התייחסות לתכשירים טבעיים כגון פרוסט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייחסות לתכשירים טבעיים כגון פרוסט
    ירון
    16/09/2013

שלום,
    אני כבן 45 והובחנה אצלי ערמונית מוגדלת ואכן אני חובה תסמינים יחסית קלים כגון ירידה בעוצמת הזרם ודחיפות במתן שתן.
    האורולוג קבע כי לנוכח גודל הערמונית והתסמינים היחסית קלים הוא לא ממליץ על טיפול אלא במקרה בו התסמינים יחמירו.

אני בהחלט מסכים בענין זה אולם אני חושש שמכאן המצב רק יכול להחמיר ומכאן שאלתי , האם כדאי לקחת תכשירים טבעיים כגון פרוסטמד כדי לעכב את גידול הערמונית או אולי להקטין את הערמונית ולשפר את התסמינים או שאין בכך צורך? האם תכשירים אלו מועילים ? האם הרפואה הקובנציונלית מכירה בשיפור שיכול להיות? או אולי כדאי פשוט לא לעשות דבר.

ושאלה נוספת לאחר שהאובחנתי קראתי והבנתי שאצלי התהליך החל מוקדם מאוד כאמור אני בן 45 ואני תוהה מה יהיה כשאהיה בן 60 אם הגדילה של הערמונית תמשיך.
    בתודה ירון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• התייחסות לתכשירים טבעיים כגון פרוסט - תגובה

ד''ר דמיטרי גולדין
    17/09/2013

תוספי מזון למינהם לא עברו בדיקה מקובלת מבחינת היעילות ותופעות הלווי לכן לא נתן להתיחס אליהם. מצטער.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלהת הבהרה

ירון
    17/09/2013

תודה על התשובה, ושאלה נוספת אם כן האם ניתן לעצור את קצב גידול הערמונית באמצעים שאינם תרופות קונבנציונליות, האם שינוי אורח החיים או התזונה יכול לעזור, כאמור אני בן 45 וכבר סובל מערמונית מוגדלת בגיל 60 ,אם קצב ההגדלה ימשך, איני יודע מה יהיה.
    בברכה
    ירון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלהת הבהרה - תגובה

ד''ר דמיטרי גולדין
    17/09/2013

לא מכיר גישה כזאת .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו