מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קושי במתן שתן - דלקתמני29/11/2011
שלום רב,
לפני חצי שנה היה לי דם בשתן, ביצעתי אולטרסאונד ולא נמצאו אבנים, ובבדיקת שתן היו שרידי דם.
באוגוסט היה לי חשד לדלקת בדרכי השתן לא הצלחתי להטיל שתן יומיים והייתה תחושת צריבה כל 10 דקות הלכתי לשירותים להשתין והבטן התנפחה,ושילשולים, כל זה קרה לאחר בילוי ושתיית אלכוהול מסוג וודקה, ערק, ובירה (האם יש קשר? ) , בתחילת חודש נובמבר לאחר ששוב יצאתי לבלות ושתיתי רק בירה שוב היה לי קושי במתן שתן זה מרגיש ונראה כמו דלקת בדרכי השתן (צריבה, תכיפות של כל 10 דקות להשתין , בטן קשה ונפוחה , יציאות בשירותים ושילשולים) אבל בתרבית שתן הכל היה תקין, לפני שבוע שוב יצאתי לבלות שתיתי שתי בירות ושוב כמה שעות לאחר מכן שוב אותם סיפטומים הלכתי לרופא ועשיתי בדיקת שתן סטיק גילתה שהכל תקין וגם תרבית ובדיקות דם לכבד וכליות גילו שאין סימני דלקת ואבנים בדרכי השתן וערמונית .
יש לי הפניה לאורולוג ולCT בדרכי השתן, יכול להיות שזה אלרגיה לאלכוהול או דלקת ? מה זה יכול להיות זה כואב ומטריד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קושי במתן שתן - דלקת - תגובה
ד''ר דמיטרי גולדין29/11/2011כן רצוי להבדק בצורה מסודרת. לפי הסיפור בלבד קשה לקבוע אבחנה ולכן ככל הנראה תצטרך לבצע בדיקות נוספות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת בערמונית בעיות זקפה- בן 44
קריאטנין גבוה בדם- בן 16
בעיות זקפה ושפיכה- שינוי באיבר המין
תוצאות ספירת זרע בן 20
כאבים ברצפת האגן- ערמונית או בעיה אחרת
דלקת ערמונית כרונית לבן 65
ערכי בדיקות pss מה המשמעות?
עקמת פתאומית באיבר המין מלפני כחודש
אספרמיה/אזוספרמיה אי שפיכה מה הטיפול המומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)