מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שריפה בקצה הפיןשלומי07/09/2014
שלום לפני מספר ימים רשמתי ששורף לי בקצה הפין. הרגשה של שריפה שנמשכת רוב היום. השריפה התחילה לפני שבועיים וכם סיפרתי שלפני כמה 3 שבעותהייתי בים והבגד ים עשה לי שריטות על הכיפה ואולי זה בגלל זה. אני כבר שבועיים עם שריפה הייתי אצל אורולג שלא ראה כלום בדיקות שתן תקינות ומחלת מין לא נראה לי הגיוני כי יש לי חברה כמה שנים. האורלוג הביא לי אופלדקס 200 מילגרם פעמיים ביום למשך 10 אני כבר ביום הרביעי ואין שינוי משמעותי. אני כן יכול להגיד שברגע שאני שותה הרבה אז השריפה נעלמתת ואני מרגיש סבבה ולאחר כמה שעות זה חוזר. חייב לציין שזה לא שורף רק בפיפי אלה גם ביתר הזמן מרגיש כאילו יש לי עוד פיפי והזרימה של השתן היא טובה ולא בצבעים מוזרים. מה יש עוד לעשות? יכול להיות שאני סתם לוקח אנטיבעטיקה וזה לא זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שריפה בקצה הפין - תגובה
ד''ר דמיטרי גולדין07/09/2014אם אין ממצא חיצוני ובדיקת שתן תקינה סבירות שמדובר בדלקת חיידקית נמוכה מאד ולכן לא ממליץ טיפול אנטיביוטי. בשלב זה היתי ממליץ מעקב בלבד ואם הצריבה מפריעה מאד טיפול בתסמינים כמו משחת היקומיצין או סטרפטומיצין למרוח עד 3 פעמים ביום או משככי כאבים כמו אופטלגין או אקמול. בד״כ תופעות כאלו חולפות ללא טיפול.
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה ויש לי עוד שאלה
שלומי08/09/2014תודה רבה על המענה עדכון קטן עשיתי בדיקות דם וגם שם הכל יצא תקין. אני יגיד את האמת מרוב מה שראיתי באינטארנט אני פוחד שזה דלקת בערמונית . יש סיכוי שזה זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה ויש לי עוד שאלה - תגובה
ד``ר בוריס פרידמן08/09/2014דלקת חריפה בערמונית מתבטאת בחום גבוה, כאב קשה פנימי יותר וקושי ניכר עד אי יכולת להשתין. לכן הסבירות כי אתה סובל מכך היא אפסית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיכול להיות אבל ששבועים וחצי זה עדיי
שלומי09/09/2014אני כבר מתחיל להילחץ כי זה כבר שבועיים וחצי ככה. ושזה נעלם אני מתפלל שזה לא יחזור אבל אחרי כמה שעות שוב מעקצץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת בערמונית בעיות זקפה- בן 44
קריאטנין גבוה בדם- בן 16
בעיות זקפה ושפיכה- שינוי באיבר המין
תוצאות ספירת זרע בן 20
כאבים ברצפת האגן- ערמונית או בעיה אחרת
דלקת ערמונית כרונית לבן 65
ערכי בדיקות pss מה המשמעות?
עקמת פתאומית באיבר המין מלפני כחודש
אספרמיה/אזוספרמיה אי שפיכה מה הטיפול המומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)