מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהחסויה10/07/2010
שמתי לב שעל העור יש לי טולולות זה נקרא בבטן ובאיבר המין איך ומה לעשות להורדתן ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לחסויה
ד``ר שריה כהנוביץ11/07/2010לחסויה שלום
רצוי שתפני בהקדם לכירורג פלסטי להערכת הנגעים, כריתתם, ובדיקה היסטופתולוגית של הגידולים.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהx10/07/2010
אני עומד לעבור ביום ד' הקרוב טיפול בודיטייט משולב (חזה + בטן + מותניים) בהרדמה כללית. השאלה היא האם ניתן לאחר הניתוח לקחת פרדניזון למס' ימים (במקביל לטיפול אנטיביוטי) על מנת להפחית את הדלקתיות ולהאיץ את ההתאוששות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה ל x
ד``ר שריה כהנוביץ11/07/2010ל X שלום
ישנם רופאים הנוהגים להשתמש בסטרואידים (כדוגמת פרדניזון), לאחר ניתוחים במטרה להוריד הבצקת שלאחר ניתוח.אין הסכמה בדבר יעילות טיפול זה. לכן, כדאי לסכם זאת עם הרופא המנתח.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי בדי טייטשיר09/07/2010
שלום,
עברתי בדי טייט לפני כ3 שבועות-באזור הבטן והמותניים, הרופאה אומרת שהוציאה כ-4 ליטר שומן נקי!
הייתי כבר בביקורת אצלה לפני כשבוע בשל אי הנוחות שלי עם החגורה ..מאד קשה להיות עימה 24 שעות ביממה בעיקר בחום הזה..ובנוסף בשל "שקעים" שנוצרו באזור וגבשושיות נוראיות...
הרופאה אומרת שהכל יעבור..ואין מה לדאוג...ולגבי החגורה אמרה שפשר כבר לישון בלעדה אך במשך היום יש לשים אותה עדיין...עד הביקורת הבאה שזה ממש בקרוב כבר.
שאלתי היא- האם כל הגבשושיות האלו באמת יעברו ?? ומתי????
מתי הבטן תהיה באמת נקיה מהגבשושים כמו שהיתה בעבר???
ומתי אפשר להפסיק בכלל ללכת עם החגורה?. מתי ביא כבר מיותרת לתהליך ההחלמה??
תודה מראש ושבת שלום
שירל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשירלי
סיון10/07/2010סליחה על השאלה
את מרוצה מהרופאה ומאופן הביצוע אשמח אם תתני לי קצת מידע
אני מבינה שעשית זאת ברשת פורפוציה
גם אני רוצה לעשות
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסיון
שיר11/07/2010היי סיון
קשה לי לענות לשאלתך עדיין...
יש לי גבשושיות וחורים נוראים על האזורים שטופלו-הרופאה אורת שיעברו...אך כמעט חודש מהטיפול ואין ממש שיפור...
אם אני ממליצה??? בנתיים...לא ממש...סוריייי....
הפרוצדורה עצמה גם לא כזו פשוטה-במשך יומיים את מדממת בצורה מטורפת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשירל
סיון11/07/2010תודה רבה לך על התשובה המהירה
אשמח את תדווחי לנו בהמשך
מה קורה איתך
בנתיים שהיה לך בהצלחה
מחזיקה לך אצבעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לשירל
ד``ר שריה כהנוביץ11/07/2010לשירל שלום
אין אפשרות להשיב לשאלתך מבלי לראות אותך.האדם המוסמך ביותר לענות לשאלותיך הוא הרופא שניתח אותך.כך או אחרת, אנו מצפים להטבה הדרגתית בששת החודשים שלאחר הניתוח.שיעור ההטבה הולך וקטן, בתקופה זו.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלוליטריקי08/07/2010
דר" שריה כהנוביץ תודה רבה על התשובות והסובלנות מקווה שיום אחד יהיה טיפול לצלוליט ישאר כוח לפורום ותודה רבה רבה אישית לפחות אצלכם יש אמינות חשוב מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לריקי
ד``ר שריה כהנוביץ08/07/2010לריקי שלום
ועם זאת, אשמח אם תעזכני אותי על טיפול מוצלח שחווית. כמו שאמר החכם באדם:"מכל מלמדי השכלתי, ומתלמידי יותר מכולם".
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה נוספת
08/07/2010ריקי שלום
ברצוני לחזק את התגובה של ד"ר כהנוביץ'.
1. אין דבר כזה מומחה לאסתטיקה שזה תואר שלא קיים באף אוניברסיטה מוכרת או במשרד הבריאות. הרופאים בדרך כלל נותנים לעצמם את התואר הזה.
2. גם אני לא יודע על תוצאות של מזותרפיה לצלוליטיס.
3. קיימים מחקרים בעולם על שימוש של סוג של תאי עובר PRP. תוצאות עדיין לא ידועות סופית.
4. אם את בכל זאת עושה טיפול, תעשי אצל מומחה לכירורגיה פלסטית. אפשר למצוא את הרשימה באיגוד הכירורגים הפלסטיים באינטרנט.
5. כמו שד"ר כהנוביץ' מציע לעשות ניסיון על איזור קטן של 10 ס"מ מרובע ולראות את התוצאות בעצמך.
תודה על ההתעניינות בכירורגיה פלסטית
ד"ר סם סלוצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצלוליטריקי07/07/2010שלום שאלתי קודם בקשר למכשירים טיפול בצלוליט ואמרתה שנמתין למכשיר אם תוצאות .ועכשיו השאלה כמה אני יכולה להאמין בטיפול הזה בצלוליט והוא דר" רודניצקי מומחה ברפואה אסתטית והשיטה היא המיזותרפיה חודרת לתאי השומן בצורה נקודתית ומפרקת את תאי השומן מבפנים בבקשה אני מאוד מאמינה לפורום הזה אז אני צריכה רק כיוון על מי לסמוך היום כולם מבטיחים ולאחר טיפול אין מענה תודה רבה מראש ישאר כוח ריקי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתשובה לריקי
ד``ר שריה כהנוביץ07/07/2010לריקי שלום
1.אינני מכיר תוצאות המזוטרפיה בטיפול ב"צלוליט", ולכן לא יהיה הגון מצידי לחוות דעה.עם זאת, תנסי להתנות התשלום בתוצאות הטיפול. לחילופין, תבצעי טיפול נסיוני בשטח מוגבל וקטן, להערכת יעילות הטיפול עליך.
2.אני מניח כי חלה טעות בדבריך כי אין בארץ מומחיות ב"רפואה אסתטית".המומחיות המוכרת היחידה היא"כירורגיה פלסטית ואסתטית".
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצלוליט דחוףרבקה04/07/2010שלום -יש לי צלוליט וזה מאוד מפריע לי יש לי פגישה במכון של רונית רפאל האים אני יכולה להאמין להם שטיפול כזה יוכל לעזור לי לא רציתי להגיע למכונים שיש היום אמון כי כולם מבטיחים אבל לאחר שאת משלמת גם יודעים להתנער מאחריות אני מבקשת כיוון מה יעזור לי בטיפול בצלוליט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתשובה לרבקה
ד``ר שריה כהנוביץ04/07/2010
לרבקה שלום
אין לי לצערי להוסיף על תשובתי מתאריך 01.07.10
אשמח אם תעדכני אותי על תוצאות מלהיבות.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבודי טייט וקרישת יתרמיכל02/07/2010יש לי קרישת יתר (טרומבופליה משולבת, בהריונות אני נוטלת קלקסן) האם יש בעיה לעבור טיפול המסת שומן בבודי טייט?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתשובה למיכל
ד``ר שריה כהנוביץ02/07/2010
למיכל שלום
מאחר ופעולת ההמסה+שאיבה היא פעולה "עיוורת", על פני שטח נרחב למדי,ללא בקרת דימום נאותה, הרי שהייתי מהסס מאד לבצע פעולה זו במקרה שלך. במיוחד כשהמדובר בפעולה שיעדה אסתטי בלבד.
עם זאת, ניתן לדון במקרה זה, לאחר אישור מתאים של ההמטולוג המטפל בך.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרישת יתר- המשך
מיכל03/07/2010הייתי בפגישת ייעוץ בפרורופרציה ואף קבעתי תאריך לטיפול. שאלתי מפורשות את הרופאה אם יש בעיה עם קרישת יתר והיא אמרה שאין.
כיצד ידע ההמטולוג איזה טיפול זה ומהן השלכותיו במצב כשלי? מה אני צריכה לשאול אותו?
הטיפול שאני אמורה לעבור אינו גדול במיוחד, האם יש קשר לגודל השטח?
אודה על תשובתך, העניין חשוב שכן התור נקבע לעוד כשבועיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה נוספת למיכל
ד``ר שריה כהנוביץ04/07/2010למיכל שלום,
קשה לי להתערב בשיקוליו המקצועיים של רופא אחר. עם זאת, עצתי לך להראות לרופאה המטפלת בפרופורציה את תגובתי, ובקשי את התייחסותה לבעייתך המיוחדת.
אם אכן תתייחס הרופאה לעניין, הרי שהמהלך הבא הטבעי הוא שיחה בין ההמטולוג לרופא המנתח, להתאמת כל הדרכים הכירורגיות לבעיות הרקע בקרישת הדם.
בברכה,
ד"ר שריה כהנוביץ'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות חשובות!!שרונה01/07/2010אני בחורה דיי רזה (1.63/57) חוץ מזה שיש לי בטן, שאנני מצליחה להפטר ממנה..גם עם ספורט.
אני רוצה לעשות איזשהוא ניתוח להצרת היקפים,
ואני מתלבטת בין הבלה קונטור, לבין הבודיי טייט, אני רוצה לדעת מה יותר יעיל.
כי אני רוצה להפטר ממצבור תאי השומן הזה, ואני לא מעוניינת לעבור שאיבה של ממש, כי זה גם מפחיד אותי,
רציתי לדעת, כמה אפשר להוריד בעזרת ניתוח שכזה???
וכמה בערך, טווח מחירים, ניתוח שכזה עולה??
ואיזה מכשיר עדיף,???
בבקשה עיזרו לי,שרונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתשובה לשרונה
ד``ר שריה כהנוביץ01/07/2010לשרונה שלום,
תשובה לשאלתך דורשת בדיקה קלינית ושיקול דעת רפואי-פלסטי, להחלטה איזו פעולה מתאימה לבעייתך בצורה האופטימלית.
על פניו נראה משאלתך, כי הפתרון לבעייתך נמצא בשאיבת שומן. הפעולה המומלצת ביותר בתחום השאיבה, היא המסה + שאיבה. המכשיר המתאים לפעולה זו, כרגע, בארץ, הוא ה"בודי-טייט".
בברכה,
ד"ר שריה כהנוביץ'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה נוספת
01/07/2010שלום שרונה,
בנוסף למה שד"ר כהנוביץ' ענה לך, יש לציין שאין מה לפחד משאיבת שומן שאפשר לבצע בהרדמה מקומית ללא אישפוז.
בלה קונטור היא לא פעולה רפואית וכל אחד יכול לבצעה.
כמו שד"ר כהנוביץ' כתב, חשוב להיבדק אצל רופא פלסטי מומחה ויחד איתו להחליט איזו שיטה מתאימה ואז אפשר גם לקבוע את המחירים.
בתודה על התעניינותך,
ד"ר סם סלוצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצלוליט סיוטרבקה01/07/2010שלום אני בת 43 + שלושה ילדים נראת ממש טוב לגילי הבעיה שלי צלוליט שמעתי על מכשיר בשם ACCENT L.P.G האים הוא יעיל לטיפול ואם כן כמה טיפולים אני יראה תוצאות וידוע לי שצריך לשמר או יש לכם טיפול יעיל אני ישמח לקבל המלצה תודה רבה רבה רבקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתשובה לרבקה
ד``ר שריה כהנוביץ01/07/2010לרבקה שלום
צר לי לאכזבך, אך מכל המכשירים שהבטיחו סילוק "צלוליט", עד היום לא ראיתי אפילו אחד שמילא את הציפיות שתלינו בו.
הבה נמתין יחד למכשיר הבא.
בברכה,
ד"ר שריה כהנוביץ'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם כדאישלום רב29/06/2010יש לי בעיה באיזור הירכיים החיצוניים , האם כדאי לטפל בבודיטייט לפני סיום הלידות?
האם זה בהרדמה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתשובה
ד``ר שריה כהנוביץ29/06/2010
ניתן לטפל בעודפי שומן בירכים גם קודם סיום ההריונות.ההחלטה לגבי סוג ההרדמה תלויה בסיכום שבין המטופלת לרופא.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלהשרונה27/06/2010רציתי לדעת מה ההבדל בין מכשיר הבודי טייט, לבין מכשיר SMART LIPO
כלומר מה עדיף??, וכמה שומן בערך אפשר להוריד בטיפול כזה??
ומה בערך, טווח מחירים, העלות של טיפול מסוג זה
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתשובה לרוני
ד``ר שריה כהנוביץ27/06/2010לרוני שלום
מקור האנרגיה של בודי טייט- גלי רדיו. של סמארט ליפו- אנרגית אור(לייזר).
עוצמת הבודי טייט ,גבוהה לאין ערוך מעוצמת הסמארט ליפו(בדגם הרווח בארץ).
כמות השומן המירבית נגזרת מההרדמה המבוצעת:כמויות גדולות דורשות פעולה ארוכה יותר, ויתבצעו תחת הרדמה כללית.ניתן להגיע לכמויות של 2-4 ליטר.לנפחים גדולים יותר ניתן טכנית להגיע,אלא שהדבר כרוך בהגדלת הסיכון הניתוחי.
טווח המחירים שונה ממנתח למנתח,והוא(באופן גס) 12000-25000 שקל.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לשרונה
ד``ר שריה כהנוביץ27/06/2010
לשרונה שלום
טעיתי בשמך בתשובתי.התשובה מיועדת לך בלבד בכל ליבי.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה נוספת
29/06/2010שלום שרונה,
בנוסף לתשובה של ד"ר כהנוביץ', רציתי להוסיף שהסמארט ליפו (לייזר) מפזר את האנרגיה בצורה נקודתית מהקצה של סיב הלייזר. הבודיטייט לעומת זאת, מפזר את האנרגיה שממיסה את השומן בין שתי אלקטרודות, אחת בתוך השומן והשניה על העור. יש גם לזכור שקיימת שיטת שאיבת שומן קלאסית, וכדאי להתייעץ עם כירורג פלסטי כדי לברר איזה שיטה מתאימה לך.
בתודה על ההתעניינות,
ד"ר סם סלוצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמסת שומן בבודיטייטמיכל20/06/2010שלום, אני מתלבטת אם לעבור המסת שומן ע"י בודיטייט. תוך כמה זמן לאחר הטיפול ניתן לחזור לעבודה? מדובר בעבודה משרדית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתשובה
20/06/2010שלום מיכלי,
הזמן שאפשר לחזור לעבודה תלוי בהרדמה כללית או מקומית, איזורי הניתוח, כמה שומן נשאב, ואם השתמשו בשאיבה רגילה לסיום הפעילות.
כמובן חייבים ללכת עם חגורה אלסטית במשך שבועיים, אבל באופן עקרוני אפשר לחזור לעבודה משרדית לאחר מספר ימים.
בברכה,
ד"ר סם סלוצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמסת שומן המשך לד"ר כהנוביץרוני20/06/2010שלום
2 שאלות
א) לא ברור לי האם הטיפול בבודי טייט רק ממיס את השומן מהתאים ואת זה שואבים או שהוא ממש גם הורס את תא השומן עצמו (כמו בשנאמר על -ליפו לייט ) כי שמעתי אמירות שונות וזה מבלבל..
ב) בנוסף לגבי מבצע הפעולה אם מומלץ שיבצעה כירורג פלסטי איך זה שאצלכם בפרופורציה זה מבוצע לא בהכרח ע"י פלסטיקאי אלא גם ע"י כירורג רגיל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתשובה לרוני
ד``ר שריה כהנוביץ21/06/2010לרוני שלום
לשאלותיך: 1.אינני מכיר אפשרות המסת תוכן תא השומן ללא הרס התא עצמו.ואכן, בתהליך ההמסה+שאיבה, מסולקים תאי שומן, וכך אנו יוצרים פרופורציה חדשה, הנשמרת גם בעליה במשקל.
2. מזה חודשים אינני עובד בפרופורציה, לכן קשה לי לענות בשמם.עם זאת, אני יכול להעיד כי בזמנו המדיניות היתה כי רק מומחים בכירורגיה פלסטית יעסקו בתחום זה.מידע אישי אוכל לומר כי ד"ר סלוצקי הוא בעל מומחיות בכירורגיה פלסטית, ועוסק בכך בשירות פרופורציה.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמסת שומן - המשךרוני19/06/2010האם הגיוני / מותר שרופא כירורג רגיל או ולא כירורג פלסטיקאי יבצע את הפרוצדורה ב- בודי טייט או בבלב קונטור??
האם צריך לדרוש שזה יבוצע אך ורק ע"י פלסטיקאי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתשובה לרוני
ד``ר שריה כהנוביץ20/06/2010לרוני שלום
לשון החוק מאפשרת לכל אדם בעל רישיון לעסוק ברפואה להשתמש בכל אחד מהמכשירים המתקדמים להמסת+שאיבת שומן.
למרות זאת, ברור כי לכירורג הפלסטי יש את הניסיון הרב ביותר בניתוחים אסתטיים.לפלסטיקאי ישנה גם התיחסות רחבה יותר לבעיה האסתטית ולרצונו של המבוטח.לכן הפתרון שיתן הכירורג הפלסטי, סביר שיהיה הפתרון האופטימלי לבעיה, ולא פתרון של טכנאי למכונה זו או למכונה אחרת.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
20/06/2010שלום רוני,
בלה קונטור היא לא פרוצדורה רפואית וכל אחד (כולל לא רופאים) יכול לבצעה.
בודיטייט היא כן פרוצדורה רפואית, שמחליפה את שאיבת השומן הקלאסית לאיזורים יותר קטנים.
במדינת ישראל כמו שנאמר קודם, כל רופא רשאי לבצע כל פעולה רפואית, אם יש לו ביטוח אחראיות של ההסתדרות הרפואית.
בתודה על ההתעניינות,
ד"ר סם סלוצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמסת שומןרוני19/06/2010מה עדיף בלה קונטור או בודי-טייט האם כל אחד מתאים למצבים שונים האם יש מצבים בהם אחד יותר מתאים מהשני מי יותר אמין ובאמת מביא לתוצאות טובות ללא סיבוכים...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתשובה לרוני
ד``ר שריה כהנוביץ20/06/2010לרוני שלום
ה"בלה קונטור" מתימר להקטין מסת השומן בכל תא, מבלי לפגוע בתא, ובצורה לא חודרנית.
לצערי, נסיוני ונסיון חבריי, לא הוכיח , עד היום, את יעילות "המסות" השומן הלא חודרניות.לכן, אני סקפטי ביותר לגבי יעילות השיטה.
ה"בודי טייט" פועל בהמסה+שאיבה, ויעילותו מוכחת.כבכל פרוצדורה רפואית עלולים להיות תופעות לוואי או סיבוכים,אך אינם במידה השוללת השימוש בשיטה.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)