מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חשד ל abcאבי17/09/2015
אצל בני בן ה15 נמצא גידול בגודל 3.6 ס"מ בעצם השוק השמאלי ליד הברך שלא היה לפני כשנה וחצי. ע"פ צילום ct והערכת הרופא ככל הנראה abc . אנחנו לפני מיפוי עצמות ו mri . מהן האופציות הטיפוליות והאם זה מחייב ניתוח.
תודב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חשד ל abc - תגובה
ד''ר בועז ליברמן20/09/2015אין לדבר על טיפול לפני קביעת אבחנה. אשמח לראותכם אחרי בדיקות ההדמיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גוש בשוק לתינוק שנולדאלינור17/09/2015
שלום,
בני נולד עם גוש בשוק ימין הגוש מכסה כמעט את כל השוק כיום הוא בן חודש
עברנו בדיקת mri בשניידר המקרה כנראה נדיר
האם יש סיכוי שהגוש יהיה ממאיר חלילה???
רציתי לדעת האם נתקלתם במקרה כזה?
אמא מודאגת מאוד אשמח לתשובה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גוש בשוק לתינוק שנולד - תגובה
ד''ר בועז ליברמן20/09/2015הסיכוי לממאירות רקמה רכה בילודים נמוך אך קיים. יש לשקול ביופסיה אחרי בדיקת mri
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממצא חשוד במאמירות ב D11 , D12מיכל12/09/2015
שלום דוקטור ,
בעקבות כאבי גב ותלונות על עייפות וחולשה נשלחתי לבצע במכון מור , MRI עמוד השדרה המותני .
אני בת 40 , נשואה , אמא לשני ילדים קטנים , פעילה ועובדת .
להלן תוצאות הMRI כולל סריקות לאחר הזרקת גדוליניום :
העמדה הלורדותית שמורה .
אות וסיומת תקינים של החוט המותני .
מודגם אות חריג המתאים לשינוי בצקתי לשדי באספקט הקדמי של הלוחיות העליונות בגבהים D11, D12 . ללא הדגמת נזק קליפתי . יתכן סימן מסוג ROMAN'S .
ללא הדגמת ממצאים תוך תעלתיים חריגים .
בסיכום :
מוקדי אות חריג היכולים להתאים לשינויים בצקתיים בלוחיות העליונות הגביות התחתונות המוזכרות לעיל .
לקורלציה עם הממצאים הקלניים והמעבדתיים .
ללא הדגמת אפקט רדיקולרי חריג בגבהים המותניים ( סוף ציטוט ) .
דוקטור , האם אתה יכול להסביר לי בשפה יותר פשוטה מה משמעות הממצאים הנ"ך ?
האם יש לי גידול ואיזה סוג ? איך אני ממשיכה מכאן ?
מה פירוש לקורלציה עם הממצאים הקליניים והמעבדתיים ? על אילו בדיקות מדובר ?
אנא עזור לי להבין ממה אני סובלת וכיצד להמשיך .
תודה רבה ושנה טובה ,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ממצא חשוד במאמירות ב D11 , D12 - תגובה
ד''ר בועז ליברמן12/09/2015הממצאים שפורטו מתאימים פחות לממצא גידולי. יש לחזור לרופא המפנה עם תוצאות הבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי C.T סקלרוטי בקוטר 2 מ"מ בעצםגלית16/08/2015
אחרי בדיקת C.T
,1.הודגמו בלוטות לימפה קטנות רטרופריטוניאליות , איליאקליות, מזאנטריאליות ובמפשעתיות,
מה הפרוש? ומה זה אומר ?
2.הופעת מוקד סקלרוטי בקוטר 2 מ"מ בעצם העליום משמאל.
מה הפרוש? ומה זה אומר ?
לטיפולכם אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אחרי C.T סקלרוטי בקוטר 2 מ"מ בעצם - תגובה
ד''ר בועז ליברמן17/08/2015יש לחזור לרופא המפנה. אין בתשובה משמעות ללא הכרת המקרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ליפומה תא צירגבי19/07/2015
שלום רב עברתי ניתוח להוצאת גוש בירך ימין ביופסיה ליפומה תא ציר ידוע לי שליפומה זה שפיר מה הכוונה לתא ציר תודה גבי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ליפומה תא ציר - תגובה
ד''ר בועז ליברמן19/07/2015תא ציר או clear cell
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזו האבחנה הכתובה בביופסיה
גבי19/07/2015spindle cell lipoma
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
זו האבחנה הכתובה בביופסיה - תגובה
ד''ר בועז ליברמן20/07/2015תהליך שפיר בעל אופי שומני תת עורי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
גבי20/07/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוסטאואיד אוסטאומה- סיכויי חזרהמגי18/07/2015
שלום, לפני כ11 שנים בערך אובחן אצלי אוסטאואיד אוסטאומה בגב תחתון קרוב לעמוד השדרה. בגלל המיקום של הגידול לא בוצע ניתוח והטיפול היה תרופתי בלבד (משככי כאבים) ומעקב כל מספר חודשים לוודא שהגידול קטן עם הזמן. כבר 5 שנים שאני לא סובלת מכאבים בכלל. לאחרונה נכנסתי להריון, אני בחודש שישי כרגע וחזר לי כאב ממש באותו מקום בגב התחתון, הכאבים חזקים יותר בליחה- מה שמתאים לאבחנה של אוסטאואיד אוסטאומה ומקרין גם לרגל ימין. אשמח לדעת מה הם סיכויי החזרה של גידול כזה? האם זה נפוץ? האם ייתכן שהוא לא נעלם לחלוטין ולכן הכאב חזר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אוסטאואיד אוסטאומה- סיכויי חזרה - תגובה
ד''ר בועז ליברמן19/07/2015סיכויי החזרה נמוכים מאוד. לאור ההריון לא הייתי מבצע בירור כעת ושוקל אותו רק באם התסמינים יחמירו או לאחר הלידה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובה לקראת ניתוח
דניאל02/06/2016שלום בועז, שמי דניאל ואני מחכה חודש וחצי להסרת הגידול שנמצא על הירך ליד המפרק.
לקח כשנה וחצי לאבחן את הגידול. בתחילה קיבלתי זריקת קורטיזון כי חשבו שמדובר אולי בפריצת דיסק (החזיקה כ7 חודשים). בחצי השנה האחרונה לוקחת באופן קבוע משככים לרוב אופטלגין נוזלי ובארבעת החודשים האחרונים לקחתי ארקוקסיה (80 כדורים סך הכל, 90 מ"ג) עם הפסקות קצובות של שבוע עד עשרה ימים כל פעם (כי הכאבים היו בלתי אפשריים והמשככים הרגילים לא עוזרים יותר מ-3 שעות רצוף, לכן גם לא ישנה כמעט). לאחרונה החל לי טנטון באוזן לרבות זרמים מוזרים בראש שהרגישו כמו נתק, ומיד הפסקתי את הטיפל בארקוקסיה מחשש שמא אני עושה נזק בלתי הפיך לגוף. כעת, שלושה שבועות לקראת הניתוח, אני בדילמה נוראית כי לא ברור לי איך ומה לעשות כדי להפיג את הכאב עד אז. מצד אחד יש לי מרשם לפרקוסט 5 מג (30 כדורים סך הכל) לצד משככים כגון מוסקול, נורופן ואופטלגין נוזלי. הבנתי שפרקוסט עלול למכר ואסור לשימוש באופן ממושך. אני מנסה לברר האם אפשר לזרז את הניתוח באמצעות מסלול פרטי. האם אתה יודע באם יש אפשרות לבצע את הניתוח באופן פרטי ? האם לקחת את הסיכון וליטול רק פרקוסט? האם אפשר לבקש בשלב זה מרשם לטיפות או אפילו גראס רפואי? אני מנסה בעצם בשורה התחתונה להבין מהו המשכך הכאבים הכי פחות גרוע וזה שיעזור לי לצלוח את ה 21 ימים הבאים. כל יום בשבילי הוא סוג של נצח, ואני סובלת מאוד. מבחינתי, במידה ויש רק את האופציה לקחת משככים מזיקים בגלל הטנטון ותופעות הלוואי שהזכרתי, אני מעדיפה לשלם כל סכום רק לזרז הניתוח ולסיים עם הכאבים האלה ובעיקר התלות במשככים המזיקים.
אנא ייעוץ ותשובתך בהקדם. אני אובדת עצות כעת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Osteoid OsteomaIgor08/07/2015
חצי שנה לאחר RFA (מוצלח - הכאבים נעלמו לאחר כמה ימים) של אוסטאואיד אוסטאומה עם נידוס אנדוסטאטי התחילו תחושות לא נעימות הירך ( לחץ שרירי) + כאב קל המוקרן לברך. האם ידועים מקרים בהם הנידוס ״מתעורר״ לאחר תקופה מסויים ? או מתפתח נידוס נוסף בקרבת המקום? יש ממה לחשוש? האם כדאי לבצע בדיקה דימות - CT, MRI, מיפוי ?
Osteoid Osteoma - תגובה
ד''ר בועז ליברמן08/07/2015לרוב אין חזרה לאחר טיפול מוצלח. הייתי ממתין לפני בדיקות חוזרות ומבצע לפי הצורך צילום ומיפוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נגע ליטי ללא גבול סקלורוטי לא מוגדר היטבד``ר בועז ליברמן06/07/2015
שלום רב
אמא שלי בת 60 חולת סכרת עברה CVA פעמיים לפני שנתיים עברה לפני שנה פתיחת עורק בצוואר שהיה סתום .
מתלוננת על כאבי גב אחרי נפילה שקרת בערך לפני שנתיים
לאחרונה ביצענו CT גב והתוצאות כדלכמן:
בחוליה ל/1 הודגם נגע ליטי ללא גבול סקלורוטי לא מוגדר היטב בקוטר כ-15 מ"מ רושם להידקקות של הקורוטקס בתעלה ספינאלית גרמית.
כמו כן קיימת ירידה בגובהה של חוליה ל/1 - שבר דחוס פתולוגי ? דרוש המשך בירור
תודה מחכה להכוונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נגע ליטי - תגובה
ד''ר בועז ליברמן07/07/2015יש לברר את מהות הממצאים. ניתן לפנות לאורתופד בקהילה עדיף למי שמתמחה בגידולים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה זה אוסטאואיד אוסטאומה?איזולירבנד25/06/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

מה זה אוסטאואיד אוסטאומה? - תגובה
ד''ר בועז ליברמן27/06/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חולה ב NF1שמואל כהן21/06/2015
שלום דר אני חולה ב מכ1 קשה הים גידול מניגיומה ברו ומספר נגים בנוסף גם בבלותת מגן הנגע של רוש תופל ב רדיוכירוגיה לפני 6 שנינם ולאחרונה יש הגדלה קלה של נגע וחודר לארובת עין ולחוחץעל אטגרמינלי V1 בצתי בדיקב של CT עמוד שידרע ורופה מישפחה אמר לי שיש קניר נג גידול קטו בחולה תחתונה דר הים תוחל לירות את בבקשה תודה [גיל49]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
שמואל כהן21/06/2015מצרף צילום של CTגב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך - תגובה
ד''ר בועז ליברמן21/06/2015צריך לראות את החולה ואת כול ההדמיות לפני מתן תשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- CT פענוחדלית08/06/2015
שלום רב
עקב בליטה בשוק וכאבים הופניתי ל-CT והפענוח הוא:
בחלק האמצעי של הדיאפיזה של הטיביה נראה נגע ליטי מאורך עם
כוריות סקלרוטיות בתוכו, אורכו 3.5 ס"מ ומרחיב את הקורטקס.
אודה לך באם יוסבר לי מה אומרות התוצאות ומה זה כוריות סקלרוטיות ובכלל מה עלי לעשות, לאיזה רופא לפנות להמשך.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
CT פענוח - תגובה
ד''ר בועז ליברמן08/06/2015יש לפנות למומחה בתחום האורתופדיה האונקולוגית עם דיסק הבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנכונדרומה באצבע ברגלאופטימית26/05/2015
שלום רב,
בת 29, לפני כחודש קיבלתי מכה לא חזקה באצבע ברגל ולאחר רנטגן התברר שיש לי ציסטה גרמית גדולה בגליל מקורב. צילום נוסף שנעשה בהמלצת מומחה אורטו-אונקו גילה שאין כל שינוי במצב העצם. תואם תור לעוד חודש וחצי לבדיקה נוספת. העניין הוא שנורא קשה לי ללכת ואני לא מצליחה לכופף את אצבעות הרגל. ברקע גם ככה סובלת מפריצות דיסק עם "עדות קלינית ונוירופיזיולוגית למחלה שורשית" והצליעה מגבירה את כאבי הגב וירידת התחושה ברגליים (לא משעמם לי :) ).
אני עתידה לעבור קיבוע מתני בחודשים הקרובים... האם ניתוח אחד ישפיע על השני והאם "ללחוץ" על ניתוח באצבע או להמתין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אנכונדרומה באצבע ברגל - תגובה
ד''ר בועז ליברמן27/05/2015באם קיים עיוות נפח משמעותי יש לטפל על ידי ניתוח ושתל עצם. בכול מקרה אוכל להעריך רק אחרי שאראה את הצילומים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרטן בעמוד השדרה-אסטרנונה17/05/2015
שלום
לבן זוגי התגלה גידול סרטני לא ממאיר בגב בתחתון (2 גושים).
הטיפול שניתן לו הם זריקות סטרואידים לאזור הגידול.
מאחר והגושים לא קטנו, הוחלט לעבור לטיפול כימי בכדורים.
איננו קבלנו מספיק מידע, ולכן יש לי מס' שאלות:
1.האם קיים גידול סרטני שאינו ממאיר?
2.האם זריקות הסטרואדים היו נחוצות?
3.לגבי הטיפול הכימי בכדורים, אלו תופעות לוואי יש? והאם הגיוני שצריך להגיע לבי"ח פעם בשבועיים כדי לקבל את הכדור?
4.האם הגיוני לעשות סיטי/צילום פעם בשבועיים,מתחילת הטיפול של הסטרואידים, למשך כ-4 חו'?
5.האם ניתוח יכול להסיר את הגידולים בצורה טובה?
תודה רבה וסליחה על כל השאלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סרטן בעמוד השדרה-אסטר - תגובה
ד''ר בועז ליברמן17/05/2015מה האבחנה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסטרוציטומה
עדי18/05/2015האבחנה היא, אסטרוציטומה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסטרוציטומה
עדי26/05/2015שלום
אשמח לתוגבתכם על ההודעה הראשונה שלי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסטרוציטומה
עדי01/06/2015שלום
מדוע אין תגובה להודעות שלי??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
סרטן בעמוד השדרה-אסטר - תגובה
ד''ר בועז ליברמן01/06/2015הנתונים שנמסרו לא מתאימים מבחינת קליניקה מול פתולוגיה. באם מעונינים בייעוץ יש לפנות לרופא המתמחה בתחום עם כל החומר הרלוונטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למי פונים?אורית04/05/2015
לבעלי נמצא גידול בשריר הזרוע, הגידול מסוג inflammatory myofibroblastic tumor או nodular fascitiitis, הכירורג היפנה אותנו לפרופ' גוטמן מבילינסון משום שהוא מתעסק עם גידולים מסוג זה, אולם,פרופ' גוטמן טוען שבשל המיקום אורטופד צריך לנתח. בכל מקרה נאמר לנו שצריך להסיר את הגידול ואח"כ גם תהיה אבחנה ברורה לגבי סוג הגידול והמשך טיפול.
לאיזה סוג של אורטופד עלינו לפנות? יש מומחים לגב, לכף יד וכף רגל,
האם יש מומחה לגידולים מסוג זה באורטופדיה למי לפנות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
למי פונים? - תגובה
ד''ר בועז ליברמן05/05/2015ניתן לקבוע תור במרפאתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיקסואיד ליפוסרקומהפזית22/04/2015
היי
האם ניתן להחלים מליפוסרקומה גרורתית? (במידה ואותרו גרורות בריאות)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מיקסואיד ליפוסרקומה - תגובה
ד''ר בועז ליברמן22/04/2015הסיכויים קיימים אם כי נמוכים.הדבר תלוי בתגובה לטיפול כימי. מספר הגרורות ומיקומם
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)