מה עלי לעשות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה עלי לעשות?
    ציפי
    25/11/2012

בוקר טוב,
    אני מבולבלת! הייתי אצל אורולוגית מאחר שהיה לי קושי בתחילת השתנה וכמו"כ בUS היה לי 70 סמ"ק שארית שתן ואז היא שלחה אותי לנוירולוג (בגלל שבאורודינמיקה היתה לי בעיה בתחושה) ולפיזיותרפיה ואמרה לי לפעול בהשתנה יזומה כל שעתיים ולהפחית שתיה ל-8 כוסות ביום. פעלתי ועשיתי כל מה שנאמר לי ואכן אני מרגישה שיש הטבה מחד אך עדיין יש לי מידי פעם את אותה תחושה כשאני הולכת לשירותים-של המתנה של כ-3 דקות עד שהשתן יוצא ואני תוהה אם אני מזיקה לשלפחוית היות ואני מתאפקת הרבה עד שעוברות השעתיים (יש לי תחושה שאני צריכה להתפנות כחצי שעה לאחר שהתרוקנתי ואני מחכה שעתיים).וכמו"כ לפני יומיים עשיתי שוב US ויש לי שארית שתן של 115 סמ"ק, אציין שאין לי בעיה נוירולגית. אשמח מאד אם תוכל לכוון אותי מה עלי לעשות? זה מאד מטריד אותי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה עלי לעשות?

הוספת תגובה

• מה עלי לעשות? - תגובה

ד''ר יורם דקל - מנהל הפורום
    26/11/2012

שלום ציפי,
    באם אכן הבעיה היא בקושי בהתרוקנות השלפוחית ולא בחסימה כלשהיא יש אפשרות לטיפול תרופתי לפתרון הבעיה והקלה על התלונות.
    קשה להניח שישנה הפרעה תחושתית כשאת חשה צורך לתת שתן כל חצי שעה.
    למען התאמת הטיפול הנכון יש לפנות לייעוץ חוזר עם בדיקת האורודינמיקה ושאר הבדיקות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו