מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בבטן תחתונה לאחר מגע מינימירב21/10/2012
שלום,
אני בת 25, מזה שנים שאני סובלת מדלקות בשתן וכאבי בטן תחתונה לאחר קיום יחסי מין ומספר פעמים הזדקקתי לאנטיביוטיקה על מנת לטפל בחיידק/דלקת.
הייתי אצל גניקולוגים רבים ואורולוג אשר אינם יודעים את מקור הבעיה ועשו לי בדיקות רבות שיצאו תקינות (כולל אולטרסאונד, בדיקות שתן...)
כאבי בטן חזקים מופיעים לי יום לאחר קיום יחסי מין (עם פרטנר קבוע- לא חדש) ויכולים להימשך ימים רבים אחרי (כאבים כמו דלקות בשתן).
כאשר יש כאבים והתרבית שתן שלי יוצאת תקינה אני שותה מיץ חמוציות לפי המלצת רופאים ואין שיפור.
אני יודעת שקשה לתת תשובה דרך האינטרנט ללא בדיקה, אך איני יודעת כבר לאן לפנות.. קבעתי תור אצל אורולוג בכיר בכדי לדון בנושא, אך האם זו בכל זאת יכולה להיות בעיה גניקולוגית?
אודה לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בבטן תחתונה לאחר מגע מיני - תגובה
ד''ר דמיטרי גולדין21/10/2012אם מדובר בדלקת דרכי השתן לאחר מין והתופעה לא נדירה אז כדור אנטיביוטיקה כמו מקרודנטין או רספרים פורטה (במידה אין אלרגיה או מחלת G6PD) עדיף לפני מין אך יעיל גם מיד אחרי מין יכול למנוע את הזיהומים. תנסי ו אז תראי האם זה המצב או לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת בערמונית בעיות זקפה- בן 44
קריאטנין גבוה בדם- בן 16
בעיות זקפה ושפיכה- שינוי באיבר המין
תוצאות ספירת זרע בן 20
כאבים ברצפת האגן- ערמונית או בעיה אחרת
דלקת ערמונית כרונית לבן 65
ערכי בדיקות pss מה המשמעות?
עקמת פתאומית באיבר המין מלפני כחודש
אספרמיה/אזוספרמיה אי שפיכה מה הטיפול המומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)