חוסר חשק מיני כבר כמה חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר חשק מיני כבר כמה חודשים
    יואב
    12/01/2012

אז הבעיה שלי היא כזאת - בדר"כ עד שהופיע המקרה, היה לי חשק מיני גבוה, וניצלתי אותו כמה שאפשר.. הבעיה שלאחרונה אני מרגיש שאין לי חשק מיני בכלל! אין אורגזמה, כשאני רואה משהו שאמור להעלות לי את החשק המיני- אני לא מגיב בכלל. (וישנה זקפה)
    אני באמת לא יודע מה זה, וזה מכניס אותי לתסכול רב.. כי אני בכל זאת נהנה ממין ורוצה להנות מזה.
    אני חייב לציין שכל הקיץ לא חוויתי חשק מיני, החשק חזר אולי לשבוע ואז שוב.. אני נמצא באותה בעיה.
    אם תוכל לעזור לי, או לתת לי עצה איך לטפל בזה, אני אשמח
    איני סובל מלחצים נפשיים.. ככה שזאת לא הסיבה, ואני גומר אבל בלי אורגזמה, אין בעיות זקפה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חייב לציין

יואב
    12/01/2012

שבמשך כמה זמן (בזמן האחרון כבר לא, אבל קורה) שאני רואה מן לבן כזה בשתן. לפני שנתיים עשיתי בדיקה לגבי הלבן הזה, ולא נמצא כלום..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חייב לציין - תגובה

ד''ר גאזי פארס
    12/01/2012

ידוע שלחשק המיני יש עליות וירידות מכל מיני סיבות שלא מצריכות טיפול.
    אם זה נמשך זמן ארוך ללא שיפור מציע לך לפנות לאורולוג לבדיקה פיזיקאלית ולבדיקות דם להורמונים ובעיקר לטסטוסטרון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו