מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקת בדרכי השתןמקס25/11/2011
לפני כחודש נדבקתי במחלת מין (כנראה קלמידיה או זיבה).
לאחר שהופיעו תסמינים (הפרשה) ניגשתי מיד למרפאה וקיבלתי טיפול אנטיביוטי רחב טווח (זריקה וארבעה כדורים), נאמר לי שתוך 5-7 ימים החיידק אמור להעלם, ואכן כך קרה.
עם זאת, דווקא לאחר שהחיידק נעלם, התחילה אצלי דלקת בדרכי השתן.
זה כלל דם בשתן (לא נראה לעין), בהתחלה כאבים באזור הפרוסטטה, שהתפשטו לגב התחתון, לאחר מכן כאבים באשכים, צריבות באיבר המין (ללא צריבה בשתן). כמו כן לא נפלטה לי שפיכה, ואף הרגשתי כאב, דבר שהבהיל אותי מאוד.
האורולוג אמר שאין מה לעשות עם זה וזוהי דלקת שבאה כתוצאה מהחיידק, שאמורה לעבור מעצמה, לכן חודש פשוט לא לעשות כלום ולחכות (בנתיים עברו כשבועיים).
האם זה נכון? (הכאבים פחתו אך יש תחושה לא נעימה) האם יש סיבה לדאוג בקשר לשפיכה או שזה אמור לחזור לעצמו? (לחכות חודש ולא לדעת אם הכל שם עובד כמו שצריך זה מלחיץ..)
בנוסף, חוץ מהכאבים הנ"ל אחרי מתן האנטיביוטיקה התחילו אצלי כאבים (באים והולכים) בצד ימין של הגוף (בהתחלה חשבו שאלו הכליות אך לאחר אולטראסאוד שללו זאת, כמו כן בדיקת דם שללה את הכבד), התחילה עצירות, ועם הזמן התחילו כאבים מוזרים בכל מיני שרירים בגוף, מיגרנות, לחץ בצוואר.
האם אלו יכולות להיות תופעות שקשורות לדלקת בדרכי השתן? תופעות לוואי של האנטיביוטיקה? משהו אחר? (עפ"י רופא המשפחה זה נובע מלחץ נפשי והדבר יעבור, לכן אין לי מה לדאוג, אך אשמח לדעה נוספת)
תודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אציין
מקס25/11/2011אציין שאני בן 28
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת בדרכי השתן - תגובה
ד''ר דמיטרי גולדין29/11/2011כדי לוודא את המצב רצוי לבצע בדיקות שתן כללית ותרבית לפני ואחרי עיסוי הערמונית ולפי התוצאות ניתן לדעת האם מדובר בדלקת שופכה או ערמונית או אלו כאבים שלא קשורים לדלקת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת בערמונית בעיות זקפה- בן 44
קריאטנין גבוה בדם- בן 16
בעיות זקפה ושפיכה- שינוי באיבר המין
תוצאות ספירת זרע בן 20
כאבים ברצפת האגן- ערמונית או בעיה אחרת
דלקת ערמונית כרונית לבן 65
ערכי בדיקות pss מה המשמעות?
עקמת פתאומית באיבר המין מלפני כחודש
אספרמיה/אזוספרמיה אי שפיכה מה הטיפול המומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)