מדוע מחקתם הודעתי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מדוע מחקתם הודעתי?
    אני
    05/10/2011

פניתי אליכם אתמול בכינוי "מעט חושש", ושאלתי על דם בזרע והאם זה נורמלי? והאם זה קשור לאוננות תכופה?

ממש עיצבנתם! למה הקמתם פורום בכלל?
    שאלתצי הייתה עניינית וקשורה לפורום הזה, וגם אם לא היה כך הדבר, מן הראוי להפנות אותי לפורום המתאים.
    ממש תתביישו!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מדוע מחקתם הודעתי?

הוספת תגובה

• כנראה שכחתם את הקורס הנקרא " אמפתיה

אני
    05/10/2011

מן הראוי כי תעברו אותו שוב מחדש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כנראה שכחתם את הקורס הנקרא " אמפתיה - תגובה

ד''ר דמיטרי גולדין
    05/10/2011

דם בזרע כי סימן בודד בד"כ לא דורש בירור כיאנו סימן לבעיה כמו ממאירות או דלקת שמצריכה טיפול. לגבי אוננות - אתה יכול להמשיך זה לא מזיק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רק שיש עוד סימנים...

אני
    06/10/2011

תודה על התגובה, צר לי על הכעס שהבעתי מקודם

יש בעיה, כיוון שחוץ מהדם כואב לי האיבר מין בעיקר בקצה אבל למעש כולו... וגם האשכים כבר יומיים! וגם אם אני מאוד רוצה לאונן אני פשוט לא יכול.
    זה מרגיש כמו אחרי גמירה, רק נמשך יותר מידי זמן.
    כאילו קיבלו מכה או משהו. בנוסף, אני מרגיש חום פנימי בצד ימין של הבטן התחתונה, וכאב. אין בעיה במתן שתן.
    לא ירד לי דם מאז, אך עדיין הסימנים האלה מוזרים לי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו