מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול באדי טייט לאזור הזרועותמירי16/03/2011
שלום רב
אני מעוניינת לעשות טיפול באדי טייט באזור הזרועות. אזור שלצערי לא חטוב מספיק אצלי. שתי שאלות לי בעניין : האם טיפול ה אפקטיבי לאזור זה ומניב תוצאות טובות ושאלה שנייה מתייחסת למועד ביצוע הטיפול, האם לעשותו מידית או אחרי דיאטה ? אציין שאני לא שמנה ( 66 ק"ג גובה 1.71 מ') . בפרופורציה נאמר לי שהרזייה לא תשפיע על חיטוב האזור ואין טעם לחכות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול באדי טייט לאזור הזרועות - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ16/03/2011מירי שלום
1.איזור הזרועות נענה בצורה טובה לטיפול של המסה+שאיבה.
2.ככלל ניתן לומר כי תמיד עדיף לבצע ההתערבות הפולשנית לאחר מיצוי הדיאטה.
קבעי לך גבול זמן לדיאטה, ולאחריה-ההתערבות הפולשנית.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימני מתיחהמאיה09/03/2011
שלום, האם יש טכנולוגיית לייזר שאפשר להעלים איתה סימני מתיחה באזור הישבן?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימני מתיחה - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ10/03/2011
למאיה שלום
לצערי, אינני איש בשורות בנושא שאלתך. אינני מכיר, בטכניקות שהיום בידינו, דרך טובה ויעילה לסילוק סימני מתיחה בעור (striae).
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בודי טייט בבטןהמודאגת02/03/2011
שלום עברתי לפני שבוע טיפול בודי טייט ורציתי לשתף .
כל אזור הבטן עדיין מאוד רגיש וכואב .ןאני דיי מוגבלת בתנועותיי .
הבטן עצמה עדיין לא סימטרית ומלאה שקעים וגבשושיות למרות שיש הטבה במצבה מלפני שבוע .
מפליא אותי שלמרות שהוצאו ממני 2600 ליטרים של שומן אין שום שינוי במשקלי .
אני קצת מאוכזבת חשבתי שכול התהליך הרבה יותר פשוט ןפחות כואב .
אני מאוד מקווה שכול הטיפול לא ירד לטמיון ןשאני בסופו של דבר יהנה מהתוצאות .
הייתי רוצה לקבל מגובות ממטופלים שעברו טיפול דומה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בודי טייט בבטן - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ02/03/2011למודאגת שלום
אינך יכולה לשפוט את התוצאה הסופית של הפעולה, לפני שיעברו 4-6 חודשים.קצב השיפור בשבועות הראשונים-מהיר יותר. לאחר מכן, ממשיך השיפור, אך בקצב איטי יותר.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עשיתי ניתוח שאיבת שומן לפני שנהאלמונית28/02/2011
שלום,
לפני כשנה וחצי עשיתי ניתוח לשאיבת שומן באגן וביריכיים אצל ד"ר סלוצקי.
אני מאוד מרוצה מהניתוח והשינוי שהניתוח עשה לי הוא מדהים..אני עדין לא מאמינה שזו אני..
אבל, יש תיקון שאני צריכה לעשות- נשאר לי גוש בצד האחורי של הרגל שקצת בולט.
יש בי חששות לגבי הניתוח והסיכונים
מפחיד אותי לבצע את הניתוח שוב..
האם כדאי לי? זה בולט ומפריע לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עשיתי ניתוח שאיבת שומן לפני שנה - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ28/02/2011
לאלמונית שלום
הטוב ביותר עבורך להתיעץ בענין עם ד"ר סלוצקי, שניתח אותך לשביעות רצונך המלאה.
בטוחני כי ד"ר סלוצקי, יפתור בעיתך בצורה הטובה ביותר.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשיתי ניתוח שאיבת שומן לפני שנה - תגובה
28/02/2011שלום לך,
תודה עבור ההתעניינות. ניתן לבצע תיקון על-ידי המסה ושאיבה, על-ידי מכשיר הבודיטייט החדש. אם זה איזור קטן, אפשר לעשות את הפעולה בהרדמה מקומית, ובזה אין הרבה סכנות.
אשמח לראות אותך במכון פרופורציה ואז אוכל לתת לך תשובה מלאה לאחר בדיקה.
בתודה
ד"ר סם סלוצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה השיטה הטובה ביותר להצרת זרועות ?סיון26/02/2011רציתי לדעת מה השיטה הטובה ביותר להצרת זרועות?
לאחר ירידה במשקל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמה השיטה הטובה ביותר להצרת זרועות ? - תגובה
27/02/2011שלום סיוון,
לאחר הורדה במשקל נשארים בזרועות שני מרכיבים: שומן ועור.
אם קיימת יתרה של שומן, אפשר לסלק אותו על-ידי שאיבה או בודיטייט.
אם רוב היתרה היא עור, חייבים ניתוח (עם צלקות) לסילוק העור.
בתודה על התעניינותך,
ד"ר סם סלוצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמודאגתהמודאגת25/02/2011שלום
אני עברתי לפני יומיים בודי טייט באזור הבטו שאבו לי 2600כ ליטר .
כרגע אני עדיין כואבת ונפוחה מאוד והמחוך לוחץ ומציק
אני יודעת שמוקדם עדיין לראות תוצאות אך הבטן ניראת מבהילה למדי .
היא אומנם הוכנסה פנימה ורואים תוצאות אך היא מלאה גבשושיות ומדרגות ולא חלקה כלל .
אני מאוד מודאגת האם זה נורמלי ? ואמור לעבור והאם אפשר לתקן במידה וזה לא יעבור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהמודאגת - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ25/02/2011שלום למודאגת
הסירי דאגה מלבך, לששת החודשים הקרובים.
תתחילי בדאגה רק לעיוותים שישרדו את מחצית השנה הבאה.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפילפסיהרותם23/02/2011שלום, חשבתי לעבור המסת שומן, האם האפליפסיה שלי עשויה למנוע את הניתוח או איכשהו להיות מושפעת ממנו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראפילפסיה ובודי טייט
רחל04/01/2014חולי אפילפסיה יכולים לעשות בודי טייט.??והיו לי אק שתי התקפים ועברו ארבע שנים זה ניחשב???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפילפסיה ובודי טייט - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ04/01/2014לרחל שלום
אפילפסיה אינה הורית נגד מוחלטת לבודי טייט.
עם זאת, מומלץ כי הפעולה תבוצע רק בהסכמת הנוירולוג המטפל, והסכמת המרדים.
שבוע טוב
ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפילפסיה - תגובה
23/02/2011שלום רותם,
בתשובה לשאלתך, אפשר לעבור המסה ושאיבה על-ידי מכשיר בודיטייט בהרדמה מקומית. אם יש צורך בהרדמה כללית, רצוי לקבל אישור מהניורולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשיתי המסה ושאיבה לפני כשנהטלי06/02/2011עשיתי המסה ושאיבה לפני כשנה ורציתי לעדכן. קודם כל אני בחורה ממש רזה שתמיד הייתה לי הצטברות לא גדולה, אבל לא פורפורציולנית של שומן באזור הירכיים החיצוניות. משהו שלא ירד ממש בשום התעמלות ובשום דיאטה (לדעתי אני בכלל לא צריכה דיאטה והניסיונות להיפטר המשומן הזה בדאיטות סתם גררו אותי תמיד למשקלים נמוכים מדי). תמיד חלמתי על שאיבת שומן ולפני שנה עזרתי אומץ ועשיתי המסה ושאיבה בפרופורציה אצל ד"ר כהנוביץ.
נתחיל בעיקר, כיום שנה אחרי הפרוצדורה, אני מאוד מרוצה, השומן המיותר (בסכ"ה הוצאו 850 מ"ל) נעלם ואני ממש פרורפוציונלית. סוף סוף אני לא מוגבלת בשום סוג של לבוש. אין כמעט צלקות למעט איזה נקודה מזערית שאפילו אני מתקשה לראות בכפל של הישבן. הדבר שיפר מהותית את המראה שלי. הדבר הטוב שבגלל שהוציאו מעט, זה נראה כאילו רזיתי ולא כאילו נעשתה פעולה כרורגית. בקיצור מעולם לא נראיתי כל כך טוב ואני מאוד מרוצה.
לעניין הפעולה עצמה, אל תקשבו לפרסומות, זה ניתוח לכל דבר ועניין, אולי לא ניתוח גדול אבל ניתוח. הפעולה נעשית בהרדמה מלאה, יש אחרי זה כאבים ובצקות ויורד דם. בקיצור לא חוזרים אחרי זה לעבודה, חוזרים שלושה ימים הביתה לשכב במיטה, עם משככי כאבים. הדם מספיק לרדת אחרי כמה שעות, אבל ממש כואב.
אציין שאצלי לא היו כל סיבוכים ויום אחרי הניתוח עם הבצקות והמחטב המציק והמגרד, נראתי טוב כפי שלא נראתי בחיים.
בקיצור כואב לא חף מסיכונים, אבל תוצאות נהדרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרעשיתי המסה ושאיבה לפני כשנה - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ06/02/2011למשתתפי הפורום שלום,
1. אפתח בגילוי נאות: אינני מעורב כל עיקר בתגובתה של טלי, וכשתראו ברחוב איש סמוק פנים, תדעו שזה אני המסמיק ממחמאות.
2. ישנם מחברי המבצעים המסה+שאיבה תחת הרדמה מקומית. אני מעדיף לבצע הפעולה תחת הרדמה כללית, המונעת אי-נוחות, ומונעת כאב מהמנותחת.
3. במחשבה שניה, דווקא נעים לקבל מחמאות. תמשיכו בנות.
בברכה,
ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלענות לתשובה תודה...נור28/01/2011שלום אני בחורה אחרי שלוש לידות ושוקלת אחרי דיאטה 65 ויש לי תוספת שומן באזור הבטן אם אחרי הטיפול זה חוזר השומן וכמה טיפולים אני צריכהואם יש באזור חדרה מרפאה?תודה רבה ובהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלענות לתשובה תודה... - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ28/01/2011שלום לנור
.
1.כמו שנאמר רבות, הרי שהפעולה מסלקת תאי שומן שלא יחזרו.עליה במשקל, תביא לעלית המסה של כל תא שומן ששרד.
2.מספר הטיפולים ייקבע לאחר הבדיקה האישית.
3.אין לי קשר לפרופורציה,ולכן אין בפי תשובה.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלענות לתשובה תודה... - תגובה
30/01/2011שלום נור,
כמו שד"ר כהנוביץ אמר, דרושה בדיקה לפני שאפשר יהיה לתת תשובה לבעיותייך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאדי טייט אחרי לידהרונית24/01/2011היי,
שתי שאלות:
1. כמה זמן לאחר לידה ניתן לעשות את הטיפול (באדי טייט) באיזור הבטן?
2. במידהוואכנס שוב להריון לאחר מס' שנים- האם תוצאות השאיבה יהרסו לגמרי?
3. האם נכון יהיה לומר שעדיף לרזות כמה שיותר לפני השאיבה- על מנת להקטין את גודל תאי השומן כמה שיותר- וכך תהיה אפשרות לשאוב בעצם יותר תאי שומן ולקבל תוצאה טובה יותר? (הרבה תאים קטנים לעומת מעט תאיפ גדולים)
תודה,
רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבאדי טייט אחרי לידה - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ24/01/2011רונית שלום
1.מאחר וארבעים שבועות ההריון הם טראומה, במידה זו או אחרת, על קיר הבטן, הרי מוטב לדחות הטיפול לאחר חלוף 6 חודשים מהלידה.
2.הקטנת מסת השומן - נשמרת.מה שאין כן לגבי האיכות האלסטית של העור.
3.נכון במידה רבה של צדק.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכשיר הפאלומר לסימני מתיחהדין07/01/2011שלום דוק'
רציתי לדעת אני לאחר המסה אצלכם
ורציתי לדעת, העור קצת רפוי וישנם סימני מתיחה ישנים.
ישנו מכשיר לייזר של פאלומר אם אתה מכיר שאמור לטשטש סימני מתיחה בין 50-70% ומכשיר נוסף של אותה החברה שממצק את העור לאחר שאיבות שומן ובכלל.
מה דעתך על כך/מה אתה יודע וממליץ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמכשיר הפאלומר לסימני מתיחה - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ07/01/2011לדין שלום
אישית, לא עבדתי במכשיר של חברת פאלומר.עם זאת, מנסיוני עם מכשירים רבים דומים, מחברות אחרות, הרי שאני סקפטי מאד לגבי יכולת פאלומר לעמוד מאחורי הבטחות היחצנים שלו.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכשיר הפאלומר לסימני מתיחה - תגובה
17/01/2011שלום דין,
בנוסף לתשובת ד"ר כהנוביץ, המכשיר של פאלומר הוא לא בדיוק לייזר שאנחנו מכירים, אלא לייזר דיוד (diode). התדרים שלו הם מתחת ל-1000nm.
כל הרופאים הפלסטיקאים עדיין ממתינים לאיזשהו מאמר רפואי רציני המאמת את ההבטחות של החברה לגבי המכשיר.
בברכה,
ד"ר סם סלוצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלייזר-שאלהליבנת03/01/2011שלום ד"ר, האם גם שיטת הבלה קונטור עובדת עם לייזר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלייזר-שאלה - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ05/01/2011לליבנת שלום
מכשיר הבלה קונטור מיועד להצר היקפים בעזרת אנרגיה על-קולית ובאופן לא פולשני.
כמו לכל מכשיר, גם לו הסבר מדעי הורס.
אלא שעד היום לא נחשפתי למכשיר לא פולשני המקיים הבטחתו להצר היקפים.
אני, יחד עם כל ישראל,מיחלים להתגלות זו.
בברכה ד,ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלייזר-שאלה - תגובה
05/01/2011כמו שד"ר כהנוביץ' אמר בעדינות, אין מכשיר לא פולשני שעובד. בלה קונטור ואולטראשייפ נכללים במכשירים אלו.
בברכה,
ד"ר סם סלוצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלהאביהו03/01/2011אני בחורה די רזה, הבעיה היא שהישבן שלי קצת רחב. אמרו לי שהשיטה היחידה להוריד את השומן בישבן זה רק דרך המסת שומן בלייזר, זה נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשאלה - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ03/01/2011לאליהו שלום
כמו שנאמר לא אחת בפורום בעבר, הרי שהדרך המיטבית בתקון דיספרופורציות שומניות,היא המסה+שאיבה. פעולה זו ניתנת להתבצע גם באנרגית הלייזר, ובתנאי שהמכשיר שמשתמשים בו, בעל תפוקת אנרגיה מעל ל-50 וואט.
למיטב ידיעתי, המכשיר העונה לדרישות אלה (בארץ) הוא הבודי טייט, המבוסס על אנרגיה באורך גל של גלי רדיו.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלהרן27/12/2010שלום רב,
אני בן 27, הורדתי לפני 8 שנים יותר כ-30 ק"ג. לפני 3 שנים עשיתי ניתוח מתיחת בטן, בלי שאיבת שומן. יש לי עודף שומן/אור (לא בטוח) באיזור הערווה וזה נורא מפריע לי. האם קיים ניתוח לתיקון איזור זה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשאלה - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ28/12/2010לרן שלום
מדבריך נראה לי שתיהנה מהמסה+שאיבת שומן.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
29/12/2010שלום רן,
לפני שאפשר לתת לך עיצה סופית רצוי לבדוק אותך קודם. ניתן להשתמש בכל השיטות לפי הצורך: המסה ושאיבה, שאיבה בלבד או ניתוח נוסף עם כל הקומבינציות.
בברכה,
ד"ר סם סלוצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאיבהרות16/12/2010אשמח להיתרם מהידע וסליחה על הבורות אך בגלל שאלו אנרגיות שונות אולטראסאונד וגלי רדיו חשבתי שצריך להמתין . האם תוכל להסביר איך משפיעה אנרגיית האולטרסאונד ואם אין מניעה להמשיך בבאדיטייט? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשאיבה - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ17/12/2010
שלום לרות
כ"א מהמכשירים מבוסס על אנרגיה בעלת אורך גל שונה.בשני המקרים אין הצטברות של מנות האנרגיה הניתנות. לכן, אין משמעות לפרק הזמן בין טיפול אחד למשנהו.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
ציפורן חודרנית: שיטות טיפול ומניעהזאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואביםבחן את עצמך:
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
פלסטיקה ווגינלית. גינקולוג בכיר בבלינסון, מומחה ברפואת נשים ומיילדות, מנהל תחום הפלסטיקה הווגינלית במרכז הרפואי עתידים, הקים את מרכז לייפות. בעל ותק רב שנים בניתוחים וטיפולים בתחום הפלסטיקה הווגינלית ... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)