ויש ימים פחות.

האם מצב נפשי גם יכול לגרום לכך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה לפנים
    אנונימית
    04/02/2011

שלום
    אני בת 20, בהירה מאוד.
    הייתי אצמל קוסמטיקאית והיא המליצה לי לעשות הבהרה לפנים של חברת on macabim, מפני שיש לי נטייה לפיגמנטציה, ויש לי מעט כתמי שמש/נמשים בהירים.

אני תוהה אם זה בסדר שאעשה זאת, שכן מדובר בטיפול של כל ערב במשך חודש-חודש וחצי של תמיסת הבהרה וקרם. האם אינני צעירה מדי? רק החודש אהיה בת 20, ויש לי עדיין עור פנים צעיר, ואני מאוד רגישה.
    למרות שאני מעוניינת מאוד בהבהרה וקפדנית בעיניין הטיפוח.

תודה

לקביעת תור
    סגירה
    הבהרה לפנים

הוספת תגובה

• הבהרה לפנים - תגובה

אורית בן יהודה
    07/02/2011

היי ברוכה הבאה לפורום.
    פיגמנטציה היא אחת מבעיות העור הקשות והעקשניות לטיפול ככל שתקדימי לטפל ולהגן על עורך מפני השמש מספר פעמים ביום כן יטב.
    ככל שכתם "ותיק" יותר כך הטיפול בן קשה יותר.
    בשל רגישותך חשוב שהקוסמטיקאית שהמליצה לך על הטיפול תסביר לך כיצד להתרגל לתכשירים בהדרגה מבלי לגרום לגירוי העור.
    התוצאות בטיפול בפיגמנטציה מצריכות זמן תלוי בריכוז החומרים ורמת הPH -רמת החומציות של המוצר.
    בברכה, אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שינוי כמות השיער בגוף
    תומר
    04/02/2011

שלום, שאלה שמאוד מסקרנת אותי, היא האם הורדת שיער מהגוף (ידיים, רגליים, חזה וכל דבר אחר), יכולה להשפיע בסופו של דבר (אחרי שהשיערה חוזרת לעצמה) על כמות השיער בגוף.

לדוגמא : בן אדם נולד, כשבסיום גיל ההתבגרות הוא אמור להיות 1.72 מ', לשקול 58 ק"ג ושתיהיה לו X כמות שיער בגוף. X שיער זה היעד הסופי של כמות השיער שתהיה לו בגוף.
    אם אותו בן אדם ייגלח את השיער שלו יום יום באיזורי הגוף השונים, האם בסופו של דבר, עדיין תהיה לו X כמות שיער , או שהוא משפיע בסופו של דבר על כמות השיער בגלל הגילוחים?

תודה רבה אם אתן יודעות את התשובה לשאלה .

לקביעת תור
    סגירה
    שינוי כמות השיער בגוף

הוספת תגובה

• שינוי כמות השיער בגוף - תגובה

אורית בן יהודה
    07/02/2011

הי ברוך הבא לפורום.
    לא הגילוח משפיע על התרבות השיער בגברים .רמת השיעור בגיל ההתבגרות היא לא סופית, יש גברים רבים המצמיחים זקיקי שיער נוספים גם בשנות העשרים המאוחרות.
    צמיחת השיער מושפעת מרמות הורמונים בגוף והדבר משתנה מאדם למשנהו ואינו קבוע.
    בברכה, אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חומצה לאקנה
    יהודית
    02/02/2011

שלום אני בחורה בת 24. שתי שאלות.
    אני סובלת מאנה קל שמתבטא בפצעים מדי פעם על הפנים ופעם בחודש בערך פצע תת עורי בצואר שעובר תוך שבוע.
    טופלתי במינוצקלין למשך שלושה חודשים והוטב משמעותית.
    שאלתי האם האקנה יכול לחזור (אני מאוד רוצה להפסיק את התרופה)?
    קוסמטקאית נתנה לי משחה של חומצה גליקולית האם ניתן למרוח אותה על אקנה ישר והאם היא יכולה לעזור? (לריפויו)

לקביעת תור
    סגירה
    חומצה לאקנה

הוספת תגובה

• חומצה לאקנה - תגובה

אורית בן יהודה
    07/02/2011

היי יהודית ברוכה הבאה לפורום.
    אי אפשר להשתמש במינוצקלין ללא הפסקה וכן האקנה יכול לחזור, אבל שימוש בקרם המכיל חומצה גליקולית בPH- רמת חומציות 3 משפרת משמעותית מצב של אקנה.
    קרם חומצה גליקולית מורחים על כל שטח הפנים למעט אזור העניים והצוואר.
    כתחליף לאנטיביוטיקה מומלץ לעבור טיפול באור כחול- פוטותרפיה טיפול התורם לריפוי האקנה ויש לו השפעה ממושכת גם לאחר סיום סדרת טיפולים.
    המון בהצלחה, אורית בן יהודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רטין a
    רוני
    01/02/2011

שלום!
    רציתי לדעת האם כל רופא עור יכול לתת מרשם למשחת רטין A או האם כל אישה החל מגיל 30+ יכולה לקבל משחה (גם אם אין לה אקנה)

לקביעת תור
    סגירה
    רטין a

הוספת תגובה

• רטין a - תגובה

אורית בן יהודה
    02/02/2011

הי רוני ברוכה הבאה לפורום.
    כן ,כל רופא עור יכול לרשום רטין A , לרטין יש יתרונות רבים אך עלול לגרום גם לגרוי רציני בעור .חשוב לדעת ששימוש ממשך בתכשיר גורם להתפתחות קופרוז שאינו חולף עם הפסקת השימוש .
    במידה והחלטת להשתמש ברטין יש לקבל הסבר מהרופא כייצד להתרגל לרטין , שימוש ללא הדרגתיות עלול לגרום ללגירויי יתר.
    בהצלחה, אורית בן יהודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה
    יוליה
    29/01/2011

שלום,

השאלה שלי היא בנוגע להורדת שיער באינפרא אדום.. אני מניחה שהפורום לא הכי תואם, אבל אני סומכת על התייחסות בכל זאת כי זה תחום שנכנס גם אצל הקוסמטיקאיות שמבצעות זאת (גם הפרא-רפואיות).

סיימתי סדרה של 12 טיפולים להורדת שיער באינפרא.
    חשבתי שפה זה נגמר (אחרי כשנה וקצת!) .. אבל המטפלת אמרה שאני צריכה לחזור כל 3 חודשים כדי לשמר את זה.

יש לי כמה שאלות בנוגע לזה :
    1. האם באמת צריכים להמשיך להגיע כל 3 חודשים לעוד טיפולים או שזאת עוד דרך "לשמר" לקוח......?
    2. בין הטיפולים שהייתי עושה, הייתי מגלחת את האיזור בחופשיות בידיעה שזה לגיטימי (לפי המטפלת) - האם עכשיו אנ יצריכה להפסיק לגלח כי הפסקתי את הטיפולים השוטפים ?
    (אחד מהמקומות שעשיתי זה הידיים...אני מפחדת שאם אגלח שם עכשיו, זה יהרוס את כל הטיפולים שעשיתי)

מה אני אמורה לעשות ?

תודה !

לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• הסרת שיער חשוב לקרוא ולהבין

אורית בן יהודה
    30/01/2011

הי אסתי ברוכה הבאה לפורום.

בנושא שאלתך כבר כתבתי רבות בפורום, אין דבר כזה הסרת שיער לצמיתות .טיפולי הסרת שיער באינפרא אדום/ipl ליזר אולטרא סאונד ,כאשר הם נעשים במכון מסודר אצל בעל מקצוע המבין את לעומק את תהליך צמיחת השיער התלוי בגורמים רבים , הגורם העיקרי המשפיע על צמיחת השיער היא המערכת האינדרוקרנית(כל הבלוטות בגוף האחראיות על הפרשת הורמונים ) של כל אדם , לכן מטפל מקצועי יתשאל כל מטופל ובמידת הצורך ישלח את המטופלת לבירור הורמונלי, חשיבות רבה יש לשיחה מקדימה עם המטופל ולתיאום ציפיות!
    חשוב שכל מי שמבצע טיפולי הסרת שיער יהיה בעל ידע ויסביר למטופל מדוע לא ניתן להבטיח הסרת שיער במס טיפולים נקוב.
    חשוב לדעת שבכל טופס הסכמה לטיפולי הסרת שיער כתוב בפירוש שהסרת השיער שונה ממטופל למטופל וכן באזורי הגוף השונים .
    חשוב לדעת שבאזור הרגליים מפשעות ובתי שחי יש את התוצאות היפות ביותר כ80% מהשיער הקיים (התוצאות יפות יותר ככל שהאשה מבוגרת יותר) .
    חשוב לדעת שישנם אזורים הורמונאליים בהם יש צורך ביותר טיפולים
    בכל טופס הסכמה להסרת שיער כבר מספר שנים רשום בפירוש "שלאחר סדרת טיפולים יש לבצע טיפולי תחזוקה על השיער הנותר"
    מנסיון המרווחים בין טיפולי התחזוקה משתנים מאדם למשנהו אחד יצתרך כל 3-4 חודשים טיפול ואחר פעמיים בשנה או בכלל לא והכל תלוי בטיב הטיפול בגיל המטופל ובאזור המטופל.
    תרופות מסיומות הגורמות לשיעור ייתר , הריון טיפולי פוריות , שינויים וחוסר איזון בבלטות
    למשל הפרעה בבלוטת המגן שמתפתחת ועוד.. ואפילו מצבים של מתח נפשי עלולים אצל אנשים מסויימים לגרום ליצירת זקיקי שיער חדשים בעיקר באזורים הורמונלים עקב הפרשת הורמונים מבלוטת יותרת הכיליה ויש עוד המון סיבות.
    לכן הדגשתי את חשיבות תיאום הציפיות.
    לסיכום התוצאות המתקבלות בהסרת שיער הן יפות כאשר הטיפול נעשה ביסודיות ובמקצועיות, כפי שכתבתי אזורים מסויימים מגיבים יפה אחרים , ידיים במקרה כמו שלך. דורשים יותר טיפולים.

הערה חשובה למקרה שלך, כתבת שעברת 12 טיפולים בשנה וקצת. לשם הצלחת טיפולי הסרת שיער יש לקבוע את הטיפולים (בגוף) בתחילה כל חודש חודש וחצי ובשלב מתקדם יותר כל חודשיים- כאשר הצמיחה היא מועטה יש להרחיק יותר את זמן הטיפול ולאפשר ליותר שיער
    לצמוח כדי להפיק את המירב מהטיפול.
    חשבון פשוט 12 טיפולים אמורים להערך במידה ואין בעיות הורמונליות על פני כשנתיים.

לסיכום , מומלץ למצוא מקום אמין להמשך טיפול, ניתן גם לשלם על כל טיפול בנפרד
    לא מומלץ לגלח בלי לסיים את התהליך, שיער שלא ניתן להסיר בליילר או אינפרא כאשר הוא הופך לדק ושקוף או כמעט בלי פיגמנט,יש להמשיך את התהליך לא במכשירים העובדים על אנרגייה אופטית (אור) יש להמשיך את התהליך ע"י מחט חשמלית-אפלצייה או selectif pro- אולטרא סאונד המסיר שיער ללא קשר לעוביו או צבעו.

האם כל הכתוב לא הוסבר לך בזמן רכישת הטיפולים?
    האם קראת וחתמת על טופס הסכמה לטיפול ?

בברכה, אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

יוליה
    30/01/2011

לצערי הלכתי למכון שבדיעבד הבנתי שבעיקר מחפש כסף.
    בגלל זה אני מתייעצת פה לגבי המשך הדרך שלי.
    עשיתי גם ברגליים - ואני מרוצה.. הרי זה לא איזור שאני באמת מצפה לא לגלח לעולם.
    הצמיחה שם נהייתה איטית מאוד. אז זה בהחלט מספק אותי.

הדבר היחידי שאני לא יודעת מה לעשות לגביו זה הידיים עכשיו.
    הרי אני אמורה לחכות 3 חודשים עכשיו עד טיפול התחזוקה הראשון.
    ואני לא רגילה לא לגלח בכלל.... הרי יש צמיחה עם קרחות.
    אני לא יכולה להשאיר את זה ככה.

לא יודעת מה לעשות. ואם לגלח או לא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

אורית בן יהודה
    31/01/2011

היי אסתי, במקרה ואת ממשיכה
    להסיר שיער בידיים ע"יי IPL T, את יכולה לגלח ללא חשש, או לחילופין למרוט בשעווה במקרה זה יהיה עלייך להמתין עד שכל השיער יצמח חזרה.
    ורק אז לגשת לטיפול הסרת השיער וזאת כדי להפיק את המירב מהטיפול.
    בהצלחה, אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    אודליה
    27/01/2011

היי שמי אודליה ואני קוסמטיקאית רציתי לדעת האם תוכלו להמליץ לי על חומרים לטיפול בנקבוביות פתוחות מאוד בעור הפנים.

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

רחל סיטבון
    28/01/2011

שלום אודליה וברוכה הבאה לפורום
    עור עם נקבוביות פעורות הוא לא סוג ולא מצב זה המרקם שלו וכך יהיה לנצח, כאשר מצבו ישתנה עם השנים פעם יהיה שמן, רגיל ולעיתים גם מעט יבש. כל זאת תלויים באקלים, סביבה, מצב נפשי ועוד....
    לכן, אין חומרים מיוחדים לטיפול בעור עם נקבוביות פתוחות.
    צריך להתיחס לעור ואל מצבו הנתון.
    בד"כ עור עם מרקם כזה מטופל ע"י חומרים לעור השמן. אך כפי שכתבתי קודם צריך להתיחס למצבו הנוכחי ולדעת שאין חומר שיכול לצמצם אותם.

בכבוד רב

רחל סיטבון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחות גזר
    גזית תכלת
    26/01/2011

אבקש לקבל פרטים לגבי רכישה של לחות גזר
    האם יש אפשרות לרכוש?
    וכמובן המחיר ודרך הרכישה .
    תודה גזית .

לקביעת תור
    סגירה
    לחות גזר

הוספת תגובה

• לחות גזר - תגובה

אורית בן יהודה
    27/01/2011

היי גזית ברוכה הבאה לפורום.
    לחברת NBC- חביבה רבקין, יש קרם גזר נהדר
    תוכלי להזמין/לרכוש אצל כל קוסמטיקאית, חשוב שהקוסמטיאית תאבחן שאכן קרם
    זה מתאים לעורך.
    בהזדמנות זו תוכלי לברר מחירים.
    בהצלחה, אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רב! בעיה קטנה של קמט במצח..
    תמר
    26/01/2011

אני רוכבת באופן אינטנסיבי על אופנוע כבר מספר שנים, והקסדה מהיותה צמודה מאוד, נראה שהשאירה את סימניה.. היכן שהיא היתה לוחצת, באזור המצח, נהיה מין קו כזה לרוחב כל המצח, אני בת 26 וחייבת לציין שאין לי שום קמטים אחרים.. נראה שזה שזה משהו שהקסדה ממש יצרה וקיבעה :( אינני משתמשת בקרם לחות או מוצרים אחרים כי איני מבינה בהם וכשניסיתי זה תמיד עשה לי גירוי בעור.. אשמח לשמוע על מוצר טוב ואמין, גם אם יקר, שיוכל לעזור לטשטש קמט זה.. וגם על מוצרים בסיסיים שהעור זקוק להם - קרם לחות, קרם עיניים, מסכה, שמעתי שיש סרום אבל אני ממש לא מבינה בזה.. אשמח אם יהיה אפשר לכוון אותי לחברות מסויימות או מה אני צריכה לדעת שיהיה במוצרים..
    המון המון תודה!!
    תמר

הוספת תגובה

• קמט במצח

אורית בן יהודה
    27/01/2011

הי תמר בורוכה הבאה לפורום.
    לחץ מקסדת אופנוע אינו יכול ליצור קמט, ככל הנראה מדובר בקמט הבעה שבהחלט יכול להופיע גם בגילך.
    יתכן שלחץ הקסדה במקום יצר פיגמנטציה המבליטה את הקמט,
    בכל מקרה, חשוב שתגשי לקוסמטיקאית רפואית שתאבחן את הבעיה ותתאים לך תכשירים המתאימים ספציפית לעורך.
    בהצלחה, אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה
    ניר
    24/01/2011

שלום ,

הייתי מעוניין לשאול לגבי הוצאת הנקודות השחורות מהפנים ..

1) כגבר שף פעם לא היה אצל כוסמטיקאית רציתי לשאול אם יצא לכם לטפל בגברים בנושא הזה ? כי אני ממש מתבייש ללכת .

2) מה המחיר של טיפול כזה ומה בעצם לבקש מהקסמטיקאית ?

3) האם אחרי הטיפול נישארים סימנים אדומים וכד' לפנים למשך זמן ? ואם כן למשך כמה זמן ?

אשמח לתשובה . תודה מראש .

לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• עזרה - תגובה

רחל סיטבון
    24/01/2011

שלום ניר וברוך הבא לפורום
    ראשית, אין כל רע בכך, בוודאי שיוצא לטפל בגברים והמון. אין ממה להתביש להיפך תגאה בכך שאתה מעוניין להיראות טוב ומטופח.
    מהקוסמטיקאית תבקש לבדוק האם אתה צריך טיפול ומהן ההמלצות שלה. אתה לא חייב לטפל באותו הרגע אלא לחשוב ולקבוע תור למועד אחר. חשוב לציין בשיחה עם הקוסמטיקאית שאתה מעוניין לבוא לייעוץ.
    בעיניין המחיר זה משתנה מאחת לאחרת תבדוק מס' קוסמטיקאיות ותוודא שהן לא רק משתלמות במחיר אלא גם באיכות.

בהצלחה
    רחל סיטבון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ניר
    25/01/2011

תודה רבה על התשובה .
    רציתי לשאול עוד משהו לגבי ניקוי גבות .. אם אני מתחיל לנקות ואחרי תקופה מפסיק הגבה תחזור לצורתה המקורית או שתגדל בצורה פרועה יותר ולא מסודרת ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה