מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לגבי בודיטייטגל04/09/2011
שלום
הבנתי שמגדירים כל טיפול כקטן בינוני וגדול ולפי זה מתמחרים-
א - האם זה נכון?
ב- מהי שאיבה קטנה ובינונית בזרועות -כלומר כמה ליטרים של שומן ומה טווח המחירים לכל טיפול כזה של בודיטייט?
תודה מראש,
סיוון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לסיון
אנונימית04/09/2011דבר אחד אני יכולה לומר לך לעבור בודי טייט אצל ד"ר גורביץ בפרופורציה זה סיוט, חוויה קשה תוצאות מזעזעות הזהרי יקירה!! אני הצטערתי על היום שעשיתי את הפעולה הזאת. והכי גרוע שלא מרוצים מהתוצאה מקבלים יחס משפיל ולא מקצועי פשוט לא להתקרב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
יונית22/09/2011היי
אפשר את המייל שלך, כי אני הייתי ביעוץ לא הכי נראה לי.
מאוד היו לחוצים שאסגור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המסת שומן או שאיבת שומןיגאל01/09/2011
שלום,
אני בן 25, גובה 1.75 וכרגע אני שוקל 80 קילו. בשלוש שנים האחרונות עלית כ 15 קילו. האם אני צריך המסת שומן או שאיבה? יש לי חתונה עוד 5 חודשים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המסת שומן או שאיבת שומן - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ02/09/2011ליגאל שלום
אם תוספת המשקל מחולקת סימטרית בכל גופך , אני ממליץ הורדת משקל שתעשה בהפסקת אכילה בתוספת לפעילות גופנית.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתלבטת בין שאיבת שומן להמסת שומן
המתלבטת30/01/2012אני מעוניינת לשפר את מראה גופי באזור הבטן בלבד מכיוון שהיא בולטת.
באופן כללי אינני שמנה ויש שיגידו שאני רזה. אני אחריי 3 לידות ומפריע לי שנותרה בטן בולטת.. ביתר חלקי הגוף אני בסדר. אני שוקלת 63 וגובהי 1.65. מעולם לא התעמלתי ולא עושה שום פעילות גופנית.
אני מעוניינת לעשות שאיבה או המסה באזור הבטן וממש לא יודעת על מה ללכת. מרוב דעות אני מבולבלת.
אפשר לקבל עזרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המסת שומן מתחת לבית השחי ובמותנייםאורלי29/08/2011
היי, אני בת 40, לאחר שלוש לידות, 1.75 ו- 59 קילו. אני עוסקת הרבה בספורט, ועדיין, לא מצליחה להיפטר מעודפי שומן בצידי הגוף ומעט בגב (לא היו לפני הלידות...) וכן מתחת לבית השחי (כשסוגרים את החזיה, כאילו נשארים עודפים). האם שאיבת שומן מתאימה, ואם כן, מה הוא טווח המחירים לטיפול כזה ותוך כמה זמן ניתן לחזור לפעילות ספורטיבית?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המסת שומן מתחת לבית השחי ובמותניים - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ29/08/2011שלום לאורלי
תיאורך מרמז כי את מתאימה להמסת שומן ושאיבתו , באיזורים ממוקדים.
עלות הפעולה משתנה מרופא לרופא , תלויה בין השאר , בהיקף הפעולה , במספר המוקדים ובסוג ההרדמה.
ניתן לחזור לפעילות גופנית מדורגת לאחר 3-4 ימים.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלות...שיר23/08/2011
שלום,
גובהי 1.66 ואני שוקלת 48 קילו, יש לי הצטברות שומן מועטה בבטן שממש מציקה לי, האם למרות משקלי הנמוך אוכל לעבור המסת שומן?
ושאלה נוספת- למה יש צורך בהמסה ושאיבה אם אפשר לבצע רק שאיבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה שאלות... - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ24/08/2011לשיר שלום
סילוק ריכוז מבודד של שומן , הוא המצב האידיאלי לשימוש בהמסה+שאיבה.
השאיבה המכנית בלבד כרוכה בדימום רב יותר , עלולה ליצור הבדלי גובה לאורך קוי השאיבה ומכאיבה יותר.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך יוצאים השומנים מהגוף ??דני22/08/2011
הבנתי שלייזר מחדירים מין צינורית.. מה לגביי אולטסאונד..??
מה עדיף לדעתך..???
תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך יוצאים השומנים מהגוף ?? - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ23/08/2011לדני שלום
בשיטות היעילות תבוא שאיבה עם/אחרי ההמסה. המסה ללא שאיבה , ללא הבדל מה המקור האנרגטי להמסה , איננו יעיל.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתלבט...ניר22/08/2011
אני גבר בן 25 שוקל 82 קילו ובגובה 180, אני לא אדם שמן ועוסק רבות בספורט אך ישנה קרס בירה שאני לא מצליח להוריד לא משנה כמה ספורט אני עושה. אני מתענין בהמסת שומן ורציתי לדעת האם הטיפול יכול להתאים לי ואם כן מה עדיף.. בליזר או באולטסאונד.. בתודה רבה רבה מראש ניר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתלבט... - תגובה
22/08/2011שלום ניר,
אתה נשמע מתאים להמסת שומן או עם לייזר או עם גלי רדיו (לא באולטראסאונד) ושאיבה לאחר ההמסה.
כל זה כמובן לאחר בדיקה קלינית אצל רופא.
בתודה,
ד"ר סם סלוצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודה לך על התגובה המהירה תוכל אולי
ניר22/08/2011תוכל אולי לומר לי לאיזה רופא ממולץ ללכת לבדוק את העניין.. הריי כל מרפאה שאליה הלך תנסה לשכנע אותי לעשות אצלה בגלל הכסף. איפה כן ניתן לבדוק...?? איתך אפשר לקבוע תור..???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודה לך על התגובה המהירה תוכל אולי - תגובה
26/08/2011אשמח לענות לכל שאלה נוספת בטלפון נייד (נמצא בפרטים האישיים שלי).
בברכה,
ד"ר סם סלוצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמסת שומןאלונה17/08/2011האם לאחר ניתוח המסת שומן נשארים לישון במרפאה או הולכים באותו
היום הביתה? כמו כן, האם עושים תפרים ותוך כמה זמן צריך להסירם?
הכוונה לניתוח שאיבת שומן מאזור הירכיים והישבן.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהמסת שומן - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ17/08/2011לאלונה שלום
בד"כ ניתן להשתחרר מהמרפאה לאחר מספר שעות. הזמן קצר יותר לאחר הרדמה מקומית , וארוך יותר לאחר הרדמה כללית.
בכל פתח כניסה נשאר תפר . הוצאת התפרים לאחר כשבוע.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאיבת או המסת שומןאחמד עזאם07/08/2011אני חייל משוחרר בגיל 22 משקל 56 ק"ג וגובה 160 אני מרגיש שיש צורך בשאיבת השומן הגס לאחר שבמשך שנות הגיוס שלי הורדתי כ-20 ק"ג , האם יש צורך לעשות זאת או יש אפשרות אחרת בלי ניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשאיבת או המסת שומן - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ17/08/2011לאחמד שלום
נתוניך הפיזיים , כפי שמסרת , נראים תקינים. כדי להחליט בצורך בהתערבות נוספת , יש צורך בבדיקה .
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמסת שומןדנה29/07/2011היי,
אני בת 20, די רזה אבל בעלת "מצבור שומן" באזור האגן.
הייתי מעוניינת לדעת איך הולך הטיפול (שמעתי שישנם טיפולים פולשניים ולא פולשניים, מה ההבדל ביניהם? האם דרוש חדר ניתוח ומה ההבדל למעשה בין הטיפול לבין שאיבת שומן מבחינת כאבים, חזרה לשגרה וצלקות) ומהן העלויות בערך באזור זה..
אשמח לקבל הסבר,
דנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהמסת שומן - תגובה
30/07/2011שלום לך,
טיפול על-ידי כירורג פלסטי תמיד פולשני ונעשה בחדר ניתוחץ השיטה הקלאסית של הרבה שנים היא שאיבת שומן. שיטות חדשות הן המסת שומן על-ידי לייזר או גלי רדיו, ולאחר מכן שאיבה של השומן המומס.
בדרך כלל אין כאבים אבל זה משתנה מאדם לאדם.
צלקות הן מינימליות וחזרה לשגרה מלאה בדר"כ אחרי שבוע.
לגבי מחירים, זה נקבע בפגישה עם הרופא.
בתודה על ההתעניינות,
ד"ר סם סלוצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמסת שומן - 2-3 קילוגלית28/07/2011היי,
הנני בחורה לאחר 2 לידות (5 שנם מהלידה האחרונה)...עושה ספורט ושומרת על תזונה מלאה.
גופי הוא יחסית רזה, אך בזור הבטן יש לי 2-3 קילו עודפים שנורא מפריעים לי, וגורמים לאנשים לחשוב שאני בהיריון....
מעוניינת בפיתרון לא פולשני....כמה טיפולים אצטרך בלייזר? כמה זמן לאחר ההמסה צריך ללכת עם תחבושת? אם אני רוצה להיכנס להיריון בעתיד האם כדאי לחכות עם זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרכמו כן כמה עולה טיפול בודד?
גלית28/07/2011ומה זמן ההחלמה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמו כן כמה עולה טיפול בודד? - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ31/07/2011לגלית שלום
קודם להחלטה על ההתערבות הפולשנית , עליך לוודא כי תלונתך מקורה בעודף מסת שומן בקיר הבטן , ולא בריפיון שרירי הבטן.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמסת שומן - 2-3 קילו - תגובה
30/07/2011שלום לך,
טיפול על-ידי כירורג פלסטי, בין אם זה בשאיבת שומן קלאסי או בהמסה בשאיבה - שניהם פולשנים ומבוצעים בחדר ניתוח. אין טיפולים לא פולשניים ע"י כירורג פלסטי.
לאחר כל טיפול חייבים ללכת עם חבישה אלסטית שבועיים לפחות. חזרה לשגרה היא אינדיבידואלית, אבל בדר"כ לאחר שבוע.
הריון לא משפיע על השאיבה. השומן שנשאב לא חוזר לעולם באיזורים שטופלו.
מחירים נקבעים רק לאחר פגישה עם הכירורג המטפל.
בתודה על ההתעניינות,
ד"ר סם סלוצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמסת שומן באזור הסנטר וגבויקש21/07/2011שלום, הייתי רוצה לברר האם ניתן לבצע המסת שומן באזור הצוואר (בחיבור לשכמות) וגם האם המסת שומן באזור הסנטר משאירה צלקות, כמה טיפולים בערך נדרשים ומה הוא טווח המחירים לפרצדורה מסוג זה.
המשקל שלי תקין.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהמסת שומן באזור הסנטר וגב - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ21/07/2011לויקה שלום
כעיקרון ניתן לבצע המסה+שאיבת שומן מכל מקום בגוף.
האיזור התת לסתי(שקרוי בפיך סנטר), הוא איזור רווח יותר לפעולה.נכון הדבר גם לגבי גב אמצעי עליון.
הצלקות הן עד 1 ס"מ , ובאיזור התת לסתי , הצלקת מוסתרת בסנטר.
העלות משתנה ובסביבות 8-10000 שקל
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמסת שומן בידייםגל20/07/2011שלום, אני 1.64 ושוקלת 63 ק"ג. הבטן שלי שטוחה לגמרי והידיים עבות מאוד יחסית לגוף.
לפני כעשר שנים רזיתי המון ואני עושה ספורט אך הידיים נשארות עבות. גם כששקלתי 56 עדיין הידיים היו שמנות מאוד יחסית לגוף. כשהלכתי לייעוץ אצל רופא פרטי הוא המליץ לי לא לעשות שאיבת שומן משום שאז תישאר צלקת ואמר שהיד שלי לא במצב שמצריך זאת {עדיף להתבייש בה ולא בצלקת}.
1.האם נראה לך שאתאים להמסת שומן בלייזר?
2.האם עליי להגיע שוב למשקל 56 ואז להגיע לטיפולים?
3.האם כדאי לבצע את זה בחורף
4.מה משך ההחלמה וכמה זה עולה?
תודה רבה רבה,
סיון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהמסת שומן בידיים - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ20/07/2011לסיוון שלום
1.צלקות אתרי החדירה - קטנות ובלתי משמעותיות.
2.הבעיה היותר גדולה , האם ידיך מתאימות להליך זה.כדי לשפוט על כך , יש צורך לראות את ידיך. בכל מקרה , יש להזהר ביותר , ולהשאיר משטח אחיד ללא שקעים.
3.למשקלך - חשיבות פחותה.
4.אין משמעות לעונות השנה , למעט הנוחות בשרוול ארוך ומכסה בחורף.
5.זמן ההחלמה 3-7 ימים.
6.המחיר 10-15000 שקל.אך קודם לכל יש לבדוק התאמתך.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמסת שומן? או משהו אחר?שי16/07/2011שלום,
אני בן 24 גובה 1.68 שוקל 60
אני מתאמן המון עובד על הבטן, אני גם נחשב רזה
אני רואה ריבועים בחלק העליון של הבטן, אבל הבטן התחתונה מלאה בשומן
ניסיתי לעשות דייאטה וירדתי 6 קילו, הייתי ממש רזה, הפנים רזו והכל
הבטן אולי פחתה אבל עדיין הייתה כרס שומן
אני רוצה לעשות אולי איזו המסת שומן (ממש קטנה) משהו שיעזור להשלים את הבטן שלי
אבל הצלקות/כוויות מרתיעות אותי
מה הטיפול הכי מתאים בשבילי?
אני קורא כאן בפורומים על כל האנשים שיש להם שקעים וכוויות למיניהם ואני פשוט אובד עצות
אני רוצה שהבטן שלי תהיה שטוחה, ושהאימונים שלי לא יהיו לחינם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהמסת שומן? או משהו אחר? - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ17/07/2011שלום לשי
למרות כל חששותיך , הרי שהמוצא היחיד לך הוא שאיבה+המסה.
הצלקות בפעולה זו - חסרות משמעות.
כוויות מהפעולה - שטחיות ונרפאות לחלוטין.
חוסר אחידות - תלוי במיומנות המבצע.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמסת שומן או בודי טייטשי11/07/2011יש סיכון בלעשות ת'דברים האלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהמסת שומן או בודי טייט - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ12/07/2011לשי שלום
בכל פעולה קיים סיכון כזה או אחר.
הסיכוים השכיחים בשאיבה או בהמסה משולבת הם:הוצאת יותר מדי שומן:הוצאת פחות מדי שומן:חוסר אחידות בהוצאה:הדגשת הצלוליט:סיכוני ההרדמה הכללית:כויות בעור. ייתכנו גם דברים נדירים יותר.
עם זאת , ברוב המקרים מסתים הניתוח לשביעות רצונו של המטופל.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמסת שומןורדית29/06/2011שלום,
אשמח לקבל פרטים לגבי המסת שומן בגלי רדיו:
מה טווח המחירים?
האם ניתן לחזור לשגרה מיד אחרי או שישנה התאוששות?
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהמסת שומן - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ30/06/2011לורדית שלום
טווח המחירים לאיזור אחד בגוף 10000 -16000 שקל.
הדבר תלוי בסוג ההרדמה , היקף הפעולה והמטופל עצמו.
כך או כך , ניתן לחזור לפעילות , ברוב המקרים , תוך 1-3 ימים.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדווקא הייתה לי התאוששות כל כך מהירה
rרוית30/06/2011עשיתי טיפול בודי טייט, תוך 3 ימים חזרתי לשגרה כמעט מלאה!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדווקא הייתה לי התאוששות כל כך מהירה - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ30/06/2011לזהבית שלום
אני שמח בשמחתך.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני עשיתי ורגל אחת יותר צרה
לילך15/07/2011בתחת בצד אחד הוציאו יותר מדי-חוסר סימטריה
יש דילול עור וכמו שנאמר ע"י הרופא הצילוליט מודגש יותר בעיקר איפה שהוציאו
יותר מדי. התחת נפל קצת מול מה שהיה קודם.
וזה אחרי חודשיים מאז הניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)