מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקת בדרכי השתןא02/06/2013
אני בן 41 בד"כ בריא, ביום שישי האחרון סבלתי מעקצוץ קל במתן שתן מלוה בכאבי רגלים, בערב התפתח חום, ובשבת אחר הצהרים כאב באזור פי הטבעת, כאשר החום מתגבר והגיע עד 39, פניתי למוקד הרופא בדק לי שתן עם סטיק ואמר שזה מראה על דלקת, הוא רשם לי זינט 500 מ"ג, פעמיים ביום ההרגשה הכללית רעה, הכאבים משגעים בעיקר באיזור פי הטבעת, אינני סובל מטחורים, אולם מים חמים מקלים מאוד על הכאב, שאלתי האם זה הטיפול הנכון? האם יש צורך בבדיקות נוספות? כרגע ההרגשה קצת יותר טובה והחום עומד על 37.6 פלוס מינוס. תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול טבעי בבעיה דלקתית בשתן
אור03/06/2013אני יכולה להמליץ לך על התרופות הטבעיות והצמחיות שנותנות מענה יעיל לדלקות חוזרות בשתן.. אני אישית סבלתי מכך ולקחתי תרופות וקפסולות שעזרו והעלימו את הבעיה לגמרי .. אתה יכול להכנס לאתר בית טבע ובריאות ולמצוא מידע נוסף על כך .. שיהיה יום טוב ובריאות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרופה טבעית
אור03/06/2013שלום, ראיתי שיש לך בעיה עם דלקת בשתן ואני יכולה להמליץ לך באופן אישי על התרופות הטבעיות.. יש הרבה תרופות טבעיות שיכולות להקל ולהבריא את העניין הזה ולתת מענה טוב לבעיות הללו, אתה מוזמן להכנס לאתר של בית טבע ובריאות ולראות פתרונות טובים לזה ומקווה שאולי יעזור לך כמו שעזר לי ויקל על הבעיה והכאב .. שיהיה לך רק טוב ובריאות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול טבעי בדלקת בשתן
אור03/06/2013שלום, ראיתי שיש לך בעיה עם דלקת בשתן ואני יכולה להמליץ לך באופן אישי על התרופות הטבעיות.. יש הרבה תרופות טבעיות שיכולות להקל ולהבריא את העניין הזה ולתת מענה טוב לבעיות הללו, אתה מוזמן להכנס לאתר של בית טבע ובריאות ולראות פתרונות טובים לזה ומקווה שאולי יעזור לך כמו שעזר לי ויקל על הבעיה והכאב .. שיהיה לך רק טוב ובריאות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול טבעי בדלקת בשתן
איציק03/06/2013שלום, ראיתי שיש לך בעיה עם דלקת בשתן ואני יכולה להמליץ לך באופן אישי על התרופות הטבעיות.. יש הרבה תרופות טבעיות שיכולות להקל ולהבריא את העניין הזה ולתת מענה טוב לבעיות הללו, אתה מוזמן להכנס לאתר של בית טבע ובריאות ולראות פתרונות טובים לזה ומקווה שאולי יעזור לך כמו שעזר לי ויקל על הבעיה והכאב .. שיהיה לך רק טוב ובריאות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת בדרכי השתן - תגובה
ד''ר דמיטרי גולדין04/06/2013מציע לפנות למיון להשלמת בירור כולל בדיקות דם ותרביות ולפ זה יחליטו על מתן אנטיביוטיקה תוך ורידית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת בערמונית בעיות זקפה- בן 44
קריאטנין גבוה בדם- בן 16
בעיות זקפה ושפיכה- שינוי באיבר המין
תוצאות ספירת זרע בן 20
כאבים ברצפת האגן- ערמונית או בעיה אחרת
דלקת ערמונית כרונית לבן 65
ערכי בדיקות pss מה המשמעות?
עקמת פתאומית באיבר המין מלפני כחודש
אספרמיה/אזוספרמיה אי שפיכה מה הטיפול המומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)