מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- באדיטייט לאחר ניתוח קייסרימורנה21/02/2010
אני חצי שנה אחרי ניתוח קיסרי נשארה לי בטן תחתונה מלאה עם כפלים שלא חוזראת לעצמה וזה מטריד אותי ובנוסף צדדים מציקים שלא יורדם עם דיאטות. האם מומלץ לי לעשות בודיטייט זה יועיל??????..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
21/02/2010שלום מורנה,
בודיטייט הוא מכשיר שממיס ושואב את השומן המומס באיזורים שקשה להיפטר מהם עם דיאטות ופעילות גופנית. לפני שאפשר לענות לשאלתך צריך לבדוק אותך ואז נחליט ביחד אם הטיפול הזה מתאים לך.
בברכה,
ד"ר סם סלוצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמסת שומןרעות16/02/2010שלום
אני בחורה רזה אך החלק התחתון של גופי אינו פרופורציונלי לחלק העליון. הקרסוליים, רגליים וברכיים שלי עבים מאד ואני נוטה להשמין באזור הירכיים כשאני עולה במשקל. רציתי לדעת אם בעזרת תהליך המסת שומן אוכל לקבל מבנה גוף תחתון יותר פרופורציונלי ובמידה והבעיה אינה רק של שומן אלא מבנה עצמות אם יש דרך לטפל בבעיה.
תודה
רעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתשובה לרעות
ד``ר שריה כהנוביץ16/02/2010לרעות שלום
ממכתבך נראה, על פניו, כי המקרה שלך הוא קלסי לתיקון בהמסה ושאיבת שומן. כל זאת ביחס לעיוות הפרופורציה הנובע מחלוקה לא הולמת של השומן התת עורי.
באשר לאפשרות שהעלית על גורם שלדי לעיוות: במקרה זה אינני איש בשורות, ויכולתנו לתקן עיוותים שלדיים מסובכת וקשה לאין ערוך.
המלצתי שתתיעצי במומחה בטכניקת השאיבה/המסה להתאמת הפתרון האישי ההולם את בעיתך.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמסת שומן בבודי טייטסנדרה10/02/2010שלום. רציתי לברר, האם לאחר המסת השומן ושאיבתו, השומן יכול לחזור לאחר תקופה מסויימת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתשובה לסנדרה
ד``ר שריה כהנוביץ10/02/2010לסנדרה שלום
המסת השומן ושאיבתו-מאיזור מסוים,מקטינה באופן משמעותי את מספר תאי השומן באיזור המטופל ומשנה את הפרופורציה לכיוון האידיאלי. לכשתאכלי בלי גבול-ישמין כל תא שומן בגופך,כולל התאים שנשארו באיזור המטופל.אך הפרופורציה תשאר כזו שלאחרי הטיפול.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבודי טייט
י.14/02/2011הי, אני יכולה לספר מניסיון אישי. לפני שנה עשיתי המסת שומן בבודי טייט בירכיים בפרופורציה, ואני עדיין שומרת על תוצאות טובות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחירי שאיבת שומןmoran04/02/2010שלום רציתי בבקשה לדעת מה טווח המחירים של שאיבת שומן ביריכיים...חיצוניות ופנימיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתשובה למורן
ד``ר שריה כהנוביץ04/02/2010למורן שלום
טווח המחירים רחב למדי בין המכונים והכירורגים הפלסטיים העוסקים בנושא.בין הגורמים
המשפיעים על המחיר:מקום הביצוע,הרדמה כללית או מקומית,סידורי תשלום וכו" עצתי לך, ראשית
להתרשם מאיכות הטיפול וההתיחסות האישית, ואח"כ לבצע סקר מחירים.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה נוספת
05/02/2010למורן שלום,
אני מסכים עם מה שד"ר כהנוביץ' רשם לך וברצוני גם להוסיף שחשוב לדאוג שמבצע הטיפול הוא מומחה בכירורגיה פלסטית שעבר הכשרה בטיפול וחבר באיגוד הכירורגים הפלסטים הישראלי.
יש לציין שכל הרופאים במכון פורפורציה הם רופאים מומחים.
בברכה,
ד"ר סם סלוצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחירי שאיבת שומן
פרמהבסט21/02/2010שלום מורן,
טווח המחירים משתנה מרופא לרופא, וזאת תוכלי לדעת גם בהתאם לסוג הטיפול שיותאם לך. מומלץ לקבוע פגישת ייעוץ עם מספר רופאים ולהתרשם מאופי העבודה שלהם. כדאי גם להתייעץ עם נשים אחרות שטופלו ע"י אותו רופא. במידה ואת בוחרת לעבור את הטיפול אצל רופא שיש לו הסדר עם קופת החולים בה את מבוטחת, ייתכן ותוכלי לקבל הנחה.
רק בריאות ואסתטיקה,
כללית אסתטיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמסת שומן מהבטן בשיטת גלי הרדיוטליה02/02/2010לרופאים שלום,
לאחרונה קראתי על שיטת גלי הרדיו רציתי לדעת מה יתרונה על שיטת הלייזר ומה מומלץ . קראתי גם ששיטת הלייזר ייתכן ומעודדת היווצרות תאים סרטניים. האם נכון?
אני סובלת מבעית עודף כרישה (פקטור 5 ליידן), קראתי ששיטת הזרקת החומר פוספטידיל כולין אינה מיועדת לבעלי בעיות כרישה . האם שיטת הרדיו או הלייזר מתאימה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתשובה לטליה
ד``ר שריה כהנוביץ03/02/2010לטליה שלום
היתרון במכשיר הRF (גלי רדיו)הוא בעוצמתו ובשאיבה המקבילה.
במקרה של הפרעת קרישה,אינני ממליץ על כל פעולה חודרנית.הפעולה המומלצת היא דיאטה
קפדנית להורדת המשקל.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיצאתי קצת מבולבלת..
י.15/02/2011מה ההבדל בין המסת שומן, לשאיבת שומן. בין סמרט ליפו / אולטרה שייפ / בודי טייט?
כדי להוריד היקפים באזור הירכיים?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסדר בבלאגן
בלהה נבון18/02/2011סמרט ליפו היתה השיטה הקודמת להמסת שומן כאשר השומן יצא דרך המערכות הלימפטיות מן הגוף החוצה - התהליך היה בן מספר חודשים ולא תמיד התקבלה התוצאה הרצויה
האולטראשייפ מצר היקפים, אך יש עליו להיות מלווה בתהליך של דיאטה וספורט
הבודי טייט מתבצע בחדר ניתוח הרדמת מקומית/מלאה בהתאם לצורך התהליך הינו המסת שומן שאיבתו החוצה וברוב המקרים - תלוי בגיל ובכמות השומן גם מיצוק העור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלהגלי01/02/2010לאחר שמבצעים המסת שומן באזור הבטן, האןם שואבים את השומן? כמה זמן החלמה זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתשובה
01/02/2010לגלי שלום,
לאחר המסת השומן, שואבים את השומן המומס דרך מכשיר הבודיטייט. זמן ההחלמה הוא אינדיבידואלי ובדרך כלל לוקח מספר ימים עד שבוע.
בברכה,
ד"ר סם סלוצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בת 50 ויש לי חזה גדול .אני רוצהיעל24/01/2010להקטין וכולם מפחידים אותי שאני עלולה להינזק ואצטער על זה .האם זה נכון ?ובאיזו שיטה הכי כדאי לעשות את זה? יש לי חזיה e כמה אוכל להוריד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתשובה ליעלה
ד``ר שריה כהנוביץ24/01/2010ליעלה שלום
על פניו נראה כי הפתרון ההולם מצוקתך הוא ניתוח להקטנת שדים(Breast Reduction).עכ"פ
תכנית פעולה יכולה להנתן רק לאחר שיחה ובדיקה יסודית.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלהרביב20/01/2010האם ישנה עוד שיטת המסת שומן, חוץ מהמסת שומן בלייזר?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתשובה לרביב
ד``ר שריה כהנוביץ20/01/2010לרביב שלום
קיימים מקורות אנרגיה שונים להמסת שומן.השכיחים ביותר:אנרגית אור ממוקד(לייזר);אנרגית גלי רדיו;אנרגיה על-קולית.
המכשיר הרווח בארץ להמסה בגלי רדיו הוא ה-Body Tite
בברכה
ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמסת ושאיבת שומןדנה17/01/2010שלום,
קראתי שאלה שנשאלה ע"י ויקי לגבי בטן קטנה שלא יורדת בעזרת התעמלות ודיאטה ואני במצב דומה. הייתי רוצה לדעת כמה לוקחת החלמה מכזה הליך. אני אמורה להתחתן בעוד חודשיין ורציתי לדעת האם אספיק להחלים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתשובה
17/01/2010שלום לך
החלמה זה עניין אינדיבידואלי. לאחר טיפול על ידי המסה ושאיבה הולכים עם חגורה אלסטית במשך שבועיים ולאחר מכן במשך עוד שבועיים שלושה לסירוגין.
כדי לענות לך על השאלה בדיוק אני צריך לבדוק אותך באחד ממכוני פורפורציה. אפשר להזמין תור דרך המוקד.
בברכה,
ד"ר סם סלוצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלה של ורדהנוחי11/01/2010אם כך כדאי לעבור שאיבת שומן למרות שכיום אני שוקלת 5 קילו יותר מבד"כ ומנסיוני וודאי אעלה וארד כל חיי?
האם זה לא הורס את הפעולה ודורש שאיבת שומן אחת לשנה או אפילו יותר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתשובה
12/01/2010שלום נוחי
עליה במשקל היא בעיה אחרת. הטיפול ע"י המסה ושאיבת שומן נועד לעצב איזורים בגוף ולהיפטר משומנים שלא משתנים לאחר דיאטות ופעילות גופנית. לאחר העיצוב עם בודיטייט השומן שסולק לא חוזר, אבל זה לא פוטר אותך מהשמנה בכל איזור אחר שבו קיים שומן (כולל לב, כבד, מעי) והפתרון לזה הוא דיאטות ופעילות גופנית.
נראה לי שאת מדברת על שני סוגים של שומן. אשמח לבדוק אותך במכון פורפורציה, להסביר לך ולהחליט על הטיפול החדשני של המסה ושאיבת שומן.
בברכה,
ד"ר סם סלוצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעול הויורדת במשקלורדה07/01/2010האם זה מסוכן או לא יעיל לעשות שאיבת שומן אם אני מכירה את הנטייה שלי להעלות ולרדת במשקל כשבעה-חמישה קילו לכאן ולכאן.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתשובה
07/01/2010שלום ורדה
שאיבת שומן וטיפול בבאדיטייט מיועדת לעיצוב הגוף ולא להורדה במשקל. זה מיועד לאיזורים מסויימים כמו בטן, מותניים וירכיים. באיזורים האלו זה לא משנה אם המשקל עולה או יורד מכיוון וקשה להיפטר מהשומן באיזורים אלה בעזרת דיאטות ופעילות גופנית ונחוץ טיפול רפואי כגון באדיטייט ושאיבה.
אשמח לראות אותך במכון פורפורציה ולבדוק את התאמתך לטיפולים האלה.
בברכה,
ד"ר סם סלוצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמסת/שאיבת שומןאלמוג03/01/2010שלום אני בחורה רזה אולם יש לי עודף שומן קל יחסית באזור הסנטר.. רציתי לדעת איזה שיטה עדיפה במקרה כזה? שאיבת שומן או המסת שומן?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתשובה לאלמוג
ד``ר שריה כהנוביץ03/01/2010לאלמוג שלום,
הטיפול המומלץ לריכוזי שומן קטנים, כגון זה שהזכרת, הוא המסה ובעקבותיה - שאיבת השומן, תוך כדי גירוד העור מבפנים, להדבקה הדוקה יותר של העור.
בגלל הממדים הזעירים של הפעולה, מומלץ להשתמש להמסה ב"סמארט ליפו", שנוע לממדים אלה.
בברכה,
ד"ר שריה כהנוביץ'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמסת שומןפנינה30/12/2009שלום,
האם המסת שומן יעילה רק כאשר מדובר בכמויות קטנות של שומן?
האם ניתן לבצע בכמה טיפולים המסה ע"מ להפטר מכל השומן?
האם השיטה מתאימה לכל האזורים בגוף (ישבן, בטן וירכיים)?
אני לא מעונינת לעבור ניתוח שאיבה אלא טיפולים ללא הרדמה כללית ועם פחות סיכונים + זמן החלמה קצר יחסית.
מה לדעתכם מתאים עבורי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתשובה לפנינה
ד``ר שריה כהנוביץ30/12/2009לפנינה שלום
בתשובה לשאלותיך:המסת שומן יעילה גם לכמויות שומן גדולות.
ניתן לסלק כמויות שומן גדולות בהדרגתיות,במספר התערבויות.לשיטה זו יתרון במיצוק העור.חסרונה-באורכה.
ההמסה טובה לכל איזור בגוף.
ניתן לבצע ההמסה תחת הרדמה מקומית.הדבר תלוי בסף הכאב שלך.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאיבה + המסהאורן25/12/2009אני נער בן 18 שעוסק הרבה בפעילות גופנית, שומר על אחוז שומן נמוך ואוכל בריא.
יש לי שומן עיקש במותניים שלא יורד לא משנה כמה נמוך אחוז השומן שלי יהיה.
אני מעוניין לעבור המסה + שאיבה, אבל מאוד מודאג לאור הביקורות שיש על הרופאים שמבצעים, ועל התוצאות הבלתי מספקות (שאיבה לא מספקת, כוויות, צלקות וכו'.)
כמו כן, האם בפרופורציה מתחייבים להחזר כספי/טיפול חוזר במידה והתוצאות לא מספקות?
אשמח אם אנשים שעברו טיפול כזה ומנהלי הפורום ייתנו את הדעת בקשר להודעתי.
השומן הזה אמנם מפריע לי, אבל אני מוכן להישאר איתו אם זה כרוך בטיפול לא מספק שידרוש ממני הוצאה של עוד כמה אלפי שקלים, או צלקות וכוויות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתשובה לאורן
ד``ר שריה כהנוביץ26/12/2009
לאורן שלום
הסיבוכים האפשריים הכרוכים בהמסה ושאיבה,כגון כוויה וכו. אינם מרובים וחולפים עם הזמן.
אם המצוקה שלך משומן המותנים-גדולה,הסיכון המסוים הכרוך בפעולה-כדאי. ביחס לשאלותיך הכספיות,מוטב שתיצור קשר ישיר ואישי עם פרופורציה לסיכום ההתחיבויות ההדדיות.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך ד"ר
אורן28/12/2009הייתי אתמול בסניף פרופורציה בעזריאלי, והייתי אמור להיפגש עם הרופא סם סלוצקי.
הפגישה הייתה אמורה להערך יותר מאוחר מהמועד שבאתי, אז אחת היועצות שלכם ששמה אופירה אמרה לי להיכנס אליה לחדר לייעוץ ראשוני לראות האם באמת אני מתאים בכלל ושלא אחכה סתם.
היא טענה שאין לי שום דבר, וכמות השומן לא מספיקה אצלי.
השאלה שלי היא האם באמת יש להתייחס לזה כתשובה סופית, או שעליי לדבר עם רופא שמבצע ניתוח כזה ורק הוא באמת יידע אם אני מתאים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך ד"ר
אורן28/12/2009הייתי אתמול בסניף פרופורציה בעזריאלי, והייתי אמור להיפגש עם הרופא סם סלוצקי.
הפגישה הייתה אמורה להערך יותר מאוחר מהמועד שבאתי, אז אחת היועצות שלכם ששמה אופירה אמרה לי להיכנס אליה לחדר לייעוץ ראשוני לראות האם באמת אני מתאים בכלל ושלא אחכה סתם.
השאלה שלי היא האם באמת יש להתייחס לזה כתשובה סופית, או שעליי לדבר עם רופא שמבצע ניתוח כזה ורק הוא באמת יידע אם אני מתאים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך ד"ר
השאלה שלי היא האם באמת יש להתייחס לזה כתשובה סופית, או שעליי לדבר עם רופא שמבצע ניתוח כזה ורק הוא באמת יידע אם אני מתאים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לאורן
ד``ר שריה כהנוביץ28/12/2009לאורן שלום
ליועצות יש נסיון רב בנושא האסתטיקה שאין לזלזל בו.עם זאת, עצתי לך לשמוע גם את דעתו של ד"ר סלוצקי.
בברכה
ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אורן
28/12/2009אני מסכים עם ד"ר כהנוביץ' אבל הייתי מעדיף לבדוק את בעיית המותניים שלך.
זה איזור שמכיל תאי שומן שלא יורדים עם דיאטות ואימון גופני. באופן מדעי המעטפת של תאי השומן מסיבה לא ידועה נסגרת ולא נותנת לחומצות השומן לצאת מהתאים. אז נדרשת אחת מהפעולות הרפואיות כדי להיפטר מהמותניים.
אשמח לבדוק אותך ולייעץ לך באופן רפואי על האפשרויות.
בברכה,
ד"ר סם סלוצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהישבן מעל הממוצעדן21/12/2009שלום,
לאשתי יש בעיה קטנה, שלדעתה גדולה - יש לה ישבן שלא נעלם גם לאחר דיאטות וספורט מתמידים.
היא מעוניינת לעשות המסת שומן. למען הרוגע האישי שלי הייתי רוצה לברר האם זה מסוכן? האם זה כלול בסיכוני בריאות? האם זה ניתוח? אשמח לתשובה מרחיבה בנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתשובה לדן
ד``ר שריה כהנוביץ21/12/2009לדן שלום
מידת הסיכון בהמסת ושאיבת שומן מהישבן ,נחשבת רמת סיכון נמוכה.הפעולה-חודרנית ומומלץ לבצעה תחת הרדמה כללית.כבכל פעולה רפואית,גם לפעולה זו סיבוכים אפשריים,שכאמור קטנים יחסית,ותלויים גם במצב בריאותו של המטופל עצמו.
בברכה
ד"ר שריה כהנוביץ"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
ציפורן חודרנית: שיטות טיפול ומניעהזאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואביםבחן את עצמך:
האם אתם עצלנים?מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
פלסטיקה ווגינלית. גינקולוג בכיר בבלינסון, מומחה ברפואת נשים ומיילדות, מנהל תחום הפלסטיקה הווגינלית במרכז הרפואי עתידים, הקים את מרכז לייפות. בעל ותק רב שנים בניתוחים וטיפולים בתחום הפלסטיקה הווגינלית ... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)