מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סרטן הערמוניתאני29/07/2011
מבקש ייעוץ לאור הממצאים הבאים:
אולטרה סאונד טרנס רקטלי - "הערמונית קטנה מרקמה אחיד איזואקואי. בסריקות חוזרות לארכה ולרחבה של הבלוטה לא זוהה אזור החשוד לשאתי אך בנוכחות ערכי PSA מוגברים מומלץ השלמת בירור באמצעות ביופסיות מונחות סונר. חוד הערמונית תקין"
הערה - PSA - 8.5
ביופסיה - בשלב ראשון הועלה חשד לממאירות
בשלב השני הסיכום הוא:
"Prostatic adenocatcinoma in 1 out of 8 fragments. Gleason score 6 (3+3) of left side' involving about 5% of the specimen submitted"
מבקש לדעת:
א. מה הטיפול המומלץ במקרה זה.
ב. האם יש חשש לגרורות בהתאם לממצאים הנ"ל
תודה
אני המודאג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרטן הערמונית - תגובה
ד''ר דמיטרי גולדין30/07/2011אין חששל לגרורות בנתונים שהצגת. מדובר במחלת סרטן בשלב התחלתי ביותר. לגבי גישה למחלה וסוגי הטיפול זה לא מקצועי לדון במסגרת הפורום. ממליץ לחזור לאורולוג שהפנה לביופסיה והוא יסביר לך כל האפשרויות. בכל מקרה אין מקום לדאגה כי המחלה נמצאת בשלב מאד התחלתי ולא אמורה להתקדם בקרוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אני30/07/2011תודה רבה ד"ר
הורדת הרבה מהחששות.
הייתי שמח לקבל ממך בכל זאת כיוון לגבי טיפול מומלץ
תודה מראש
אני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
אני30/07/2011רופא אורולוג (פרופ) שראה את התוצאות הנ"ל וביצע בדיקה ידנית שבועיים לאחר הביופסיה שלל את ממצאי האולטרהסאונד הטרנסרקטלי וטען שבבדיקה הידנית מצא פריצה וחשש לגרורות.
"...מוקד בודד (5%) של ממאירות בדרגה בינונית באונה השמאלית.
ב-TRUS קופסית שלמה PR ער 1.5 + נוקשות דו צדדית יתכן ש... ופריצת הקופסית מימין
מופנה לבדיקה המסומנת בשאלה של רקע דומיננטי, מצב הקופסית, מעורבות UVB קשרי לימפה ושלד אגני"
מציין שוב הבדיקה הידנית בוצעה שבועיים לאחר הביופסיה עם תוצאות האולטרהסאונד הטרנסרקטלי והביופסיה.ועם המלצה לבצע MRI
כיון שאני מאוד לא שקט. האם מצבי הוא התחלתי או יש חשש לגרורות.
תודה רבה
אני
מודאג קצת פחות בהמשך לתשובתך אבל מאוד לא שקט
שואל שוב:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
ד''ר דמיטרי גולדין09/08/2011לגבי נוקשות בבדיקת אצבע - מקובל להתיחס לבדיקת אצבה לפני הביופסיה ולא אחריה כי לאחר ביופסיה ישנם שטפי דם ובצקת שיכול לשנות את התמונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת בערמונית בעיות זקפה- בן 44
קריאטנין גבוה בדם- בן 16
בעיות זקפה ושפיכה- שינוי באיבר המין
תוצאות ספירת זרע בן 20
כאבים ברצפת האגן- ערמונית או בעיה אחרת
דלקת ערמונית כרונית לבן 65
ערכי בדיקות pss מה המשמעות?
עקמת פתאומית באיבר המין מלפני כחודש
אספרמיה/אזוספרמיה אי שפיכה מה הטיפול המומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)