מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקת חוזרת בדרכי השתן!!!דניאל27/11/2011
שלום, כבר שנתיים שאני סובלת מדלקת חוזרת בדרכי השתן.
שנה וחצי שהדלקת הייתה חוזרת כל תקופה של כמה חודשים ובפעם האחרונה היא לא עברה גם אחרי טיפול של יותר מ20 יום עם אנטיביוטיקה.
זאת אומרת טיפול חוזר באנטיביוטיקה בגלל שהדלקת לא עברה.
עם זאת, שתיתי כל יום 2 כמוסות של חמוציות , (האם יותר מועיל מיץ מאשר כמוסות?), שטפתי את האזור המון והשתדלתי לעשות פיפי ולשטוף אחרי קיום יחסי מין.
בנוסף לזה התחלתי לקיים יחסי מין מלאים רק בחודש האחרון , יכול להיות שיש לזה השפעה? וזה גורם לכך שהדלקת לא עוברת?
זה ממש מטריד אותי כי כלום כבר לא עוזר וזה חוזר שוב ושוב ואפילו לא עובר.
בנוסף לזה האנטיביוטיקה כל פעם גורמת לפטריה באיבר מין לחזור שוב ושוב למרות שאני לוקחת בנוסף לזה כמוסות של פרוביוטיקה.
שמעתי על הרבה דברים כמו חליטות של ענבי דוב או קפה ואפילו פיטרוזיליה רציתי לדעת מה באמת הכי עוזר להרגעה, לטיפול ואחרי זה למניעה?
בנוסף לזה חברה המליצה לי על פמינוז במקום אנטיביוטיקה לטיפול ומניעה? האם זה באמת יעיל כמו אנטיביוטיקה? וגורם לתוצאות טובות ומהירות לאורך זמן?
או שעדיף להתחיל עם טיפול של אנטיביוטיקה במינון נמוך , אפילו כל פעם אחרי קיום יחסי מין? (כי יש לי תחושה שזה הגורם לדלקות ). ושאלה אחרונה כמה זמן אחרי שהדלקת עוברת אפשר להתחיל לקיים שוב יחסי מין?
אני אשמח שתנו לי בהקדם האפשרי , צריכה מאוד את העזרה !!! תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת חוזרת בדרכי השתן!!! - תגובה
ד''ר דמיטרי גולדין29/11/2011כן כדור אנטיביוטיקה כמו מקרודנטין או רספרים רצוי לפני אך יעיל גם אחרי מין מונע דלקות שמופיעות לאחר מגע מן. אם זה לא מספיק ניתן לקחת כדור 1 של מקרודנטין ללילה במשך כ-4-6 חודשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת בערמונית בעיות זקפה- בן 44
קריאטנין גבוה בדם- בן 16
בעיות זקפה ושפיכה- שינוי באיבר המין
תוצאות ספירת זרע בן 20
כאבים ברצפת האגן- ערמונית או בעיה אחרת
דלקת ערמונית כרונית לבן 65
ערכי בדיקות pss מה המשמעות?
עקמת פתאומית באיבר המין מלפני כחודש
אספרמיה/אזוספרמיה אי שפיכה מה הטיפול המומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)