כאבים משלפוחית השתן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים משלפוחית השתן
    מירב
    28/10/2012

שלום,
    מזה חודשיים יש לי כאבים חזקים בבטן תחתונה אשר ברור לי שזה משלפוחית השתן (ההרגשה כאילו מותחים לי את השלפוחית חזק.. אני ממש מתפתלת מכאבים), נלווה לזה מתן שתן בתדירות גבוהה תוך כאבים חזקים לפני מתן השתן ובמהלכו (ללא צריבה). הייתי כבר בטרם ובמיון בבית חולים- אין חיידק/דלקת בתרבית שתן ולא מצאו כלום ולכן לא קיבלתי טיפול אנטיביוטי. נעשו בדיקות רופא נשים, אולטסרסאונד שלפוחית השתן ואיברים ליד- הכל תקין. יש לי תור אצל אורולוג אך הכאבים לא פוסקים.
    מדאיג אותי מאוד שעם כאבים כאלה לאף אחד אין כיוון חוץ מלשלוח אותי לאורולוג.

האם נתקלת בתיאור בעיה כזאת קודם לכן?
    חשוב לציין שמזה שנים יש לי דם בשתן שרופאיםקישרו את זה לקיום יחסי מין או חוסר בשתיית מים.

אודה על תשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים משלפוחית השתן

הוספת תגובה

• כאבים משלפוחית השתן - תגובה

ד''ר יורם דקל - מנהל הפורום
    31/10/2012

שלום מירב,
    שילוב התלונות שאת מתארת ונושא המצאות דם בשתן אכן מחייבים בירור מעמיק מעבר לשלילת זיהום בדרכי השתן.
    הכתובת לביצוע בירור מקצועי ומעמיק לבעיה שכזו היא אכן אורולוג מומחה שיבדוק אותך ומן הסתן ישלים בדיקות נוספות כגון שתן לציטולוגיה ו - CT של מערכת השתן.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו