מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פרוסטטיטיס - יעוץרונן27/09/2011
שלום רב
אני בן 37,באפריל השנה אובחנתי לראשונה כסובל מפרוסטטיטיס וקבלתי מאורולוג של קופח זריקות אמיקצין פעמיים ביום למשך 5 ימים. הכאב חלף תוך 10 ימים מתחילת הטיפול (בדעבד נותר כאב עמום בעת מתן שתן).
3.5 חודשים מאוחר יותר באוגוסט האחרון חזרה המחלה בכאבים איומים הנמשכים 24/7 . מדובר בגהנום עלי אדמות. הכאבים מתרכזים בגב התחתון, מעין כאב-שרפה.
תרבית שתן וזרע שלילי. האורולוג החליט לתת לי טריויד למשך 6 שבועות ורוליד למשך 8 שבועות כאשר הוא אמר שאת מבחן 4 הכוסות הוא יעשה שבועיים לאחר סיום האנטיביוטיקה. אני לאחר כ3שבועות של טיפול, הייתה הטבה מסויימת לעומת המצב ההתחלתי אבל גם לאחר ההטבה הסבל שלי לא ניתן לתאור.
אני מבצע דיקור סיני שעוזר לי לעיתים ומשתמש בנרות אביטרן מדי פעם. גם קיום יחסי מין מקל על הכאב.
שאלתי:
האם לדעתכם אני מקבל כרגע טיפול שעשוי לפתור את הבעיה?
מה עוד ניתן לעשות כדי להקל על הכאב או להתגבר על המחלה?
האם מסז של הפרוסטטה הוא טיפול שיכול לעזור? האם יש בו סיכונים?
האם טיפול בחימום מתאים במקרה שלי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוסטטיטיס - יעוץ - תגובה
ד''ר דמיטרי גולדין30/09/2011יש לבצע מבחן כוסות או לחזור לבדיקת זרע - הם יכולים על השאלה האם מדובר בדלקת חיידקית, בדלקת לא חיידקית או במצב של כאב ללא דלקת בכלל. טיפול אנטיביוטי עוזר רק במקרה של דלקת חיידקית. בשאר המקרים אין טיפול שהוכח כיעיל וניתן לנסות תרופות עם השפעה נגד דלקת כמו אביטרן או סתם משככי כאבים או רפואה אלטרנטיבית כמו דיקור סיני או חימום הערמונית. לעיסיו ערמונית אין תפקיד בטיפול והוא לא מומלץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת בערמונית בעיות זקפה- בן 44
קריאטנין גבוה בדם- בן 16
בעיות זקפה ושפיכה- שינוי באיבר המין
תוצאות ספירת זרע בן 20
כאבים ברצפת האגן- ערמונית או בעיה אחרת
דלקת ערמונית כרונית לבן 65
ערכי בדיקות pss מה המשמעות?
עקמת פתאומית באיבר המין מלפני כחודש
אספרמיה/אזוספרמיה אי שפיכה מה הטיפול המומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)

