זמן ממושך עד למתן שתן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זמן ממושך עד למתן שתן
    ציפי
    31/07/2011

לאחרונה, אני מרגישה שאני צריכה לשרותים אבל כשאני יושבת, לפעמים לוקח לי כמה דקות עד שיוצא השתן.
    לאחר בדיקה, אין לי דלקת בשתן ולאחר US להלן התוצאות: אולטראסאונד בטן: כבד- בעל מרקם הומוגני, אינו מוגדל לבלב- תקין , הומוגני כיס מרה- הנבדקת אינה בצום, לא נצפו אבנים. כליה ימנית- ציר אורך 11.2 סמ, רושם למערכת מאספת כפולה. כליה שמאלית- ציר אורך 10.8 סמ. הכליות בגדר הנורמה בגודל ובמבנה. אין לראות גוש מוצק ,אבן או הידרונפרוזיס טחול - תקין, הומוגני באורך 9.5 סמ. כיס השתן בנפח 520 מל, במבנה תקין. לאחר התרוקנות שארית שתן של 240 מל. לאחר התרוקנות שניה שארית שתן של 70 מל. חתום על ידי דר. סקוט פילדס בתאריך 29/07/2011. והטכנאית אמרה שנראה שאני לא מתרוקנת מספיק לפי דעתה.
    השאלה, מה יכולה להיות הסיבה לכך שלא יוצא לי ואני צריכה לחכות ולפעמים גם 7 דקות, אני ממש סובלת מזה!
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זמן ממושך עד למתן שתן

הוספת תגובה

• זמן ממושך עד למתן שתן - תגובה

ד''ר דמיטרי גולדין
    03/08/2011

קודם כל צריך לבדוק האם ישנם צניחת רחם ונרתיק כי סיבה הכי שכיחה להפרעות בזרם השתן. במידה ומבחינה זאת הכל תקין יש לבצע בדיקות CT של אגן ואורודינמיקה ואז להבין האם מדובר בחסימת שופכה מבחוץ או בשריר השלפוחית החשל. לפי הממצאים ניתן להתאים את הטיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו