אשך אחד קטן יותר מהשני, ונמצא מעליו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשך אחד קטן יותר מהשני, ונמצא מעליו
    דן
    16/03/2012

שלום,
    אני בן 21 ומאז שהתבגרתי נשאר המצב שהאשך השמאלי שלי קטן יותר, המבנה שלו עגול והוא נשאר עליון יותר, בעוד שהשמאלי גדל ומיקומו תחתון
    לפעמים בתזוזה האשך השמאלי ממש נהיה כמעט מעליו בצורה אנוכית

אני מציין כי בגיל 5 עברתי ניתוח בקע, ומאז יש שם 2 צלקות קטנות ליד כל אשך. כשאני בוחן את האזור אני מרגיש שלמקומות בהן תפרו את העור תפורים גם האשכים, ובצד שמאל בצורה יותר הדוקה(אבל זו לא דווקא הסיבה שהוא נשאר למעלה)

אתם יודעים מה התופעה? אני קצת מתבייש ללכת לרופא בגלל זה אבל אם זה מחייב אני אלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אפשר תגובה.?

דן
    28/03/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר תגובה.? - תגובה

ד''ר גאזי פארס
    29/03/2012

מיקום האשכים בשק והתנוחה שלהם איננו חשוב אם אתה לא מרגיש כאב באחד מהם. האשכים נוטים לזוז בתוך השק ולשכב אפה שנוח להם.
    יתכן והסיבה שהאשך השמאלי יותר קטן הוא בעקבות הניתוח שעברת במפשעה . אני ממליץ לך בכל זאת לפנות לבצע US אשכים ולפנות לאורולוג לבדיקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו