מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בבטן תחתונההילה05/10/2012
שלום אני כבת 25, סבלתי בחודשים האחרונים מדלקות בשתן לאחר קיום יחסי מין. (כפעמיים בארבעה חודשים האחרונים). פניתי לאורולוג אשר נתן לי טיפול במקרודנטין למשך חודש - לקיחת כדור לאחר מגע מיני. הטיפול עזר וגם לאחר סיומו הנני נוטלת קפסולות של חמוציות, ועם שמירה על הגיינה לאחר מגע מיני הדלקת לא חזרה כבר חודשיים.
בשבוע האחרון אני סובלת מכאבים בבטן התחתונה, באזור השלפוחית. (יש לציין כי לא קיימתי יחסי מין כבר שבועיים מכיוון שבן זוגי בחו"ל).
הכאב נמשך כבר שבוע, מעין אי נוחות בשלפוחית, צידי הבטן ולעיתים כאבי גב (בשונה מכאב דלקת שבו יש צריבה, דחיפות, ותכיפות במתן שתן). אני מקפידה על שתיית מים מרובה. פניתי לרופא המשפחה, בקופת החולים עשיתי בדיקת סטיק אשר הציגה תוצאות של אריטרוציטים+++ לויקוציטים ++ (ללא ניטריט וממתינה כרגע לתרבית). בעקבות כך המליץ לי הרופא לקבוע תור לאולטרסאונד US בטן תחתונה.
החשש שלי הוא אבנים/ חול, בכליות/שלפוחית. האם בגיל צעיר כזה ישנה אפשרות לבעיה כזו? אני מאוד חוששת במידה וכן האם הכאב עלול להתגבר ולהיות בלתי נסבל, וברצוני לדעת מהו הטיפול ומה אני יכולה לעשות על מנת להקל? משום שהאי נוחות מאוד מטרידה אותי.
ברור לי כי הכל כרגע במצב השערתי וצריך לחכות לאולטרסאונד שנקבע לשבוע הבא.
אשמח לייעוץ או השערה
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בבטן תחתונה - תגובה
ד''ר דמיטרי גולדין10/10/2012כאבי בטן תחתונה שתיארת פחות מחשידים לאבנים אלא לדלקת או לבעיה גניקולוגית(מערכת נשים) . נכון לבצע בדיקת סונר ולשלול אבנים אבל זה לא בסבירות גבוהה. ההמלצה קודם כל לפנות לרופא נשים. לגבי טיפול אנטיביוטי סביב מגע מין היתי ממליץ להמשיך אותו עד 6 חודשים- שנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת בערמונית בעיות זקפה- בן 44
קריאטנין גבוה בדם- בן 16
בעיות זקפה ושפיכה- שינוי באיבר המין
תוצאות ספירת זרע בן 20
כאבים ברצפת האגן- ערמונית או בעיה אחרת
דלקת ערמונית כרונית לבן 65
ערכי בדיקות pss מה המשמעות?
עקמת פתאומית באיבר המין מלפני כחודש
אספרמיה/אזוספרמיה אי שפיכה מה הטיפול המומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)