פיענוח בדיקות דם בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיענוח בדיקות דם בבקשה
    יעקב
    03/09/2012

לפני כחודש וחצי אושפזתי עם תפקודי כבד גבוהים (ggt 1100 בילירובין 4) וכד' אבן בכיס המרה ידוע מזה 30 שנה אני בן 58 בדרך כלל בריא זה היה האשפוז הראשון שלי קיבלתי טיפול אנטיביוטי לוריד פלגיל רוצפין ודוקסלין מחשש לqfever מחשש לחסימה נשלחתי לmrcp דרכי המרה והלבלב היו תקינים נמצא ממצא אקראי של ציסטה בראש הלבלב 5 מ"מ שנקראתי בגינו למעקב חצי שנתי כרגע אני אחרי תפקודי כבד תקינים ועליתי 5 קג מאז האשפוז עלי לציין שמעט אחרי האשפוז הזרע היה דליל מאד והרגשתי מעין מועקה באותו זמן מאז זה השתפר והזרע חזר להראות רגיל ואולם בבדיקה שנשלחתי על ידי אורולג מאחר והמשפחה לחצה על בדיקות כלליות נמצאו הממצאים הבאים (עליי לציין כי לא נאמר לי להימנע מיחסי מין לפני הבדיקה)
    ca19-9 2.8 psa total 5.26 psa free 0.76 psa ratio 14.4 אנא פיענוח בבקשה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיענוח בדיקות דם בבקשה

הוספת תגובה

• פענוח בדיקות דם בבקשה

יעקב
    03/09/2012

שכחתי לציין כי בעת האשפוז היה לי חום שנע בין 38-39.2 במשך 10 ימים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פענוח בדיקות דם בבקשה - תגובה

ד''ר דמיטרי גולדין
    05/09/2012

רמת PSA גבוהה לגילך אך לא מקובל לקבוע עובדה לפי בדיקה בודדת. תחזור לבדיקת PSA בעוד כחודש ואם הערך ישאר גבוה תצטרך לעבור ביופסית הערמונית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו