פין עקום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פין עקום
    מורן
    21/06/2013

שלום,
    לדבריו של חבר שלי יש לו פין עקום.
    הוא מאוד חושש מהעניין ומתוסכל מזה מאוד.
    אני האמת עוד לא ראיתי ואני חוששת שזה לא ימצא חן בעיני..ואין לי מושג איך זה ישפיע על התפקוד והיחסים המיניים שיהיו בינינו בעתיד.
    הוא חייל בצבא וזה בעייתי לעשות ניתוח במסגרת צבאית.
    הכול התחיל כנראה משבר בפין שלא טופל (הוא התבייש משום מה לגשת לאורולוג), התפתחה צלקת ממה שהבנתי.
    הזקפה חלשה ובבקרים קשה לו להשתין לדבריו.
    הוא היה אצל אורולוג שנתן לו כדורים של ויטמין E ל-20 ימים, אך טען שזה מאוחר מדי ביחס למצב שלו.
    חבר שלי מפחד שיש לו סרטן (בשל בלוטות לימפה גדולות גם באיזור. בצו ראשון לא ייחסו לזה תשומת לב ובשל כאב באיזור הירכיים).
    כמו כן הוא מפחד שלא יוכל לתפקד מבחינה מינית במיטה ושהוא עקר.
    הוא משתחרר באוגוסט וחושב על ניתוח. מהם סיכויים ההצלחה מהניתוח? כמה זמן התאוששות? האם יוכל להתחיל את הלימודים אליהם התקבל כבר באוקטובר לאחר כל הבדיקות והניתוח?
    תודה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פין עקום

הוספת תגובה

• פין עקום - תגובה

ד''ר דמיטרי גולדין
    10/07/2013

jחברך צריך לצלם את עצמו (את הפין) במצב זקוף בזווית ישירה ומהצד וזה יאפשר להתיחס לעקמת ממבחינת אפשרות לחדירה וצורך בתיקון. לגבי זיקפה מוחלשת כנראה יצטרך בדיקות נוספות כדי להבין את הסיבה ולהחליט על דרכי הטיפול.
    לסיכום כשישתחרר מהצבא שיפנה עם התמונות לארולוג שמתמחה בטיפולי אין אונות .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו