בדיקת נוזל הערמונית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת נוזל הערמונית
    משה
    08/06/2014

שלום רב

השאלה שלי היא האם ניתן לעשות בקופת חולים בדיקה של נוזל הערמונית על הזיהומים
    אני יודע שאפשר לעשות בדיקה של זרע אמנם אני לא בטוח שבמדגם של זרע אפשר לבדוק האם יש זיהום בבלוטת ערמונית.

בקיצור איך אפשר לבדוק האם יש זיהום בבלוטת ערמונית?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת נוזל הערמונית

הוספת תגובה

• בדיקת נוזל הערמונית - תגובה

ד``ר בוריס פרידמן
    08/06/2014

תודה על השאלה. ניתן לשלוח נוזל מהשופכה או לחילופין שתן לאחר עיסוי מכוון לערמונית על מנת לאמוד עדות לזיהום בנוזל זה. תוכל לקבל פרטים נוספים אצל האורולוג המטפל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נוזל הערמונית

משה
    09/06/2014

תודה רבה ד''ר בוריס פרידמן

איך בדיוק מבצעים את הבדיקה עם עיסוי? עושים את זה במעבדה או אצל אורולוג? אם אצל אורולוג האם כל אורולוג יכול לעשות את זה? האם צריך להתכונן לבדיקה איכשהו נגיד להימנע מיחסי מין וכו.

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נוזל הערמונית - תגובה

ד``ר בוריס פרידמן
    10/06/2014

שלום וברכה
    מבחינה מעשית שולחים בדיקת שתן לכללית ותרבית טרם ביצוע העיסוי ושוב בדיקה מתחילת זרם השתן לכללית ותרבית לאחר העיסוי. לשם כך צריך זמינות של מעבדה קרובה לשליחת הבדיקות ולכן לרוב עושים את זה במרפאות המרכזיות. אין צורך בהכנה מיוחדת טרם הפעולה. אפשרות חלופית היא לשלוח בדיקת זרע לתרבית והפניה לכך ניתן לקבל בכל מרפאה אורולוגית. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו