שלום שאלה לגבי חיידק אי קולי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום שאלה לגבי חיידק אי קולי
    לילו
    05/10/2012

שלום יש לי מזה כמעט חצי שנה חיידק לקחתי מס אנטיביוטיקות אך ללא הצלחה הייתי אצל רופא אמר שלא צריך לעשות עם זה כלום עשיתי אולטראסונד והכל תקין בדיקת שתן חוץ מהחיידק אין דלקת אך לאחרונה אני מתלוננת על מתן שתן יותר מהרגיל עשיתי שוב בדיקות ושוב הכל תקין מה ניתן לעשות האם יש בדיקות נוספות שאוכל לעשות משהו אני ממש אובדת עצות.. אמרו לי שזה מהחיידק ואין מה לעשות ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ועוד משהו חשוב

לילו
    05/10/2012

יש לי גם לפעמים גרד בפות אני לא יודעת אם זה שייך לזה לדלקת/פטרייה שצריך לטפל בה או לדרכי השתן מ
    תודהמ ראש ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד משהו חשוב - תגובה

ד''ר דמיטרי גולדין
    10/10/2012

אי קולי הוא חיידק הכי שכיח של דרכי השתן ובד"כ מגיב לטיפול אנטיביוטי מיידי. לפעמים החיידק לא גורם לדלקת ופשוט נמצא בשתן - המצב נקרא ASYMPTOMATIC BACTERIURIA ונכון לא מקובל לטפל בו במצב זה כי הטיפול לא יביא להעלמותו אלא להתפתחות חיידק עמיד לאנטיביוטיקה ואז במקרה וכן יהיה צורך בטיפול כמו דלקת עם חום גבוה יהיה קשה לבחור אנטיביוטיקה עקב עמידתו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו