מציק במערכת השתן ...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מציק במערכת השתן ...
    צ'
    03/03/2012

שלום , אני גבר בן 46 בלי בעיות בעבר במערכת השתן .הפסקתי לעשן לפני כמה שנים . לפני 3 חודשים התחיל לי קצת צריבה בשתן אחרי שבוע וחצי החלו גם כאבי גב תחתון וכאבים במפשעה ביחד עם תחושה של רצון עז כל הזמן להשתין .. בדיקות שתן העלו שאין דלקת בשתן , לא נמצאו ממצאים מחשידים לדלקת בערמונית אולטרסאונד יצא תקין ,בדיקות דם העלו דלקת קלה לפי ספירת הדם .ערמונית תקינה כולל בבדיקה ידנית אבל בכל זאת ניתן טיפול האנטביוטי כמה שבועות בחשד לדלקת שהקל משמעותית על הכאבים שעברו אחרי הטיפול האנטביוטי ... הבעיה הגדולה שבשתן לא מספיק להציק .=כבר 3.5 חודשים - יש דחף חזק כל הזמן להשתין ... האורולוג טען שיש לי גם שלפוחית רגיזה נתן "ויסקר "שאכן עזר והקל חודש ימים אבל הפסיק אחרי חודש להשפיע .. אני משתגע מזה שמציק לי בשתן - מתקשה לעבוד , בהליכה מהירה או בריצה בכלל מרגיש שעוד מעט בורח לי השתן ... מה אפשר לעשות ?? האם יתכן שתרופה שעזרה חודש פתאם הפסיקה לעזור ...מה אפשר לעשות ??אני משתגע מזה נפשית . וגם משפחתי סובלת מזה ..לא רואה פתרון .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מציק במערכת השתן ...

הוספת תגובה

• מציק במערכת השתן ... - תגובה

ד''ר דמיטרי גולדין
    06/03/2012

היתי שוקל ביצוע בדיקת שתן לציטולוגיה וגם ציסטוסקופיה - הסתקלות לכיס השתן עם מכשיר אופטי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו