דלקת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת
    גולן
    03/10/2013

שלום
    לפני כשנתיים פניתי לאורולוג בשל כאבים באיזור בטן תחתונה ובאשכים.
    הוא אבחן, ללא ששלח אותי לבדיקות, כי מדובר בדלקת הפרוסטטה. הוא נתן לי סלקוקס ואמר שצריך שסבלנות וזה יעבור לבד, מה שאכן קרה.
    כעת הרגשתי שוב כאבים רק הפעם בעוצמה חזקה לאין שיעור כשזה מלווה בכאבים פנימיים ולפעמים תחושה ששורף משהו.
    פניתי אל רופא המשפחה שאבחן כי אני סובל שוב מדלקת בפרוסטטה ונתן לי סלקוקס ל-20 יום.
    לא עזר בכלל.
    פניתי שוב אל אותו אורולוג שאמר לי שאני סובל מדלקת של צינור הזרע ואין הרבה מה לעשות אם הסלקוקס לא עזר למעט לשתות מים ולשמור על דיאטה. לטענתו זה יעבור עם הזמן.
    אני סובל מכאבים על סף הכאבים הבלתי נסבלים באשכים וקשה לי לקבל את תגובת הרופא שאין מה לעשות, מה עוד שבבדיקות הדם לא נמצאה דלקת, אין לי חום, אני לא סובל בעת מתן שתן ואין לי תכיפות במן שתן.
    לפיכך כיצד ניתן לדעת שאכן מדובר בדלקת?
    האם לא נדרשות בדיקות כלשהן כדי לשלול דברים אחרים?
    אציין כי במשפחתי עבר בבמערכת האורולוגית: סרטן בפרוסטטה, סרטן באשכים וריקוצלה ועוד?
    האם לא ניתן לעשות דבר עם הכאבים הבלתי נסבלים?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת

הוספת תגובה

• דלקת - תגובה

ד''ר דמיטרי גולדין
    15/10/2013

ממליץ לחזור לבדיקת אורולוג במרפאה ולקבל תשובות במקום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו