כאבים בבטן תחתונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בבטן תחתונה
    הילה
    05/10/2012

שלום אני כבת 25, סבלתי בחודשים האחרונים מדלקות בשתן לאחר קיום יחסי מין. (כפעמיים בארבעה חודשים האחרונים). פניתי לאורולוג אשר נתן לי טיפול במקרודנטין למשך חודש - לקיחת כדור לאחר מגע מיני. הטיפול עזר וגם לאחר סיומו הנני נוטלת קפסולות של חמוציות, ועם שמירה על הגיינה לאחר מגע מיני הדלקת לא חזרה כבר חודשיים.
    בשבוע האחרון אני סובלת מכאבים בבטן התחתונה, באזור השלפוחית. (יש לציין כי לא קיימתי יחסי מין כבר שבועיים מכיוון שבן זוגי בחו"ל).
    הכאב נמשך כבר שבוע, מעין אי נוחות בשלפוחית, צידי הבטן ולעיתים כאבי גב (בשונה מכאב דלקת שבו יש צריבה, דחיפות, ותכיפות במתן שתן). אני מקפידה על שתיית מים מרובה. פניתי לרופא המשפחה, בקופת החולים עשיתי בדיקת סטיק אשר הציגה תוצאות של אריטרוציטים+++ לויקוציטים ++ (ללא ניטריט וממתינה כרגע לתרבית). בעקבות כך המליץ לי הרופא לקבוע תור לאולטרסאונד US בטן תחתונה.
    החשש שלי הוא אבנים/ חול, בכליות/שלפוחית. האם בגיל צעיר כזה ישנה אפשרות לבעיה כזו? אני מאוד חוששת במידה וכן האם הכאב עלול להתגבר ולהיות בלתי נסבל, וברצוני לדעת מהו הטיפול ומה אני יכולה לעשות על מנת להקל? משום שהאי נוחות מאוד מטרידה אותי.
    ברור לי כי הכל כרגע במצב השערתי וצריך לחכות לאולטרסאונד שנקבע לשבוע הבא.

אשמח לייעוץ או השערה
    שבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בבטן תחתונה

הוספת תגובה

• כאבים בבטן תחתונה - תגובה

ד''ר דמיטרי גולדין
    10/10/2012

כאבי בטן תחתונה שתיארת פחות מחשידים לאבנים אלא לדלקת או לבעיה גניקולוגית(מערכת נשים) . נכון לבצע בדיקת סונר ולשלול אבנים אבל זה לא בסבירות גבוהה. ההמלצה קודם כל לפנות לרופא נשים. לגבי טיפול אנטיביוטי סביב מגע מין היתי ממליץ להמשיך אותו עד 6 חודשים- שנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו