מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לימודי קוסמטיקהמיה15/09/2010
אני מעוניינת לעשות הסבה מקצועית לקוסמטיקאית. היכן כדאי ללמוד? אלו תחומים ? כל עיצה תתקבל בברכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קוסמטיקה - לימודים
רחלי04/10/2010היי מאיה
שמי רחלי בוגרת המכללה לקוסמטיקה רפואית משנת 2001
באופן חד משמעי אמליץ לך ללמוד במכללה לקוסמטיקה רפואית הסיבות רבות אם נתחיל למנות אותן לא ישאר מקום בדף
אבל החשוב מכל זה שבסוף את יוצאת לשוק העבודה כידך על העליונה
ובכל ראיון עבודה שתלכי רק תגידי שלמדת במכללה וזה יהיה כרטיס הביקור שלך
מלבד זאת צוות ההוראה מקצועי
והמכללה הינה ביית לכל החיים
אם יש לך פיסבוק כנסי לפיסבוק של המכללה או לאתר
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיצוץ שיער ערווהאור15/09/2010
שלום,
רציתי לדעת האם יש קוצץ שיער (כמו מכונת תספורת) לאזור הנרתיק?
תודה וחג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ????
אורית בן יהודה16/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי מרכיבים בקרם לחותidanofar14/09/2010
שלום,
יש לי עור פנים מעורב, ואני מעוניינת לקנות קרם פנים,
ניסיתי עד כה כל מיני קרמים של כל מיני חברות:
קרם לחות לעור מעורב - על בסיס מים - במרקם קרם או ג'ל -
אולם הם "מתפוררים" לאחר שהם נספגים על הפנים שלי.
מה גורם לתופעת ההתפוררות הזו?
האם זהו מרכיב כלשהו בקרם, או תגובה למשהו בעור הפנים שלי?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי מרכיבים בקרם לחות
אורית בן יהודה16/09/2010היי ברוכה הבאה לפורום.
נסי לרכוש קרם ברבדוס של אנה לוטן דרך קוסמטיקאית, יתכן ואת סובלת מקשקשת בעור. ושילוב קרם לא מתאים יכול לגרום לך לתחושה של התפררות, קרם הברבדוס מיועד לעור שמן עד מעורב
ומטפל גם בעור סבוראי (קשקשי) בכל מקרה התכשיר מעולה.
בהצלחה וגמר חתימה טובה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בסלקטיף פרויוני13/09/2010
אני מטופל כבר שישה טיפולים ואני לא רואה שיפור, רציתי לשאול
האם קיצור השיערה לאורך של 4 מ"מ הכרחי להצלחת הטיפול? (כי זה לא מתבצע)
ו.. האם אחרי שישה טיפולים אמור להופיע שיפור בכלל...
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער סללקטיב
אורית בן יהודה13/09/2010היי יוני ברוך הבא לפורום.
קיצור השערה ל4 מ"מ הכרחית לקבלת תוצאות טובות , כאשר השערה לא מקוצרת אנרגיית האולטרה סאונד מתפזרת לאורך השערה שלא קוצרה ומתבזבזת ,
בטיפול בגלי קול לא ניתן לגלח לגמרי כמו בטיפולי IPL ומשום שיש צורך לאחוז את השערה מקצרים עד כמה שניתן ,כך רוב אנרגיית האולטרה סאונד מובלת לשורש השערה וניתן בצורה זו להגיע לתוצאות אופטימליות . בשיער עבה חשוב גם לתת לפחות שני ולסים על כל שערה.
במידה והטיפול נעשה בצורה מקצועית אתה אמור כבר לראות תוצאות כלשהן.
בהצלחה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לוקסידהילה13/09/2010
שלום, אני מסיימת בימים הקרובים טיפול ברואקוטן במינון נמוך. אני בת 27.
בעוד כחודש אני אמורה להתחיל טיפול בלוקסיד לטיפול בפיגמנטציה ובצלקות.
מטרידה אותי העובדה שאני קוראת בפורומים שונים תלונות של מטופלות בלוקסיד שהוא לא עוזר ושהוא אף מעודד יציאת פצעים. שנה טיפלתי ברואקוטן כדי להימנע מפצעים ועכשיו אני פוחדת שהלוקסיד יעשה גירוי מסויים והפצעים יחזרו. אולי עדיף לי ללכת לרופא עור פרטי או לקוסמטיקאית ולקחת תכשיר אחר שמכיל בין היתר ויטמין A אך גם דברים נוספים שגם יעזרו לתוצאה וגם לא יעודדו יציאת פצעים?
מה המלצתך?
אציין שגוון עורי בהיר (אך עם פיגמנט צהוב, עדות המזרח בכל זאת..), והעור שלי מעורב עד שמן עם נטייה לנקבוביות מעט פעורות.
אודה מאוד להתייחסותך.
שנה טובה ומבורכת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לוקסיד וטיפול בפוסט אקנה
אורית בן יהודה13/09/2010היי הילה ברוכה הבאה לפורום.
טיפול בלוקסיד (רטין Aׂ ) משפר את מרקם העור אך אינו יעיל לבדו לטיפול בפיגמנטציה.
כמו כן חשיבות רבה לניקוז הנקודות השחורות, כמובן שיש מקום לבדוק את מינון הראקוטן שלקחת
במידה והמינון אכו נמוך יש להמתין עוד כשבועיים - חודש ולעבור ניקוי פנים אצל קוסמטיקאית רפואית מאוד מיומנת שתדע להתמודד עם עור לאחר נטילת רואקוטאן!
ראקוטאן אכן משפר את מצב האקנה אך יש לקחת בחשבון שהעור הופך להיות יותר דק ונוטה לנימי דם (קפילרים), לעומת זאת רטין a מעבה את הדרמיס אך גורם גם הוא לנימי גם בולטים והתופעה אינה חולפת עם הפסקת הטיפול .
חלופה נהדרת לרטין A היא שימוש ברטינול ובחומצה גליקולית 10% חפשי כזו עם PH 3 -עושה נפלאות לאקנה פעיל ולמניעת התפרצות נשנית של אקנה , וכן תכשיר המדכא את התאים המפרשים מלנין וגורמים לפיגמנטציה. מאחר וגוון עורך בהיר עם גוון צהבהב סוג עור הנוטה מאוד לפיגמנטציה חשיבות רבה לטיפול נכון וכמובן הימנעות משמש ושימוש בקרם עם מסנן קרינה 30 SPF לעור שמן.
מקווה שעזרתי ,
בברכה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה- המשך באותו נושא
הילה13/09/2010וואו קודם כל תודה על התגובה המפורטת. האם צירוף החומרים שהמלצת לי עובד גם על שיפור מראה של צלקות, שיפור כללי של מרקם העור וגם עוזר להבהרת כתמי פיגמנטציה?
אם כן, איפה אני משיגה קרם כזה שיכיל את כל המרכיבים הללו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה- המשך באותו נושא
אורית בן יהודה16/09/2010היי הילה,
בהחלט כן בהסתייגות מטיפול בהצטלקויות, אמנם בטיפול נכון תקבלי שיפור,
אך ריקמה צלקתית לעולם לא תהייה חלקה לגמרי אפילו לאחר פילנג עמוק אצל רופא.
את יכולה להשיג את החומרים שהמלצתי עליהם אצל קוסמטיקאיות רפואיות ששעובדות עם מוצרי MGP.
אין תכשיר המכיל את כל המרכיבים יש לשלב 2 או שלושה תכשירים לקבלת תוצאות טובות
כמובן לאחר הדרכה.
שנה טובה וגמר חתימה טובה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איפור קבוע - זמניאורלי09/09/2010
אורית שלום,
יש לי קרחות בגבות עקב תלישה שלהם ( יש לי הפרעה שנקראת טריכוטילומאניה) , כל פעם בגודל אחר ובמקום אחר.
האם יש דבר כזה איפור קבוע - זמני, כלומר למס' חודשים בלבד או שנה שאחרי התקופה יעלם לחלוטין ולא משאיר אח"כ זכר של סימנים או צלקות.
תודה אורלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איפור קבוע
אורית בן יהודה11/09/2010היי אורלי
איפור קבוע עדין יחזיק מעמד עד שלוש שנים וידהה בהדרגה.
בברכה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי היו קרחות אומנם
יהודית תור13/09/2010לא מהתופעה אותה את מתארת אלא מעיצוב לא נכון שעשתה לי מישהי .
עשיתי הצללה כי לא יכולתי לסבול את עצמי עם הקרחות האלה התביישתי נורא יצא מאוד עדין וכשהשיער צומח בקושי מבחינים בזה , אני מוצאת יתרון נוסף שכעת גם כשאני מסדרת לעצמי את הגבות אני לא מפספסת יש לי את הצורה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער בבית השחיאורלי09/09/2010
אורית שלום,
אני מעוניינת להסיר שיער בבית השחי , אני לא שעירה במיוחד והאזור יחסית לא מאוד גדול . יש לי שערות שחורות ועור בהיר. מאוד מבולבלת כבר מאיזו שיטה הכי כדאי?
הדבר החשוב לי ביותר הוא שלא אצטרך לעשות טיפולי תחזוקה.
האם אחרי כמה שנים ללא טיפולים השיער יכול לחזור?
האם הכי נכון הוא להוריד בלייזר/ IPL ואת השאריות באפילציה?
האם זה נכון שב-IPL יש יותר סיכוי של צמיחה נוספת של שיער?
אורלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער ללא תחזוקה
אורית בן יהודה11/09/2010היי אורלי.
בIPL ניתן להגיע לדילול של עד כ80% וכן בליזר, עד לדרגה שהשיער הנותר דק מידי ואינו מגיב לאנרגיית אור (לייזר או IPL) את יכולה לבחור לבצע טיפולי תחזוקה אחת למספר חודשים.
או להסיר את השיער הנותר ע"י אולטרה סאונד או אפילציה.
חשוב לבחור בקליניקה המחזיקה מכשור IPL חדיש הנותן תוצאות נהדרות.
שנה טובה, אורית בן יהודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דילול השיער ברגליים וחלק מהבטןדן08/09/2010
אני בן 20 ויש לי משום מה שעירות יתר בולטת ברגליים. אני לא רוצה להוריד את כל השיער כי זה לא גברי אבל מצד שני יש לי הרבה שיערות וזה לא אסתטי ומפריע לי. אני לא רוצה להוריד שיער בלייזר או בשעווה כי זה כואב מידי ויותר מתאים לבנות. חשבתי על לדלל שיער במספריים, רק שמעתי שככל שאתה מדלל יותר שיער עם מספריים זה גדל אפילו יותר, מהר יותר והשיערות הופכות לקהות וקשות יותר, ושזה גם יכול מאוד לגרד. זה נכון? האם אתם ממליצים על דילול שיער בעזרת מספריים או שזה רק יכול להחמיר את הבעיה?
בנוגע לבטן - רוב הבטן שלי לא מאוד שעירה אבל החלק התחתון של הבטן שעיר (הרבה יותר מהחלק העליון) וזה גם לא אסתטי ומפריע לי. חשבתי גם שם לקצץ קצת קצת שיער במספריים. האם כדאי? או שזה יכול להביא לתוצאה יותר חמורה ולגרום לשיערות לצמוח חזק יותר ואף להתפשט לאזורים אחרים בבטן בהם בקושי יש לי שיערות?
תודה למי שעונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילול שיער
אורית בן יהודה11/09/2010היי דן,
טיפולים בודדים בIPL עד 3 במרווחים של חודשיים ידללו את השיער בצורה יפה 'השיער יהייה פחות צפוף ויותר דק.
ע"י גזירה לא תפתור שום דבר הגזירה עצמה גורמת לשיער להראות עבה בקצוותיו .
טיפולי IPL אינם כואבים ואינם רק לבנות ומדובר על טיפולים בודדים לשם דילול.
שנה טובה, אורית בן יהודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיערדני06/09/2010
אהלן,
אני בן 17 ואשמח לדעת על דרכים נגישות להסרת שיער בין הגבות עם מינימום כאב ו/או נזק.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער ביו הגבות
אורית בן יהודה11/09/2010היי דניאל.
ניתן להסיר שיער ביןהגבות ע"י I PL במקרה והשיער כהה ועבה עד לדילול משמעותי ואח"כ לסיים ע"י מכשיר האולטרה סאונד SELECTIF PRO . במידה והשיער עדין או בהיר יש להתחיל את הטיפול ישירות באולטרא סאונד כל זאת לאחר אבחון והתאמה מקצועית.
בברכת שנה טובה ,
אורית בן יהודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלטרנטיבה אחרת?
דני11/09/2010אין אלטרנטיבה אחרת שנגישה יותר? ז"א, לא לייזר. לא לצמיתות. יצמח, נוריד כאילו. איזה מדבקות לא כואבות או משהו..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשעווה
אורית בן יהודה13/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא מזיק?
דני16/09/2010זה לא מזיק במידה מסוימת? שכאילו מוציאים ככה? לבפנים זה לא מזיק/מעבה או משהו כזה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא מזיק?
אורית בן יהודה20/09/2010שעווע היא אלטרנטיבה לשאר השיטות, כמובן שעדיף IPL , אולטרה סאונד או אפילציה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרום וקרם לחות לפניםליזוש04/09/2010
אפשר לקבל המלצה על סרום לפנים לעור רגיל-מעורב וקרם לחות קליל שלא מותיר את העור מבריק
לגיל 27 .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרום וקרם לחות לפנים
אורית בן יהודה05/09/2010היי ברוכה הבאה לפורום.
אני יכולה להמליץ לך על קרם ברבדוס של אנה לוטן , קליל מאוד או קרם לחות לעור רגיל מעורב של חברת תפוח המכיל גם מסנן קרינה.
סרום פוליג'ל של חברת MPG יכול להתאים לעור מעורב מכיל 4% חומצה לקטיק ו4% חומצה גליקולית מינרלים וחומצות אמינו ועוד, ניתן למריחה לפני השינה לכל הלילה עושה פעולה קרטוליטית קלה והבהרה , ניתן להשתמש בו גם כמקדים לקרם לחות
ברכת שנה טובה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה:)
ליזוש24/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרררה דחווף .נועם01/09/2010
שלום ,
אני נער כבן 17 ורציתי לדעת מה אני צריך לבקש מקוסמטיקאית על מנת שתוריד לי את השחורים ולנקות את הפנים ככה שיראו נקיות יותר האם אני צריך לבקש ניקוי פנים ?
וישלך שם של קוסמטיאית מקצועית באזור באר שבע ? שאת ידועת עליה שהיא מתמחה בניקוי פנים ובניקוי גבות לגבר ? אשמח אם תרשמי לי שם של מישהי שאת ממליצה עליה .. למרות שבטח את לא נוהגת לפרסם שמות פה של קוסמטיקאיות .. פשוט אין לי כ'כ ידע בנושא ואין לי למי לפנות ...
תודה מראש :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרררה דחווף .
אורית בן יהודה05/09/2010היי:) ברוךהבא לפורום
אתה צריך לבקש טיפול פנים לעור שמן, יש חשיבות רבה לחיטוי נכון בבית לאחר ניקוי הנקודות השחורות.
יש לי המלצה על קוסמטיקאיתי הקרובה לבאר שבע אתה מוזמן לכתוב לאימייל .
בברכת שנה טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול פנים
שירה10/09/2010היי אני קוסמטיקאית מבאר שבע, מטפלת גם בגברים, מבטיחה לך טיפול מושקע והגון לפנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
נועם06/10/2010תודה אורית . ושירה איפה נמצאת הקליניקה שלך ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משחת "אמלה"ויקי01/09/2010
שלום רב,
אני מסירה שער בפנים ע"י אפילציה ורציתי לבדוק לגבי משחת "אמלה" משחת אילחוש.....
שמעתי שהמשחה היא מסוכנת לשימוש ועוד משחות אחרים שאני לא מכירה את השמות......
שאלה: האם זה נכון???
שאלה: איזה משחות מאושרות ע"י משרד הבריאות ואיזה אסורים לשימוש???
והאם מומלץ בכלל להישתמש במשחות גם מאושרות????
תודה מראש ושנה טובה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משחות לאילחוש
אורית בן יהודה01/09/2010היי ויקי ברוכה הבאה לפורום:)
האמלה מאושרת לשימוש כמו כן יש לה תחליף גנרי בשם דוקאין אותם חומרים פעילים ואותה השפעהבמחי יותר זול.
המשחה לא מסוכנת למריחה על אזורים קטנים פנים למשל לצורך אפילציה איפור קבו וכד'.
לעומת זאת מריחה באזורים נרחבים כמו רגליים שלמות לשם לייזר עלולה להיות מסוכנת בארה"ב היו מס' מקרי מוות באנשים שסבלו ממום בלב ולא היו מודעים לכך. אחד המקרים היה בבחורה שמרחה אמלה על אזורים נרחבים ובזמן נהיגה קיבלה ארוע לבבי.
לכן במקרה של מריחת אמלה על אזורים נרחבים יש לשהות במרפאה שיש בה ציוד לשעת חירום.
בברכה, אורית בן יהודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
ויקי19/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיגמנטציה לאחר רואקוטןנפאל31/08/2010
שלום רב.
אני חודשיים לאחר סיום רואקוטן ואנ מעונינת לעשות אפילציה. אם אני אעשה טיפול ניסיון של כמה שיערות בודדות בלבד לבדוק האם משאיר פיגמנטציה זה יכול לעזור? או שהפיגמנטציה לא נראית לאחר הטיפול מיד (כמה ימים) אלא לאחר זמן רב יותר (שבועות חודשים)???
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיגמנטציה לאחר רואקוטן
אורית בן יהודה01/09/2010היי:)נפאל ברוכה הבא לפורום.
לבטחונך יש להמתין עוד כחודשיים שלושה, יש סכנה אמתית ליצירת הצטלקויות לאחר נטילת ראקוטאן, לכן בכל תהליך פולשני יש להמתין חצי שנה!
לא מדובר כאן רק בפיגמנטציה.
בברכה, אורית בן יהודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי אבל..
נפאל01/09/2010השאלה שלי האם הפיגמנטציה נראית באותו הרגע או בדיעבד כמה חודשים אחרי הטיפול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למכירה מכשיר אפילציה של קנור0547807דנה31/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
טלפו לאפילציה 0547807309
דנה31/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יגדל ?אביב30/08/2010
שלום,
אני שייפתי עם פצירה את הציפורן (מלמעלה) האמצעית ביד .
שייפתי כנראה הרבה כי עכשיו כשאני נוגע בציפורן (למעלה) האצבע כואבת ,
לא רואים משהו מיוחד מבחינה חיצונית.
האם העובי של הציפורן יגדל, כמה זמן לוקח עד שהיא גודלת ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
אורית בן יהודה01/09/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_בניית_ציפורניים' id=link]בניית ציפורניים[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)