פין קטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פין קטן
    חיים
    26/10/2012

שלום אני בן 17 ובזמן האחרון מאוד חושש מגודל איבר מיני במצב רפוי הוא בערך 7 וחצי סנטימטר משו כזה לפעמים רק 7 ובמצב זקפה הוא 13 וחצי זה נראלי גודל של ילד כיתה ו האם יש סיכוי שהוא עוד יגדל האם יש דרך להגדיל אותו ? עשיתי בדיקת הורמונים והכול יצא תקין .......... בבקשה עזרה מה אניי יכול לעשות יש לי גדנע עוד מעט ומקלחות משותפות אני מפחד שיצחקו עליי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פין קטן

הוספת תגובה

• פין קטן - תגובה

ד''ר יורם דקל - מנהל הפורום
    28/10/2012

שלום לך,
    אורך הפין שלך תקין לחלוטין ובטווח הנורמלי בהחלט!!!
    אין חשש או בעיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פין קטן

חיים
    01/11/2012

אז למה הוא כזה קטן שהוא לא עומד הוא בערך בעובי של 3 סנטימטר משו כזה ובאורך 7 לפעמים 7 וחצי סנטימטר וזה נראה ממש קטן האם בטוח שהכול טוב? ואין דרך להגדיל אותו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פין קטן - תגובה

ד''ר יורם דקל - מנהל הפורום
    05/11/2012

שלום לך,
    אתה מוטרד מדי מהנושא.
    הגודל תקין לחלוטין ולא יפגע בתפקוד.
    הסר כל דאגה מליבך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו