מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקת ערמונית כרונית + וריקוצלה קלהm27/09/2011
לפני שנתיים לאחר תלונות שלי על כאבים באשך שמאל זקפה שנחלשה מאוד וכמות זרע שפחתה מאוד לעומת מה שהיה לפני גילו אצלי דלקת בערמונית
טופלתי במינוצין וציפרודקס ללא כל שינוי.
לאחרונה חלה החמרה עם בעיות בשתן , אני לא מצליח להתרוקן, אחרי שאני נכנס לשירותים אני מרגיש לעיתים שיוצא לי טיפות של שתן, והכאבים באשך גברו.
אני מיואש נורא , בוריקוצלה דרגה 1 לא מטפלים ודלקת ערמונית זו דלקת כרונית מה שאומר שאני יהיה עם הבעיה הזאת לכל החיים? עשיתי בדיקות דם שהיו תקינות , בדיקות שתן תקינות, אולטרא סאונד אשכים תקין פרט להרחבה קלה של מספר ורידים, בדיקת זרע, npt כל כך הרבה רופאים ואף אחד לא עזר לי.
הזקפה עדיין חלשה כמות הזרע עדיין פחותה לעומת העבר , אני כל כך מיואש רק רציתי לדעת מה גורם לזקפה החלשה וכמות הזרע הנמוכה והכאבים באשך הוריקוצלה או הדלקת בערמונית? והאם יש איזה שיטה חדשה שתרפא אותי כבר מהדבר הארור הזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת ערמונית כרונית + וריקוצלה קלה - תגובה
ד''ר דמיטרי גולדין29/09/2011כשמדברים על מקרה קליני מורכב רצוי לבצע בדיקה ישירה ולעבור על כל חומר בדיקות ובירורים שכבר נעשו ורק אז להגיע למסכה ולטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
m30/09/2011מה זאת אומרת בדיקה ישירה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת בערמונית בעיות זקפה- בן 44
קריאטנין גבוה בדם- בן 16
בעיות זקפה ושפיכה- שינוי באיבר המין
תוצאות ספירת זרע בן 20
כאבים ברצפת האגן- ערמונית או בעיה אחרת
דלקת ערמונית כרונית לבן 65
ערכי בדיקות pss מה המשמעות?
עקמת פתאומית באיבר המין מלפני כחודש
אספרמיה/אזוספרמיה אי שפיכה מה הטיפול המומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)