פורום קוסמטיקה פרא רפואית - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 2 שאלות..
    dani
    14/10/2010

1.האם זה שהמחזור שלי לא כ"כ סדיר תשפיע על הצלחת הטיפולים??
    חשוב לציין שזה תורשתי וגם לאמא שלי ולאחיותי הוא לא היה תמיד סדיר..

2.זה הגיוני שלאמא שלי ולאחיותי הגדולות אין שיערות בישבן ולי יש??דברים כאלה לא עוברים בדרך כלל בתורשה??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    2 שאלות..

הוספת תגובה

• 2 שאלות.. - תגובה

אורית בן יהודה
    20/10/2010

היי , אני מניחה שאת שואלת על טיפולי הסרת שיער , כן מחזור לא סדיר מעיד על חוסר איזון הורמונאלי מצב כזה בהחלט משפיע על הצלחת הטיפול.
    גשי לגניקולוג לבירור הורמונאלי, תמיד חשוב לדעת ולטפל .
    שיעור ייתר אכן עובר בתורשה, אך התורשה יכולה להגיע גם ממשפחה מורחבת ומדור קודם.. ובנוסף כיום רואים הרבה בעיות הורמנליות ושיעור ייתר אצל בנות צעירות .
    המזון שאנו אוכלים אינו טבעי כמו בעבר ומלא בהורמונים , יש סברה די מבוססת כיום במדע הגנטיקה שאומרת שגם מצבה של האם בזמן ההריון ולפניו (מצב תזונתי ונפשי)יכול לעורר ולשנות גנים .
    לכן אינך יכולה לדעת... היבדקי וטפלי
    המון בהצלחה, אורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נפיחות לאחר איפור קבוע
    גלית
    13/10/2010

שלום רב,
    לאחר לבטים רבים עשיתי אתמול איפור קבוע בשפתיים. תוחם ומילוי.. אחרי היו לי כאבים שנרגעו מאוד בחלוף השעות. אולם השפתיים נפוחות מאוד! לפחות פי2 מהרגיל. אני שמה קרח כל שעה וויטה מרפן. היום החל העור להתייבש לכיוון קילוף. נראה שהצבע יהיה מאוד יפה, יש מעט שתפי דם שנרגעים אך מדאיגה אותי מאוד הנפיחות שכרגע אינה סמטרית. האם יש מקום לדאגה? האם תתכן אלרגיה לחומר הצבע? או שזה נורמלי ויכול להמשך כמה ימים? כרגע זה לא משהו שממש אפשר לצאת איו מהבית. ודה מראש! גלית.

לקביעת תור
    סגירה
    נפיחות לאחר איפור קבוע

הוספת תגובה

• נפיחות לאחר איפור קבוע - תגובה

אורית בן יהודה
    13/10/2010

היי גלית ברוכה הבאה לפורום.
    לאחר תוחם ומילוי עלולה להתפתח בצקת (הצטברות נוזלים) החולפת עם הזמן הבצקת לא תמיד סימטרית...כל אחת ואחת מגיבה לפי רגישותה האישית , צבעי האיפור הקבוע מורכבים ממינרלים לא סביר שזו אלרגייה
    אני מציעה לך להירגע ולהמתין בסבלונות הרי עברת את התהליך רק אתמול.
    תמיד את יכולה לגשת למי שביצעה את התהליך כדי שתראה אותך.
    סביר להניח שתוך שבוע הנפיחות תרד בהדרגה וכך גם הגלד.
    וכן.. לאחר תהליך כזה לא תמיד נעים להסתובב ברחוב.. סבלנות.
    בלי לחץ ובהצלחה, אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה על קליניקה המתמחה בגברים
    זוהר
    10/10/2010

שלום,
    תוכלו להמליץ לי בבקשה על קליניקה המתמחה בטיפולי שעווה לגברים.
    תודה

הוספת תגובה

• המלצה על קליניקה המתמחה בגברים - תגובה

אורית בן יהודה
    11/10/2010

חפש בגוגל "צעיר לנצח"

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כתמים
    מרקוביץדר
    09/10/2010

שלום,קיבלתי מהרופא רטין A בריכוז של 0.05. אני שמה בכמות קטנה כל ערב. שאלתי היא האם מותר לעשות גם פילינג חומצות באחוז של עד 16% בנוסף? האם מעל 30 יום רצוף זה מסוכן? הרופא היציע לי לאחר מכן לעבור למשחת גליקמן אם לא תהיה הטבה, מה דעתכן? יש לציין שישנתי כל ערב עם קרמים של חומצות והפנים רגילות לכך.

לקביעת תור
    סגירה
    כתמים

הוספת תגובה

• כתמים - תגובה

אורית בן יהודה
    12/10/2010

היי ברוכה הבאה לפורום.
    שילוב של רטין A ופילינג חומצות יכול להתאים למי שעורה אינו רגיש מידי, למרות שאת מורגלת לשימוש בחומצות ברגע שמוסיפים רטין אין לדעת כיצד עורך יגיב ומאחר ואיני מכירה אותך לא אוכל לתת לך עצה עד שאראה את עורך, בינתיים היסתפקי ברטיןA , יש להשתמש בזהירות כדי לא לגרום לקילוף ייתר וגירוי. חשוב לציין שרטין הוא חומר מקלף ובפני עצמו אינו מטפל בכתמי עור , משחת גליקמן מומלצת יותר מורכבת מרטין ועוד חומרים המדכאים את המלנוציטים אותם תאים הגורמים לכתמי עור בין הייתר. חשוב לציין ששימוש ממושך ברטין A גורם לאדמומיות ונימי דם מורחבים, לכן עצתי לך להשתמש תקופה קצרה ואח"כ לטפל בעור בקרם חומצות בPH 3 יעיל הרבה יותר מקרם חומצות בריכוז 16% וPH גבוה, ניתן להיסתפק ב10% שילוב כזה נותר לך חדירות גבוהה לעור ותוצאות נפלאות ,חשוב לרכוש תכשירים כאלו מקוסמטיקאית מנוסה שתתן לך הדרכה נכונה כך תקבלי את התוצאות הכי טובות ללא גירויי ייתר ואדמומיות .משלבים יחד עם קרם חומצות תכשיר המכיל מדכאי מלנין, העבודה של קרם חומצות 10% בPH3 יחדעם מדכאי מלנין תיתן לך תוצאה נהדרת ללא תופעות לוואי. חשוב!!להקפיד על מריחת קרם הגנה מספר פעמים ביום.
    בהצלחה, אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

מרקוביץ דר
    13/10/2010

תודה רבה על התשובה. אני מבינה שיש עדיפות על קרם גליקמן ואני אבקש מרשם לזה.
    אני משתמשת בקרם הבהרה של ד"ר קליין וכך גם בסרום של הבהרה מד"ר קליין. עשיתי פילינג חומצות של צימחי מדבר יהודה והעור הגיב טוב גם עם שימוש ברטין A ( אותו אמרח רק כחודש).האם החומרים הנ"ל טובים למצבי? האם יש עדיפות למי הפנים של חבקין? ואם כן אז איזה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - הבהרה

אורית בן יהודה
    13/10/2010

הייי, אני מציעה לא לעשות "סלט" , בקשי קליגמן מן הרופא , תטפלי תקופה קצרה
    ואת התוצאות תשמרי ע"י שימוש בחומצות כפי שהמלצתי.
    בלי לראותך איני יכולה לתת לך תשובות יותר ספציפיות.
    בהצלחה, אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

מרקוביץ דר
    14/10/2010

תודה רבה על התייחסותך. אשמח אם בכל זאת תעני לי לגבי החומרים שכתבתי האם הם אכן מתאימים לפיגמנטציה ויכולים לעזור לי או לעזוב אותם כעת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חומרי הבהרה

מרקוביץ דר
    17/10/2010

ראיתי בפורום שיש התיחסות גם לחומרים מצד חברות מסוימות ואשמח לקבל את דעתך על :מי פנים של חבקין? חומרי הבהרה של ד"ר קליין? האם ידוע לך ה- PH שלהם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חומרי הבהרה - תגובה

אורית בן יהודה
    19/10/2010

צר לי איני יודעת, ברר עם החברה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    k
    08/10/2010

שלום ,
    האם שמעת על הטיפול ע"י פילינג דרמופיל ? אם כן מה דעתך ?

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• האם כוונתך לדרמפיל של ביופור?

אורית בן יהודה
    09/10/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

k
    14/10/2010

הכוונה אינה לצוצרים של ביופור , אלא לסוג של פילינג יחודי לאקנה....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רטינוליק MGP
    גלית
    03/10/2010

היי
    רציתי לדעת מה הפעילות הפזיולוגית שגורם הסרום "רטינוליק אקס אס" של חברת MGP

לקביעת תור
    סגירה
    רטינוליק MGP

הוספת תגובה

• רטינוליק MPG לאקנה הבהרה חידוש העור

אורית בן יהודה
    06/10/2010

היי גלית ברוכה הבאה לפורום.
    לא ציינת את סוג עורך אציין את מרכיבי הסרום
    סרום רטינוליק של חברת mpg בנוי משני מרכיבים המרחיבים את פעולתו על העור, ויטמין A עם חומצה גליקולית החיבור שני המרכיבים חומצה גליקולית וויטמין A בתנאים של חמצן גבוה בטכנולוגיה מתקדמת המנצלת את הכח הכימי של שני הריכיבים ומוציאה מהן את המירב, התכשיר מכיל רכיבים נוספים : בטא פרוקטן בטא גלוסמין, אמינו גוונדין ויטמין C וויטמין E , חומרים אנטיאוקסדנטים /נוגדי חימצון- מתקנים נזקים של רדיקלים חופשיים היוצרים שרשראות וגרמים נזקים
    בגופינו בכלל ובעור הפנים גורמים להזדקנות מוקדמת, הסבר כיצד נוגדי חימצון מתקנים נזקים: התאים מורכבים מאטומים כל אטום מוקף אלקטרונים , כאשר נוצר נזק עקב מתח עישון שמש וחלק מהתבגרותינו הטבעית, משתחרר אלקטרון מהאטום ונקשר לאלקטרון אחר וכך נוצרות שרשראות של רדילקלים חופשיים לאותם נוגדי חימצון שציינתי יש יכולת להתחבר לאטום חסר האלקטרון ולעצור את שרשרת ההתחמצנות!!
    כל הרכיבים המשולבים יחד משפיעים על התחדשות העור ,ככנאמר תיקון נזקים הנגרמים מרדיקלים חופשיים, שפעול הדרמיס:כלומר תיקון קולגן פגוע ועידוד בניית קוגן חדש- עם ההתבגרות שכבת הדרמיס העור נהיית דקה יותר שימוש בסרום רטינוליק XX למעסה מעבה את הדמיס ומעקב הזדקנות.
    חשוב לציין שהתכשיר תמיד מתחבר עם תכשיר נוסף של אותה חברה תלוי בסוג העור והבעיה.
    לעור יבש ומבוגר ולחידוש העור הוא ניתן יחד עם קרם רטינול, לעור אקנתי ופוסט אקנה משלבים את סרום הרטינול עם קרם חומצה גליקוליק, לעור יבש עם פגמנטציה הוא ניתן בשילוב עם קרם חומצה לקטיק.
    כפי שהבנת תכשיר מאוד פעיל ופעולתו נרחבת , מומלץ לשימוש כ 3 פעמים בשבוע בשילוב התכשיר הנוסף בהתאם לצרכי העור. חשוב מאוד בשימוש בתכשיר זה להזהר מגירוי ייתר ו"להקשיב לעור" ובמידה ומופיע גירוי /אדמומיות להפסיק ליום יומיים ולמרוח תכשיר כמו
    ויטה מרפן או בפנטן להרגעה וזירוז נשירת התאים המתים ואז יש לחזור לשימוש בחומרים.
    בשימוש נכון נותן תוצאות מדהימות בחידוש העור, ריפוי אקנה ופוסט אקנה והבהרת כתמי עור. חשיבות מרובה יש להקפדה על מריחת קרם הגנה SPF 30 מספר פעמים ביום.
    בברכה, אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה עולה כל אחד מהם- הקרם והסרום?

אנג'לה
    06/11/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום
    הילה
    29/09/2010

סיימתי לפני כחודש טיפול ברקוטן במינון נמוך. אציין שלא היו לי סדקים ויובש בעור במהלך הטיפול ורק השפתיים היו יבשות.
    רופא עור המליץ על לוקסיד חודש אחרי סיום הטיפול ברקוטן.
    אני לא מעוניינת בלוקסיד אני יותר מתעניינת בריניו של ביופור או בברייט.
    אני עוד לא יודעת בבירור לומר אם הרקוטן ריפא לי לגמרי את הפצעים. אני אדע בהמשך. אני מניחה על פי היכרות עם העור שלי שבתקופת מחזור ייצא פצע פה ושם.
    הבנתי שברייט יותר מתאים לעור שעדיין מוציא פצעים פה ושם והריניו מיועד לעור שכבר לא מייצר פצעים. ואני מתלבטת בין שניהם.
    תאכלס יש לי סימנים פוסט אקנטיים, חטטים, סימנים אדומים וחומים ונקבוביות מורחבות.
    איזה קרם מבין השניים לדעתך יתאים לי יותר ויוכל לתת מענה גם להפחתת פצעים, בעיקר הורמונליים? והאם אפשר להשתמש בקרמים האלה חודש לאחר סיום רקוטן? (כמו שהרופא עור אמר לי..)

אודה להתייחסותך :-)

לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• שלום

אורית בן יהודה
    02/10/2010

היי, ברוכה הבאה לפורום.הרניו מתאים יותר למצב עורך, השימוש בתכשיר מומלץ רק לאחר שהעור כבר אינו מגורה ומתקלף
    כתוצאה מהראקוטאן.
    בבכה, אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שעווה לפנים
    שירה
    28/09/2010

שלום, ניסיתי להוריד שפם בעזרת שעווה באופן עצמאי בבית אבל זה לא הצליח לי כל כך כי אין לי ניסיון בזה...
    קניתי שעווה של חברת "הדבש" (שמיועדת לפנים ולמקומות רגישים). כתוב על האריזה שאין צורך בניירות להסרת השיער אלא מחממים את השעווה על הגז ואז מורחים על העור כשהיא בטמפרטורת הגוף. לאחר מספר שניות היא מתייבשת ואז מושכים אותה.
    הבעיה שלי היא שהשעווה התייבשה והתקשתה מהר מאוד עוד לפני שהספקתי למרוח אותה על הפנים, וגם כשהצלחתי למרוח אותה בזמן היא לא הורידה כלום..
    אני לא יודעת מה אני עושה לא בסדר ואני לא מבינה למה זה לא מצליח.
    יכול להיות שהחברה של השעווה לא מוצלחת?
    בכלל, על איזו דרך אתם ממליצים להוריד שיער מהפנים?
    אני מעדיפה משהו שניתן לעשות באופן עצמאי בבית..
    תודה מראש, שירה.

לקביעת תור
    סגירה
    שעווה לפנים

הוספת תגובה

• שעווה לפנים

אורית בן יהודה
    02/10/2010

היי, יש למרוח את השעוועה כנגד כייון צמיחת השיער ולמשוך את השעווה באותו הכיוון,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער פנים

שירה
    03/10/2010

תודה אבל יש לי עוד שאלה- עליי לחמם את כל השעווה למרות שאני לא משתמשת בכולה? או שאני צריכה להוציא ולחמם רק את הכמות שאני צריכה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי
    רינתי.
    27/09/2010

היי..
    אני עושה טיפולים בהסרת שער בipl ברגליים,בבית השחי במפשעות ובישבנים
    אני נורא מתוסכלת מהמצב.אני מרגישה בושה ותסכול על זה שיש לי שיערות בישבן כי אני מניחה שלכל הנשים יש ישבן חלק.אמרו לי שזה איזור שמגיב טוב לטיפולים האם זה נכון??

לקביעת תור
    סגירה
    היי

הוספת תגובה

• היי

אורית בן יהודה
    02/10/2010

במידה והשיער מספיק עבה וכהה והטיפול נעשה ביד מיומנת ובמכשור טוב (כל זאת בהנחה שאת מאוזנת הורמונלית) הטיפול עשוי לדלל לך את הצמיחה באזור זה במידה ניכרת.
    יש לצייןשלגיל יש משמעות ככל שהגיל צעיר יותר יש צורך ביותר טיפולים.
    בברכה, אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טשטוש צלקות אקנה שקועות
    שלי
    26/09/2010

שלום,
    לפני כשנה סיימתי טיפול ברואקוטן
    על פני נותרו צלקות שקועות וכתמים.

לוקסיד כלל לא שיפר את מראה הצלקות ( מרחתי ערב ערב במשך 5 חודשים)

האם ניתן לשפר צלקות שקועות בנות שנה וחצי- שנתיים ?
    באילו חומרים עליי להשתמש על מנת לטשטש את נראות הצלקות ?
    ותוך כמה זמן צפוי שיפור ?

תודה

לקביעת תור
    סגירה
    טשטוש צלקות אקנה שקועות

הוספת תגובה

• טשטוש צלקות אקנה שקועות

אורית בן יהודה
    02/10/2010

הי ברוכה הבאה לפורום.
    מצב עורך זקוק לאבחון מקצועי , איני יכול להמליץ לך על טיפול על פני הפרום.
    גשי ליעוץ אצל רופא פלסטיקאי , או רופא המומחה באסטתיקה רפואית.
    בהצלחה, אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סלקטיף פרו
    אוריה
    26/09/2010

אורית שלום
    אני מטופלת בסלקטיף פרו כשנה, יש שיפור אבל עדין יש לי שיעור באזור הצוואר- סנטר, אני פוליציסטית ומאוזנת על יד גלולות, אך עדין אין שיפור גדול, מקריאה בפורום ראיתי שחשוב לגזור את השערה, היכן שאני מטופלת זה לא נעשה, עד כמה זה חשוב להצלחת הטיפול.
    שנית, האם ניתן להמשיך את הטיפול בזמן הריון? במהלך ההריון הקודם עשיתי אפילציה וידעתי כי החום מגיע לשורש השערה בלבד ואין זה השפעה על העובר, האם כך גם בסלקטיף פרו?

לקביעת תור
    סגירה
    סלקטיף פרו

הוספת תגובה

• סלקטיף פרו

אורית בן יהודה
    02/10/2010

היי ברוכה הבאה לפורם,
    אינ שמחה לשמוע שלמרות חוסר האיזון ההורמונלי הטיפול ברובו מצליח, חשוב לציין שאזור הצוואר והסנטר הם אזורים יותר הורמונלים ומגיבים לאט יותר, קיצור השערה משמעותית מאוד לזירוז התהליך כאשר השערה ארוכה מידי אנרגיית האולטרה סאונד מתבזבזת , קיצור השערה יזרז מאוד את התוצאה!
    התהליך מאוד דומה לאפילציה אך השיטה לא ותיקה כאפילציה אך מכונים נמנעים מלעשות אולטרא סאונד להסרת שיער בהריון מאחר ולא נעשה שום מחקר מסודר בנושא למרות שהטיפול לא אמור להזיק עדיין מדובר בהריון לכן מכונים רבים לא מבצעים את הטיפול בזמן רגיש זה .
    ישנה תמיד האפשרות לבקש אישור מהגניקולוג , עם פרטים טכניים כמו תדר האולטרא סאונד המועבר וכד'.

בהצלחה, אורית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עיגולים שחורים מסביב לעיניים
    בר
    24/09/2010

שלום
    יש לי עיגולים שחורים מסביב לעיניים מאז שאני זוכרת את עצמי אבל לאחרונה הכהות שלהם גדלה (למרות שלא השתזפתי ואני משתמשת בקרם הגנה ביציאה לשמש)
    הייתי משתמשת בקונסילר אבל זה כבר לא עוזר.
    אני רק בת 18, בריאה, ישנה מספיק, שותה מספיק ולכן אני לא מבינה מה הגורמים
    יש איזשהו פיתרון קוסמטי לבעיה הזו?
    תודה מראש

הוספת תגובה

• עיגולים שחורים מסביב לעיניים

אורית בן יהודה
    26/09/2010

שלום בר ברוכה הבאה לפורום.
    כהות ייתר סביב העניים היא בדרך כלל תופעה תורשית ואינה תלוייה בחשיפה לשמש כמו פיגמנטציה
    במקומות אחרים בפנים ובגוף.
    אמליץ לך על תכשיר מצויין של רואייל קאר לטיפול בבעיה זו, אך יש להיעזר בסבלנות ולהתמיד ההבהרה נראית לעיין לאחר שימוש ממושך.
    תוכלי להשיג את התכשיר אצל קוסמטיקאית, בקשי שתזמין לך אנטי דרק רינקל של רואייל קאר.
    בהצלחה, אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כהות סביב העיניים

רחלי
    04/10/2010

כהות סביב העיניים מלבד עיפות תזונה לקויה וענין גנטי יכולה להיות בגלל בעיה בתיפקודי כבד,חוסר בברזל או מאגר נמוך של כדוריות דם אדומות כל זאת תוכלי לבדוק בבדיקת דם
    ישנה אפשרות להמשיך להשתמש בקונסילר והוא אכן יעזור אם תתאימי אותו בדיוק לצבע הכהות ולא לצבע עורך
    לסיום ישנם קרמים רבים בשוק שנותנים מענה לתופעה רק זכרי צריך סובלנות
    אחד הטובים כתבה לך אורית הנה עוד קרם איכותי
    חפשי קוסמטיקאית שעובדת עם חברת ג'רנטיק
    רחלי - מדריכה לקוסמטיקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסכה סופחת
    לילך
    24/09/2010

שלום,

קניתי מסכה סופחת לפנים ורציתי לדעת :

1. היכן אמורים לשמור אותה ? מקרר / ארון במקלחת ?
    2. כמה פעמים בשבוע אמורים להשתמש בה ?
    3. כמה זמן אמורה להישאר על העור ?
    4. משנה אם אני אשטוף במים קרים או פושרים ?
    5. אמורים להשתמש בה רק אחרי פילינג או גם אחרי רק ניקוי בסבון פנים ?

תודה רבה וחג שמח !

לקביעת תור
    סגירה
    מסכה סופחת

הוספת תגובה

• מסיכה סופחת

אורית בן יהודה
    26/09/2010

שלום לילך בוכה באה לפורום.
    מסיכה סופחת אמורה לספוח את עודפי השומן מהפנים ולהשאיר פנים עם מראה מט, תדירות השימוש תלויה במידת השומניות של עורך, ככל שהעור שמן יותר אין בעייה להשתמש במסיכה כזו לפי הצורך.
    מסיכה אמורה להשאר על העור כ 20 דקות, רצוי צמיד להסירה במיים קרים .
    את המסיכה אין צורך לשמור במקרר אך לא רצוי לשמור אותה בארון המקלחת שם רמת הלחות והטמפרטורה לרוב גבוהה יותר.
    ניתן לשמור מסיכה על שידה בחדר , לא במקום החשוף לשמש.
    רצוי להשתמש במסיכה לאחר ניקוי הפנים בסבון ושימוש בפילינג, במידה ואת משתמשת במסיכה לעיתים קרובות ניתן ברוב הפעמים להשתמש בה לאחר שימוש בסבון בלבד.
    בברכה, אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום אורית
    שיר
    22/09/2010

אבקש את המלצתך לגבי הסרת שיער לצמיתות ,אני בת 25
    יש לי פסוריאזיס טיפתי באיזורים ספציפיים בגוף כבר 9 שנים
    עשיתי פעם טיפול בלייזר באיזור הפנים וזה לא החמיר את הפסוריאזיס
    ביררתי לגבי טיפול בלייזר באיזור הרגליים או בית שחי ושום מכון לא מוכן ל"קחת את הצ'אנס" , אני סובלת מדלקות של שורש השערה ואני לא מטפלת בזה.
    מה תמליצי לי לעשות? איזה טיפולים לצמיתות קיימים למצב כזה?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    שלום אורית

הוספת תגובה

• שלום שיר, הסרת שיער לצימיתות

אורית בן יהודה
    26/09/2010

ברוכה הבאה לפורם.
    רשית אני רוצה להסתייג מהמושג "הסרת שיער לצמיתות", כבר בשנת 2007 פרסם משרד הבריאות
    הוראה לא לפרסם " הסרת שיער לצמיתות" ואלו העושים כך לא נאמנים לאמת!!
    ניתן לדלל משמעותית את שיער הגוף עד לכ80% מהשיער הקיים אך לא ניתן להבטיח הסרת שיער לצמיתות !!
    גופנו מייצר זקיקי שיער חדשים במצבים שונים, רוב האנשים אינם יודעים שכשהם נמצאים במצבי לחץ הגוף מפריש קורטיזול ברמה גבוהה יותר ובמצב זה הגוף מייצר זקיקי שיער שלא היו קיימים, זו דוגמא אחת מיני רבות....
    לכן בטיפולי הסרת שיער גם בטיפול המסור ביותר ובמכשור הטוב ביותר ניתן להגיע לדילול משמעותי של כ 80% השיער הנותר הוא עדין ודק, אך יש לבצע מידי פעם טיפולי תחזוקה.
    אך בשום פנים אין להבטיח הסרת שיער לצמיתות!
    בקשר למצבך, איני מכירה אותך ואת חומרת המחלה, לכן איני יכולה לייעץ לך מעל גבי הפורום.
    כמו כן לא ציינת האם את סובלת מפסוריאאזיס באזורים בהם את מעוניינת לטפל ובאילו מצבים מתעוררת אצלך דלקת זקיק השערה.
    בברכה, אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רטיןA
    עדינה
    17/09/2010

אני משתמשת במשחת LOCACID כחצי שנה מדי לילה לעור הפנים. השיפור כמעט ולא נראה, והעור אדמדם ומתקלף בעדינות כל הזמן האם זו תופעה טבעית? מה עלי לצפות בהמשך?

לקביעת תור
    סגירה
    רטיןA

הוספת תגובה

• דילגת עלי...

עדינה
    20/09/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רטין A

אורית בן יהודה
    20/09/2010

היי עדינה ברוכה הבאה לפורום.
    אדמומיות וקילוף הן תופעה הנלוית לשימוש ברטין.
    שאת כותבת שאינך רואה שיפור למה כוונתך? האם כתמי העור לא מתבהרים? האם קמטים עמוקים לא נעלמים? בשני המקרים הללו רטין A לא יעשה את העבודה לכך יש טיפולים אחרים.
    איני יודעת מה מצב עורך האם את סובלת מפיגמנטציה העם העור מקומט מאוד או שנוטה לקמטוטים
    לכן לא אוכל לכתוב לך למה עלייך לצפות...
    בברכה, אורית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה