פרוסטטיטיס - יעוץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרוסטטיטיס - יעוץ
    רונן
    27/09/2011

שלום רב
    אני בן 37,באפריל השנה אובחנתי לראשונה כסובל מפרוסטטיטיס וקבלתי מאורולוג של קופח זריקות אמיקצין פעמיים ביום למשך 5 ימים. הכאב חלף תוך 10 ימים מתחילת הטיפול (בדעבד נותר כאב עמום בעת מתן שתן).
    3.5 חודשים מאוחר יותר באוגוסט האחרון חזרה המחלה בכאבים איומים הנמשכים 24/7 . מדובר בגהנום עלי אדמות. הכאבים מתרכזים בגב התחתון, מעין כאב-שרפה.
    תרבית שתן וזרע שלילי. האורולוג החליט לתת לי טריויד למשך 6 שבועות ורוליד למשך 8 שבועות כאשר הוא אמר שאת מבחן 4 הכוסות הוא יעשה שבועיים לאחר סיום האנטיביוטיקה. אני לאחר כ3שבועות של טיפול, הייתה הטבה מסויימת לעומת המצב ההתחלתי אבל גם לאחר ההטבה הסבל שלי לא ניתן לתאור.
    אני מבצע דיקור סיני שעוזר לי לעיתים ומשתמש בנרות אביטרן מדי פעם. גם קיום יחסי מין מקל על הכאב.
    שאלתי:
    האם לדעתכם אני מקבל כרגע טיפול שעשוי לפתור את הבעיה?
    מה עוד ניתן לעשות כדי להקל על הכאב או להתגבר על המחלה?
    האם מסז של הפרוסטטה הוא טיפול שיכול לעזור? האם יש בו סיכונים?
    האם טיפול בחימום מתאים במקרה שלי?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרוסטטיטיס - יעוץ

הוספת תגובה

• פרוסטטיטיס - יעוץ - תגובה

ד''ר דמיטרי גולדין
    30/09/2011

יש לבצע מבחן כוסות או לחזור לבדיקת זרע - הם יכולים על השאלה האם מדובר בדלקת חיידקית, בדלקת לא חיידקית או במצב של כאב ללא דלקת בכלל. טיפול אנטיביוטי עוזר רק במקרה של דלקת חיידקית. בשאר המקרים אין טיפול שהוכח כיעיל וניתן לנסות תרופות עם השפעה נגד דלקת כמו אביטרן או סתם משככי כאבים או רפואה אלטרנטיבית כמו דיקור סיני או חימום הערמונית. לעיסיו ערמונית אין תפקיד בטיפול והוא לא מומלץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו