פורום קוסמטיקה פרא רפואית - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפילציה בפנים בהריון
    שני
    25/11/2010

שלום, רציתי לדעת אם יש בעיה לעשות אפילציה בזמן היריון.
    הבנתי שמבחינת העובר-אין בעיה.
    אבל מבחינתי- זה יכול לעשות לי כתמים?? זה בפנים..
    ומה בנוגע למשחה המאלחשת ששמים לפני?

תודה, שני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אפילציה בפנים בהריון

הוספת תגובה

• אפילציה בפנים בהריון - תגובה

אורית בן יהודה
    27/11/2010

היי שני ברוכה הבאה לפורום.
    אפילציה עלולה ליצור כתמים אצל אנשים הנוטים לפיגמנטציה אותן נשים רגישות יותר לפיגמנטציה בזמן הריון בשל השינוי ההורמונלי - הכל תלוי בסוג העור שלך..
    לגבי שימוש באמלה או כל תרופה אחרת התקשרי למרכז הטטרולוגי - ניתן למצוא
    את מספרו ברשת - את יכולה לשאול שם לגבי כל תכשיר רפואי / תרופה ושימושושם בזמן הריון.
    בהצלחה, אורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חימצון שיער גוף.
    אילנית
    25/11/2010

האם חימצון שיער גוף גורם להתרבות השיער והתארכותו??תודה מראש דנית.

לקביעת תור
    סגירה
    חימצון שיער גוף.

הוספת תגובה

• חימצון שיער גוף. - תגובה

רחל סיטבון
    28/11/2010

שלום אילנית וברוכה הבאה לפורום.
    חימצון שיער אינו גורם להתרבות השיער והתארכותו. השיער צומח ונושר במחזוריות ולכן כאשר רואים את הגוון הכהה בסמוך לעור לעומת הגוון הבהיר אותו חימצנת נדמה כי השיער מתארך, ולא כך הדבר, כדי שנשפיע על מקוריות השערה יש לחדור פנימה לשורש השיער . כל שאת עושה הוא הבהרת שיער מעל לפני העור ולא מתחתיו.

הערה: לבדוק הוראות שימוש לפני הנחה על העור.

בברכה
    רחל סיטבון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חימצון שער בבטן

יעל
    23/06/2011

שלום אני בת 14 ואני רוצה להבהיר את השער שלי בבטן . אני ממש לא רוצה שעבה ולא לגלח כי אני לא רוצה להיתעסק עם הכאב של השעבה או הלייזר ואמרו לי שגילוח עושה קוצים ומגביר את הצמיחה של השערות . אני רוצה לחמצן אבל אני לא יודעת אם זה מותר לגילי והאם יש לזה תופעות? כמו שמעתי שמתי שהשער גודל אפשר ליראות את השורש השחור שזה יהיה רע ומיותר להבהיר , אני גם רוצה לדעת איזה תחשיר טוב כדאי ליקנות אמרו לי שיש משחה מיוחדת וקוראים לה JOLEN אמרו שזה ממש טוב וכדאי , האם היא טובה כמו שאומרים? וגם כול כמה זמן צריך לצבוע מחדש?

תודה D:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרם פנים
    אלינה
    24/11/2010

אל מנהלות הפורום שלום.
    אני מחפשת קרם פנים לעור השומני המכיל את הוויטמנים a.e.c ברשתות הפארמים אין קרם המכיל את הויטמינים האלו, האם אתן מכירות ותוכלו להמליץ, תודה.
    אלינה.

לקביעת תור
    סגירה
    קרם פנים

הוספת תגובה

• קרם פנים- נוגדי חימצון

אורית בן יהודה
    24/11/2010

היי אלינה:)ברוכה הבאה לפורום.
    לחווה זינגבויים יש קרם נהדר הנקרא אייג' פרוטקשיין והמיוחד בו שהוא בנוי בצורה כזו שניתן להוסיף לו תוספים שונים לפי צרכי הלקוחה אחד התוספים הוא תוסף של אנטי אוקסידנטים המכיל בין הייתר את התוספים שאת מחפשת.
    ניתן להשיג אצל קוסמטיקאיות שעברו הכשרה ומורשות לעבוד עם החומרים- מומלץ.
    בברכה, אורית בן יהודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שתי שאלות חשובות בבקשה
    כואב הלב ..!!
    24/11/2010

שלום לכם אני בת 18 יש לי שתי שאלות :

1. אני צריכה לעבור בימים הקרובים ניתוח לב פתוח רציתי לדעת אם קיימת אפשרות לקוסמטיקה אחרי זה בכוונה להסתיר את סימני הניתוח (למראה יותר נעים) איך ואיפה עושים ??
    2. יש לי בפנים המון ראשים שחורים השתדלתי פעמיים לעבור לקוסמטיקיית ולא עזר הוא תמיד חוזר אז מה לעשות האם יש דרך אחרת חוץ מזה וחוץ מסבון פנים עם גרגירים כי השתמשתי הרבה ..???
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    שתי שאלות חשובות בבקשה

הוספת תגובה

• שתי שאלות חשובות בבקשה - תגובה

אורית בן יהודה
    24/11/2010

היי רואן :)ברוכה הבאה לפורום.
    1.ראשית בהצלחה בניתוח והמון בריאות, לשאלתך ישנן רצואות סיליקון בהו משתמשים פלסטיקאיים לאחר ניתוחים אסטתיים, רצועות הסיליקון מונחות על גבי הצלקת במטרה
    לעשותה כמה שפחות בולטת לאחר ההחלמה, איני רואה שום סיבה מדוע לא להשתמש
    בהן לאחר כל ניתוח כדי למזער את ההצטלקות.
    2. טיפול בעור שמן דורש הרבה יותר מסבון פנים עם גרגירים, מומלץ להשתמש בחומרים קרטוליים כגון חומצה גליקולית, חומצה אזלאית ועוד כדי להפחית את הפרשת השומן .
    ערכי חיפוש בפורום זה כתבתי רבות על טיפולים שונים לאקנה ולעור שמן.
    אני ממליצה לך לגשת לקוסמטיקאית רפואית טובה לאבחון והתאמת טיפול מתאים הן בקליניקה והן בביית.
    בהצלחה בניתוח,
    אורית בן יהודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גילוח רגליים.
    טומי
    23/11/2010

אני בן 17, והייתי ממש שעיר ברגליים.
    לפני כמה ימים גילחתי את הרגליים עם סכין גילוח בפעם הראשונה.
    רציתי לדעת כמה זמן בערך יקח עד שהשיער ברגליים יצמח שוב למצב סביר?
    ודבר שני, כרגע (כבר כמה ימים) יש עקצוצים ברגלים.. תוך כמה זמן עוברים העיקצוצים האלו?
    תודה! :)

לקביעת תור
    סגירה
    גילוח רגליים.

הוספת תגובה

• גילוח רגליים. - תגובה

רחל סיטבון
    24/11/2010

שלום טומי וברוך הבא לפורום.
    מאחר ורק הורדת את השיער מעל לפני העור ולא מתחתיו, הצמיחה תראה מיד. בנוגע ל"מצב הסביר" זה תלוי בקצב צמיחת השיער ויכול לקחת מספר שבועות ולעיתים אף יותר עד לאורכה הטבעי של השיערה.
    לשאלתך השניה, מאחר ושערה גברית היא יותר קשה, כך גם באות התחושות לידי ביטוי בצורה יותר מודגשת וזה כמובן מאוד אינדבידואלי מאדם לאדם. זה יכול להימשך עד מס' ימים עד לצמיחה מינימלית מעל לפני העור.

אם השיעור ברגליים כל כך מפריע לך, דע, שהיום ישנן שיטות להסרת שיער ולדילולו לתקופות ארוכות טווח. מומלץ להתייעץ עם מכונים העוסקים בתחום זה.

בברכה רחל סיטבון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסכת הזהב
    מילי
    19/11/2010

שלום , שמעתי על זה לא מזמן ,
    טוב לפהסרת פימטציה , רציתי לדעת אם ניתן לקנות את זה ולעשות לבד בבית??אם כן איפה משיגים ?

לקביעת תור
    סגירה
    מסכת הזהב

הוספת תגובה

• מסכת זהב לפיגמנטציה

אורית בן יהודה
    20/11/2010

היי, ברוכ/ה הבא לפורום.
    מסיכות זהב יש להרבה חברות קוסמטיקה, הן מיועדות למיצוק העור לזוהר , מתן לחות ומשמשות כמסיכות יופי.ניתן להשיג אצל קוסמטיקאיות מסיכת זהב של חווה זינגבויים, מסיכת זהב של הולילנד ועוד.
    מסיכות מבהירות מומלצות(לזמן קצר ולא כתמים עמוקים) :מסיכת הבהרה עם רטינול של חברת תפוח, מסיכת הבהרה של N.B.C.
    להסרת/הבהרת פיגמנטציה (כתמים בעור) יש לטפל בחומרים פעילים הן באופן קבוע בבית והן אצל קוסמטיקאית חשוב מאוד להגן על עור הפנים עם מסנן קרינה ולמרוח מספר פעמים ביום. אם את/ה מעוניין להבהיר פגמטציה אשמח לפרט יותר.
    בהצלחה,
    אורית בן יהודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן אני אשמח

מילי
    24/11/2010

אני מעוניינת להבהיר את הכתמים שיש לי בעור הפנים , מצח , שפם ומסביב לאף .... בקיץ זה נראה כאילו נשרפתי והתקלפתי . באסה . איך אני יכולה לדעת אם זה כתמים עמוקים או לא ?

אמשח לעזרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לייט שיר
    מילי
    17/11/2010

שלום

האם ידוע לך מה אני אמורה לעשות לאחר טיפול לייזר לייט שיר ? המטפלת הסבירה לי אך עדיין לא ברור. היא אמרה שלאחר שבועיים שלוש השיערה צריכה לנשור, או קיי אך עד אז אני לא יכולה לגלח? כי אני שוחה ואפילו כשיש מעט מאוד שיערות אני לא מסוגלת לחשף את הגוף , אז מותר לגלח לפני שהשיערה נושרת או שקודם לתת לה לנשור ולאחר מכן לגלח?

תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    לייט שיר

הוספת תגובה

• לייט שיר - תגובה

רחל סיטבון
    17/11/2010

שלום לך וברוכה הבאה לפורום.
    ראשית, ובפרט מאוד חשוב לשאול את המטפלת להנחיות של הטיפול הספציפי, ובכלל, לפני ואחרי כל טיפול שאת עוברת לוודא המשך טיפולים ותחזוקה הן במכון והן בבית כך תמנעי חששות וספקות לגבי התהליך.
    ולשאלתך, את בהחלט יכולה ואף רצוי לגלח, כל זמן שאת מרגישה צורך. גילוח לא משפיע על התהליך עצמו ולא משנה באיזה שלב את מגלחת.

בהצלחה
    רחל סיטבון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צלקות כתוצאה מפצעי אקנה
    עדי
    15/11/2010

לאחר שהשתמשתי בראקוטן, נותרו לי מספר צלקות מן שקערוריות קטנות וה-T שלי מלא מלא בשומן כלומר העור שלי שומני מאוד. אני בן 17 האם מומלץ להשתמש בראטויט ??? ואיזה קרם יכול להקל על ספיחת השומן מהפנים???

לקביעת תור
    סגירה
    צלקות כתוצאה מפצעי אקנה

הוספת תגובה

• צלקות כתוצאה מפצעי אקנה - תגובה

רחל סיטבון
    17/11/2010

שלום עדי וברוך הבא לפורום.
    רואקוטן הינו טיפול אגרסיבי מאוד שמטרתו לייבש את בלוטות החלב המצויות בעור שלנו ובכך למנוע אקנה בדרגות שונות.
    רואקוטן אינו מטפל בשרידי הצלקות אלא רק בהפרשות השומנויות.
    לאחר שימוש ברואקוטן, למשך תקופה מסויימת, תלוי בפרק הזמן בו נטלת את התרופה, חל איסור שימוש בתכשירים המכילים חומצות כלשהן, או כל חומרים אחרים בעלי נטייה לייבש ולקלף את העור וביניהם רט-אויט.
    ממליצה
    1. לחזור לרופא המטפל ולבדוק האם המצח אמור להיות שמנוני לאחר טיפול ברואקוטן.
    2. חובה למרוח קרם הגנה מידי בוקר לפני יציאה מהבית ולפני כל חשיפה לשמש.
    3. אחת התגובות הנפוצות לשימוש ברואקוטן הינו עור יבש ומקולף. לכן יש לעזור לעור להשתקם ולמרוח לחות מתאימה .
    4. חשוב מאוד לבצע בדיקת תפקודי כבד ע"י רופא, לפני, במהלך ובתום תקופת הטיפול.
    5. מומלץ מאוד לגשת לקוסמטיקאית ולקבל טיפול מתאים למצב הנוכחי של העור ביניהם גם תכשירים הסופחים ומנטרלים שומן.

בברכה
    רחל סיטבון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חודה על עזרתך אנא כנסי

עדי
    17/11/2010

אני אחרי ראקוטן כ-7 חודשים. למעשה אין לי פצעים אפשר להגיד בקטנה אך זה לא מפריע לי בא והולך כהרף עין. לדעתי הראקוטן עשה לי עבודה טובה. מה שמרגיז אותי שאני גר במקום יבש שאין בו לחות ואני שומר על תזונה נכונה ירקות ירוקים טריים מרבה לשתות מים בעיקר מים וכמו כן אני מקפיד להשתמש בקרם לחום או קרם הגנה נטול שומן ובכל זאת יש לי שמנוניות בפנים בעיקר על האף. הרופאה "המליצה" לי על ראטויט כזה בקושי כי היא טוענת שהפנים שלי נראות מעולה ואני בכלל לא חושב כך ואני חושב לקחת ראטויט ברצינות. שאלתי היא מתי לדעתך כמות השומן שמופרשת מהפנים תחדל או תתמעט????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חודה על עזרתך אנא כנסי - תגובה

רחל סיטבון
    18/11/2010

שלום לך שוב עדי.
    שאלתך אינדיבידואלית מאוד ולכן לא אוכל לענות.
    לא ממליצה למרוח רט אויט אם אין אקנה!
    יש סבונים ומי פנים לעור שמן,לשימוש יומיומי, שתפקידם לנטרל ולטהר את העור משומן.

מומלץ מאוד!
    שוב בהצלחה.
    רחל סיטבון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פעם אחרונה!!

עדי
    22/11/2010

את צודקת !! אני משתמש עכשיו במי פנים וסבון לנקות את הפנים. זה נכון לשנה הזו כלומר טיפול מונע לפצעי אקנה. אבל אני רוצה להשתמש בראטויט לפני הגיוס כלומר 3 חודשים לפני הגיוס וזהו כדי לקלף את העור השמנוני ואת כל הצלקות שנותרו. בצבא לא אוכל לשמור על הפנים ואני לא יודע מה עושים בתקופת הצבא כדי לשמור על הפנים?????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול בפוסט אקנה

אורית בן יהודה
    22/11/2010

היי עדי:)
    כמו שרחלי כתבה הטיפול הוא אינדבידואלי וכדי לתת לך יעוץ מקצועי יש לראות ולאבחן את מצב העור. רטוויט הינו רטין A ולעיתים מגרה מאוד את עור הפנים, הוא אינו מיועד לטיפול של "זבנג וגמרנו" לא ניתן "לקלף את העור השמנוני והצלקות" כפי שכתבת הטיפול צריך להיות ממושך דיו כדי לטשטש הצטלקות ופוסט אקנה. במידה ויש סימנים חומים כתצואה מריפוי הפצעים רטוויט לבדו אינו מספיק ויש להוסיף חומרים מדכאי מלנין .
    אני יכולה להמליץ לך על שימוש בחומצה גליקולית של MGP יחד עם קולייט של אותה החברה אבל רק לאחר אבחון של קוסמטיקאית רפואית, חומרים אלו פועלים נהדר על עור שמן, אקנה כתמים והצטלקות כתוצאה מריפוי האקנה, עם הרבה פחות גירוי מרטין A .
    חשוב לדעת, כל התכשירים המיועדים לטשטוש הצטלקות הבהרת כתמים כתוצאה מאקנה דורשים מריחת קרם הגנה משמש בתדירות גבוהה.
    לכן לשאלתך , מאוד תלוי היכן יציבו אותך בשרותך הצבאי, ישנם הרבה תפקידים המאפשרים
    טיפול בעור ואינם כרוחים בחשיפה מתמדת לשמש.
    לסיכום: בשביל להשיג שיפור ניכר בעור שסובל מסימנים וכתמים לאחר ריפוי האקנה ויחד עם זאת להגן על העור מהתפרצות חוזרת יש לטפל לאורך זמו ובהתמדה!, אנו על גבי הפורום יכולות רק לכוון לכן אני
    ממליצה לך בחום לפנות לקוסמטיקאית רפואית טובה באזורך לקבלת יעוץ הדרכה וליווי.
    בהצלחה, אורית בן יהודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפילציה בגבות לילד בן 12
    אמא
    14/11/2010

שלום

לבני בן ה-12 יש גבות עבות אבל הבעיה העיקרית שהקצוות שלהן עולות כלפי מעלה בצורה מוזרה. הוא סובל מהקנטות כגון "גבות אהרוני".
    החלטתי לטפל בבעיה והסרתי לו בפינצטה חלק מהשערות וחלק גזרתי מעט. זה נראה בסדר אבל הבעיה שזה דורש תחזוקה של אחת לכמה ימים.
    אני שוקלת לעשות לו טיפול אפילציה במקומות הבעייתיים וגם בין הגבות ששם מתחיל להיווצר לו חיבור.

אשמח לקבל את דעתכם המקצועית, מהן האפשרויות, מהם הסיכונים, אשמח גם להמלצות-אנחנו גרים באיזור השרון וכמובן אם אפשר לקבל סדר גודל של עלויות.

תודה מראש
    אמא שלו

לקביעת תור
    סגירה
    אפילציה בגבות לילד בן 12

הוספת תגובה

• הסרת שיער באזור הגובות

אורית בן יהודה
    15/11/2010

היי :)ברוכה הבאה לפורום.
    ילדך מאוד צעיר לא סביר שיעמוד בתהליך האפילציה הכואב , יש כיום פתרונות טובים אחרים.
    את בעיית הגבות המחוברות ניתן לפתור ע"י טיפול בIPL רצוי בשיטת elos במכשיר
    e-style המשלב אנרגיית IPL ואנרגיית RF כמו כן המכשיר מקרר את אזור הטיפול
    כך התהליך הרבה פחות כואב במיוחד כשמדובר בילד כה צעיר.
    באזורים אחרים אני מאוד ממליצה לך להפסיק לתלוש את השיער המיותר דבר העלול לעורר צמיחה מוגברת
    ולטפל באותן שערות ע"י אולטרה סאונד במכשיר ה SELECTIF , הטיפול לא כואב ויעיל.
    חשוב לציין שמאחר והילד מאוד צעיר ובתחילת גיל ההתבגרות הטיפול יהיה ממושך יותר
    מאשר אצל אדם בוגר אך עדיין עדיף על מריטה העלולה להגביר את הצמיחה.
    איני יכולה ללציין עליות בפורום, המחירים לא אחידים בכל הקליניקות.
    מקווה שעזרתי
    אורית בן יהודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• MGP-לקטיק קרם
    ימית
    13/11/2010

שלום רב,
    אני מעוניינת לדעת מהי הפעילות של קרם זה?

לקביעת תור
    סגירה
    MGP-לקטיק קרם

הוספת תגובה

• MGP-לקטיק קרם

אורית בן יהודה
    15/11/2010

היי ימית ברוכה הבאה לפורום:)
    MGP-לקטיק קרם הינו קרם פילינג טיפולי פעיל מאוד בעל PH(רמת חומציות) 3 ,רמת החומציות הנמוכה הופכת קרם זה לחדיר יותר לעור דבר הנותן תוצאה מוגברת.
    החומצה הלקטית היא חומצת חלב בעלת יכולת הבהרה וחידוש העור, הקרם מכיל בין הייתר רטינול
    ואנטי אוקסידנטים לעיקוב תהליכי הזדקנות.
    קרם זה מותאם לעור רגיל ויבש כקרם פילינג טיפולי , מיועד למריחה בכמויות קטנות כל לילה לאחר ניקוי הפנים, במקרים של פגמנטציה(כתמים בעור) הוא משמש כחומר הקרטוליטי (מקלף/ממיס) לאחר קרם "קולייט" הנמרח מקומית על הכתמים ואחריו יש למרוח
    לקטיק קרם.
    לקבלת תוצאות טובות חשוב במשך היום להגן על עור הפנים ע"י מסנן קרינה SPF 30 לפחות ומספר פעמים ביום.
    בהצלחה, אורית בן יהודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• MGP

ימית
    28/12/2010

אורית שלום,
    אשמח באם תוכלי להפנות/להמליץ לי על קוסמטיקאית באיזור הדרום אשקלון,אשדוד
    וכן לומר לי מהי העלות בערך
    תודה,תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• MGP - תגובה

אורית בן יהודה
    31/12/2010

מיכל כתבי לי לאימיל אפנה אותך למשווקים הם ידעו להמליץ לך על קוסמטיקאית באזורך אצלה תוכלי לרכוש את התכשיר.
    האימייל בלחיצה על תמונתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• MGP לקטיק קרם

ימית
    27/12/2010

אורית שלום,
    היכן אוכל למצוא את הקרם??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• MGP לקטיק קרם - תגובה

אורית בן יהודה
    28/12/2010

הי ימית, את יכולה למצוא את הקרם אצל קוסמטיקאיות רפואיות, הוא משווק במרכזי שיווק לקוסמטיקאיות בלבד בקשי מהקוסמטיאית רפואית באזורך היא יכולה לרכוש אותו עבורך אך חשוב מאוד
    להשתמש בתכשיר בהדרגה לילה כן לילה לא ורק לאחר שבוע לעבור לטיפול כל לילה ,
    במקרה שיש גירוי להפסיק, להרגיע את העור עם ויטה מרפן או בפנטן +.
    לזכור שזה קרם פילינג וחשוב להניח על העור מספר פעמים ביום קרם הגנה.
    בהצלחה, אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקטיק קרם

דורית
    12/05/2011

הוא מותר לשימוש בהריון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן

אורית בן יהודה
    12/05/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפילציה עזרה
    אנה
    13/11/2010

היי אני בת 22, בעבר התחלתי טיפולי אינפרא ברגליים ושחי ובנוסף היא עשתה לי בבטן ובחזה (אמצע). בשאר האיזורים ראיתי מעט תוצאות אך לא בבטן ובחזה. יש לציין שלפני שהתחלתי נבדקתי ואין לי בעיות הרומונליות. ולכן החלטתי לכרגע להפסיק ולהתמקד במה שהכי מפריע- בבטן ובחזה.

אני מתחילה כבר להתייאש וחייבת להפטר מהשיער באיזורים האלו.. זה נורא!!!
    אחרי הרבה שנים של קריאה ובירורים על השיטות הבנתי שאפילציה היא השיטה המוצלחת ביותר. האם ניתן לבצע את החזה והבטן מלא באפילציה? אין בכך בעיות? אם ביצעת כאלה בהצלחה?
    הבנתי שאין הבטחה על משך הטיפול אבל מדברים על משהו כמו שנה? שנתיים? ומה תדירות הטיפולים לפחות בהתחלה? אם זה כל שבוע אז מן הסתם כדאי למצוא מישהי קרובה לבית...
    האם יש לך או למישהו בפורום המלצה על מישהי מקצועית במודיעין? זו עיר שמלאה בקוסמטיקאיות ובהתאם לכך גם חוסר המקצועיות חוגג פה...

מה עושים???? כבר מיואשת.

תודה...

לקביעת תור
    סגירה
    אפילציה עזרה

הוספת תגובה

• אפילציה עזרה - תגובה

אורית בן יהודה
    15/11/2010

היי אנה ברוכה הבאה לפורום:)
    כן ביצעתי הרבה טיפולי אפלציה ואולטרה סאונד מוצלחים באזור זה, איני נוהגת להגדיר מספר טיפולים הדבר לא מקצועי משום שצמיחת השיער שונה מאדם למשנהו ןישנם גורמים רבים המשפיעים על יצירת זקיקי שיער חדשים, דוגמא טובה לכך היא מצב של סטרס (מתח נפשי) הגורם להפרשת הורמונים הדומים המבנה שלהם להורמון הגברי
    ומעוררים זקיקים רדומים ....נתקלתי פעמים רבות בנשים בתהליכי גירושין שכתוצאה מהמתח הנלווה צימחו שיער במקומות שונים בגוף.
    גם מצבי מתח כמו עבודה חדשה לימודים (מתח חיובי) עלולים ליצור מצב דומה.
    לאור ההסבר תביני בוודאי מדוע איני יכולה לתת לך הערכת זמן, הדבר הכי נכון הוא התמדה ואורך רוח.
    כיום את יכולה לעבור טיפולים באולטרה סאונד במכשיר הselectif pro ללא כאב בטיפול מקצועי התוצאות נהדרות וללא סבל.
    בהצלחה,
    אורית בן יהודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עור רגיש ולא אחיד עם נטייה לשומניות
    ליאת
    13/11/2010

שלום..
    יש לי עור כזה:
    -ראשים שחורים באף ובלמעלה של הלחיים
    -אדמומיות קלה
    -עור שומני אחרי חשיפה לשמש ובבוקר
    -עור לא אחיד עם גבשושיות קטנטנות ופצעונים קטנים וגם כמה גדולים
    שאחד מהם מרגישים אותו בתוך העור
    -גם בחזה קצת ראשים שחורים והרבה גבשושיות ופצעונים קטנטנים

אני רוצה לחדש את מרקם העור ולהעלים אדמומיות ופצעונים ושחורים..

קראתי הרבה על חומרים שמפחיתים דלקת בעור והפרשה שומנית
    ואף אחד מהם לא ממש עוזר..
    למשל השתמשתי בתכשיר עם בנזואיל פראוקסיד ולא כל כך עזר,
    השתמשתי בתכשיר עם אריתרומיצין ולא עזר, חומצה סליצילית עוזרת קצת,
    אבל לא מצאתי תכשיר עם כמות טובה של החומצה.. טריקולזן לא עוזר..

לא מצאתי משהו טוב לניקוי הפנים. כל מה שניסיתי גורם לעור לייצר עוד יותר שומן
    כי כל המוצרים מבושמים, מכילים SLS או עם אלכוהול וצבע..
    ניסיתי הרבה מוצרים לעור שומני ואף אחד לא מטהר באמת את העור
    וכמובן שהראשים השחורים עדיין שם.
    אני רוצה תכשיר עדין מאוד בלי אלכוהול שיגרום לעור לייצר פחות שומן
    וינקה אותו ממש טוב בלי לגרות את העור וכמובן שיסיר תאים מתים וייתן לעור מרקם חלק ואחיד יותר ורענן יותר!!!

אז יש לי כמה שאלות:
    1. האם יש טעם לטפל בפצעונים ובאדמומיות ובראשים השחורים
    עם חומרים רגילים או שכדאי לקנות תכשיר שמכיל חומרים שיבנו מחדש את התאים
    כמו נגזרת של ויטמין A וגם להשתמש בו בחזה?

2. אם יש טעם לקנות תכשירים 'רגילים' כאלו (לא רפואי או עם מרשם רופא)
    אז של איזו חברה? דרמטולוגי? ד"ר פישר? ג'יג'י? קארט? סבוקלם?
    בנוסף מינרלים מים המלח מאוד טובים לעור שלי אבל אני לא רוצה להשתמש
    במוצרי אהבה כי הם מבושמים ועם צבע ופאראבנים ויש לי עור רגיש לזה..

מאוד אשמח לקבל תשובות זה מאוד חשוב.
    תודה

הוספת תגובה

• עור רגיש ולא אחיד עם נטייה לשומניות - תגובה

רחל סיטבון
    14/11/2010

היי ליאת וברוכה הבא לפורום.
    לא ציינת אם את הולכת לקוסמטיקאית או רופא עור.אם את לא, מאוד חשוב כן ללכת ולקבל חוות דעת ובמידת הצורך לבנות תוכנית טיפולים ושימוש בתכשירים המתאימים לעורך.
    לשאלותייך,
    1. יש מצבים בהם מומלץ מאוד לטפל באדמומיות ובשחורים ובשאר הנגעים המופיעים על פני העור וזאת רק ע"י קוסמטיקאית מוסמכת המבצעת ניקוי עמוק לעור, כמו כן ישנם מצבים בהם חומצות ביניהם גם אלו שמנית יטפלו בעור ובכך תסתפקי.
    2. תכשירי קוסמטיקה נמצאו מאוד יעילים ולכן כן אפשר לקנות ולהשתמש.
    לגבי החברה, זה פחות חשוב... הנכון הוא להתאים את התכשיר למצב עורך. שוב, מאוד חשוב לפנות למומחה (קוסמטיקאית או רופא) ולקבל יעוץ שיתאים לסוג ומצב העור.

בהצלחה
    רחל סיטבון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סלקטיף פרו חדש
    דן
    12/11/2010

שלום
    רציתי לדעת האם קיים מכשיר סלקטיף פרו לאזורים גדולים, והאם הוא יעיל כמו המכשיר הרגיל.
    והאם ניתן לעשות בו גם טיפולים באזור הפנים.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    סלקטיף פרו חדש

הוספת תגובה

• סלקטיף פרו חדש - תגובה

רחל סיטבון
    14/11/2010

שלום דן וברוך הבא לפורום.
    כן, קיים מכשיר מסוג זה לשטחים גדולים יותר. הוא עדיין בתהליך ניסיוני וכשיצא לשוק יתפרסם בהתאם. לגבי יעילותו, כפי שאמרתי כבר מזה מספר חודשים היא נבדקת וכולנו מצפים לבשורות טובות. עד אז עם המכשיר הקיים ניתן לטפל גם בפנים..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לייעוץ!
    מיכאלה
    11/11/2010

הייי! שמי מיכאלה, כרגע לומדת קוסמטיקה מקצועית, ומאוד מאוד רוצה להמשיךאת לימודיי הלאה, בגדול התוכנית היתה להמשיך בפרא רפואית, אך כעת יש לי רצון מאוד גדול "לחפור לעומק" יותר ושוקלת ללמוד דרמטולוגיה, אני עצמי כמטפלת, יש לי ידיים כאלו ונשמה כזו, אך מתלבטת מה כדאי יותר ללמוד? אשמח לקבל מידע על לימודי דרמטולוגיה ופרא רפואי...או בכלל הכוונה לעתיד מקצועי. תודה על זמנכם היקר!

לקביעת תור
    סגירה
    אשמח לייעוץ!

הוספת תגובה

• אשמח לייעוץ! - תגובה

רחל סיטבון
    14/11/2010

שלום מיכאלה וברוכה הבאה לפורום.
    ראשית בהצלחה. בחרת תחום מעניין מאוד.
    כפי הנראה את בתחילת דרכך. לכן, ראשית כל תסיימי את לימודי הקוסמטיקה המקצועית. אחר כך יפתח בפנייך עולם שלם של לימודי הרחבה התומכים בתחום כמו לימודים פרא רפואיים, דרמטולוגיה וכיוצא בזה. כל מידע וידע שתוסיפי בתחום יוסיף הן למקצועיות והן לביטחון העצמי.

שוב בהצלחה
    רחל סיטבון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרת שיער מיותר בגוף
    דנהה
    11/11/2010

רציתי לדעת האם הבהרת שיער הגוף בז'ולן מרבה את השיער ומאריכה אותו???
    וכל כמה זמן צריך לחמצן בדר"כ??
    תודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה
    הבהרת שיער מיותר בגוף

הוספת תגובה

• הבהרת שיער מיותר בגוף - תגובה

רחל סיטבון
    11/11/2010

שלום דנה וברוכה הבאה לפורום.
    ג'ולן הינו תכשיר הבהרה ביתי הנמכר ברשתות הפארם. למיטב ידיעתי הוא לא מרבה את השיער ולא מאריך אותו וזאת משום שהוא בא במגע עם החלק החיצוני של העור ואינו מגיע לזקיק או לשורש. כך שאין שום סיבה לפגיעה או שינוי במקוריות השערה. . בעניין התדירות, זה מאוד תלוי בקצב צמיחת השיער, כמו כן לכל חברה יש את ההנחיות לכן חשוב לקרוא לפני שימוש.
    חשוב לציין שהבהרות שיער מכל סוג שהן עלולות לגרום נזק לעור משום שהן מכילות חומרים שמטרתם מגע עם שיער ולא עם העור.
    כפי שציינתי קודם, לפני שימוש, חשוב לקרוא הוראות ועוד יותר חשוב לנסות . כלומר, למרוח את החומר על קטע קטן ולבדוק תגובת העור.
    בברכה ובהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה ועוד שאלה

דנהה
    12/11/2010

האמת שמרחתי את זה וזה לא עשה כלום לעור ..השאיר אותו חלק בלי שום אדמומיות או גירודים.והתוצאות יצאו ממש טובות..יכול להיות שזה יעשה לי נזק לטווח הרחוק??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה ועוד שאלה - תגובה

רחל סיטבון
    14/11/2010

שלום לך שוב דנה.
    כפי שאמרת ניסית את התכשיר ולא קרה דבר ואף להיפך הוא עזר לך, ולכן את יכולה להמשיך ללא כל בעיה. דבר אחד דעי, לגוף האדם נטייה לפתח אלרגיות מכל סוג שהן ולאו דווקא מפעם אחת. יכולה להתפתח אלרגיה לאחר מספר רב של שימוש באותו התכשיר, וכשזה קורה (אם בכלל) שימי לב והפסיקי השימוש בתכשיר.

בברכה
    רחל סיטבון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה