מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פלג גוף תחתוןאור27/04/2010
היי.
אני בחורה בת 16 עם מבנה גוף רזה.
אבל כל השומן אצלי בגוף מצטבר בישבן וביריכיים ובגלל זה העור שלי במקומות האלו הוא רפוי,
יש לי צלוליטיס וסימני מתיחה ובכללי זה נראה רע מאוד.ניסיתי פעילות גופנית והשומן בכל זאת "נתקע" שם.
היום יש די הרבה אופציות ושיטות לשאיבת שומן,אני לא יודעת מה הכי טוב בשבילי ואני מאבדת את עצמי.
היתי שמחה אם היתם יכולם להמליץ לי על טיפול שלא מותיר צלקות וממיס את השומן באופן משמעותי מאוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לנלי
ד``ר שריה כהנוביץ28/04/2010לנלי שלום
נראה לי כי תשבעי רצון מהטיפול לשאיבת/המסת שומן באנרגית RF
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך,שאלה נוספת
אור28/04/2010האם זה יכול להמיס את -כל- השומן שיש אצלי בפלג גוף תחתון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שומן
אור28/04/2010"הסרת שומן אגרסיבית עלולה להותיר פני שטח לא חלקים ותגרום לנפילת הישבן, ההיפך ממה שאת מעוניינת."
אמר ד"ר דן רגב
האם זה יכול לקרות בטיפול שהמלצת לי עליו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לנלי
ד``ר שריה כהנוביץ29/04/2010לנלי שלום
איננו מעונינים לסלק את כל השומן אלא לאזן אותו בהתאמה לעוביו באזורים אחרים בגופך.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאיבת שומן
כללית אסתטיקה29/04/2010שלום נלי,
בהמשך לשאלתך על שאיבת שומן-
ניתוח שאיבת שומן הוא פרוצדורה כירורגית, בה מסירים עודפי שומן ממקומות שונים בגוף שלא ניתן להפטר מהם בדרך שמרנית. ניתוח זה לא מיועד למקרים של עודף משקל עם פיזור שומנים נרחב ואינו מהווה תחליף לדיאטה, לשיטות הרזייה שונות ולפעילות גופנית.
על מנת לקבל תשובה לשאלתך, אנו ממליצים לך להתייעץ עם רופא מומחה, אשר בהתאם לנתונים האישיים שלך יוכל להתאים את הטיפול האידיאלי עבורך. כמו כן, במידה ותבחיר לבצע את הטיפול במכון שיש לו הסדר עם קופת החולים בה את מבוטחת, ייתכן ותוכלי לקבל הנחה.
לפרטים נוספים הינך מוזמנת להתקשר אלינו ל- *2829 ונשמח לקשר אותך עם רופא מומחה.
רק בריאות ואסתטיקה,
כללית אסתטיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה זמןאורית26/04/2010
כמה זמן אורך התהליך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
26/04/2010שלום גילי,
תהליך של בודיטייט, המסה ושאיבת שומן, אורך בין שעה לשעתיים וחצי ואולי יותר, תלוי באיזור המטופל וכמות השומן בו. לדוגמא, בטן קטנה אורכת סביבות שעה.
אשמח לבדוק אותך ואז אוכל לתת לך תשובה מדוייקת.
בתודה,
ד"ר סם סלוצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשךענת19/04/2010
אני גרה באשדוד ויש קליניקה שלכם ול הבית קבעתי להיפגש עם דר חי נועם
האם הוא מעודכן בנושא המסת שומן דך חתך בשוקיים??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתשובה לענת
ד``ר שריה כהנוביץ21/04/2010לענת שלום,
בטוחני כי לד"ר חי יש הידע ההולם להתייחסות לבעייתך.
בברכה,
ד"ר שריה כהנוביץ'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרסוליים ושוקיים עבותענת15/04/2010הקרסוליים שלי נורא עבות ואני בחורה די רזה שוקלת 50 בנוסף גם השוקיים עבות ו מבנה ההרגל עקום
רציתי לדעת אם אפשר לשאוב מהקרסול והשוק??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתשובה לענת
ד``ר שריה כהנוביץ15/04/2010לענת שלום
האזורים שהזכרת אינם האיזורים הקלסיים להמסת/שאיבת שומן.בנוסף לכך, הריפוי באיזורים התחתונים של הרגלים, בעיתי יותר, מהריפוי באיזורים אחרים של הגוף.
למרות כל זאת, אני מציע שתיפגשי עם הרופא בו תבחרי, כדי לנסות ולהתאים תכנית פעולה המיוחדת לך, בהתאם לאילוצים המיוחדים לך.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה נוספת
15/04/2010שלום לך ענת,
השבוע חזרתי מכנס של מנתחים פלסטים שם ראיתי כירורג אחד שמטפל בבעיות שלך עם המסת שומן דרך חתך בשוקיים. אשמח לראות אותך במכון פורפורציה ולייעץ לך אם שיטה זאת אפשרית במקרה שלך.
בברכה,
ד"ר סם סלוצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ענת16/04/2010אני גרה באשדוד ויש קליניקה שלכם ול הבית קבעתי להיפגש עם דר חי נועם
האם הוא מעודכן בנושא המסת שומן דך חתך בשוקיים??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם נשארות צלקות לאחר הטיפול?שולה14/04/2010אשמח לתשובה מהירה. עומדת לעבור טיפול בקרוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתשובה לשולה
ד``ר שריה כהנוביץ15/04/2010לשולה שלום
באיזור הכנסת הצינורית לשומן התת עורי, נשארת צלקת באורך של כ0.5 ס"מ-1 ס"מ. צלקת זו מיטשטשת במרוצת החודשים שלאחר הניתוח. עם זאת, רצוי שתשוחחי בנושא תופעות הלוואי והסיבוכים האפשריים, עם הרופא המבצע.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמסת שומןהדר11/04/2010רציתי לדעת האם ניתן לבצע המסת שומן בצידי בית השחי הקדמי ? הבעיה היא שמתרכז לי שם גוש של שומן שאינני מצליחה להעלים בעזרת פעילות גופנית (כולל עבודה מרובה עם משקולות)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתשובה להדר
ד``ר שריה כהנוביץ12/04/2010להדר שלום
המדובר כנראה בריכוז שומן ובלוטת שד הנקרא "זנב השד". צר לי לאכזבך, אך כל פעילות בשרירי החזה, איננה משפיעה על מסה תת עורית זו. הדרך הטובה והיעילה לסלוק מסה זו-בהמסת/שאיבת האיזור. התוצאה עתידה להיות משביעת רצון.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאיבת שומןלימור בן שמוא04/04/2010שאלה: האם העובדה שעברתי מחלה בשם T.T.P מגבילה את האפשרות שלי לקבל טיפול של המסת שומן בלייזר או באמצעות האולטרסאונד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתשובה
05/04/2010שלום לימור,
קיימת אפשרות להמסת שומן על-ידי הבודיטייט, שהוא המכשיר החדיש והיעיל ביותר, אבל תצטרכי לקבל אישור מרופא הימאטולוג שלך.
אני ממליץ לקבוע בדיקת ייעוץ איתי במכון פורפורציה ולאחר בדיקה אוכל לייעץ לך בצורה יותר מדוייקת.
בברכה,
ד"ר סם סלוצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלהטלי28/03/2010שלום,
אם עושים שאיבת שומן או המסת שומן,
האם כאשר קורה ומעלים קצת במשקל, לאן הולך השומן החדש?
לאיזורים הישנים ממנו שאבנו אותו או לאיזורים חדשים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתשובה לטלי
ד``ר שריה כהנוביץ31/03/2010לטלי שלום
שאלתך חוזרת שוב ושוב.התשובה:בעלית משקל לאחר המסת/שאיבת שומן,מתחלק השומן בפרופורציה החדשה שנוצרה בעקבות השאיבה.להזכירך,באיזור שנשאב יש פחות תאי שומן הזמינים לקליטת השומן החדש.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאובדת עצותקרן21/03/2010שלום,
אני בת 30 וסובלת מהשמנה, אמנם לאחרונה עשיתי דיאטה אבל בשבועות האחרונים השמנתי מחדש
באופן משמעותי. באזור הבטן, הרגליים וכו' תפחתי בגדול, קשה לי מאוד עם זה ואני יודעת שאני צריכה לשוב לדיאטה אבל אני רוצה דחיפה גם בדמות סיוע טכני חיצוני לא פולשני - כלומר לא שאיבת שומן אלא המסה של השומנים בכל השיטות ששומעים היום - לייזר, גלי רדיו, אולטרסאונד,
מה השיטה האפקטיבית ביותר היום?
מה השם המקצועי של שלה ואיפה כדי לערוך את הטיפול?
האם זה בטוח ושווה את ההשקעה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתשובה לאובדת העצות
ד``ר שריה כהנוביץ31/03/2010לאובדת שלום
צר לי אלא שאינני מכיר שיטה יעילה להפחתת שומן מוקדית שאיננה חודרנית/פולשנית.לכן, לא נותר לך, אלא לנקוט בדרך הישנה,הטובה והמתישה:לאכול פחות ולהתעמל יותר.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצלוליט והמסת שומןנועה10/03/2010אני בת 27 ויש לי עודף שומן באזור הירכיים והברכיים וזה נורא מפריע לי. יש לי גם צלוליט ורציתי לדעת האם זה מפריע לתוצאות טיפול המסת השומן
בברכה
נועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתשובה
11/03/2010שלום נועה,
המסה ושאיבת שומן על-ידי מכשיר בודיטייט מתאים לעודפי שומן באיזור הירכיים וייתכן גם בברכיים, אבל לפני שאפשר לתת לך חוות דעת, צריך לבדוק אותך.
בנוגע לצלוליטיס, גם דרושה בדיקה.
אני ממליץ להזמין תור דרך מוקד פורפורציה.
בברכה,
ד"ר סם סלוצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמסת שומןרווית03/03/2010דר' שלום
אני מתלבטת בין 3 פרוצדורות:
SMARTLIPO
BODY TITE
VASER
כל השיטות כוללות הכנסת צינורית לבטן כשההבדלים הם:
בראשון זה עם לייזר
בשני זה עם RF
בשלישי זה עם US
מה הכי יעיל ?
נ.ב - ה-VASER לא הגיע עדיין בארץ, אבל כיוון שאני נמצאת הרבה בנסיעות אוכל לעשות אותו
בחו"ל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתשובה לאורית
ד``ר שריה כהנוביץ03/03/2010לאורית שלום
מבין השתים הראשונות נראית לי היום ההמסה בbody tite-כשיטה עדיפה.
ביחס להמסה ע"י vaser-אין לי נסיון כדי לשפוט השיטה.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאיבה או המסת שומןטל26/02/2010שלום
אני בחורה בת 24 ואני שומרת על משקל מסיום כבר כמה שנים עם תזוזה של קילו לכאן ולכאן אך לא מעבר , יש לי בעיותיות עם האיזורי המותן ,בטן ובמיוחד ירכיים פנימיות וחיצוניות קראתי מעט על 2 סוגי הניתוחים מי מהם יוריד לי יותר בהיקפים ? הבנתי שיורדים עד 2 מידות ..
והאם שומן חוזר למקומות אילו , מכיוון שארצה לעבור הריונות בעתיד ולכן אני לא יודעת כיצד הגוף יגיב לאחר הניתוחים אילו להריון ( האם יצא לי שומן במקומות אחרים ? )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתשובה לטל
ד``ר שריה כהנוביץ28/02/2010לטל שלום
1.המסת השומן ושאיבתו כרוכים זה בזה,בטכניקה המתקדמת לעיצוב הגוף.
2.לכשתאכלי עד בלי די-תשמיני בכל הגוף, אך בפרופורציה החדשה שלאחר ההמסה/שאיבה.
3.סלוק השומן מאיזור אחד, איננו מביא להצטברות יתר במקום אחר.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמסת שומן בבטןנועה24/02/2010שלום,
אני בת 19 והייתי מאוד רוצה לעבור המסת שומן בבטן. במידה ואין לי הרבה שומן האם זה עדיין אפשרי ובאיזה סכום מדובר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתשובה לנועה
ד``ר שריה כהנוביץ24/02/2010שלום לנועה
המסת השומן יעילה גם במקרה של כמויות שומן בינוניות או קטנות.
על הסכום הנדרש תדוני עם המנתח אותו תבחרי, לאחר שיבדוק אותך, ויקבע את היקף
ותנאי הפעולה האופטימליים לך.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמסת שומן בבטן
חסוי28/02/2010אל תאמיני, זה בולשיט ולא עובד!!!חבל על הכסף שלך. אני עשיתי לפני למעלה משנה, אצלהם, והכל נשאר אותו דבר, כלום לא קרה. אח"כ התברר לי שכמוני יוש עוד הרבה, שעשו שניים ואפילו שלושה טיפולים חוזרים ושום דבר לא השתנה. בקיצור, אל תאמיני לזה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאז שהטיפול שלך כשל יש שהצליחו...
1234528/02/2010גם אני עשיתי טיפול אחד כושל לפני שנה- ואחד לפני חודש במכשיר אחר, חדש- שהצליח מאוד!!!!!!
המסת שומן בלבד לא שווה כלום ומאוד מאכזבת. המסת שומן בתוספת שאיבה ושימוש בבודיטייט נכנסו לשימוש בשנה האחרונה ובנתיים מוכיחים עצמם כמוצלחים יחסית לטיפול המקורי.
(אני עשיתי בודיטייט אצל רופא אחר- לא פרופורציה- ומרוצה מאוד)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמסת שומן בבטןישראל22/02/2010האם המסת שומן בבטן מקטינה הסיכונים לסכרת ולפגיעה בלב הנובעים מעודףשומן בבטן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתשובה לישראל
ד``ר שריה כהנוביץ22/02/2010ישראל שלום
המסת השומן מקיר הבבטן, איננה מסלקת השומן העוטף את המעי,ומוסנן ברקמות אחרות.לכן
נראה לי כי אין בהמסת השומן מקיר הבטן, כדי להגן עליך מהתקף לב. עכ"פ, אין מחקרים בנושא,
ועדיין לא נאסף מספיק חומר קליני ,לאורך זמן , כדי לקבוע מסקנות.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
22/02/2010ישראל שלום,
אני מסכים עם ד"ר כהנוביץ, אבל בזמן האחרון פורסמו מאמרים על הסכנות של שומן בעיקר במותניים. מחקר על ה-400,000 שומני מותניים הראה סיכון יתר להתקף לב במשך השנים.
בברכה,
ד"ר סם סלוצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמסת שומן מאזור הרגל האחורית תאומיםסיון21/02/2010היי יש לי שאלה,
האם ניתן לבצע המסת שומן בכל אזור השריר ברגל האחורית- התאומיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתשובה לסיון
ד``ר שריה כהנוביץ21/02/2010לסיון שלום
איזור אחורי השוק (איזור שריר התאומים) , איננו איזור מקובל ואידיאלי להמסה ושאיבת שומן.
וודאי כי כל נסיון לעזור לך מותנה בבדיקה מוקדמת, ובשיקול דעת עמוק ורציני, האם הפעולה
המבוקשת כדאית.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)