בדיקת זרע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום
 
  • בדיקת זרע
    מודאג
    03/11/2011

    שלום ד"ר,

    אני בן 26 רווק, עשיתי ניתוח וריקוצל דו צדדי לפני 6 חודשים ועשיתי לפני שבוע בדיקת זרע, ואני כל כך בלחץ מתוצאת הבדיקה. לציין כי היה לי וריקוצל בדרגה מאוד גבוהה, בבדיקת אולטרסאונד היה רשום כי יש הרחבת ורידים בקוטר עד 6.1 מ"מ.
    אני לא מצליח להאמין שזו הבדיקה שלי ואני היום במצב הזה, זה כל כך מעצבן ומטריד- אני מאוד מאוד לחוץ- אשמח אם תעזור לי.
    אני אציג בהתחלה את הבדיקה שעשיתי לפני הניתוח:
    נפח: 2 סמ"ק
    ריכוז : 2.2 מיליון
    תנועה :10%
    צורות פתולוגיות :90%
    OTA Syndrome.
    אני חייב לציין כי ביום הבדיקה שעשיתי לאחר הניתוח הייתי מאוד מאוד לחוץ, גם כן במהלך הבדיקה כתוצאה מכך לא הצלחתי להגיע לזיקפה, אני בדרך כלל לחוץ ברגע שאני נכנס לבית חולים ללא קשר לסוג הבדיקה. ולכן היה לי קשה להגיע לזיקפה וזה השפיע לדעתי על נפח הדגימה ועל הריכוז.
    נפח: 1.6
    ריכוז : 4.5 מיליון
    תנועה: 25 % - תנועה תקינה 10%- איטית 20%- במקום 70%
    צורות פתולוגיות : 90%.
    עכשיו מה שאני יודע שבמצב זה אין לי סיכוי שיהיה לי ילדים בעתיד ואין סיכוי שאני אתחתן. אני כל כך לחוץ מזה, וכרגע אין לי מושג ואני לא יודע איך אני אמור להתנהג ומה עליי לעשות. אני כמובן אחזור על הבדיקה אבל אותו לחץ גם יחזור במהלך הבדיקה ויהיה לי קשה לבצע את הבדיקה כמו שצריך.
    השאלה שלי היא האם זה הגיוני שלאחר ניתוח וריקוצל השיפור הוא כל כך קטן כמו שרואים בבדיקות שלי לפני ואחרי הניתוח? איך אפשר לשפר את התוצאות, מה לעשות?
    לציין כי אין לי בעיות זיקפה, אבל לא הייתה לי זיקפה בזמן הבדיקה כי הייתי בפחד שלא ניתן לתאר אותו ובנוסף הייתי מאוד לחוץ, ברגע שהייתי לי זיקפה (חלשה) – אז מיד גמרתי, ולכן כאילו שסבלתי משפיכה מהירה ולא הייתה לי שליטה על זה.
    אני בריא בדרך כלל, ואני לא סובל ממחלות- כמו כן במשפחה שלנו לא סובלים מבעיות פוריות.
    לציין כי אני לא יודע כמה זמן סבלתי מהוריקוצל ואני מודאג שהיה לי במשך זמן ארוך ולא ידעתי את זה ואני מפחד שזו אחת הסיבות.
    אשמח לקבל את עזרתך- תודה.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת זרע

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • בדיקת זרע - תגובה

    ד''ר גאזי פארס
    03/11/2011

    קודם כל ספירת הזרע השתפרה.
    בעידן הקדמה והטכנולוגיה מזרע אחד בודד אפשר לעשות ילד . כך אתה יכול להיות אבא היות ויש לך יותר מ-5 מיליון.
    איכות הזרע איננה קשורה בעוצמת הזקפה.
    תחזור על בדיקת הזרע , יתכן ותראה שיפור נוסף.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו