ראשון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ראשון
    ג'ינה
    07/07/2014

שלום,
    לאחרונה ביצעתי בידת א.ס. כליות מאחר ואני בעקב בעבר סבלתי מאבנים הכליות להלן התוצאה:
    משמאל הודגמו ציסטה קורטיקלי עליון 3 ס"מ.
    מספר מוקדים המתאימים לאבנים בגביע עליונה 3 ס"מ.
    מספר מוקדים המתאימים לאבנים בגביעה עליונה 7 מ"מ והתחתונה 8 מ"מ.
    מימין בגביעה עליונה מוקד מסויד במידה של כ-12 *15 מ"מ בגביעה אמצעי מוקד במידה של כ-7מ"מ ומוקד נוסף אקוגני במידה של כ 16 *16 מ"מ.
    האם תוצאה מצריכה טיפול או צריך להיות רק במעקב.
    אשמח לקבל תשובה.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ראשון

הוספת תגובה

• ראשון - תגובה

ד``ר בוריס פרידמן
    07/07/2014

שלום ג'ינה,
    לפי התוצאות שציינת ישנן מספר אבנים בגדלים שונים בשתי הכליות. חשוב לדעת אינפורמציה נוספת כולל גיל, סימפטומים, תפקודי כליות, זיהומים קודמים בדרכי השתן, קצב גדילה של אבנים ופעולות שעברת, אך על פניו נראה שיש הגיון לטפל באבנים הללו וכדאי שתתיעצי עם אורולוג בעניין. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ראשון

ג'ינה
    07/07/2014

תושה על התגובה המהירה.
    אני בת 53 לפני כשלוש שנים עברתי מס' ריסוקים בשתי הכליות .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ראשון - תגובה

ד``ר בוריס פרידמן
    09/07/2014

נראה כי נוכח הממצאים הנ"ל יהיה צורך בהתערבות ניתוחית נוספת. הייתי ממליץ לך לפנות לאורולוג על מנת להשלים בירור כולל אפשרות לאיסוף שתן והדמיה נוספת לפני החלטה על הטיפול. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו