מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהאור01/03/2013
כבר שבועיים חולה בברונכיט עם שיעול שלא עובר. לקחתי אנטיביוטיקה + פרוביוטיקה במשך שבוע .כל פעם שמשתעלת יש לי בריחת שתן מלווה בריח לא נעים, ללא שליטה על כך.הדבר גורם אי נוחות ונעימות במיוחד שעליי לחזור לעבודתי.האם זה תופעה עקב המחלה? או האנטיביוטיקה?האם קשור לדרכי שתן? לא מרגישה שיש לי דלקת או צריבה. מה עליי לעשות אני מחליפה בגדים כמה פעמים ביום ומה אעשה כשאחזור לעבודה?האם זו בעיה זמנית ויש לה פתרון ? אודה על תשובתך בהקדם. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר דמיטרי גולדין12/03/2013כנראה שסובלת מאי נקיטת שתן במאמץ STRESS URINARY INCONTINENCE. ישנם מספר דרכי טיבול כגון פיזיותרפיה, תרופות וניתוח תמיכת שופכה. ממליץ לפנות לאורולוג שמתמחה בתחום שליטה בשתן ולעבור בירור ולהחליט על הטיפול המתאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבריחת שתן
אורנית08/01/2015שלום אני כבת 53 לפני כשלושה ימים התחילה לי בריחת שתן כל יום
מה עלי לעשות הבדיקות הדם בסדר (עשיתי בדיקות דם סתם לראות מה קורה
לפני שהיתה לי את הבעיה
שלום שמי אורנית אני כבת 53 לפני כשלושה ימים התחיל לי בריחת שתן קצת
עשיתי לפני כחודש בדיקות דם כלליות בסדר
אין לי דימומים וכאבים
מה עלי לעשות נולד לי דבר חדש אין סכרת אין שום מחלות
תודה אורנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבריחת שתן - תגובה
ד``ר בוריס פרידמן11/01/2015שלום אורנית,
באם הבריחה החלה בפתאומיות הייתי בשלב ראשון עושה בדיקת שתן לכללית ולתרבית לשלול כי אין לך זיהום.
באם אין זיהום, לעיתים בימים קרים ההתאפקות קשה יותר. הייתי ממליץ לך להפחית את המשקאות העלולים לגרום לקושי בהתאפקות שכוללים משקאות אלכוהוליים, ממותקים ובעיקר מרובי קפאין דוגמת קפה, תה, קוקה קולה וכו'. אם אחרי 3 שבועות גם זה לא מועיל, הייתי ממליץ לך להיבדק ע"י אורולוג. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
ד``ר בוריס פרידמן11/01/2015שלום אור,
באם הבריחה החלה בפתאומיות הייתי בשלב ראשון עושה בדיקת שתן לכללית ולתרבית לשלול כי אין לך זיהום. הריח עלול לנבוע מזיהום.
באם אין זיהום, לעיתים בימים קרים ההתאפקות קשה יותר. הייתי ממליץ לך להפחית את המשקאות העלולים לגרום לקושי בהתאפקות שכוללים משקאות אלכוהוליים, ממותקים ובעיקר מרובי קפאין דוגמת קפה, תה, קוקה קולה וכו'. אם אחרי 3 שבועות גם זה לא מועיל, הייתי ממליץ לך להיבדק ע"י אורולוג. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת בערמונית בעיות זקפה- בן 44
קריאטנין גבוה בדם- בן 16
בעיות זקפה ושפיכה- שינוי באיבר המין
תוצאות ספירת זרע בן 20
כאבים ברצפת האגן- ערמונית או בעיה אחרת
דלקת ערמונית כרונית לבן 65
ערכי בדיקות pss מה המשמעות?
עקמת פתאומית באיבר המין מלפני כחודש
אספרמיה/אזוספרמיה אי שפיכה מה הטיפול המומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)