מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אולי הרניה ואולי משהוא אחריצחק18/06/2012
שלום.אני בן חמישים וחמש סובל מזה עשר שנים מכאב חזק בצורה שלא ניתן להעלות על הדעת באזור הבטן התחתונה מעל הפין עם הקרנה לגב התחתון ולאחרונה גם לרגל ימין(הכאב ברגל מזכיר לי כאב שנובע מחסימת זרימת דם).ההתקפים באים בתדירות של אחת לחצי שנה בממוצע ונמשכים כשעה שעתיים כל פעם.אני מסוגל להבחין בשינויים מקדימים להתקף, יש תחושה בהתחלה של לחץ כאילו גזים ואי נוחות שהולכת ומתגברת וכעבור כחצי שעה זה הופך לכאב שיוצר תחושה של סף עילפון מרוב עוצמתו.לקראת הסיום כ5 דקות לפני הסוף יש שינו מהיר בעוצמת הכאב עדין ממשיך לכאוב אבל אני יודע בוודאות שתוך כמה דקות זה יעלם ללא כל זכר.נולדתי עם הרניה במפשעה השמאלית שהפריעה לי מעט בצעירותי אך עם השנים זה הפסיק לבלוט וכבר שנים אין לי שם בכלל כאבים. לפני הרבה שנים התפתחה הרניה במפשעה הימנית לפעמים בולטת מעט אבל זה לא מלווה בכאב אני לא זוכר אם ההרניה בצד ימין התחילה לפני ההתקפים או אחריהם.בכל המקרים שהגעתי לבית החולים עד שטופלתי זה כבר חלף מעצמו למעט הפעם האחרונה שרופא בית חולים בדק אותי בחמש דקות האחרונות אחרי שכבר זיהיתי שהתהליך בסיום ולטענתו מכיוון שההרניה הימנית הייתה בחוץ והוא החזירה למקום ואחרי מספר דקות מההחזרה פסק הכאב, היא הגורם להתקפים.ברור לי שהכאב היה פוסק גם אם לא היה נוגע בהרניה כמו כן בדיקות הדם שבוצעו היו בתחום הנורמאלי למעט סמן מסוים המעיד על חוסר בזרמת דם באיזה מקום בגוף אבל החריגה הייתה קטנה ולדברי הרופא לא משמעותית.בדיקת שתן הייתה תקינה ללא סימני דם אז הוא שלל גם אבן בדרכי השתן. הייתה אינפקציה קלה בבדיקת השתן שגם אליה הרופא לא התייחס.לאור התחושה שלי שכאילו יש לחץ של גזים באזור הבטן המאוד תחתונה כולל בהתקף האחרון תחושה של תנועת גזים או משהוא דומה והיא מוקשית בזמן ההתקף ומפסיקה להיות מוקשית בסיום והכאב בכלל לא ממוקד בצד הימני האם זאת אכן ההרניה שגורמת להתקפים?או שאולי משהוא שקשור לשלפוחית השתן או לדרכי השתן ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולי הרניה ואולי משהוא אחר - תגובה
ד''ר דמיטרי גולדין20/06/2012התמונה יותר מתאימה לבעית גב- ע"ש אך גם בקע יכול לגרום לתסמינים דומים. לא נראה לי שמדובר בבעית דרכי השתן. ממליץ להבדק ע"י אורטופד וגם כירורג .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת בערמונית בעיות זקפה- בן 44
קריאטנין גבוה בדם- בן 16
בעיות זקפה ושפיכה- שינוי באיבר המין
תוצאות ספירת זרע בן 20
כאבים ברצפת האגן- ערמונית או בעיה אחרת
דלקת ערמונית כרונית לבן 65
ערכי בדיקות pss מה המשמעות?
עקמת פתאומית באיבר המין מלפני כחודש
אספרמיה/אזוספרמיה אי שפיכה מה הטיפול המומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)