מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלפוחיות לאחר IPLשאול22/01/2011
שלום, עשיתי הסרת שיער ברגל אצל קוסמטקאית ויש לי מעין שלפוחיות כאלה שלא עברו רואים אותם ממש מקרוב אבל עדין מציק,איזה חצי שנה לאחר ההסרה, פניתי לעו"ד שהגיש תביעה על 100 אלף ש"ח (+החזר תשלום על טיפול סדר גודל של אלף ש"ח) והקוסמטקאית הציעה לי שאני אסיר את התביעה והיא תחזיר לי את הכסף ותסדר את השלפוחיות הקטנות. היא באמת אישה טובה וזה קרה בטעות להערכתי. שאלתי האם לשמוח עליה או כבר הזיקה ואין דרך לתקן את הנזק? האם יש דרך סבירה להסיר את המזק בעור?
תודה רבה אשמח לשמוע את תגובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלפוחיות לאחר IPL - תגובה
אורית בן יהודה24/01/2011היי בורכה הבאה לפורום.
נשמע שאת מדברת על הצטלקות קלאודית (הצטלקות עגולה/אובלית בולטת וחלקה יכולה להופיעה בגדלים שונים), צרפי תמונה .
הצטלקויות מעין אלו נוצרות אצל אנשים הנוטים לכך(נדיר) והטיפול הוא ע"י הזרקת קורטיזון.
ע"י רופא עור או פלסטיקאי ורצוי בהקדם.
הכל בגדר השערה כמובן,
ניגשת לרופא עור או פלסטיקאי לקבל אבחנה?
בהצלחה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה..!12320/01/2011
שלום אני מעונינת להסיר שיער לצמיתות ואני נוטלת כדור בשם דיפרסון ללא מרשם רופא נגד דיכאון האם יש בעייה עם הסרת שיער לצמיתות ונטילת תרופה זו? אשמח לתשובה מהירה תודה רבה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה..! - תגובה
רחל סיטבון23/01/2011שלום לך וברוכה הבאה לפורום,
דיפרסון הינה פורמולה של צמחי מרפא ייחודיים, שמסייעים לשיפור מצב רוח, והעלאת רמת הסרוטונין במוח. הצמחים הנמצאים בפורמולה בטוחים לשימוש ללא מרשם רופא,
כפי הידוע לי אין קשר בין טיפולים להסרת שיער לבין נטילת כדור מסוג זה, וכך גם מראות התוויות הנגד של מכשירים להסרות שיער.אך, יחד עם זאת מאוד חשוב להתייעץ גם עם הרופא המטפל ולברר את הסוגייה.
בהצלחה
רחל סיטבון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרם להסרת שיער לצמיתותגל20/01/2011
היי אודה לכם מאוד אם תוכלו לענות , לאחר ניסיון בלייזר בפנים שלא עזר אני כרגע עושה אפילציה כבר שנתיים וראיתי באינטרנט היום שיש קרם שעוזר לזרז את התהתליך קרם הוניקה או שאולי יש עוד קרמים שלא שמעתי עליהם
האם ניתן לקנות בסופר פארם או אם מישהו שמע על קרמים אחרים או על מידת האפקטיביות של הקרם ?
תודה רבה מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרם להסרת שיער לצמיתות - תגובה
אורית בן יהודה24/01/2011היי, וניקה היא משחה במרשם רופא בלבד המעקבת את צמיחת השיער.
קרמים קוסמטיים למינהם לא הוכיחו את עצמם לעומת זאת עם הוניקה יש שנים רבות של נסיון.
יחד עם זאת זו אינה משחה המסירה שיער לצמיתות-"אין חיה כזו"
שיעור בפנים פעמים רבות הוא הורמונאלי, אם עדיין לא עברת בירור הורמונאלי מאוד מומלץ!
אם אכן יש חוסר איזון הורמונלי, ישנם טיפולים שיעזרו לך להפתר מהשיער המיותר מהר יותר בשילוב האפלציה.
בהצלחה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוצרים של חוה זינגבויםm20/01/2011
שלום,
אולי תוכלו לייעץ/לעזור
אני בת 30 וסובלת מעור בעייתי, שמן באיזור ה T ומצד שני מיובש וחסר חיים ככל הנראה בגלל טיפול לא נכון.
הקוסמטיקאית שלי המליצה לי על מוצריה של חוה זינגבוים ונתנה לי מספר מוצרים
בימים הראשונים חל שיפור והעור באמת נראה טוב יותר
אולם לאחר מספר ימים החלו להופיע פצעים קטנים על כל שטח הפנים וזה נראה רע מאוד
האם הופעת הפצעים נובעת משימוש בחומרים לא מתאימים?
יש לציין שאינני סובלת מפצעים בשוטף
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוצרים של חוה זינגבוים - תגובה
רחל סיטבון23/01/2011שלום לך וברוכה הבאה לפורום
עור שמן בעייתי הגדרתו היא: עור שנוטה לפתח אקנה (פצעים) כתוצאה מעור רווי שומן.
האם יש לך עור מסוג זה, אם לא, אנא תארי איך נראה העור לפני השימוש בתכשירים של חווה זינגבוים, בנוסף, אילו תכשירים קבלת?
ממתינה
רחל סיטבון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקות לאחר הסרת שיעריוסף18/01/2011
שלום,
עשיתי באחד המכונים המפורסמים הסרת שיער מהעורף והצוואר. לאחר הטיפול יצאו לי המון פצעים מוגלתיים וכן העור נעשה מלא שלפוחיות קטנות. תבעתי אותם בבית משפט לתביעות קטנות וזכיתי בפיצוי.
שאלתי האם ניתן לטפל בעור?
שאלה שניה האם בשיטה אחרת אפשר להסיר ללא התוצאות הנלוות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקות לאחר הסרת שיער - תגובה
רחל סיטבון18/01/2011שלום יוסף וברוך הבא לפורום.
צר לי שקרה כזה דבר.
תמיד ניתן לטפל בעור ולשפר. לא ברור מה מצב העור כיום? כמה זמן עבר מאז שנכוית? האם היתה מעורבות רפואית? האם טיפלת בעור מאותו הרגע וכיצד? באיזו שיטה טופלת? רמת העוצמה? ועוד..
רצוי מאוד לגשת למכון מתמחה שיבדוק ויעריך מצב, הסתכלות רפאית לא תזיק.
כן. יש שיטות נוספות ללא תופעות מהסוג הזה. השיטה היא: אולטראסאונד באמצעות מכשיר הנקרא סלקטיף פרו מסיר שיער בכל הסוגים והגוונים ללא תלות בגוון העור וללא כאב.
בהצלחה
רחל סיטבון
0526775522* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקנה מתחת לעוריונית17/01/2011
שלום אורית
אני בת 28 וסובלת מפצעי אקנה על הפנים. הפצעים לרוב הם מעין גולות מתחת לעור, ללא ראש לבן שאפשר לנקז, והם כואבים נורא! בד"כ אני מורחת עליהם משחה (בנזואיל פרדוקסיל) אבל זה לא עוזר במיוחד....
לאחרונה אובחנתי כבעלת שחלות פוליציסטיות ואני מניחה שזה הגורם לאקנה.
כרגע אני לא מעוניינת להתחיל לקחת גלולות מכיון שאני מעוניינת להיכנס להריון.
אני שוקלת להתחיל טיפול של דיקור סיני בכדי לאזן את המערכת ההורמונלית, מכיון שאני לא מעוניינת להכניס לגוף שלי הורמונים מיותרים...
רציתי לשאול מהו הפתרון הקוסמטי שאת יכולה להציע לאקנה בהתחשב בכך שהוא נובע משחלות פוליציסטיות?
בנוסף יש לי מעט צלקות מפצעים ישנים והייתי רוצה לשמוע האם יש דרך להעלים אותם? וכיצד?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה מתחת לעור - תגובה
אורית בן יהודה18/01/2011היי חביבה ברוכה הבאה לפורום.
בלי לראותך בלתי אפשרי לתת המלצה מדוייקת לטיפול באקנה רק על סמך איבחון שחלות פוליצסטיות, בנות רבות סובלות מבעייה זו ואצל כל אחת הביטוי העורי הוא שונה.
את מתארת פצעים תת עוריים וכואבים דבר המעיד על אקנה דלקתי. במקרה זה טיפול ע"י אור כחול - פוטותרפיה עשוי לעזור מאוד בהפחתת הדלקת , אור כחול פוגע בחיידק האקנה P.ACNES ע"י פגיעה בחומר בשם פורפירין (רגיש לאור)המופרש ע"י חיידק האקנה ונחוץ לקיומו. סדרת טיפולי פוטותרפיה בצירוף קרם חומצה גליקולית בPH נמוך למריחה בלילה עשוי לשפר מאוד את מצבך, אך כאמור בלי לראותך ההמלצה היא כללית לאקנה דלקתית.
ניתן בהחלט לטפל באקנה הורמונאלי ללא נטילת גלולות, גשי לאבחון מסודר.
דיקור סיני ותזונה גם הם דרכי טיפול מועילות להתמודד עם חוסר איזון הורמונאלי,בנושא זה תוכלי להתייעץ בפורומים נוספים בפורטל זה.
המון בהצלחה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחלה פוליציסטית
מור נייברגר31/01/2011חביבה גם אני בת 28 סובלת מאקנה בעיקבות שחלה פוליציסטית אך אני גם קוסמטיקאית לכן אוכל לומר לך שכל פיתרון קוסמטי שתיבחרי הוא זמני ובמצבי אקנה חמור כמו שאת מתארת רק שילובים בין ראוקוטן אנטיביוטיקה וגלולות יכולות להשיג תוצאותלאורך זמן עוד אומר לך שאם את מנסה להרות בכל מצב יתנו לך הורמונים כדי להגביר את ייצור הזקיקים שאצלנו גדלים לא טוב.....אמליץ לך להתייעץ עם אנדוקרינולוגית ורופא עור במקביל בהצלחה יקירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קילוף עוראורלי12/01/2011
יש לי נמשים, פגמנטציה, ומעט צלקות הייתי לפני מספר ימים אצל קוסמטיקאית והיא המליצה לי על קילוף עור באמצעות מכשיר שנקרא RVIDERM במשך 10 טיפולים שמלווים במשחה שהיא מוכרת מסדרת הרטינול שמורחים בלילה, הטיפול איננו זול רציתי לדעת אם כדאי לי לעשות אותו או אולי יש משהו יותר זול וגם טוב שיש לך להמליץ, אני ממש מיואשת ורוצה שיעזרו לי, תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קילוף עור - תגובה
אורית בן יהודה17/01/2011היי רחל,
מכשיר RVIDERM אכן נעשה בסדרה של טיפולים , חשוב מאוד לשלב מלבד רטינול חומרים
מדכאי מלנין - חומרי הבהרה הגורמים למלנין לשקוע , שילוב של קילוף כלשהו עם תכשרים מתאימים עשוי לתת לך מענה לפגמנטציה.
חשוב שתדעי גם לאחר קילוף כלשהו כשמדובר בכתמים - פיגמנטציה יש להמשיך
להשתמש בתכשיר ההבהרה כדי לשמור על תוצאות הטיפול (כ 3 פעמים בשבוע)
אחרת הכתם יצוף ויעלה חזרה.
במידה והטיפול יקר לך הסתפקי ברכישת תכשירים פעילים הכוללים: חומר קרטוליטי (מקלף/ממיס) רטינול וחומר הבהרה, התמידי בטיפול והכי חשוב התמרחי במסנןן קרינה
30 SPF מספר פעמים ביום.
בהצלחה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רואקוטן למיליומיםהילה12/01/2011
שלום
התחלתי לקחת טיפול ברואקוטן לפני שבועיים לאחר ששום טיפול לא עזר להסרת המיליומים. רציתי לדעת לגבי טיפול קוסמטי על הרואקוטן...... ללכת לקוסמטיקאית שתוציא את המיליומים הקיימים??? או שעדיף לא לדעת בעור כרגע בטיפול מסוג זה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רואקוטן למיליומים - תגובה
רחל סיטבון16/01/2011שלום הילה וברוכה הבאה לפורום.
בתקופת נטילת רואקוטן ואף מספר חודשים אחר כך לא ניתן לבצע טיפולים פולשניים כדוגמת ניקוי עמוק (הוצאת שומנים). כל שאפשר לעשות הוא ללחח את העור הן בבית והן במכונים. חשוב מאוד למרוח עם כל יציאה מהבית קרם הגנה שכן בתקופה זו העור חשוף מאוד לפגעי השמש.
בכבוד רב
רחל סיטבון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת בנושא
הילה17/01/2011דבר ראשון.... תודה על התשובה :-)
אני רוצה לחדד את השאלה שלי.... הכוונה שלי לטיפול קוסמטי במהלך הרואקוטן הוא פשוט הוצאת המיליומים ע"י לחיצות עם האצבעות וללא שימוש בחומרים כימיים או מחטים.
אז עדיין לא מומלץ טיפול בזמן הרואקוטן וכמה חודשים אחרי????
תודה
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח לדעת אם מישהי מכירה את המוצריםאירית11/01/2011
את המוצרים של טוליפ נטורל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לדעת אם מישהי מכירה את המוצרים - תגובה
רחל סיטבון16/01/2011שלום אירית וברוכה הבאה לפורום.
השוק מציע מגוון עצום ומצויין של מוצרים המשווקים ע"י חברות שונות.
ללקוחותיי אני תמיד אומרת ,אם לא תנסי לא תדעי" חשוב להרגיש את החומר ולראות שיפור, את מה שאת תרגישי ולך יהיה טוב לא בהכרח יתאים לאחרת.
החשוב הוא להתאים את התכשיר למצב העור הנוכחי וכמובן שהמטרה לשמה קנית את התכשיר תהיה ברורה.
בהצלחה רחל סיטבון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי ..אחת..10/01/2011
אני מאוד מעוניינת בטיפול נגד אקנה בעזרת אור כחול. היכן אוכל לקבל טיפול טוב? האם יש מגוון של מקומות? והיכן אני מוצאת קוסמטיקאית\רופאים שמתעסקים בזה.
תודה ולילה טוב (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי .. - תגובה
רחל סיטבון11/01/2011שלום לך וברוכה הבאה לפורום.
כן, יש, אך מדיניות הפורום לא מאפשרת לי לפרסם ולהמליץ באתר. צרי איתי קשר ואתן לך את הפרטים.
בכבוד רב
רחל סיטבון
052677522* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפש אפילטורית טובה וזולה בת"א..גל08/01/2011
אני מחפש אפילטורית זולה באיזור תל אביב והסביבה, שתהיה מנוסה ועובדת בלי להשאיר כתמים, אבל יותר חשוב שתהיה זולה שלוקחת משהו כמו 200 שקלים לשעה פחות או יותר.. אשמח לקבל מספר פלאפון שלה השארתי מייל ופרטים, תודה לכל האדיבים (:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחפש אפילטורית טובה וזולה בת"א.. - תגובה
רחל סיטבון16/01/2011שלום לך גל וברוך הבא לפורום.
כן, יש, אך מדיניות הפורום לא מאפשרת לי לפרסם ולהמליץ באתר. צור איתי קשר ואתן לך את הפרטים.
בכבוד רב
רחל סיטבון
052677522* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקות אקנהאורלי05/01/2011
אני בת 32 אם ל- 3 בנים, בצעירותי סבלתי מפצעי בגרות ונשארו לי על הפנים צלקות (לא עמוקות) והייתי מאוד רוצה להעלים אותם, יש סיכוי לעשות זאת בלי פלינג עמוק? יש לי גם נמשים האם יש סיכוי גם להעלים אותם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש פתרון!
עינת06/01/2011ניתן לטשטש עד ל 90% ע"י מכשיר חדשני הפועל על RF(גלי רדיו) , פעולתו היא מעין צריבה/טראומה קלה על גבי העור, חימום הדרמיס ובכך עידוד יצירת הקולגן .התוצאות מדהימות.מנסיון!אני אחות מוסמכת וקטסמטיקאית רפואית והמכשיר הוא בבעלותו של הפלסטיקאי שעמו אני עובדת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
עינת06/01/2011בהמשך לתגובתי למעלה המכשיר פועל על צלקות למינהן ובנוסף על קמטים ופיגמנטציה - כתמי עור, משמש - למשל נמשים, כתמי הורמונלים וכאלו שבאים עם הגיל. פעולתו של המכשיר היא לשקם את העור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה זמן המוצר בשוק?
אורלי06/01/2011ומה הסיכונים? האם זה כואב? מה העלות של הטיפולים? אני מניקה כרגע האם זה מפריעה? האם זה מותח גם את העור? איפה אני יכולה לקרוא על זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורית או רחל אתן יכולות לענות לי?
אורלי12/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורית או רחל אתן יכולות לענות לי? - תגובה
אורית בן יהודה13/01/2011היי רחל , יש הרבה מכשירים בשוק בהם משתמשים פלסטיקאים , אך יש להזהר בהבטחות כאשר מדובר בהעלמת צלקות.
בתחום הקוסמטיקה הרפואית משתמשים בטכנולוגיית ELOSבמכשירE-STYLE , בו ניתן לטפל בנמשים
ולטשטש הצטלקיות להבהיר כתמים , דרושה סדרת טיפולים כאשר התוצאה היא מראה אחיד יותר של העור. גם רופאי עור ופלסטיקאים משתמשים בטכנולוגיה זו.
בברכה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראשית תודה על התיחסותך
אורלי13/01/2011השיטה שהתכוונת היא גלי רדיו? כמה אחוזי הצלחה יש לזה? אני מכירה משהיא שמתעסקת בהסרת שיער (לא קוסמטיקאית) שמתחילה לעשות גם את זה בעזרת גלי רדיו האם את ממליצה? ומה סדר גודל המחירים פחות או יותר? וכמה טיפולים? האם התוצאות טובות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראשית תודה על התיחסותך - תגובה
אורית בן יהודה17/01/2011הי רחל,
אני ממליצה לך לא להפקיר את פנייך אצל מי שאינה מוסמכת כקוסמטיקאית!
השיטה שכתבתי עליה היא ELOS המילה elos היא ראשי תיבות של: Electro Optical Synergy - שיטה המשלבת אנרגיית אור ,ipl בסינרג'ייה (בו זמנית) עם תדרי רדיו RF - גלי רדיו, אנרגיית האור והאנרגיה החשמלית(RFׂ )פועלות בו זמנית בשכבות העליונות והעמוקות של העור.
גשי רק לקוסמטיקאית רפואית מוסמכת ובעלת נסיון בשימוש במכשור רפואי.
התוצאות המתקבלות הן טובות , כמובן שיש לעשות תיאום ציפיות, כפי שכתבתי לך יש להזהר מהבטחות כגון "העלמת צלקות"
המחירים שונים מקליניקה לקליניקה.
מומלץ לבקר במספר קלינקות ולהפעיל שיקול דעת.
המון בהצלחה,אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כנסו כולם בבקשה נושא מאוד חשוב !!!!גל03/01/2011
יש הסבר מובן לשאלה למה בשביל שעת טיפול באפילציה או בסלקטיף פרו אני צריך למשכן את האוטו ? יש הרגשה שהקוסמטיקאיות מנצלות את הנושא הרגיש שלנו כדי לגבות מאיתנו טונות של כסף, בטיפול לייזר רגיל ברשת מאוד מוכרת ואיכותית, לטעמי הכי איכותית היום אני מטופל בכל הגוף שזה כולל: שוקיים, ירכיים, מפשעות, ישבן, וגב תחתון, בטן וחזה- במחיר של 13000, שזה ל12 טיפולים ובמכשיר הלייטשיר שזה אחרי 12 טיפולים יותר חלק מאמא. ושעה של טיפול במכשיר הסלקטיף פרו אחרי הנחה(!) אני צריך לשלם 500 שקל וזה מספיק ב ד י ו ק להורדה של 80 שיערות במקרה הטוב, ואני מדבר מניסיון! קשה לי, באמת שקשה לי בגיל הצעיר שלי ששיערות הגוף שלי נורא מפריעות לי ומורידות לי את הביטחון העצמי לשלם בעבור שעת טיפול מחיר של 500 שקל, כמובן שהאיזור אצלי הוא קצת גדול והורמונלי (לכן לייזר לא יעיל באיזורים ההורמונלים) אז אני צריך עבודה של לפחות 3 שעות לטיפול אחד=1500 שקל, זה איזור הורמונלי אז צריך נגיד פעם בשבוע. 1500 ש"ח, וצריך לעשות חזרות על האיזור, נגיד 10 חזרות, שזה יוצא כבר 15000 וזה באמת במקרה הטוב, אז בואו נעיף מבט למעלה לכל האיזורים שבהם אני מטופל בלייזר ב13000 שקלים שזה 85 אחוז מהגוף, נשאר עוד איזורים נורא קטנים כמו גב עליון וכתפיים, כמו שאמרתי רק להסיר שיער מהכתפיים בעזרת הסלקטיף או אפילציה יעלה לי מחיר של 15000, אז למה לעשות את זה? באמת איפה ההגינות שלכן אתן הקוסמטיקאיות? תגבו מחיר שעת עבודה במחיר של 100 שקלים מקסימום וגם זה הרבה כסף. בסך הכל אפשר להגיד שתפסתן אותנו למטה ועשקתם לנו את הכיס וזה נורא כואב ולעבוד כ"כ הרבה זמן בשביל להסיר את השיער שלא לדבר שלפעמים הטיפול לא אפקטיבי, אני מרוויח לשעה 25 ש"ח, אתן מרוויחות 500, כמה שעות אני צריך לעבוד כדי לשלם לכן לשעת עבודה שלכן? התשובה היא: 20. להגיע ל3 שעות עבודה שלכן אני צריך לעבוד 60 שעות !!. מי שיש לו תשובה הגיונית אשמח לקבל אותה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כנסו כולם בבקשה נושא מאוד חשוב !!!! - תגובה
אורית בן יהודה06/01/2011היי גל ברוך הבא לפורום.
התשובה מאוד פשוטה, לא מבצעים אפילציה או סלקטיף פרו באזורים המגיבים ללייזר או IPL
כמו שכתבת לא משתלם ויקר .כל עוד סוג השיער מאפשר טיפול בשטחים גדולים , ז"א השיער בעל פיגמנט כהה ומגיב לאנרגיה אופטית
סלקטיף פרו מיועד לשיער פלומתי ,לבן, ג'ינג', אזורים הורמונלים לדוגמא אזור הפנים בנשים
כאשר יש להזהר בעבודה באנרגיה אופטית העלולה לעורר זקיקים רדומים .
בקצרה העבודה בסלקטיף או אפילציה מיועדת רק לסוגי שיער שאינם מכילים מספיק פיגמנט או לאזור הורמונלי . בנוסף נעשה שימוש באפילציה או בסלקטיף פרו אצל אנשים שעברו סדרה של הסרת שיער כמו שאתה עובר עכשיו והשיער הנותר כתוצאה מהסרת שיער באנרגיה אופטית (אור) כבר דק וחסר פיגמנט ,שיער מסוג זה יגיב רק לאפילציה או לאולטרהסאונד - סלקטיב פרו .
לגבי המחיר שקוסמטיקיות גובות על סלקטיף, חשוב להבין שלכל פולס יש עלות גבוהה ווגם המכשור יקר מאוד. מקווה שהבהרתי לאיזה סוג שיער טיפולים אלו מיועדים , לכן חשוב שכל אחד יפעיל שכל ישר יתייעץ ולא יגרר לטיפולים יקרים ומי שאין ברשותו תקציב לטפל באזורים הורמונלים שיסתפק בהסרת השיער באותו אזור ע"י מריטה בשעווה.
בהצלחה,
אורית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבלרועי02/01/2011
זה לא שומנים שבסדר הם באף וזהו.
זה שומנים שממש אפשר לראות אותם יוצאים המאף באור וזה ממש מפריע, אני מתבייש להראות ככה בחוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבחון רק לפי הסתכלות
עינת06/01/2011לדעתי אפשר לתת תשובה רק לפי הסתכלות על העור.אשמח לעזור לך, אני אחות מוסמכת וקוסמטיקאית רפואית ובעלת קליניקה בפיקוח רפואי. אני והרופא נשמח לעזור לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסבר על אפילציה???יעל01/01/2011
הייתי רוצה להבין איך הולך התהליך באפילציה,
במידה ורוצים לנקות שטח יחסית גדול כמו הבטן בכל טיפול משתלטים על איזור קטן ומנקים ממנו את השיער כמה שמספיקים ובטיפול הבא ממשיכים לנקות עוד קטע?
ואחרי כמה זמן חוזרים על האיזור שכבר עשינו? הרי נשארות שיערות קטנות שלא הוצאו או שיער שגדל שוב כי האפילציה לא השמידה אותו לחלוטין..
ככה זה עובד?
ומה קורה לאחר הטיפול כשהעור עדיין פצוע ועדין? מה הוראות הטיפול והנקיון הבסיסיות? בייחוד שזה בבטן שרוב הזמן מכונה בבגדים..
מהי הדרך הנכונה?
אודה מאוד על תשובות לשאלותיי
שבוע טוב ושנה מעולה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסבר על אפילציה??? - תגובה
רחל סיטבון02/01/2011שנה אזרחית טובה וברוכה הבאה לפורום.
הסרת שיער לטווח ארוך מכל סוג שהוא (אפילציה, לייזר וכדומה) תלוייה בגורם בסיסי וחשוב מאוד: הוא חייב להיות בשלב הצמיחה. ואם לא כך, לא מתבצע ההרס. כלומר צריך לחזור על אזורי הטיפול עד לתוצאה רצויה.
לגבי טיפול בעור לאחר אפילציה לשמור על הגיינה והרגעת העור, במידת הצורך, באמצעות משחות כמו ביאפין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסבר על אפילציה??? - תגובה
רחל סיטבון02/01/2011ובהצלחה
רחל סיטבון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)