שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    אור
    01/03/2013

כבר שבועיים חולה בברונכיט עם שיעול שלא עובר. לקחתי אנטיביוטיקה + פרוביוטיקה במשך שבוע .כל פעם שמשתעלת יש לי בריחת שתן מלווה בריח לא נעים, ללא שליטה על כך.הדבר גורם אי נוחות ונעימות במיוחד שעליי לחזור לעבודתי.האם זה תופעה עקב המחלה? או האנטיביוטיקה?האם קשור לדרכי שתן? לא מרגישה שיש לי דלקת או צריבה. מה עליי לעשות אני מחליפה בגדים כמה פעמים ביום ומה אעשה כשאחזור לעבודה?האם זו בעיה זמנית ויש לה פתרון ? אודה על תשובתך בהקדם. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

ד''ר דמיטרי גולדין
    12/03/2013

כנראה שסובלת מאי נקיטת שתן במאמץ STRESS URINARY INCONTINENCE. ישנם מספר דרכי טיבול כגון פיזיותרפיה, תרופות וניתוח תמיכת שופכה. ממליץ לפנות לאורולוג שמתמחה בתחום שליטה בשתן ולעבור בירור ולהחליט על הטיפול המתאים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בריחת שתן

אורנית
    08/01/2015

שלום אני כבת 53 לפני כשלושה ימים התחילה לי בריחת שתן כל יום

מה עלי לעשות הבדיקות הדם בסדר (עשיתי בדיקות דם סתם לראות מה קורה
    לפני שהיתה לי את הבעיה

שלום שמי אורנית אני כבת 53 לפני כשלושה ימים התחיל לי בריחת שתן קצת

עשיתי לפני כחודש בדיקות דם כלליות בסדר

אין לי דימומים וכאבים

מה עלי לעשות נולד לי דבר חדש אין סכרת אין שום מחלות

תודה אורנית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בריחת שתן - תגובה

ד``ר בוריס פרידמן
    11/01/2015

שלום אורנית,
    באם הבריחה החלה בפתאומיות הייתי בשלב ראשון עושה בדיקת שתן לכללית ולתרבית לשלול כי אין לך זיהום.
    באם אין זיהום, לעיתים בימים קרים ההתאפקות קשה יותר. הייתי ממליץ לך להפחית את המשקאות העלולים לגרום לקושי בהתאפקות שכוללים משקאות אלכוהוליים, ממותקים ובעיקר מרובי קפאין דוגמת קפה, תה, קוקה קולה וכו'. אם אחרי 3 שבועות גם זה לא מועיל, הייתי ממליץ לך להיבדק ע"י אורולוג. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

ד``ר בוריס פרידמן
    11/01/2015

שלום אור,

באם הבריחה החלה בפתאומיות הייתי בשלב ראשון עושה בדיקת שתן לכללית ולתרבית לשלול כי אין לך זיהום. הריח עלול לנבוע מזיהום.
    באם אין זיהום, לעיתים בימים קרים ההתאפקות קשה יותר. הייתי ממליץ לך להפחית את המשקאות העלולים לגרום לקושי בהתאפקות שכוללים משקאות אלכוהוליים, ממותקים ובעיקר מרובי קפאין דוגמת קפה, תה, קוקה קולה וכו'. אם אחרי 3 שבועות גם זה לא מועיל, הייתי ממליץ לך להיבדק ע"י אורולוג. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו