שריפה בקצה הפין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שריפה בקצה הפין
    שלומי
    07/09/2014

שלום לפני מספר ימים רשמתי ששורף לי בקצה הפין. הרגשה של שריפה שנמשכת רוב היום. השריפה התחילה לפני שבועיים וכם סיפרתי שלפני כמה 3 שבעותהייתי בים והבגד ים עשה לי שריטות על הכיפה ואולי זה בגלל זה. אני כבר שבועיים עם שריפה הייתי אצל אורולג שלא ראה כלום בדיקות שתן תקינות ומחלת מין לא נראה לי הגיוני כי יש לי חברה כמה שנים. האורלוג הביא לי אופלדקס 200 מילגרם פעמיים ביום למשך 10 אני כבר ביום הרביעי ואין שינוי משמעותי. אני כן יכול להגיד שברגע שאני שותה הרבה אז השריפה נעלמתת ואני מרגיש סבבה ולאחר כמה שעות זה חוזר. חייב לציין שזה לא שורף רק בפיפי אלה גם ביתר הזמן מרגיש כאילו יש לי עוד פיפי והזרימה של השתן היא טובה ולא בצבעים מוזרים. מה יש עוד לעשות? יכול להיות שאני סתם לוקח אנטיבעטיקה וזה לא זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שריפה בקצה הפין

הוספת תגובה

• שריפה בקצה הפין - תגובה

ד''ר דמיטרי גולדין
    07/09/2014

אם אין ממצא חיצוני ובדיקת שתן תקינה סבירות שמדובר בדלקת חיידקית נמוכה מאד ולכן לא ממליץ טיפול אנטיביוטי. בשלב זה היתי ממליץ מעקב בלבד ואם הצריבה מפריעה מאד טיפול בתסמינים כמו משחת היקומיצין או סטרפטומיצין למרוח עד 3 פעמים ביום או משככי כאבים כמו אופטלגין או אקמול. בד״כ תופעות כאלו חולפות ללא טיפול.
    רפואה שלמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המענה ויש לי עוד שאלה

שלומי
    08/09/2014

תודה רבה על המענה עדכון קטן עשיתי בדיקות דם וגם שם הכל יצא תקין. אני יגיד את האמת מרוב מה שראיתי באינטארנט אני פוחד שזה דלקת בערמונית . יש סיכוי שזה זה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המענה ויש לי עוד שאלה - תגובה

ד``ר בוריס פרידמן
    08/09/2014

דלקת חריפה בערמונית מתבטאת בחום גבוה, כאב קשה פנימי יותר וקושי ניכר עד אי יכולת להשתין. לכן הסבירות כי אתה סובל מכך היא אפסית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יכול להיות אבל ששבועים וחצי זה עדיי

שלומי
    09/09/2014

אני כבר מתחיל להילחץ כי זה כבר שבועיים וחצי ככה. ושזה נעלם אני מתפלל שזה לא יחזור אבל אחרי כמה שעות שוב מעקצץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו